Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                      

                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

Lorac είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/703800/hrusogonos-kata-gavroglou-oi-apofaseis-gia-ti-simaia-sta-sholeia-den-proothoun-tin-axiokratia/

Καλοκαιριάτικα πάντως ο ε υ ρ η ς χώρος της κεντροαριστεράς είναι δραστήριος για τα συνηθισμένα μέτρα της εποχής.

mixalis mixalios είπε...

Αύγουστο και Σεπτέμβρη έχουμε να δούμε πολλά εκεί Lorac τα οποία θα είναι χρήσιμα για να καταλάβουμε που πάνε τα πράγματα για τις επικείμενες εκλογές. Εγώ, πάντως, αν ήμουν κεντροαριστερός θα επέλεγα Διαμαντοπούλου...

Πάντα μου άρεσαν αυτά τα Κεντροαριστερός Κεντροδεξιός Κεντροκεντρώος κτλ. Σε αυτά χωράνε όλοι...

SCALPER είπε...

Αψογος...ακριβως...Διαμαντοπουλου...ειναι και πατριωτισα+....Κοζανη....και ο Βενιζελος ειναι πολυ καλος....Ισως ο καλυτερος κοινοβουλευτικος που εχουμε....αλλα ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ.....!!!!!

mixalis mixalios είπε...

Δεν έχω πρόβλημα με τους βουλιμικούς pasx, έχω όμως με τις πράξεις τους που τους ακολουθούν. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που επέμενε πως δεν θα "πειραχθούν" οι μικροομολογιούχοι, πως δεν θα μπει χαράτσι στο ρεύμα πως καλώς θα κάναμε δημοψήφισμα το 2011 για να τα πάρει όλα πίσω μετά. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός ή ο Γιωργάκης για όλα αυτά και αν από τότε έχει αλλάξει ο Ευάγγελος, αλλά είναι γεγονός πως είναι απόλαυση όταν μιλάει!

Λευτερης είπε...

Ο Βενιζέλος και είπε και έκανε όλα όσα του καταλογίζει ο Mixalios, εκείνη την εποχή.
ΑΛΛΑ θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ όψιν τις ασφυκτικές πιέσεις του ΔΝΤ, την αδιαλλαξία της Ευρώπης απέναντι των Αθηνών, το δέσιμο της Ευρώπης στο άρμα του ΔΝΤ και τέλος είχε έναν πρωθυπουργό πολύ λίγο για τις τότε καταιγιστικές πολιτικές- οικονομικές εξελίξεις.
Είναι ο καλύτερος κοινοβουλευτικός και με διαφορά, στον πως χειρίζεται τον λόγο, στην δομή και σύνθεση των νοημάτων, στην ευγενική πολιτική συμπεριφορά, την αντίληψη των πολιτικών προβλημάτων πριν αυτά μας απασχολήσουν. Ένας ακόμα καλός πολιτικός που πάει χαμένος και λασπωμένος.

Unknown είπε...

Ο Βενιζέλος ψηφίστηκε ως ο χειρότερος υπουργ.οικονομικών σε όλη τη Ευρώπη, συνταγματολόγος που κατακρεούργησε το σύνταγμα για χάρη της τρόικας, πούλησε των Γιωργάκη ενώ τα είχαν συμφωνήσει μαζί, φαφλατας, πολύ κουβέντα χωρίς ουσία και χωρίς έργο, χαρακτηριστικά όλων αυτών των δήθεν καλών πολιτικών που χαντάκωσσν τη χώρα κυβερνώντας πριν τα μνημόνια.

Unknown είπε...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας εάν συνεχίζουμε και εξυμνούσε όλα αυτά τα τέρατα που βούλιαξαν τη χώρα, σαν να σου φτιάχνει ένας μηχανικός το σπίτι, αυτό να γκρεμίζεται από λάθη κατασκευής και εσύ να φωνάζεις τον ίδιο να σου το ξαναφτιάξει, δεν φταίνε οι πολιτικοί φταίει ο λαός και βγάζει τους κλέφτες και ψεύτες γιατί έτσι είναι και ο ίδιος, διευθαρμένος.

JimMarkus είπε...

καλά να περνάς Μιχάλη, καλή ξεκούραση! κανείς δεν σε ρώτησε όμως που είσαι, πολύ ωραία φώτο με πολύ πράσινο είναι μάλλον βορειότερα των Κυκλάδων.