Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΟ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
BIO: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η ταυτόχρονη προσέγγιση της μετοχής στην γραμμή τάσης Ζ1 και για πολλοστή φορά της Ε100 στα 2,80€ , της έδωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση μια ανοδική αντίδραση στα όρια του εκμο 50 ημ.

Η κατερχόμενη Ζ2 εάν υπερβληθεί θα απελευθερώσει δυνάμεις στον τίτλο, με μια σχετικά "εύκολη" κίνηση προς την  S των 3,20€.

Η πεντάμηνη κίνηση στην οριζόντια ζώνη συναλλαγών S-E100 [ 3.20-2.80] θα δώσει ιδιαίτερη δυναμική όταν η μετοχή την εγκαταλείψει, είτε προς την τοπική κορυφή των 3,50€ ,είτε διασπώντας καθοδικά την Ε 100,με παράλληλη αύξηση του όγκου συναλλαγών και στις δυο περιπτώσεις.
Επικρατέστερο το θετικό σενάριο, σε αυτή τη φάση. 

Στο εβδομαδιαίο γράφημα, είναι σαφής η δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί με επικυρωμένη διάσπαση και κλείσιμο >3,20€, με κίνηση εντός του μεγάλου καναλιού προς τα υψηλά του Φεβρουαρίου του 2015 στα 4,10€.


39 σχόλια:

Bugs_Bunny είπε...

Επειδή διάβασα κάπου ότι τα βήματα θα αναθεωρούνται 1 φορά το χρόνο, δηλαδή αν η ΕΥΡΩΒ περάσει το 1 ευρώ θα κάνει πράξεις στο 4ο δεκαδικό; Δεν είδα κάπου να υπάρχει αυτόματη αναπροσαρμογή βήματος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εδώ υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία έχει εκλεγεί για τετραετία. ..Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να γίνουν εκλογές. ..τόνισε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Καλημέρα σάς.

μπαρμπαλιας είπε...

εσυ το χαβα σου...
δε φευγουνε ρεεε
σταχω πει στο τλφ

αντε κλμ

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Μιχάλη τώρα χθΕς αργά είδα την απάντηση σου. Αυτό που εννοούσα είναι "ποια ιδέα και προιον, θα σου φέρει καλά λεφτά αν βάλεις λίγο ξεχνώντας το". Η apple έφερε την επανάσταση, και από 1 δολάριο έφτασε εδώ που είναι (έχει κάνει και Σπλιτ αν θυμάμαι καλά). Η τεσλα επίσης. Τα big short του 2008, το μπιτκοιν τώρα και πάει λέγοντας. Δλδ υπάρχει αν τους καιρούς ένα " τρειντ της δεκαετίας". Και τώρα απλά αναρωτιέμαι ποιο μπορεί να είναι το επομενο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τα πιο πάνω λόγια. .είναι οι δηλώσεις τού Κυβερνητικού εκπροσώπου λίγο πριν καταρρεύσει η Κυβέρνηση Σαμαρά..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ντεκλαν Κοστέλο. ..στο συνέδριο capital Link..τόνισε χθες. .Οι μεταρρύθμισεις δεν τελειώνουν τον Αύγουστο τού 2018 στην Ελλάδα. .Τι δεν καταλαβαινετε; Αρνάκι δεν θα προλάβουν οι Συριζανελεδες..Επιτέλους τους τραβάνε το χάλι οι ξένοι.

austin είπε...

Οπλα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Αλλα πριν από λίγο ειχα ένα teleconference με τον μπάρμπα και καταλήξαμε στο εξης:
"Ονειρά θερινής νυκτός" !

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

http://www.newmoney.gr/insider/341444-anestali-i-adeia-leitourgias-tis-guardian-trust

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φιλε austin...Καλημέρα.. να τον ακους τον Μπαρμπα.. Αν δεν εχεις δουλειά βαλε να ακουσεις το σημερινο σχόλιο του Μπαμπη στον σκαι ραδιο..

austin είπε...

