Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΔ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετα τα υψηλά του Ιουλίου [ 859,78€ ] ο δείκτης προσεγγίζει  την ισχυρή ζώνη στήριξης G-G2 (  799-785 ) έχοντας απωλέσει σε κλείσιμο την προηγούμενη εβδομάδα τις 808 μον.
Απαιτείται ,επομένως άμεση αντίδραση από τη ζώνη αυτή, και κλείσιμο > 817 μον για να επιστρέψουμε με βλέψεις προς τα τοπικά υψηλά ,αν και η ενδιάμεση αντίσταση των 830 μον δεν είναι ευκαταφρόνητη.

Η θετικής απόκλισης γραμμή τάσης Κ , είναι η επόμενη στήριξη, πολύ κοντά στην ζώνη G-G2  και για να διασπαστεί καθοδικά ,θα απαιτηθούν αυξημένες πωλητικές διαθέσεις και οπισθοχώρηση των αγοραστών, καθώς ο αξιόλογος επόμενος στόχος στήριξης είναι οι 730 μον της S100.

Σ αυτό το επίπεδο κινείται τωρα και ο εκμο 50 εβδ που όπως επισημαίνεται στο γράφημα είναι ο κινητός που "σέβεται" ο δείκτης ,είτε ως στήριξη, είτε ως αντίσταση.
Η μεσοπροθρόθεσμη τάση που είναι ανοδική δεν αμφισβητείται όσο ο δείκτης κινείται πάνω από την γραμμή τάσης  V από τα χαμηλά του Ιουνίου.

70 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. .Με ανακοίνωση τής στα Αγγλικά ή Eldorado Gold αποχωρεί από τις Σκουριες. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προμηνύεται πολιτική θύελλα
..ενδιαφέρον μεγάλο να διαβάσετε την ανακοίνωση της εταιρείας.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Οπλαρχηγέ....
Πόση αποζημίωση μας ζητάει?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρκετά δις. .παντος ο Σταθακης έπινε καφέ στην Βαλαωρίτου πριν λίγο από άτι άκουσα. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λέει παντος στην ανακοίνωση ότι με μία άλλη κυβέρνηση θα επανεξετάσει την στάση τής.

μπαρμπαλιας είπε...

σε λιγο θα επανελθει ο δασαρχης και ο αρχαιολογος κλπ κλπ

μονο οι κινεζοι την εχουν δεσει.

ζεαουρ μεσαμηδες

ArTaXiA είπε...

"Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.
Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά."

Αφήνω αυτό εδώ. Δεν είναι δικό μου. Είναι του Καρανίκα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Bonjour

Λευτερης είπε...

Η el dorado με 2.153 εργαζομένους, με 750εργαζομένους σε περιφερειακές εργασίες και δίνοντας κάποια εκατομμύρια στις μικρές τοπικές κοινωνίες φεύγει.
Ο Καρανίκας θριαμβολογεί και οι Ελληνάρες δίνουν ακόμα 19% στη συμμορία.
Όπως πολύ σωστά λέει ο Γιάννης να τον πιούμε μέχρι τέλους.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

ArTaXiA είπε...

Κοίτα Λευτέρη, εγώ τον Καρανίκα δεν τον γνωρίζω, αλλά και η διακίνηση ναρκωτικών, δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο, το Μενίδι ολόκληρο, το Ζεφύρι, ζει από τα ναρκωτικά, είναι κι εκείνοι μια τοπική κοινωνία. Κρίμα να είναι παράνομα, ε;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και τα μαχαίρια σφαζουν..κακώς τα πουλανε τα σουπερ μαρκετ.

ΝίκοςΤ είπε...

ArTaXiA καλημέρα.
Μήπως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο σαφής σε σχέση με το τελευταίο σχόλιο σου (11:08).Η μικρή κοινωνία των μεταλλορύχων της Χαλκιδικής ταυτίζεται με την μικρή κοινωνία των εμπόρων ναρκωτικών των Αχαρνών;Ή αυτή είναι η οπτική των συνοδοιπόρων του κυρίου Καρανίκα;

ArTaXiA είπε...

