Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

FTSE

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Mετα την πολύ δυναμική κίνηση 13 συνεδριάσεων στα τέλη Απριλίου -αρχές Μαΐου ο μεγάλος δείκτης κινείται εντός ενός πλαγιοανοδικού καναλιού A1-A2.

 Eχει δημιουργηθεί στο επίπεδο της G [ 2230 μον] μια διπλή κορυφή που όσο δεν ενεργοποιείται  παραμένουν οι πιθανότητες ακύρωσής της με την υπέρβαση της G  και κίνηση σε υψηλότερα επίπεδα. Στόχος εδώ, η άνω πλευρά Α1 του καναλιού.

Στο σενάριο της ενδεχόμενης υποχώρησης λόγω αδυναμίας υπέρβασης της G υπάρχει ένα πλέγμα ισχυρών στηρίξεων :
1)  Η ζώνη D [ 2110-2132] 
2) Η κάτω γραμμή Α2 του καναλιού 
3) o εκμο 50 ημ.

H μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική και θα τεθεί εν αμφιβόλω μόνο σε περίπτωση καθοδικής διάσπασης της V ( 2009 μον) που προϋποθέτει πάντως την πτωτική διάσπαση του προαναφερθέντος πλέγματος στηρίξεων 

31 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. Και καλα εμείς κάνουμε διακοπές.. οι ξενοι που κουμανταρουν το 70% του χρημ...κανουν και αυτοί; κανει το χρημα ποτε διακοπές.. .η δεν εχουν μαζι τους WF;αποριες που εχω πρωι πρω..

μπαρμπαλιας είπε...

αμ εσυ καλα εχεις τις αποριες σου.
εγω να δεις με αυτον τον ηλιθιο
τον ΑλαφΑλαφ ...που εκανε παλι δηλωσεις οτι σκοτεινα κεντρα και παρακεντρα εξουσιας συνωμοτουν εναντια στον υπεροχο αγεροχο τρομερο παναθηναικο.
τι να του πεις του παπαραολέ;
να διωξει τον παμεγιστο Ζεκα-ωιμε...-
και μην χαιδευεται και να παρει δυο τρεις παιχτες απο
Πανεωνιο κλπ και να φτιαξει ομαδα με υπομονη.
ωστοσο ο χονδρος παιζει και θα παιζει μονος του μπαλιτσα και για αρκετα χρονια.μπραβο του

michele είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Δεν υπαρχουν ειδήσεις ΟΠΛΑ , δεν υπαρχει κατι ..καλό, κατι κακό εμφανες και καθομαστε γυρω απο ενα σημειο

michele είπε...

Τις ευθύνες του τις εχει, αλλα αν τρως 3 γκολ σε 6 λεπτα ,έστω και απο μια καλή ομάδα και ακυρώνεις μια σούπερ εμφάνιση 65 λεπτων

δεν φταιει ο Αλαφουζος

michele είπε...

Μονο ΔΕΗ ( λογω MOU με China development Bank) και ΒΙΟ -ινλοτ εχουν καποιο ενδιαφέρον

αλλα με 2 εκ την ωρα ,δεν εχει ιδιαιτερο νόημα και αυτη η Αυγουστιάτικη συνεδρίαση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη γνωρίζεις τι ποσο επι τις εκατό ρευστοποιειται καθε ημερα η εβδομάδα μονο και μονο γιατι οι επενδυτές εχουν ανάγκη απο ρευστο;δηλαδή πουλανε με το μαχ;ιρι στον λαιμο;αν ξέρεις;

μπαρμπαλιας είπε...

στο 12.17 εχεις απολυτα δικαιο
κυρΜικε μας.

μολις γυρισα απο τις βουτιες μου που τωρα αρχιζει το καλοκαιρακι απο καταδω μερια.

michele είπε...

Ποδοσφαιριστής της Κοπεγχάγης είναι από σήμερα ο Κάρλος Ζέκα, καθώς ο Παναθηναϊκός και η ομάδα της Δανίας ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για τον πολιτογραφημένο Έλληνα μέσο του «τριφυλλιού».
Η προσφορά των Σκανδιναβών ανέρχεται στα 2,7 εκ. ευρώ, με σημαντικό πλεονέκτημα (για τα οικονομικά των «πρασίνων») ότι τα 2 εκατομμύρια θα καταβληθούν άμεσα, ενώ ο Πορτογάλος θα εισπράττει 1 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από τις 600.000 ευρώ που λάμβανε στον Παναθηναϊκό

michele είπε...

ΟΠΛΑ αυτο συμβαινει ,αλλα ειναι δυσκολο να ποσοτικοποιηθει. Κανεις δεν μπορει να ξερει απο το ποσο ρευστοποίησης ποσο παει σε υποχρεωσεις μη ελαστικες

michele είπε...

