Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

FTSE

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE : 30 ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ..

Σε μικρό time frame ο δείκτης εχει σχηματίσει μια κούπα ,πιθανολογώντας έναν ολοκληρωμένο σχηματισμό cup & handle. 
Η γραμμή D στις 1776 μον πολιορκείται αλλά ,ο δείκτης δεν εχει καταφέρει να την υπερβεί μην μπορώντας να κλείσει το gap της D100 [ 1782.88 μον] της εναρξης της συνεδρίασης της προηγούμενης Παρασκευής.
Eνδεχόμενη υπέρβαση της D και κλείσιμο του gap θα ολοκληρώσει πιθανά την κίνηση στα τοπικά υψηλά των 1737,3 μον της Πεμπτης 12/1/2017.
Oσο ο δείκτης βρίσκεται πάνω από την πλαγιοανoδική γραμμή τάσης G1 το σενάριο αυτό διακρατεί τις πιθανότητές του. 
Σε αντίθετη περίπτωση,καθοδική διάσπαση της G1 και του εκμο 30 περιόδων θα αυξήσει την πτωτική ορμή προς τον επόμενο στόχο την F στις 1738,37 μον και λίγο χαμηλότερα, απ όπου αναμένεται μια τεχνική αντίδραση ,πριν την D101 στις 1708 μον ,εαν δεν λειτουργήσει ο σχηματισμός κουπα με χερούλι ,ανατρεποντας τα έως τώρα δεδομένα.

46 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .Διαρροή απο Μαξίμου αργα το βράδυ.. .Μας πιεζουν πολυ..εχουμε δυο επιλογές.. η τα νομοθετουμε τωρα η παμε σε άλλες εξελίξεις.. Μας κουνανε μαντιλι οι κατσαπλιαδες.

Ανώνυμος είπε...

ax ,αυτή η επιθυμία τι κάνει ?
όλο νομίζουμε πως μας κουνάνε μαντίλι ....

( για όλους μας το λέω )
wishful thinking

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

μπαρμπαλιας είπε...

ζεαουρ

austin είπε...

ΣΥΡΙΖΑ!

Lefty είπε...

Καλημέρα και από μένα

Παρακολουθώ πολύ συχνά τα τελευταία 3 χρόνια, σπάνια συμμετέχω μιας και άσχετος με τα χρηματοοικονομικα, αν και έχω μια μικρη θέση. Οκ ξέρω δεν είναι καλός συνδυασμός.
Εκτός αυτού όμως, άλλος λόγος είναι ότι τα σχόλια των εξαίρετων συμμετεχόντων, με βοηθάει να βάζω σε μια τάξη την επικαιρότητα (ευχάριστο που εξαφανίστηκαν και κάτι απίθανοι). (Βαρέθηκα αυτό το άσπρο μαύρο των καναλιών, συγροτημάτων, δημοσιογράφων κοκ ανάλογα με τα συμφέροντα τους και τις κομματικές προτιμήσεις. Θα μου πεις τώρα το κατάλαβες; Όχι βέβαια, αλλά τώρα κουράστηκα. Δεν γίνεται μετά από τόσα δύσκολα χρόνια όλοι σχεδόν να κοιτάν ακόμη την πάρτη τους.
Πολυ(πληκτορο)λογία χωρίς λόγο και αποτέλεσμα, ίσως δρα ψυχοθεραπευτικά.
Καλημέρα και πάλι - Ράκης

giwrgos nasos είπε...

Austin
Εδώ παρακολουθώ τις συζητησεις και τις αναλυσεις απο κάτι αυθεντικά ταλέντα όπως ο Μιχαλης ο Lorac o Artaxia και 2-3 άλλοι και όχι για κάτι δεύτερους σαν και σένα και τον οπλαρχηγό. Πήρα το λόγο μόνο επειδή δε γουστάρω να βλέπω έλληνες να ύμνουν το Σόιμπλε και γενικά τους Γερμανούς .Ουτε μου αρέσουν αυτοί που φύλαγαν κατουρημένες ποδιές να μπούνε στο Δημόσιο και τώρα που πήραν σύνταξη παρακαλάνε να να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο για να ανέβουν οι μετοχές σε συγκεκριμένες εταιρείες (Αυτό δεν είναι για σένα ).Με ενδιαφέρει ο κλάδος αυτόςγια μεταπτυχιακό μετά το πέρας των σπουδών Μου. Είμαι πολύ μικρός για να μου καταλογίζεις όλα αυτά που δημιουργήσατε εσείς και αλήθεια τι μου προτείνεις να πάμε στο Μητσοτάκη του Χατζηδάκη και το Βαρβιτσιώτη ;;. Άσε αν θέλω καθοδήγηση θα την πάρω από άλλους όχι από σένα. Αλλά και αν ακόμη ακολουθήσω αυτό τον κλάδο δεν θέλω με τίποτα να καταντήσω σαν και σένα και τον άλλον να παρακαλάω να υποφέρουν και να ισοπέδωθουν οι συνάνθρωποι μου για να γίνω ακόμη πιο πλούσιος.Μπορω να ζήσω και με λιγότερα χρηματα εξίσου καλα τη ζωή μου.Από δω εσύ δεν μπορείς να με διώξεις μόνο Μιχάλης μπορεί. Αν μου το ζητήσει θα το κάνω.Τελεια και παύλα με σένα και τον άλλο .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βαστα Σοιμπλε..