Είμαι στους δρομους..αν θες βάλε Λινκ εδώ η πες το τι ειπε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειπε εκλογές φιλε την Άνοιξη.. Μπα και αυτος μαλ..κιες θα λέει.. χαχαχαχα..austinnnnnnn..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μιας ο Αλέξης είπε χθες πως η ΕΛΛΑΔΑ ειναι η χωρα των ευκαιριων..εγω σαν παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός να του κάνω μια αφιέρωση.. Genesis..The Land of Confusion (1986)..

SCALPER είπε...

Καλημέρα......Οπλα ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ερα Κοζάνης απο το 1986-1989...πιτσιρίκος.........GENESIS!!!!!!!!!...τη μισή μου αμοιβή την ""έκανα"
δίσκους για το σταθμό.....ωραία χρόνια....

austin είπε...

Οπλα όλα μπορούν να γίνουν. Αλλα πες μου πόσες φορές έχουν πει διάφοροι μπάμπηδες για εκλογές μετά τον Σεπτέμβριο του 2015. Το ότι έπεσαν έξω δεν βγήκε κανείς να πει ότι έλεγαν μαλακίες. Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι δεν θα πάνε την άνοιξη σε εκλογές είναι επειδή οι τύποι είναι κρεμασμένοι από τις καρέκλες ότι και αν γίνει.

Όσο για τα "τραβηγμένα χαλιά" ας θυμηθούμε τις διάφορες φράσεις των ξένων ότι ο συριζα κόστισε 100 δις ή ότι η επιλογή για φόρους είναι της κυβέρνησης κοκ. Έγινε κάτι; Ή απλά όλοι το προσπέρασαν σαν σταματημένο yugo...? και όλα καλά!

Τώρα βρήκα και εγώ έναν λόγο που έχουμε 4 δεκαδικά στις μετοχές κάτω του ευρώ. Να στήνεις εντολή στο 0.7264, να κάνει χαμηλό 0.7265 και να λες "φτού για 0.0001 έχασα την αγορά ή αντίστοιχα την πώληση. χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ε ναι τοτε πληρωναμε και καναμε το κεφι μας..το σήμα εναρξης ηταν το why Me? Planet(1983)

ArTaXiA είπε...

Πιστόλισε ρε η Guardian Trust, με τον Κόδρα τον ταλαντούχο επενδυτή των δωρεάν σεμιναρίων κι εσείς πάλι μου λέτε για τον Τσίπρα.

Εντάξει παιδιά, κατάλαβα τι έχει σημασία σε αυτό το forum. Οπότε, να η πρότασή μου για σήμερα:

"Επίσκεψη στο γραφικό Κάστρο και με καραβάκι στη Λίμνη θα περάσουμε στο φημισμένο νησάκι και στο σπίτι του Αλή Πασά. Θα προσκυνήσουμε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου των Φιλανθρωπινών. Επιστροφή και αναχώρηση για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ένα από τα πλέον σημαντικά στη χώρα μας με εντυπωσιακούς σταλακτίτες, σταλαγμίτες και μικρές λίμνες. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο γραφικό Μέτσοβο.

michele είπε...

Καλημερα,καλημέρα σε όλους! Σου αρέσει να βάζεις την ατζεντα βλέπω Art
για βάλε χαχαχ
Μπραβο στα παιδιά που θυμήθηκαν τις ραδιοφωνικές τους ενασχολήσεις, ωραίο είναι

Ειχε φυγει καιρο ο Ανδρέας απο κει που έπεσε το πιστόλι πάντως

Paolo GG είπε...

why Me? Planet(1983)
Πού το θυμήθηκες ? σωστος....

ArTaXiA είπε...

Iσχύει, αλλά επειδή είναι ΤΑΛΕΝΤΟ, κοσμεί ακόμη το οργανόγραμμα της εταιρείας, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της.

michele είπε...

Kαι βέβαια μου θυμησες τον γίγαντα Μπαλτατζη της GENESIS που ετρεχα να ενημερωσω το λαο, πριν 13 χρόνια που πιστόλιασε και κατέληξε Σουηδια
νομιζω μετα τον βρηκανε

ArTaXiA είπε...

Κατά τις δύο αν είσαι γραφείο, θα περάσω για σοκολάτα.

michele είπε...

Να περάσεις, θα ειμαι :) και κρουασαν προσφερουμε

michele είπε...

Ο ΙΚΤΙΝΟΣ ( θωρηκτο) συνεχίζει την πορεία του σε επίπεδα 2000..

