Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

FTSE

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στην παρουσίασή μας της 30/8 εδω:

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/08/ftse_30.html#more

επισημάναμε οτι: "Καθοδική διάσπαση της C  θα δώσει την επαναπροσέγγιση στο τελευταίο οχυρό της G  των 1460 μον απ όπου ειναι πιθανόν να ενεργοποιηθούν αγοραστές.
Η αυξηση του όγκου συναλλαγων στα σημαντικά προαναφερθέντα σημεία θα μας δείξει και την αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης και αν αυτη θα ειναι "βορεια" η "νοτια"."

Πράγματι κατα την χθεσινή συνεδρίαση, ο ογκος συναλλαγών αυξήθηκε σε σημαντικο βαθμό και η G προσεγγίστηκε ( χαμηλό 1464,17 μον) απ όπου ενεργοποιήθηκαν αγοραστές με κλείσιμο 24 μον υψηλότερα.

Το gap ( 1508,96- 1511,22)καθώς και ο εκμο 30 ημ [1524 μον] θα αποτελέσουν τις πρώτες αντιστάσεις σε περίπτωση αντίδρασης του δείκτη.
Απο εκεινο το επίπεδο θα διαφανούν οι διαθέσεις των πωλητών -αγοραστών,με τους πρώτους να έχουν το πανω χέρι αυτη τη στιγμή βάσει και των διεθνών αλλά και των εγχώριων ειδήσεων.
Η  G στις 1460 μον ,αποτελεί σημείο κλειδί, καθώς ενδεχόμενη καθοδική διάσπασή της ,θα ανοίξει το δρόμο προς τις 1410 μον της Ρ και ΚΥΡΙΩΣ τις 1371 της Ζ .
Για να αποφευχθεί το σενάριο αυτό, απαιτείται ,η πιθανή ανοδική αντίδραση του δείκτη ,να επεκταθει ΠΑΝΩ απο τον εκμο 30 ημ και κυρίως ΠΑΝΩ απο την S των 1548 μον.

34 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .Το παρτυ ακουω θα ειναι μεγάλο και τις καλύτερες θεσεις θα τις εχουν οσοι βγαζουν εισηρηρια νωρίς.. .και παρτυ Χωρίς ταμείο δεν υπάρχει.. .οχι αυτο το ταμειο που λενε τωρα...αλλο ταμείο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οσοι εχουμε μετοχές δεν σημαίνει οτι δεν εχουμε και χρεοι...ειχα και εγω μια Καρτουλα σιτυμπανκ με 2.500...ευρω χρέος.. .οφου εκανα το κοροιδο.για 3 χρονια σημερα πηρα εξοφλητκη ....ποσο πληρωσα; 485 ευρω ναι 485...και ολοι ευχαριστημενοι...Η εταιρία που το ειχε αγοράσει με εδρα Δουβλίνο θα ειχε δωσει Πιστεύω ενα 100σταρικο.καθαρες δουλειές που δειχνουν τον δρόμο πως θα παει η δουλεια.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους.Αναγκαστικα θα παει προς τα εκει ΟΠΛΑ.
Χρεη που δεν μπορουν να πληρωθουν,δεν θα πληρωθουν

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν δεν σκοπευεις να κανεις αγορες στο ονομα σου δεν μπορουν να σου κανουν τίποτα.. .ρωτα και δικηγόρο.. .δεν ξερω αν αξιζει για 2.100 να.μπεις μπλακ λιστ..αν ηταν το ποσο μεγάλο αξιζε να τους.ριξεις κανονι...Μην ςκους όμως τι σου λεω εγω..ρωτα ειδικό.

ArTaXiA είπε...

Bonjour.

Χρηματιστηρικό φόρουμ και γράφουν άνθρωποι χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Που οφείλουν 2.500 και σκέφτονται: "Και τι θα μου κάνουν." Ενδεχομένως και τίποτα. Πού πάμε αλήθεια.....

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις περιουσιακα στοιχεια ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ σου :)

michele είπε...

Αν εχεις πληρωσει πανω απο 3 φορες το αρχικο ποσο και τωρα δεν μπορεις,συμβουλεψου δικηγόρο.

michele είπε...

Τα εσβησε ο ανθρωπος,τι φοβιζεις τους ανθρωπους ρε περιεργε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχα Αρταξ...ευστοχο.το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για μένα.. αλλα δεν ειναι ετσι ακριβώς.. .το οτι χρωστας 2.000 δεν αναιρεί να εχεις 100.000...Καλημέρα

ArTaXiA είπε...