Να γειασει το στόμα σου Οπλαρχηγέ! Έτομος ήμουν να το πω!

michele είπε...

Καλημερα ,καλή εβδομαδα σε ολους :)

michele είπε...

Nine eleven σημερα ! Πότε πέρασαν 16 χρόνια..

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα...μεγαλη κουβεντα για την εταιρια εξορυξης αλλα μην ασχολουμαστε με το δεντρο αλλα με το δασος...απο την πρωτη μερα δεν την συμπαθησα την εταιρια επειδη ειχαν ακουστει διαφορα για τους ορους της συμφωνιας επι Σημιτη...δεν υπαρχει δραστηριοτητα που να μην εχει κ μειονεκτηματα ειτε για το περιβαλλον ειτε για μια ομαδα πολιτων...το θεμα ειναι κατα ποσο οφελει το κοινονικο συνολο κ την Ελλαδα...

ArTaXiA είπε...

ΝίκοςΤ, οι Ρομά είναι πολύ περισσότεροι, πιο κοινωνικά ανένταχτοι, και χρήζουν μεγαλύτερης βοήθειας από τους "μεταλλωρύγχους". Με τέτοια κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, θα σου απαντήσω "όχι δεν ταυτίζονται οι δύο μικροκοινωνίες". Οι μεταλλωρύγχοι, θα βρουν κάτι να κάνουν, οι Ρομά, όχι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω με όσους συριζαιους μιλαω σήμερα μου λενε όλοι.. καλη σχολικη χρονια στα παιδιά.. αλλα ταλλων δηλαδή.. ελπίδα καμιά.

Geopard είπε...

Καλήμερα και καλή εβδομάδα στην δικτυακή παρέα , προς τον monsieur ArTaXiA δλδ το κράτος έχει δικαίωμα να καθυστερεί τις δουλειές του ιδιωτικού τομέα και να αθετεί τους όρους οποιασδήποτε συμφωνίας να αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού όποτε θέλει(να αυξάνει την γραφειοκρατεία και τους φόρους) εκβιάζοντας καταστάσεις κατά το δοκούν στο όνομα του κάθε κύριου Καρανίκα που διατυμπάνιζε ότι η καριέρα είναι χολέρα?

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Αρτ

michele είπε...

15 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει η επένδυση στις Σκουριές υπερ της.
Και ο Κωνσταντακόπουλος για το Costa Navarino είχε ακόμα περισσότερες.
Νομοτελειακά θα επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα
αργά η γρήγορα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επιτέλους ο Μητσοτάκης πρέπει να παραιτησει τους βουλευτες του..τι περιμένει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Οι ρομα θα παραμείνουν γυφτοι όσες επιδοτήσεις κλπ επιδόματα τους δώσεις. Ζουν στη γη, μόνο ενδιαφέρον η παρανομία. Εδώ δηλώνουν όλοι πολύτεκνοι φέρνοντας γύρα τα μωρά στα ληξιαρχεία.

Δεν μπορώ να δω την παραμικρή σύγκριση με μέταλλωρυχους.

ΜΕΡΚΟ παμε ΓΣ; κ Μπανσκο μετα για καζίνο...
Αντε να δουμε τι νέα θα βγάλουν εκεί ή απλα γινεται για να μπουν τα νέα μέλη στο ΔΣ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γιατι με παραίτηση της ΝΔ γινονται εκλογές;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γίνονται σε οσες περιφέρειες εχει βουλευτές.. δηλαδη πανελαδικα...αλλα φοβάται το προηγούμενο..οτι θα το βρει μπροστα του αργοτερα..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σίγουρα θα το βρει. Κ θα έχει προκαλέσει κ το 1/2 της παραγραφής των θαυμάτων ΣΥΡΙΖΑ.
Άσε που το 2020 εχουμε εκλογή παλι ΠΤΔ

michele είπε...

θεωρητικα γινεται ,αλλα ειναι απο τα πραγματα που ..λεγονται αλλα δεν γινονται.Για πολλους λόγους

austin είπε...