SCALPER είπε...

Ε μια και εκανες τον κοπο με τη ΒΙΟ....δεν βλεπεις συνολικα τον ομιλο....οι νεες μετοχες Χαλκορ ποτε θα μπουν???

michele είπε...

Πανω απο 740,45 θα δουμε κίνηση πιστεύω

austin είπε...

Καταλάβατε τι ε΄γινε σήμερα? Κατέβηκε ο Αρταξία στον Μιχάλη και εδώ έχουμε αδράνεια. Για να ξυπνάμε. Αρταξία του τα λες από κοντά για την Μαρέβα?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ακόμα πάστες θα τρώνε; η θα έχουν πλακωθεί στα Molts. .

michele είπε...

Eφυγε ο ανθρωπος ρεεεεεεε

hippy είπε...

Προσωπικά θεωρώ το θέμα της ανάκλησης αδείας της Guardian πολύ σημαντικό φίλε καλλιτέχνη. Κοιτάζοντας δε τα οικονομικά στοιχεία του Ιουνιου 2017 δεν φαίνονταν (κατά τη γνώμη μου) ότι αυτή η εταιρία μπορούσε να κλείσει μετά απο 6 μήνες. Κι ο ορκωτός ελεγκτής τι διάολο δεν πήρε πρέφα ή πήρε και δεν το έγραψε? Όλο λέμε ότι αφήσαμε πίσω Μαμάκους και Βοιλήδες κι όλο μπροστά τους βρίσκουμε. Δεν μ΄αρέσει. Αυτά τα προβλήματα είναι το θέμα, όχι οι εκλογές. Η αγορά (ομολογα προς το παρόν αλλά θάρθει κι η ώρα των μετοχών) μια χαρά άρχισε να ρολάρει και με τον Τσίπρα...ο Φουρλής by the book.


http://www.guardiantrust.gr/pdfs/financial%20data/%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%2030062017.PDF

michele είπε...

Ηλια μου οχι δεν τα αφησαμε, θυμισα κι εγω πριν τον Μπαλτατζη της genesis που επηρεασε και τη δουλειά μου

michele είπε...

Το 2004 βέβαια

Paolo GG είπε...

μιας και βαράει το closing bell στη WALL Str σήμερα ο γουρλής Τσακαλώ Μήπως πρέπει να σορτάρουμε ?

michele είπε...

Χαχα μπα δεν νομιζω να αισθανθούν τη διαφορά Paolo !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

30.000 ανα επενδυτη η ανα κωδικο; ..οσοι ειναι πιο ψηλά τα χανουν;..μεγαλο θέμα..

michele είπε...

Ανα κωδικο συνηθως, αλλωστε οι επενδυτες εχουν κωδικους σε διαφορετικες εταιρειες, πολυ δυσκολο να εχει το ιδιο προσωπο πανω απο εναν στην ιδια εταιρεια ,δεν εχει νόημα.
Μπορει να εχει βεβαια η γυναικα του να εχει ΚΕΜ κλπ, αλλα και παλι η ΚΕΜ ειναι συνενωση 2-3-4 κωδικων συνηθως της ιδιας οικογένειας

Πανω απο 30 χιλ τα χανουν

mixalis mixalios είπε...

Καλέ μου Hippy (ξανά)αμάρτησα...αλλά όχι όλα (στο 0,2), έχω και σφαίρες για την Παρασκευή...
Μου φαίνεται θα το κάνω σαν τους ανώνυμους αλκοολικούς, θα λέω τον πόνο μου και θα ζητώ συμπόνοια....

Lorac είπε...

Καλησπέρα στους πρώην παίκτεες νυν tick-ομάχους!! περίμενα δεη στα 1,7333456,7 αλλά τζίφος και σήμερα.

michele είπε...

xaxaxxaxa trolakia εισαστε βρεε

Lorac είπε...

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στους πιό πάνω χαχαχαχα!

Μέχρι να έρθει και η τιμή διαβάζω... http://b.3cdn.net/nefoundation/d5efb739f3fb9a137c_q2m6y7916.pdf

Πάντως Κεντρική Ευρώπη κάτι κάνανε με energy blockchain πρόσφατα!