Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

michele είπε...

Αναστασιάδης, Ακιντζί και ΟΗΕ αποφάσισαν να παραγκωνίσουν τον Κοτζιά
Eπανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό αποφάσισαν χθες το βράδυ στη Λευκωσία οι ηγέτες των κυπριακών κοινοτήτων με τη μεσολάβηση του απεσταλμένου του ΟΗΕ Έιντε.
Οι δυο πλευρές θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις για όλα τα ανοικτά και προβληματικά σημεία και ο στόχος είναι να υπάρξει ικανοποιητική προσέγγιση μέχρι τις 12 Ιανουαρίου ώστε να διεξαχθεί πολυμερής διεθνής διάσκεψη όπου και να αποφασιστεί η φόρμουλα της λύσης.
Η χθεσική εξέλιξη είναι σημαντική διότι παρακάμπτει το βέτο του Κοτζιά και έτσι δεν μπορεί πλέον η Τουρκία να κρυφτεί πίσω από αυτήν την ανόητη διαπραγματευτικά θέση που κινδύνεψε να τινάξει στον αέρα όλη τη διαδικασία.
Ο Ακιντζί μιλώντας προ ολίγου στο κοινοβούλιο των κατεχομένων είπε ότι "ξεπεράστηκε το αδιέξοδο", ενώ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απευθύνει διάγγελμα στις 8.
Η ελπίδα για λύση επανήλθε.

Απο τον Γιαννη Κουτσομύτη

JimMarkus είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Σήμερα επισκέφτηκα το Βυζαντινό Χριστιανικό (δίπλα ατο πολεμικό) μουσείο και με 4€ είδα μία συλλογή που φιλοξενείται από το μουσείο Ερμιτάζ με καταπληκτικούς πίνακες από Caravaggio, Rubens, Delacroix, El Greco και γλυπτά των Ροντέν και Κανόβα, όπως επίσης και κάποιους από τους θησαυρούς των τσάρων σε ατόφιο χρυσάφι καθώς είμαστε σε χρηματιστηριακό μπλόγκ. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

hippy είπε...

Αυτό ακριβώς...Καστράτο.

Jim επισκέπτης? Είχα την εντύπωση πως ζεις στο Ρέθυμνο.

hippy είπε...

Ο καθηγητής κ. Βερέμης φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ΒΗΜΑ FM. Είπε πως έχει συναντηθεί με τον κ. Ακιντζί και τον περιέγραψε σαν χαρισματικό άνθρωπο (που παλεύει όμως υπό την σκιά του σουλτάνου). Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή πρώτα απ΄όλα για τον Κυπριους.

austin είπε...

Χαχαχα. Κάποια στιγμή είδα που το εγγραφές μιχάλη, αλλά δεν είχα δει την γελοιογραφία. Πολύ καλη!

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση και αυτή του κουτσομυτη. Πολλά πράγματα πάντως παίρνουν τον δρόμο τους, όποιος και αν είναι αυτός, καλό ή κακός, αυτή την εποχή.

JimMarkus είπε...

Επισκέπτης Hippy για το τριήμερο. Ανεβήκαμε με τον μικρό για να δει κανένα μουσείο. Αύριο έχει Γουλανδρή - φυσικής Ιστορίας. Και θεατράκι στο Μέγαρο.