Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Airplane view of a recent storm with lightning seen over China



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

SWEET HOME CHICAGO
Obama, BB King, Buddy Guy, Mick Jagger, Jeff Beck
https://www.youtube.com/watch?v=xPFtzUilUSI

Lorac είπε...

Τί Λωζάννη Τί Κοζάνη ..... Όχι τυχαία η αναφορά του Κασταμύριου. Βλέπετε είδε και τους Αιγύπτιους να αλλάζουν το τροπάρι και σκιάχτηκε! Τώρα ή να περιμένουμε δρομολόγηση αγωγού από το βόρειο δρόμο και ένωση με τον υπό κατασκευή απ' το μακρινό Αζερμπαϊτζάν ή να ψάξουμε λίγο καλύτερα που "ακουμπάει" η ρεματιά του Ηροδότου.

Κοιτώντας λοιπόν τα ηλεκτρο-καταιγιδοφόρα νέφη του Μιχάλη έφτασα σήμερα στο 70long-30cash όσο θα βελτιώνεται το κλίμα τις επόμενες 15-20 μέρες το ποσοστό θα τροποποιείται ανάλογα. Προς το τέλος του επόμενου μήνα μπαίνουμε στην καρδιά της τροπικής καταιγίδας- Αμερικάνικες Εκλογές..... έχει και ο άνδρας τα θέματα του ,αλλά η γυναίκα άμα επικρατήσει για - εμάς - θα υπάρχει θέμα.

michele είπε...

Κρι Κρι: Στα €3,6 εκατ. τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1453392/kri-kri-sta-36-ekat-ta-kathara-kerdh-examhnoy.html

michele είπε...

Σκυλλα και Χαρυβδη στους Αμερικανους. Τοσο τεραστιοι μηχανισμοι,κομματα ,φορεις δεν μπορεσαν να βρουν τιποτα καλύτερο;

Μια διαπλεκόμενη και ενας θεοπάλαβος

ΝίκοςΤ είπε...

Άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο.
Κύριε Τάκη εμφανιστείτε.Φθινοπώριασε για τα καλά.

Καλησπέρα στους φίλους.

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους...Μιχάλη τι χάνω και λες για το Αμέρικα?

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα και Austin

Δεν χανεις κατι,λεω οτι δεν μου αρεσουν οι εκπροσωποι των δυο κομματων στην Αμερικη ,ειδα και το debate, καλυτερα προετοιμασμενη η Χιλαρυ

αλλα λιγα πραγματα.Καλα ο αλλος ειναι ασε..

Θεωρω παντως οτι μεχρι τις εκλογες οπως συνηθως συμβαινει δεν θα εχουμε κατι πολυ σοβαρο στις αγορες στην Αμερικη

Θυμιζω την ημερα της γιορτης μου οι εκλογες 8/11

austin είπε...

Και όσο εσύ το ελεγες...ή db στο Αμέρικα -7%!!

Και ο s&p με συνοπτικές διαδικασίες στο -1%

austin είπε...

Που δεν σημαίνει κάτι...απλά όπως πολλές φορές έχω πει, έχει γίνει πολύ απρόβλεπτο το σκηνικό στις αγορες

austin είπε...

Από το -1,2% o s&p στο -0,57%. Μιλάμε για μεταβλητότητα στον Θεό... μάζεψε από το -8,5% και η DB.

Περίεργα πράγματα. Ανήσυχα λίγο...ειδικά με την είδηση που βγήκε για την DB ότι κάποια hedge funds έκλεισαν θέσεις και πήραν και λεφτά από την τράπεζα.

Επίφοβες για αύριο οι τράπεζες και οι δικές μας. Θα έχουμε λογικά πιέσεις.

michele είπε...

CNBC Now ‏@CNBC
BREAKING: $DB's hedge fund business chairman tells CNBC there have been outflows, but also inflows, part of typical ebbs & flows

hippy είπε...

Καλησπέρα

κ. Music αν έλεγα ότι δεν μ΄ανησυχει η συμπεριφορά της ΑΡΑΙΓ θα ήταν ψέμα. Πρέπει όμως?

Μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις ΜΗΔΕΝ (0)
Βραχυπρόθεσμες δανειακές Υποχρεώσεις ΜΗΔΕΝ (0)

Σύνολο εισροών από λειτουργικές δραστηριότητες 86,979 εκ
Σύνολο εισροών / (εκροών) από χρηματοδοτικές δραστηριότητες -52,000 εκ
Αρα καθαρά περίπου 25 εκ.

Ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα λήξης περιόδου/χρήσης 295,567 εκ (περίπου 4 ευρώ/μετοχή)

Από θεμελιώδη λοιπόν not bad.

Δεν πιστεύω ότι το πάγωμα στην παραγωγή πετρελαίου ήταν η αιτία πίεσης σήμερα (αν γίνει γιατί εύκολα το συμφωνείς, δύσκολα το τηρείς). Γιατί δεν πιέστηκαν ΠΛΑΘ, ΠΛΑΚΡ, ΦΛΕΞΟ?

Κάποιος μεγάλος θέλει να βγεί αλλά δεν τα έχουν βρει στην τιμή με το Βασιλάκη ώστε να τον ανακουφίσουν. Στη δημοπρασία στο κλείσιμο αρχικά πούλαγαν 12 χιλιάρικα αλλά καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον ακύρωσαν τα 10 απ΄αυτά για να το κλείσουν με αγοραστές.

Σε ότι με αφορά πήρα την απόφαση να το παίξω επενδυτής. Δεν αυξάνω θέση ούτε την κλείνω.



austin είπε...

http://mononews.gr/na-sou-po-kati-alexi-minima-tis-irinis-agapidaki-ston-tsipra-pou-sigklonizi/78197

Έτσι...Να ξεκινάνε όλοι να τον ξεφτιλίζουν. να σηκώσουν ανάστημα οι νοήμονες, οι οραματιστές, όλοι αυτοί που θέλουν να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο.

Θα θελα να απάνταγε σε τέτοιες τοποθετήσεις, που δεν χωράνε σχόλια "ναι αλλά οι προηγούμενοι"

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Καλησπέρα κ. Ηλία. Σας ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση σας. Σας θαυμαζω για την γνωση σας και για το ποσο "ψαγμενος" επενδυτης ειστε! Τα θεμελιωδη ειναι πολυ καλά αλλα στο ταμπλω βλεπω να τα ξεχνουν προσωρινα. Τα ειδα και γω τα 12.000 τεμαχια στο τελος. Το θεμα ειναι σε ποιες τιμες θα μπουν οι νεοι θεσμικοι μετα την μεγαλη πτωση της μετοχης απο τα 9 ευρω. Δεν βλεπω επιθετικες αγορες τις τελευταιες μερες. Αλλες φορες τα 12.000 τεμαχια τα εκαναν σε 1 πραξη.Ελπιζω να ξεκινησει μια ανοδικη αντιδραση και να ξαναδουμε συντομα σαν 1η φαση τα 7 ευρω

μπαρμπαλιας είπε...

για το στραμπατσώνι δε λετε τιποτε...
σας ρουφηξαν τα σωλκια .
αλλα υπαρχει παλι "κωλοδαχτυλος"διατησιας ...που δεν εδωσε μπερναντι.τωρα ,θα αφοσιωθει στο πρωταθλημα εδω και θα τους σκισει ουλους

austin είπε...

Γεια σου μπάρμπα.

Ηλια, αν καταφέρει αύριο ή ΑΡΑΙγ να κρατήσει το 6,10, νομίζω ότι οι σημερινές πιέσεις, είναι αυτό το πισωγυρισματακι που συνηθίζει να κάνει, όταν βρει βραχυ-μεσο προθεσμο πάτο, κάνει μικρή κίνηση και μετά γυρνάει, τον ξαναδοκιμζει και μετά έφυγε.

Βέβαια από αύριο ίσως έχουμε ζόρια...οπότε βλέποντας

Lorac είπε...

Tι να πούμε.... οι άλλοι είχανε τον Βασσ εμείς το βας βας παρασκευάς...

hippy είπε...

k. Music ευχαριστώ πολύ αλλά είμαστε ομάδα και η αίσθηση που έχει καθένας για την αγορά πλουτίζει εξίσου την εικόνα. Μην παραλείπετε να μας λέτε την δική σας.

Μια γρήγορη κίνηση προς το 7 θα ανακούφιζε το φόβο* μας αλλά από την συμπεριφορά στο ταμπλό δεν πιστεύω να γίνει. Ωστόσο δεν πολυπειράζει, η ΑΡΑΙΓ (για μένα) είναι μετοχή σύζυγος, την έχω κυρίως για το μέρισμα.