Καλημερα σε όλους και καλή αποεπενδυτικη εβδομάδα!

Ε, Κριμα δεν είναι που είναι παράνομα; θα μπορούσαμε όσοι τελευταίοι έχουμε μείνει με ψήγματα λογικής να την παλεψουμε καλύτερα με την χρήση τους, ακούγοντας βαρυγδουπες δηλώσεις καρανικαιων και λοιπών μορφωμένος. Για σκεφτειτε...θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει το λάθος στην δήλωση του τσιπρα για τις "σειρήνες και τα αυτιά" όντας μαστουρωμενος; Ασε που με την νομιμοποίηση θα μπορούσε να μείνει για πάντα πρωθυπουργός ο τσιπρας, για να γλυτώσουμε από την λαίλαπα που λέγεται Μητσοτάκης.

Αντε εις υγείαν της επαναστασης!

Προφανώς και το ποστ μου δεν είναι υπέρ η κατά της επένδυσης στις σκουριές. Είμαι βέβαιος ότι μειονεκτηματα θα έχει η συγκεκριμένη επένδυση. Αλλα άλλο να λεμε εδώ μέσα τι πιστεύει ο καθένας και άλλο να βγαίνει Συμβουλος πρωθυπουργού και να δηλώνει τέτοια πράγματα για μια επένδυση που "ναι μεν αλλά..."

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin γιατι πατας σε δυο βάρκες; μιλα καθαρα αγορινα..την θες η οχι την επένδυση;

michele είπε...

Θυμίζω οτι το 952 στον ΔΤΡ εχει γραφτει σημερα, χαμηλο 949,87

Λευτερης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Οπλα δεν είναι πάντα άσπρο μαυρο τα πράγματα. Για παράδειγμα μια επένδυση σαν το Κόστα ναβαρινο την θέλω ασυζητητί. Μια επένδυση στις σκουριές θεωρώ ότι θα έχει κάποιες σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Καλός ο καπιταλισμός, καλή η πρόοδος και η εξέλιξη, αλλά να μην θυσιάζουμε και τα πάντα στον βωμό του χρήματος.

Είναι δεδομένο και όχι κάποια θεωρία συνομωσιας ότι όταν ιδιωτικοποιηθηκε το νερό στην Γαλλία πηρ αύξηση 250% το τιμολόγιο. Σε γενικές γραμμές ενώ είμαι (ειδικά στην Ελλάδα με τον σάπιο συνδικαλισμό) υπέρ των ιδιωτικοποιησεων. Αλλα στο νερό είμαι αντίθετος. Βέβαια στην Ελλάδα ότι μένει στο δημόσιο είναι ευκαιρία για ρουσφετια, αλλά και πάλι άνετα δεν νιώθω με την ιδιωτικοποιηση του νερού.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι austin και εγω οταν εγινε ιδιωτικός ο ΟΤΕ φοβομουνα οτι θα μου κλεψουν τα μυστικά οι ελωχιμ..τελικά δεν μου τα εκλεψαν..απλός μιλαω πιο φθηνα τώρα.

austin είπε...

Τώρα για το σχολιο Περί παραίτησης βουλευτών κτλ κτλ.. Ακόμα να καταλάβουμε ότι ο τσιπρας δεν πρόκειται να πέσει από την αντιπολίτευση;; ακόμα να δούμε την δουλειά που έχει κάνει για όλες τις πλευρε (εκτός του λαου βεβαια); ακόμα να καταλάβουμε ότι έχει το "ελεύθερο" ο τσιπρας να είναι πάνω στην εξουσία από όλες τις πλευρές;

Ποιος θα διαλύσει τα συνδικάτα;; ο Μητσοτάκης; η ο δικός τους "καταληψίες" με εντολή και δάκτυλο από εξω; μην συνεχίσω, νομίζω όλοι καταλαβαίνουν την συνέχεια...

Εγώ πολύ ανησυχώ μην καταλήξει να είναι "δεξιά παρένθεση" (παλι) ο Μητσοτάκης.

austin είπε...