Καλες βουτιες Μπαρμπα, για μενα ετέλεψαν καποια εξοδο θα κανω ακόμα βεβαια

hippy είπε...

Ο/Η michele είπε...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Δεν υπαρχουν ειδήσεις ΟΠΛΑ , δεν υπαρχει κατι ..καλό, κατι κακό εμφανες και καθομαστε γυρω απο ενα σημειο


Καλά νέα υπάρχουν, κάθε μέρα που περνάει έρχεται πιο κοντά οι εκλογές. Χθες σε χρηματιστηριακό site (νομίζω στο www.greekfinanceforum.com/) διάβασα για 1η φορά σχόλιο για εκλογές την Άνοιξη (άποψη που ταιριάζει με την δική μου) αλλά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες κατά το συντάκτη. Για να δούμε. Πάντως η πρόβλεψη για αναβάθμιση από τους Φίτσουλες βγήκε. Είναι παράλογο να πιθανολογούμε αντίστοιχη συμπεριφορά (B ή Β+) απ΄τους large SουPηδες προσεχώς? (αργεί βέβαια Ιαν/18)

Κόσμος που να τα προσέχει δεν υπάρχει προς το παρόν αλλά αυτό είναι καλό για όσους μαζεύουν. Πως το΄λεγε η γιαγιά μου "φασούλι το φασούλι" ή μήπως "μαρούλι το μαρούλι" δεν καλοθυμάμαι.

Καλημέρα, καλό αποκαλόκαιρο παιδιά

michele είπε...

Καλως τον Hippy ! Aναβαθμιση απο τους Φιτσουλες εγινε, αλλα ηταν και αυτη προεξοφλημενη παρ οτι ισως και μεγαλυτερη απο τις προβλεψεις και ουδεμια επίπτωση ειχε στα νουμερα των δεικτων.

Σωστα αυτα που περιγραφεις,αλλα καπως πιο μεσοπροθεσμα.Μεχρι τοτε εχουν γ αξιολογηση -ΔΕΘ -εξελιξεις στην κεντροαριστερα που παιζουν σημαντικο ρόλο στο γενικότερο κλιμα.

Μεμονωμενες κινησεις ( οπως σημερα ο ομιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ) θα υπαρχουν βεβαιως.Οντως ευνοει η περιοδος αυτη, τοποθετησεις σε συγκεκριμενα χαρτια ,αλλα το κακο ειναι οτι μερικα εχουν κανει τετοιο ραλλακι που μπορουν δυνητικα να ..χαλάσουν ολιγον το κλιμα.

μπαρμπαλιας είπε...

παντως Μικε,πιστευω οτι οι δανιμαρκεζοι πιαστηκαν κοροιδα.
προσωπικα δε μου αρεσει...
τον εχω στην κατηγορια αοσμος αγευστος ,που δεν εχει κανει κατι να ξεχωριζει στο γηπεδο.
αει να κλεισει καμια τρυπα ο τσιγκουναρος αλααλαχ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οποιος παρακολουθεί τωρα Σκάι.. βλεπει πως ο Άδωνης ειναι ισως ο μονος που κάνει αντιπολίτευση.

hippy είπε...

Αχ εσείς οι νέοι...τα θέλετε όλα τα θέλετε τώρα


Α) Όταν είπαμε για την Fitch δεν το είχε σκεφτεί άλλος. Ο Πέτρος το΄γραψε 5 μέρες μετά.

Α) Πριν την S&P οι συριζας θα κάνουν μια προσπάθεια στα εύκολα που μπορούν...έκδοση 2ετούς ΟΕΔ ή ετήσιου ΕΓΔ (περίπατος με τις τράπεζες αιχμάλωτες). Καλό νέο.

Α) Είναι και οι ομολογιακές εκδόσεις των συστημικών που έχουν ήδη πάρει καλύτερο rating απ΄τη χώρα (Β) και θα φέρουν κεφάλαια μειώνοντας τα ποσά των ΑΜΚ προσεχώς (έχω ήδη βάλει στοίχημα-με τον εαυτό μου-στου Τάκαρου ότι οι αυξήσεις θα είναι 1ν/2π max και ότι οι τιμές θα είναι ίσες ή μεγαλύτερες απ΄τις αντίστοιχες του 2015. Καλό νέο

Α) Το πιάσαμε το υποννοούμενο ή να συνεχίσω με τα Α???

hippy είπε...

ΑΣΧΕΤΟ

τι κερδίζω με το "νέοι" ?

Lorac είπε...

Καλησπέρα. Λίγο πιο κοντά χρονικά είναι το rebalance MSCI τέλος Αυγούστου. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά μέσα στη καλοκαιρινή ραστώνη ίσως έχει ένα ενδιαφέρον. Πιο πολύ -πονηρό- ενδιαφέρον θα έχει σε σχέση με την μικρότερη κεφ/ση στο δείκτη. Έρχεται και ο Βαγγελίνιο κάποια στιγμή.