ArTaXiA είπε...

Κάτι επενδυταί που φεύγουν από τα παράθυρα σήμερα; Φίλοι σας;

Μπονζούρ παικτούρες μου!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και οι δεύτεροι καλοί είναι.. .εδω εσεις προχθες διορισατε τους 8ους.Συριζοτρολ για πεσμας τώρα θα ψηφίσετε τα νεα μετρα προστατες των φτωχών;

austin είπε...

Αν εμπιπτεις στο πρώτη κατηγορία, αγνοησε τα παρακάτω. Για αυτό το έβαλα πρώτο πρώτο ότι δικαιολογείσαι μόνο αν είσαι νέος εδώ.

Καθοδήγηση δεν δίνω σε κανένα, και καλά κάνεις και ακούς τους γνωστές. Πότε δεν το έπαιξα γνωστή. Αλλά παλι στο μήνυμα σου διακρίνω ένα "ύφος" ενώ τίποτα από αυτά που μου καταλογιζεις έχουν σχέση με το τρόπο που συμμετέχω εδώ. Οπότε επειδή εγώ έκανα υποθέσεις ενώ εσύ προβαίνεις έμμεσα σε χαρακτηρισμό, να σαι καλά και ότι επιθυμείς. Δεν χρειάζεται να τα "βρίσκουμε" με ολους

austin είπε...

Τι Αρταξια δεν βλέπεις επενδυτική ευκαιρία σημερα;; χε χε. Ικανους τους έχω πάντως να το μαζεψουν...αλλα μέχρι τώρα είναι κακά τα κεριά. Μόνο η ΒΙΟ και ο άνεμος έκαναν κάτι τρελα...

ArTaXiA είπε...

Επενδυτικές ευκαιρίες φίλε μου Austin, στα Ειρηνοδικεία στους πληστηριασμούς.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Όταν η Ελλάδα μετά τα μνημόνια έχει καταστεί μια ιδιότυπη Σοβιετία όπου οι εκλεγμένες τις κυβερνήσεις είναι υπόλογες σε υπάλληλους που έχουν ορίσει οι δανειστές.

Το να αναφέρει κανείς ιδεολογίες όταν δεν έχει καταλάβει ότι η μνημονιακή εποχή είναι ουσιαστικά η επικυριαρχία της Ελλάδος από ένα ιδιότυπου think tank το μόνο που προκαλεί είναι γέλια.

Το να επικαλείται κάποιος ότι ο Χ θα είναι καλύτερος στις διαπραγματεύσεις από τον Ψ, είναι τουλάχιστον αστείος, καθώς δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μόνο παρωδία διαπραγματεύσεων.

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει περιπέσει σε μια εποχή όπου λείπουν πολιτικοί με Ευρωπαικό όραμα.

Ωστόσο είναι πάντα ευχάριστο να διαβάζει κανείς ατάκες χαβαλέ σε μια κατά τα άλλα δύστυχη θέση.
Οπότε θεωρώ ότι καλά είναι να κρατάμε την ψυχραιμία μας και ας επικεντρωθούμε στο παιχνίδι!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους. Ελεγα χτες να μην προσωποποιουμε αποψεις, απλα να τις κοντραρουμε ,ανταλλασουμε κλπ
Δυστυχως ενα φαινομενο που εχει παρατηρηθει στην ελληνικη κοινωνια τα τελευταια 2 χρονια ειναι και αυτο, δηλ μια διχαστικη κατα καποιον τροπο
αντιμετωπιση, προφανως γιατι καποιοι κατεβηκαν
με το συνθημα "ή εμείς ή αυτοι".