Γράφει το capital

Πρόβλεψη-σοκ των γερμανικών think tanks: Ανάπτυξη 0,7% στην Ελλάδα το 2017 και όχι 2,7 που έλεγαν οι συριζαίοι (λες και τους πιστεύαμε)

Ρωτώ εγώ ο αφελής...αυτή η πρόβλεψη είναι καλό νέο ή κακό? Γιατί εγώ-ο αφελής-το θεωρώ καλό. Επιτέλους ανάπτυξη. Ποιος το πιστεύει εδώ και 15 μήνες? Έχει παραγίνει το θέμα με την πολεμική στις πάσες όλες ενέργειες της κυβέρνησης. Δύσκολο να κρατήσεις το μυαλό σου καθαρό, όμως γι αυτό υπάρχουν οι φίλοι χρήστες που εμπιστευόμαστε.

Οπότε έχω 2 ερωτήσεις για το φίλο μας κ. Lorac

1) Τι τον έκανε να αυξήσει την μετοχική θέση στο 70%?

2) Ποιες μετοχές έχετε αφήσει-σκοπεύετε να αγοράσετε τελευταίες? (φαντάζομαι ότι 10-15% ρευστό θα το κρατήσετε)


*θεωρώ το φόβο υγιές συναίσθημα και σύμμαχο του επενδυτή στον βαθμό που τον αναγκάζει να ψάχνει-διαβάζει-σκέφτεται την πιθανότητα να έχει κάπου λαθέψει. Ο πανικός είναι καταστροφικός, αλλά αυτός πολεμιέται με την ρευστότητα.

Lorac είπε...

χαχαχα κ.Hippy με αιφνιδιάσατε!! ΔΕΝ αύξησα , αλλά μείωσα μιας και απο το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και μετά έφτασα και ορισμένες στιγμές και το 95-5! Πιστεύω ότι τα τελκά 3-5 απιτούμενα για τη δόση των 2,8 θα τα κάνουν οπότε μέχρι 15/10 εκτιμώ θα βρώ τιμές ψηλότερα για ακόμα μεγαλύτερη μείωση στο ποσοστό. ΔΕΝ προτρέπω κανένα να με ακολουθήσει χαχαχα Αλλά για το τέλος του έτους έχω απο τώρα αμυντική διάθεση. Οπότε απο ένα σημείο και μετά θα κυνηγώ μόνο κερδοσκοπία ή αλλιώς ακραίες θέσεις για γρήγορα.

hippy είπε...

Τώρα με ξαφνιάσατε εσείς.

Για λόγους εντιμότητας να πω ότι (ο κολλημένος) εξακολουθώ να έχω θετική άποψη για την αγορά και να πιστεύω ότι οι τράπεζες την άνοιξη θα γράφουν 20-30% υψηλότερες τιμές από αυτές της ΑΜΚ. Βέβαια έχουμε καιρό εως τότε. Εγώ πάλι σκέφτομαι αγορές Νοέμβριο και μια και θ΄αργήσω τόσο παρακολουθώ προσεκτικά τις 2 συστημικές ΑΕ.

hippy είπε...

Εξαίρεση στον κανόνα ο ΟΤΕ (all time classic). Ίσως το καλύτερο χαρτί του ΧΑΑ (για μένα). Εδώ σιγά σιγά χτίζω με ορίζοντα 2ετίας. Με το ρυθμό που πάει σε 18 μήνες θα έχει θετικό ταμείο ακόμα κι αν δεν διεισδύσουν περαιτέρω ΟΤΕ TV και VTLs.

Lorac είπε...

Κοιτάχτε στο σκεπτικό δεν διαφωνούμε καθόλου. Απλά μετά το 0-100 άρχισα να ξαναμαζεύω - σε καλύτερες τιμές- και έφτασα 95-5. Πλέον μετράω το πολύ 3 εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί οποιοδήποτε positive effect πριν ξεκινήσει Β'αξιολόγηση και μεταβλητότητα USA οπότε μετά τα μέσα Νοεμβρίου και αναλόγως της κατάστασης θα το ξαναδώ. Επίσης κ.Hippy σας έχω γράψει και ορισμένα σκόρπια που αμα τα μαζέψετε είναι σοβαρά. Δεν είναι της ώρας και του χώρου και ανήκουν και στο άλλο επίπεδο. Αλλά χωρίς να θέλω για την ώρα να σας προβληματίσω θα σας πώ μόνο ότι προβληματίζουν εμένα.

...και εγώ σήμερα τον χάζευα στα διαγράμματα στα πολύ υπόψην για μετά.