Ρε Mic; Εγώ είμαι ο περίεργος; Κι εσύ τώρα τι; Έχασες τον μεγαλοπελάτη;

Οπλαρχηγέ. Το ότι χρωστάς 2.000 δεν αναιρεί πως έχεις περιουσία. Εξάλλου, κι όλες οι εισηγμένες επιχειρήσεις στις οποίες επενδύουμε χρωστούν. Επιβάλλεται.

Εδώ όμως, εμφανίστηκε ο φίλος και είπε: Χρωστώ και δεν έχω τίποτα στ' όνομά μου, πέρα από ένα μηχανάκι. Και άκου τώρα εκλογή... Πού ήρθε να το πει; Σε ένα χρηματιστηριακό φόρουμ. Αυτό σχολίασα.

michele είπε...

Δηλ που θα το πει,σε μπλογκ για την προστασια της καρετα-καρετα ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω κατα 80% Συμφωνώ με τον Αρταξ...Αλλα σου λεει ο φιλος...λευτα εχουν αυτοι μετοχες αγοραζουν κατσε να ρωτήσω.. χαχα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Πόσο έχει ο ΛΕΒΠ?

Ας μας απαντήσει ο ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ...

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Λες ρε συ αρταξία για χρηματιστηριακό φόρουμ, όταν τείνει να εξαφανιστεί το ΧΑΑ! Τι να κάνουμε...ο κόσμος έχεις έγνοιες και προβλήματα, βλέπει μία ραθυμία στην αγορά, στα μπλογκ και στα σαιτ (τι να πούνε άλλωστε? θα πάμε σε ρεκόρ συσσώρευσης 50 ημερών μεταξύ μίας ζώνης 30 μονάδων??), όπου μπορεί βρίσκει και ρωτάει. Για φαντάσου...αν το μαγαζί έτρεχε, και έβγαιναν όλοι εδώ μέσα να γράφουν για την αγορά, θα ασχολιότανε κανείς με μία κάρτα 2000 ευρώ? Εδώ βουλιάζουν τα πάντα και προσπαθούμε να γλυτώσουμε και τα 50 λεπτά του καφέ. χαχαχα.

Και όπως είπα σε έναν άλλο φίλο...από αυτή την αγορά βγάζει κάποιος ένα 50άρικο και νιώθει ήρωας και υπερήφανος!

Τι να λέμε τώρα...μιλάμε για αδιαφορία σε όποιο τομέα. Άσχετο με τα προηγούμενα σχόλια (αλλά μιας και δουλειά δεν έχουμε), το τραγικό είναι ότι προσπαθείς ακόμα να αποδείξεις ότι οι κατσαπλιάδες τσάκισαν τα πάντα, και ότι κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν.
Και σε ρωτάει...και γιατί κρύβουν την είδηση και δεν την χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση ότι μηδένισαν 39 δις του έλληνα φορολογούμενου? Και σε λέει μετά υπερβολικό. Και τι να του πεις μετά? να του τρίψεις στα μούτρα το statement κάποιου που ήταν μέτοχος (για τον όποιο λόγο) των τραπεζών, για να καταλάβει την ζημιά. Εμ δεν θα την καταλάβει...γιατί θα σου πει καλά να πάθει. Αυτός είχε και εγώ δεν έχω. Και αυτός ασχολήθηκε με το ΧΑΑ.

Που οδεύουμε...συμπληρώνω αρταξία. Πραγματικά, όσοι δεν την παλεύουν φεύγουν από την χώρα και οι άλλοι γίνονται "δακτυλοδεικτούμενοι" που λένε τα αυτονόητα. Ξαναλέω: τα αυτονόητα. Και νομίζουν ότι κερδάνε ποιοι?? Οι ανόητοι ή άσχετοι.

Αυτό είναι πλέον το πρόβλημα το μεγαλύτερο της ελλάδας. Είναι στα σπάργανα η "πάταξη" κάθε δημιουργηκότητας στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι που έχουν φιλοδοξία, φεύγουν εκτός συνόρων. αυτοί που μένουν πίσω, σε συντριπτική πλειονότητα, στρέφουν την ενέργεια τους στον κακό καπιταλισμό, την κακιά γερμανία...και γενικοτέρα την κακιά τους μοίρα.