Στα της αγορας ειμαι εμφανη τα θεματα και τα σημεια και εν πολλοις και αναμενομενα ,καθως πηγαμε γυμνοι στο eurogroup

JimMarkus είπε...

Οι αριστεροί ή αριστεριστές και οι δεξιοί ή λαϊκοδεξιοί όπως θέλετε βάλετε ο καθένας την ταμπέλα του, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η δημοσιονομική ισορροπία επιτυχάνεται με διαπραγματεύσεις. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αδιαπραγμάτευτη, οι όροι ανάκαμψης όμως είναι σαφέστατα διαπραγματεύσιμοι και έως τώρα ο ελληνικός κρατισμός που βρίσκεται διάχυτος και ελέγχει κόμματα και νοοτροπίες χάνει κατά κράτος και καταδικάζει την χώρα.

Lazaros είπε...

καλημέρα και από εμένα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Ελπιζω να καταλαβατε για εναν ακομα λογο,γιατι προσπαθουμε να μην προσωποποιουμε
Γιατι θα εμφανιστει ο καθε τρομπας ,γνωστος η αγνωστος χαχα

Θελω να πω χρονια πολλα και στο φιλο μου τον Γιαννη ΑΜΠ να ειναι παντα χαρουμενος και αισιοδοξος!

austin είπε...

Εν ετη 2017 για να δώσεις εντολή σε ξένα χρηματιστηρια από Ελλάδα, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και δεν μπορείς να την δώσεις από τον υπολογιστή σου.

Εμένα δεν με νοιάζει αριστερά η δεξιά, αυτοί η εμεις...εμενα με νοιάζει ότι πριν έρθει ο συριζα (μπορεί να ήταν και άλλος Χ στην θέση του συριζα δεν με νοιαζει) ξεκίνησε να γίνεται δυσλειτουργικη και διχαστικη η επικοινωνία συμπολίτων και ειδικά μετά το καλοκαίρι του 15 η δραστηριοποιηση εντός Ελλάδος έχει γίνει με απίστευτα εμπόδια.

Τέτοια εμπόδια είδαμε πρώτη φορά μετα την χούντα. Συμπληρωματικα είναι εύκολη λύση για το "σύστημα" να γίνονται ότι πιο επώδυνα για τον λαό. Οποιος και αν το προκαλεί οποιοσδήποτε και αν φταίει. Αυτό είναι παρατήρηση και όχι δεξιες πεποιθήσεις. Η δεξιά έχει τα δικά της λάθη και γενικά ουδείς καθαρος, αλλά τόσα εμπόδια για να δημιουργήσει κάποιος δεν έχουμε ξαναδεί.

Και αυτό έχει σημασία.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Και έχεις και τον σημιτη να σου λέει μετά από τόσα και τόσα ότι τα μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος...

michele είπε...

Απο χθες το βράδυ,το σπίτι μας πενθεί για το χαμό ενος εξαίρετου επιχειρηματία και ανθρώπου, που καταφερε να επιβιωσει σε ενα πολυ δυσκολο χώρο ΚΑΙ στην κρίση και το περιεργο ειναι ,οπως ελεγα εγω "με το σταυρό στο χέρι"

Ο ανθρωπος αυτος, εργοδότης της γυναικας μου, υπηρξε ο,τι πιο υγιες και ηθικό απο επιχειρηματικη αποψη εχω συναντησει προσωπικα.
Τον γνωριζα 19 χρονια.
Καλό ταξίδι Σταυρο.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27359&subid=2&pubid=114427007

michele είπε...

+2,67% και η αποδοση του 10 ετους ομολογου στο 7,11% ομονοει με την αγορα η αγορα ομολογων

Χρειαζεται και εκει μια τεχνικη αποψη θα την εχουμε σε δευτερο χρονο

michele είπε...

Παρακολουθω τον εξαιρετικο ημιτελικο του Australian open Νadal-Dimitrof καθως το αποτελεσμα δεν ειναι αναμενομενο
σε αντιθεση με το δικο μας εδω

εδω ψαχνω στηριξεις ,για κανα γρηγορο.

Στο 631 ολο και κατι θα κανουμε :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δύσκολο το βλέπω για σήμερα ακόμα και αν βγεί ο καλός Σόιμπλες στο πέρας του σημερινού Ecofin και πει 'κανα από τα ωραία του.

Πιο πιθανό την επόμενη βδομάδα ...

michele είπε...

Γενικα σημερα Βασιλη ειναι παρακινδυνευμενο δεν υπαρχει λογος να πιασεις ενα μαχαιρι που πεφτει

Λευτερης είπε...