Διάβασε αυτό που γραφω...ειμαι υπέρ των ιδιωτικοποιησεων. Και καλά έκανε ο οτε και έφυγε από το σάπιο κράτος. Αλλα άλλο οτε και άλλο νερό.

Αλλο ανταγωνισμός σε τεχνολογία και άλλο μονοπώλιο στο νερό με την αύξηση που έγραψα παραπάνω...ειδικα που αν διαβάσεις πόσες εταιρείες νερών έχει πάρει η νεστλε, καταλαβαινουμε νομίζω ότι το νερό στο μέλλον (αλλά και τώρα) θα είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Δεν το λέω συνομωσιολογικα, αλλά ως παρατηρηση τύπου follow the money. Για να το κάνει η νεστλε κάτι βλεπει..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οσον αφορα το costa navarino..θα μπορούσε στην θεση του να ειναι καμια 20αρια χιλιαδες στρεματα ελιές που ξεριζωσε ο κακός επενδυτης.austin..ειμαι χρονια επιχειρηματίας και στον τουρισμό ..και σου λεω πως με πορδες δεν βαφεις αυγά.Πως θα βγει ο Χρυσός αν δεν σκαψεις;εγχείρηση πανω απο τα ρουχα δεν κανεις.

ΝίκοςΤ είπε...

Για την ΛΑΡΚΟ και τις επιπτώσεις της κατευθείαν απόρριψης των αποβλήτων στην θάλασσα δεν βλέπω να γίνεται συζήτηση από τους περιβαλλοντικά ανησυχουντες.
Οι εργαζομενοι σε αυτήν δεν μπορούν να βρούν άλλη δουλειά να κάνουν,αφήστε που ο δημόσιος χαρακτήρας της είναι και στρατηγικής σημασίας για την Ελληνική οικονομία και κατ΄ επέκταση για το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.Τόσα χρόνια η επένδυση στην Πύλο ήταν κατάρα με ,τώρα έγινε ευλογία.Εμεις οι παλαιότεροι οσμιζόμαστε απεγνωσμένη προσπάθεια συγκέντρωσης ψήφων ή κάνω λάθος;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν κανεις λαθος κυριε Νίκο.

Λευτερης είπε...

Κε Νίκο αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε.
Όσο για ψήφους λογικό είναι αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το φθινόπωρο του 18 θα αναγκαστεί, γιατί δεν τον παίρνει για πάρα πέρα.

Λευτερης είπε...

Με το ξεκίνημα του 19 θα κλάψουν μανούλες.

austin είπε...

Δεν μίλησε ποτέ κανείς για "κακό επενδυτή". Νομίζω ότι τα έγραψα αρκετά ξεκάθαρα και τα πιστεύω μου και τις ανησυχίες μου. Απλά σε κάποιους τομείς υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά μειονεκτήματα. Όπως είπε ο φίλτατος Νίκος για τα απόβλητα, άλλο αυτά να πετιούνται απευθείας στην θάλασσα για παράδειγμα και άλλο να κόψει στρέμματα με ελιές. Μπορεί να είναι κακό το ένα και κακό το άλλο αλλά έχουν άλλη βαρύτητα.

Και ξαναλέω, δεν λέω ότι πρέπει σώνει και ντε να σταματήσει η επένδυση...απλά είναι μία επένδυση (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) που δεν είναι και 100% αθώα...και αυτό εκμεταλλεύονται οι κατσαπλιάδες για λόγους ψήφων ή βλακείας.

michele είπε...

Tο "εγχειριση πανω απο τα ρουχα " μου αρεσε 1.13 :))

hippy είπε...

Ενταση σήμερα...πετάω στα ξεκούδουνα ένα μικρό ανεκδοτο που μου είπαν. Τι κοινο εχει ο Παναθηναϊκός με τα πρωτακια του Δημοτικού που άρχισαν σημερα σχολείο? ... Και οι δυο δεν εχουν πάρει ακάμη βαθμούς!!!