Καταλαβαίνετε ρε σύντροφοι τι ζούμε? Καταλαβαίνετε ότι η επιτυχία είναι η εξαίρεση στην Ελλάδα και τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται και ως "βρώμικη" επιτυχία ή "με τις πλάτες κάποιου, και πως έκανε λεφτά αυτός ο κάποιος, γιατί έκλεψε παλιά"?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ ειχα γράψει μια ερώτηση για ελλακτωρα στους 4 τροχούς και δεν μου απάντησε κανένας....

Ρε ΜΙΚ, μήπως είδες πουθενά τα 1,2 εκατ που ψάχνουν για την μεταγραφή του Μουζουακου στη γουέστ χαμ;

Η απόσβεση των 3 CL άρχισε νωρίς νωρίς...

michele είπε...

Α ναι το διαβασα αυτο Αλεξ,τα ψαχνουν λεει.Προχτες εκανα ενα zapping κι επεσα πανω του Μαζουακου παιζει κανονικα το παιδι παντως χαχα

Τι επαθε ο ΛΕΒΠ Ανδρεα ,πραγματικα δεν ξερω γιατι τετοιο ξυλο;

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

0,5490 η τιμή κλεισίματος στις 27/03/2015 ...
Με 10 συναλλαγές και συνολικά 67 (!) τεμάχια την "πήγαν" στο 1,26 στις 02/09/2015
Η μετοχή είχε να κάνει πράξη απο τις 24/05/2016

ο ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ έγραφε:
Λόγω του διανεμόμενου τόκου άλλωστε, ερμηνεύεται και το γιατί (σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις) η προνομιούχος μετοχή διαπραγματεύεται πολύ ψηλότερα από την κοινή (1,24 έναντι 0,35 ευρώ).

michele είπε...

οκ Ανδρεα ,ενημερωθηκα.Λατρης του κοινου ΛΕΒΚ τα χρονια της ευφοριας

Εχω κρατησει και 20 ΛΕΒΚ στον κωδικο μου της euroxx χαχα

Andreas D. είπε...

έχω άνθρωπο στην EUROXX...μπορώ να μάθω και τα άλλα χαρτιά του χαρτοφυλακίου σου...

αχαχαχα

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα σας
Το έχω γράψει και στον κύριο Τάκη και αλλού νωρίτερα: "οὐκ ἐν τῷ μεγάλῳ τὸ εὖ κείμενον εἶναι, ἀλλὰ ἐν τῷ εὖ τὸ μέγα" ή απλοποιημένα "Ουκ εν τω πολλώ το ευ"΄
Μην βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ελιτίστα!

michele είπε...

Δεν εχει αλλα εκει Ανδρεα ,μην κανεις τον κοπο χαχα

Καλησπερα στον καθηγητη Νικολα.

michele είπε...

Χωνεται παλι το μαγαζι,καθαρος τζιρος σημερα μεχρι τωρα κατω απο 10 εκ ,δυσκολα ανεβαινει ετσι

το 558-560 μπετον,πιθανον να μετατραπει σε αντισταση.Ετσι φαινεται μεχρι στιγμης

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

http://www.lifo.gr/viral/big_truths/113947

Οι Μεγάλες Αλήθειες της Τρίτης

michele είπε...

Xαχα μερικα ειναι καλα!

giaxy είπε...

Καλησπέρα σε όλους.το χρηματιστήριο κάποια στιγμή θα σκάσει προς τα παν ξαφνικά.το θέμα είναι ποτε

michele είπε...

Οταν θα φυγουν οι κατσαπλιαδες

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
το σωστό είναι: λίγο πριν φύγουν οι κατσαπλιάδες...
το ΧΑΑ είναι προεξοφλητικός μηχανισμός...

χαχαχα

giaxy είπε...

Σε 3 μήνες το γράφημα του χρόνου του γενικού δείκτη αλλά και σχεδόν όλων των μετόχων θα είναι μία ευθεία.δηλαδη από τον δεκεμβριο του 2015 και μετα

Andreas D. είπε...

ευθεία? δηλαδή θα είναι κλειστό το χρηματιστήριο?

giaxy είπε...

Δεν εννοώ αυτό απλά στα γραφήματα χρόνου φαίνεται μία ευθεία.και αυτό γιατί οι διακυμάνσεις είναι μικρές.ενα χρόνο σχεδόν απαξίωσης και συνεχιζουμε

michele είπε...

Λογικό ειναι ,οντως υπαρχει διακυμανση στασιμότητας κατι που ειναι φυσιολογικο βεβαια

michele είπε...

Παλι κλεισιμο κατω απο 558 ,ιδιος οηκος ( καθαρος ) με χθες