Άνθρωποι σαν τον κυρ Λεούση είναι είδος προς εξαφάνιση. Φεύγοντας μας κάνουν φτωχότερους, δεδομένου ότι η κοινωνία μας γεννάει λαμόγια.
Καλό Παράδεισο.

michele είπε...

Λευτερη η γυναικα μου δουλευει σ αυτον 19 χρονια. Πραγματικα υποδειγμα ανθρωπου και επιχειρηματια. Μιλαγαμε συχνα ,πολυ ευγενης ανθρωπος
με ρωταγε παντα για τις αγορες.

Λευτερης είπε...

……..με ρωταγε παντα για τις αγορες…………….
Άνθρωπος που έχει μάθει να ακούει είναι σοφός. Άνθρωπος που μιλάει δίχως να ακούει είναι φελλός.

michele είπε...

Πραγματι Λευτερη. Και το κρινω και απ την συμπεριφορα του στους υπαλληλους και εκτος και εντος κρισης.

Το ΥΓΕΙΑ τωρα ,εσπασε πυθμενα και εκλεισε gap.Oι κατεχοντες εχουν ελπιδα μεχρι τα 0.1970

Οσο ειναι πανω απο 0,17 κοιταζει εκει πανω.Το κακο ειναι οτι η αγορα παιζει αναποδα.Λιγη προσοχη λοιπον

UPαισιοδοξος είπε...

σημεια στηριξης και αντιστασης στο Χ.Α.Α.
Σημειο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Η σημερινη κυβερνηση.
Σημεια στηριξης.
1ο.Κλεισιμο αξιολογησης και,
2ο με αντιστροφη τασης???
ΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

michele είπε...

Συμφωνω σε ολα αυτα UP .Ενδιαμεσα υπαρχουν παντα σημεια για trading βεβαια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ πολύ κυρ Μικε μας να είστε καλά. 33 και μια χεχε

JimMarkus είπε...

Αυτό πάντως σήμερα δεν είναι falling knife αλλά teleported knife!

michele είπε...

Χαχα παει κατ ευθειαν για 631 σημερα ,κακο τελος εβδομαδας ,που το περιμεναμε βεβαια λογω Εurogroup.

Γιαννη ,ευλογημενος να εισαι,τα ζηλευω τα χρονια σου !

mixalis mixalios είπε...

Στην Eurobank έφυγαν τα 700k που αγοραζαν στο 0,626 και ενώ άρχισαν να τρώνε και τα αντίστοιχα στο 0,625 μπήκε και άλλη εντολή αγοράς εκεί. Εντολές στήριξης από άνωθεν?

Πάντως η αργή πτώση της αγοράς δείχνει επίμονους πωλητές και αν υπάρξει αντίδραση θα είναι πολύ προσωρινή νομίζω...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μακάρι Μικε να παν όλα καλά. Εσύ λες τα χρόνια μου , εγώ λέω να χα την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Καλά να είμαστε και έχει ο Θέος

mixalis mixalios είπε...

η ΔΕΗ κλασικά στα χαμηλά ημέρας...

μπαρμπαλιας είπε...

χρονια πολλα Γιαννακι ΑΜΠ.
γλεντα τα 33 +1 γιατι φευγουν σαν μπουργανα στο κενο.

μπαρμπαλιας είπε...

διαβαζω τον UP...
και να αλλαξει η κυβερνηση ,θα αλλαξουν οι πλιατσικολογοι δανειστες;
η πατριδα πουληθηκε και θα συνεχισει το ξεπουλιταριο μεχρι μπατο

mixalis mixalios είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα....

...αμάτε γιατί χανόμαστε

http://www.capital.gr/health/3186806/ti-tha-sumbei-sto-soma-sas-an-stamatisete-na-kanete-sex

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ Μπαρμπαλιά μου να σαι καλά. Ότι καλύτερο μπορώ θα κάνω

michele είπε...

Γιαννη ,θα τα αποκτησεις κι αυτα και μετα θα ζηλευεις εσυ τους νεοτερους χαχα

Τελικα κλεισιμο κατω απο 640 ,καλος τζιρος ,αδυναμια ουσιαστικης αντιδρασης
Κρατησε το μαγαζι η ΕΕΕ και οι περιορισμενες απωλειες ΜΟΗ-ΤΙΤΚ

Καθοδικα gaps παντου εκτος απο τον FTSE που έκλεισε οριακα πανω απο
την D101 του γραφηματος μας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Έτσι είναι ο κύκλος της ζωής γι αυτό υγεία χαρά και τα αλλά τα βλέπουμε.

Ευχαριστώ Μιχαλιε