Δεη δυναμώνει τα πάρε-δώσε με τους κινέζους. Αλήθεια οι κονομε γουστάρουν τα νομε που είναι επί της ουσίας λιγνίτες και τα θέλουν για να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια. Μειώνουν έτσι το ρίσκο από τις διακυμάνσεις της οριακής τιμής που θα έπρεπε σε άλλη περίπτωση να πληρώνουν για να δίνουν ρεύμα στα πελατάκια τους , μιας και ΔΕΝ είναι ηλεκτροπαραγωγοί. Αλλά όταν πρέπει να βάλουν χρήμα ξαφνικά ο λιγνίτης γίνεται κακός και ασύμφορος και οι μονάδες δεν τους κάνουν.

michele είπε...

Αν εννοεις εμενα Ηippy MΕΓΑΛΟ κερασμα :))

Ωραια με το Α. Αλλα δώσε και ενα δυνητικο επιτοκιο 2 ετους ΟΕΔ στο περίπου να εχουμε να λέμε

michele είπε...

Ο Ζεκα Μπαρμπα δεν ειναι παίκτης του φιλάθλου, δεν ειναι "bello da vedere" που λενε και οι Ιταλοι.
Ειναι ομως παίκτη προπονητή. Τρέχει ακατάπαυστα, γεμίζει το χωρο,δινει σωστή πάσα και εν γένει ειναι ένας πραγματικά καλός αμυντικός χαφ.
Εννοειται οτι αν ηταν περισσοτερο δημιουργικος και
εβαζε και κανα γκολακι παραπανω θα επαιζε ..αλλού :)

μπαρμπαλιας είπε...

με το "νέους"του Χιπυ
θυμηθηκα το γεροΛιανη με το νεοΤσιπρα προχθες στη Φλωρινα ολως τυχαιως...
και το νεοΒερναδακι να θυμιατιζει γεροΛαλιωτη...
ρε πως ξανατακιμιασανε !!!εναντια στο ντοπιο και στο ξενο κατεστημενο,παλιες και νεες παρθενες...

Lorac είπε...

Θα πάρω το στοίχημα κ.Hippy με το (Α) το τραπεζικό. Έρχονται πωλήσεις npl/npe θα πρέπει να φανούν και πετυχημένες οπότε προτιμώ και πάλι αυτη που θα σύρει το χορό!

Μιχάλη έχουμε γίνει στοιχηματικό παραρτημα. ότι έλεγε στις κασετες για ΑΕΚ το πάθαμε εμείς. ΔΕΝ χωράει άλλη λογική εξήγηση.

michele είπε...

Παλι καλα που κινειται ο ομιλος ΒΙΟ γιατι αλλιως τα 10 εκ τζιρου θα τα πιαναμε κατα τις 16.15

michele είπε...

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το στοιχημα αυτο Lorac ,ειναι μια γενικοτερη συζητηση αρκετα δαιδαλωδης

Παντα χωράνε εξηγησεις,σε ολα τα θεματα

Στο Α θα παρω κι εγω το στοιχημα Hippy με την διαφορά; οτι εγω θελω να δω σηματα.
Χωρις σημα δεν παω πουθενα.

ArTaXiA είπε...

Μαζευτήκατε πουλάκια μου;

Χαιρετώ τους έγκριτους παίκτες, Hippy, έχεις ανέβει κατηγορία.

michele είπε...

Εξαιρετικη και τεχνικα η κινηση CENER

michele είπε...

Σιγα-σιγα μαζευομαστε ..μην παμε και αποτομα δεν κανει

Θανασης Κ είπε...

...καποιοι δεν εχουν φυγει καθολου για βουτιες....ευτυχως υπαρχει και η Βιο κ ξεχνιομαστε οσο να πεις....φιλια στην παρεα...

μπαρμπαλιας είπε...

απουσιαζει ο παντοχεας

ArTaXiA είπε...

Ο πανδοχέας μπάρμπα μου, το παίζει υπεράνω, τύπου "πνίγομαι τώρα, έχω και φουλ πληρότητα, εμένα η δουλειά μου πετάει, ασχολούμαι με το ΧΑΑ στον πολύ ελεύθέρο χρόνο μου."

μπαρμπαλιας είπε...

εχουνε δουλιτσα-κατα πληροφοριες-...και σχεδιαζουν και για του χρονου,με δεδομενο οτι τα Ιονια ειναι λιγο β εθνικη απο τους μπροκέριδες,
αλλα θα παιξουν γερα οσον ουπω

michele είπε...

Καλο το κλεισιμο ,αλλα με τζιρο κατω των 20 εκ ,ουδεμια σημασία εχει

Πρωταγωνιστης ο ομιλος ΒΙΟ με πραγματικα μεγάλη κινηση

Καλη η κινηση απο ΜΙΓ -ΙΝΛΟΤ-ΙΝΤΚΑ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