Τς Τς Τς κακίες έεε?

michele είπε...

450 εκ το εταιρικο ( για αναχρηματοδότηση) ζηταει η ΙΝΛΟΤ

και ποιος θα δώσει τετοια λεφτα; με τι interest;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πες της
450 δεν πήρε ούτε ο Βαγγελάκης.....
Αν τελικά βγει κάτω απο 7,5% θα μου κάνει εντύπωση.
Πάντως "στην ξαδέλφη της φρίγο" δεν σκοπεύω να συμμετέχω.


Ωραίο το ανέκδοτο κε ΗΙΡΡΥ.... ακόμα και ψώφιους μας φοβούνται...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-Λοιπον,πως σου φανηκε το σχολειο;
-Πολυ ωραιο θεια!!
-Τι ωρα θα πατε αυριο;
-ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ;;;;


Πρωτακια..

michele είπε...

Ρε συ Αλεξ θελει να αναχρηματοδοτησει τα προηγουμενα που ειχαν 6% χαχα

michele είπε...

Ωραια τα ανεκδοτακια σας :)

michele είπε...

Ω ρε ΟΠΛΑΑΑΑ ,τι επαθε το σαπακι

michele είπε...

Το 809 αποδειχτηκε δυσκολούτσικο προς το παρον

hippy είπε...

Αλλαγή manager στην TEVA => +13% το χαρτί. Ε ρε τι έχει να γίνει στο μαγαζί όταν με το καλό αλλάξουμε πρωθυπουργό!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Όλο πέφτει πέφτει πέφτει
και κανένα καλό χαρτί εντός ή εκτός δεν βρισκουμε να πάρουμε.

Για τα κέρδη της ΕΚΤ δουλεύουμε....

michele είπε...

Eιχε βεβαια χαλια διαγραμματακι Hippy και αρχισε να γυριζει..χαχα

Καλα το εχουμε πει, εδω βλεπεις ολοι πετανε ( 1,18% dax - 0,82% dow)
και μεις παλεύουμε με το 805

JimMarkus είπε...

καλησπέρα στους παίκτες, μόλις τώρα έπαθα μία προσωρινή αττικίαση και στη΄ριξα την "αναπτυξιακή τράπεζα του δημοσίου", να ανησυχώ λέτε;

michele είπε...

Λογικα και τεχνικα, μπρει να παει και λιγο πιο κατω 0,069-0,074

δεν εχεις να ανησυχεις και πολυ. Αν δεν πηρες στα 0,12 και στα 0,13

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

JimMarkus τις ιδιες ανησυχίες ειχα και εγω στο 0.04 και στο 0.027..πριν λιγους μήνες. Παίζεται χοντρο παιχχνιδι που μπορει να εκπληξει πολλούς απο εμας.

michele είπε...

Ναι αλλα ΟΠΛΑ πήγε και 0,13, εκπληξη δύσκολα να υπάρξει στην εποχή που ζούμε της πληροφόρησης.
Η μόνη σταθερά είναι ότι έχει τη μεταβλητότητα σαπακίου

Οπου και να πάει βάσει της φημολογιας ,έκπληξη δεν θα είναι:)

mixalis mixalios είπε...

Καλησπερες...λογικά πάει για ΑΜΚ η οποία σημαίνει ένα ακόμα reverse split! Βέβαια μέχρι τότε τα πάνω και τα κάτω θα δώσουν ευκαιρίες...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μια ερώτηση για οποιον ξέρει.. .διαβαζω στο euro2day πως η έκδοση ομολογου απο την Αττικής είναι ασυμφωρη..με επιτοκιο 6.35%..δηλαδη στα 100.εκατ 6.35εκατ τον χρονο τοκοι...Η Γιουρομπανκ που ειναι ιδια περίπτωση με 900 εκατ θα.κανει και αυτη αύξηση γιατι θα ειναι ασυμφωρη η εκδοση ομολογου;

mixalis mixalios είπε...

