Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Drops for third straight month to hit one-year low of 48.3 in Nov



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

michele είπε...

Οι καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και της ΝΔ είναι εξαιρετικά σοβαρές, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Οχι,θα παρακολουθειτε τους παλιους και δεν θα σας καταλαβουν χοχο

austin είπε...

Τελικά υπήρχε κάποια αιτιολογία για τέτοιο χώσιμο? Τώρα στην ουσία κάθησα σε υπολογιστή και ψάχνομαι να δω τι και πως. Μάλλον δεν κλείνει η αξιολόγηση αλλά θα έχουμε πολιτική απόφαση άκουσα, το δντ δεν είναι ακόμα εντελώς σίγουρο και κάτι τέτοια

Lorac είπε...

k. Austin υπήρχαν αυτές οι δηλώσεις για τον παράδεισο των οφσορ Ι-μία και φοβήθηκαν οι παίκτε.

Ο δανειζόμενος τον βιο χαλκών έκανε σαματά σήμερα με το ριμπαλανς των σταθμίσεων. Πόσα έριξε δυο μέρες 13κ+35κ ??

Ο Φψολι Φψολι την έφαγε και αυτός. Νέο σύμβολο μετοχής απο αύριο ΨΨ. Κλείσιμο κάτω απο ΕΜΑ ,απο Κανάλια ,απο Στοπ λοσια (αν και κανονικά εδώ ο λονγκ της Σανγκαις έχει το 15,51)

Ξαναμέτρησα τον στόχο μείωσης των npe κατά 40%. Είναι σαν να κάνεις κούρα ομορφιάς στην Βασιλειάδου. Εφικτό ,αλλά μέχρι να την φορτώσουμε στον κλαρινογαμπρο. Οπότε λογικό που οι άλλλες κάνουν χώρο για το φούσκωμα -αν και εφόσον έχουμε Β-αξιολ pass.

austin είπε...

Χαχαχα!

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"Ο Lorac είπε...
k. Austin υπήρχαν αυτές οι δηλώσεις για τον παράδεισο των οφσορ Ι-μία και φοβήθηκαν οι παίκτε.

Ο Φψολι Φψολι την έφαγε και αυτός. Νέο σύμβολο μετοχής απο αύριο ΨΨ. Κλείσιμο κάτω απο ΕΜΑ ,απο Κανάλια ,απο Στοπ λοσια (αν και κανονικά εδώ ο λονγκ της Σανγκαις έχει το 15,51)"


Δεν ψαρώνουμε...το παιχνίδι είναι σικέ...μην ξαναγράφω το προχθεσινό ποίημα "αν ήμουν σόιμπε (ή έστω η αγγελική) κλπ κλπ"

Για τη ΦΟΛΙ τα λέγαμε χθες... όσο δεν μεταμορφώνει τα ebitda σε ταμειακές ροές και σημαντική μερισματική απόδοση τη φοβάμαι (θα έπρεπε να δίνει τουλάχιστον 3-4% μέρισμα). Η εταιρεία πάντως έχει πλάτες πιθανολογώ πως θα επανέλθει πάνω από τα 20 ευρώ πριν τα χριστούγεννα ίσως και νωρίτερα. Η οικογένεια αγοράζει

http://www.capital.gr/story/3171638/folli-follie-agora-2-500-metoxon-apo-dim-koutsolioutso

Vasilisg είπε...

από 15/6 ως 17/11 αγορά 59,500 μετοχών με μέση τιμή 19,42 ευρώ όσον αφορά την φαμίλα!