Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος Τραμπ στις κοινές δηλώσεις με τον Τσε είπε Πώς το Αμερικάνικο χρηματιστηριο έκανε νέο ρεκόρ και ξεπέρασε τις23.000 μονάδες. .και απευθυνομενος στονΤσε τού είπε Πώς εύχεται και το Ελληνικό να κάνει αντίστοιχο ρεκόρ. Η πληροφορία ότι ο Τσε έπιανε τα απ αυτά του εκείνη την στιγμή είναι κομμουνιστικος δάκτυλος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στα δικά μας τώρα. ..Οι Ευρωπαίοι απάντησαν στον Βερναρδάκη και σε όσους μοιράζουν δισεκατομυρια. .να μην επαναλάβουν τα περσινά λάθη. ..και τα οποία λεφτά δοθούν αν περισεψουν..να δοθούν σε ληξηπροθεσμα χρέη. ..

michele είπε...

Eνταξει θα αναβαθμισουμε τα F-16 (αυτο ηταν δρομολογημενο απο την προηγουμενη κυβερνηση) θα δωσουμε 2,4 δισ να δημιουργησουν οι Αμερικανοι νεες θεσεις εργασιες ,τη Σουδα οκ .Ολα καλα.
Κερδάμε.

Nek είπε...

Η δωρεαν παρασταση "Ο καραγκιοζης στις ΗΠΑ" ελαβε τελος. Παμε απο αυριο τη κινηση προς τις 23000 μοναδες! :-)

Nek είπε...

Για αυριο εχω 2 σεναρια

1. Παμε πανω απο εδω που σταματησαμε και σπαμε και τη γραμμη τασης με στοχο 774 και ισως 782

2. Παμε κατω μεχρι το 756+ στο 61.8 του 3 να μπει το τρεχον 4 και λιγο στο 1 για να φοβηθουν οι λονγκ. Αν συμβει αυτο στη συνεχεια θα παμε για το 777.

michele είπε...

Eτσι σε θελω:δυο σεναρια.Γιατί οι κυματιστές μου βγάζουν 5-6 συχνα :)

SCALPER είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=tG35R8F2j8k

Κυματιστες....καλο βραδυ...Εγω τα μονο κυματα τα οποια θελω να πανε καλα αυριο...ειναι της θαλασσας....7ο μαθημα windsurf...