Η eurobank έχει ήδη ανακοινώσει την εκκίνηση διαδικασιών για την έκδοση του ομολόγου ΟΠΛΑ! Το πόσο ακριβό είναι το ομόλογο εξαρτάται από το ποιος πληρώνει! Το 6% για την Αττικής μπορεί να είναι πολύ ακριβότερο ή και φθηνότερο από μια άλλη τράπεζα! Μην ξεχνάμε ότι η Αττικής συνεχίζει να είναι ζημιογόνος...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι σωστα αλλα υπολογιζω..900×6.35% ποσο κανει;περιπου 60 εκατ τον χρόνο εχει η Γιουρομπανκ 60 εκατ μονο για τοκους;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Την νύφη θα την δώσουν για γάμο (ΑΜΚ) όχι για μια βραδυά (ομόλογο)

μπαρμπαλιας είπε...

αλλα και η γρια αλεπου απο την Κρητη ...ξερογλυφεται.

ετοιμη και στημενη η μικρη ΑΤΤ

mixalis mixalios είπε...

Είναι αλήθεια ότι δεν τα λες και λίγα... Ε και δεν εκδίδει και ένα ομόλογο μετά κανονικό όπου μπαίνει όποιος θέλει με χαμηλότερο επιτόκιο όταν υπάρχουν ηρεμήσει τα πράγματα και αποπληρώνει αυτό του Δημοσίου! Μην ξεχνάμε ότι το 2014 οι τράπεζες είχαν δανειστεί με 3,5%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το λεω αυτο γιατι μπορει να μην γίνει αμκ στην Αττικής και να εκδώσει και αυτη ομόλογο.. και οπως γνωριζω εγω σε λιγους μηνες θα εχει και κέρδη. Ειναι χοντρο παιχνίδι για ψυχραιμους επενδυτές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα Καλησπέρα.. .ωραιο όχημα.. λες;

JimMarkus είπε...

μέσα σε αυτό το χάος εγώ είδα απλά ένα πεντάρι πιθανότατα να λήγει, μία απόκλιση στους δείκτες και βούτηξα μερικά τεμάχια, τώρα αν δεν δώσει αντίδραση εδώ υπολογίζω πως θα δώσει πιο κάτω...

michele είπε...

Tι ειναι 60 εκ , το 1/3 ολης της Αττικης χαχα

Κλεισιματακι αποδεκτο ( 797-809 ειναι οι δυο ακρες που ενδιαφέρουν)

ΕΕΕ μια ανασα απο τα 30 ευρω ( γελαμε εδω)

ΔΤΡ οριακα πανω απο 952

ΠΕΤΑΕΙ ο dax ,αριστο και το Αμερικα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιοι δωκανε(οπως θα έλεγε ο μπαρμπας) ενα εκατ και πηραν αερα κοπανιστο σημερα Μικελε;

hippy είπε...

Αν θυμάμαι καλά οι προνομιούχες του Αλογοσκούφη είχαν 10% κουπόνι. Οπότε το 6,35% είναι κάπως καλύτερο.

Όταν βρεθήκαμε με το Μιχάλη σε μια παρουσίαση της Eurobank Equities πριν 1,5 χρόνο τους ρωτήσαμε ακριβώς αυτό. "Γιατί δεν ξωφλάτε τις προνομιούχες με το τεράστιο επιτόκιο αλλά πήρατε παράταση για το τέλος του 2017?"

"Κανείς δεν γυρίζει πίσω κεφάλαια που μπορεί να του αποδώσουν περισσότερο" απάντησαν. Φυσικά δεν τους πιστέψαμε.

hippy είπε...

Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο καλύτερος σύμμαχος της Αττικής είναι ο Σπίρτζης. Συνεπώς εάν κάποιος πιστεύει ότι οι εκλογές είναι κοντά (πχ α΄τριμηνο 2018) καλό είναι να έχει κατά νου ότι είναι πιθανό να χαθεί ο πιστός υποστηρικτής της δημιουργίας αμιγώς "κρατικής" τράπεζας.

Άρα στην καλή περίπτωση ξεπέτα και στην κακή stop loss νομίζω φίλε JM