Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Montmartre Painter Paris 1952 ---Robert Capa



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

michele είπε...

Ο Όμιλος κατά το εποχικά πιο αδύναμο εξάμηνο, παρουσίασε ζημιές 23,7 εκ. σε σχέση με κέρδη ύψους €14,8 εκ. το αντίστοιχο διάστημα του 2015. Αυξήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα. Πού αποδίδονται οι ζημιές της εισηγμένης

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1450597/aegean-zhmies-237-ekat-enanti-kerdon-sto.html

michele είπε...

http://gr.investing.com/equities/rpm-intl-inc-chart

RPM gap-up ?

michele είπε...

Στην αγορά 65 ιδίων μετοχών, μέσω της Αlpha Finance, με τιμή κτήσης 4,02 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 261,3 ευρώ, προέβη, στις 19 Σεπτεμβρίου, η Πέτρος Πετρόπουλος, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία.

Ο αγαπημενος επιχειρηματιας του φιλου μου του artaxia ,ξοδευτηκε παλι

Αγορα ιδιων μετοχων και για ΕΧΑΕ 21.000 τμχ

austin είπε...

Εντολή είναι στημένη στο κάτω γκαπ της rpm Υπομονή έχω! Χαχα

michele είπε...

Πολυ χαμηλά το κάτω gap Austin,για να δουμε

michele είπε...

Να δουμε ποια τραπεζα θα παρει τα 2 δισ καταθεσεις της ΑΤΤ

mixalis mixalios είπε...

Δεν μπορώ επ' ουδενί να πιστέψω ότι οι πρόσφατες τοποθετήσεις του ΤΣΜΕΔΕ, του Αερολιμένα Αθηνών, της ΕΥΔΑΠ, του Ταπιλτατ θα εκμηδενιστούν...Η κυβέρνηση μας θα υπερασπιστεί και το τελευταίο Ευρω των Ελλήνων φορολογουμένων...

mixalis mixalios είπε...

Να ευχαριστήσω θερμά τον φίλτατο Hippy για τη βοήθεια του αναφορικά με το ομόλογο του ΦΡΛΚ. Ιδιαίτερα χρήσιμα τα γραφόμενα του, προσπαθώ να βγάλω μια άκρη γιατί σκέφτομαι μια μακροπρόθεσμη τοποθέτηση για τον μικρό μου και να πω την αλήθεια αντιπαραβάλλω το ομόλογο αυτό με μια τοποθέτηση στον ΟΛΠ και όχι τόσο με την ΕΛΛ γιατί εκτιμώ ότι οι Κινέζοι θα θελήσουν να πάρουν τα λέφτά τους πίσω μέσω επιστροφών κεφαλαίου...

Υ.Γ. Πάντοτε είχαν ενδιαφέρον οι αναλύσεις και οι αποποιήσεις ευθυνών των ΑΧΕ που βάζουν όλους τους πιθανούς και απίθανους κινδύνους γραπτώς (σας να μην ήθελαν να πουλήσουν το προιόν) αλλά προφορικά είναι πάντοτε πιο large...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι εγινε έκλεισε η Αττικής;Εγω αλλα ακουσα.εκτός και αν οι συστημικες ειναι σε καλυτερη θέση.. .Οταν θα κανει τα τριανταρια πάνω θα κοιταμε όλοι.

mixalis mixalios είπε...

Στο εύχομαι ΟΠΛΑ γιατί αν θυμάμαι καλά έχεις κάτι υπόλοιπα...Ελπίζω να πέσω έξω αλλά δεν το πολυβλέπω...

michele είπε...

OΠΛΑ ευχομαι για σενα και τους μετοχους το καλυτερο.
Το ξερω οτι πολλα τσαμπα τα γραφουμε :)

Μετα τα 0,25 ευρω,αρχισα τις φωνες σε οποιους "επηρεαζω" με τον ενα η τον αλλο τροπο.Ευτυχως οι περισσοτεροι με ακουσαν που ειχαν αυτοβουλως εμπλακει.

Το εχω ξαναπει 2 στα 10 σαπακια βγαζουν τα λεφτα τους.Αλλα ακομα κι αυτα θελουν την-πολλη-μελετη τους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω παρει κάποιες μετοχές γνωριζωντας το ρίσκο.. .Σημερα μιλησα με επιτροπη κεφαλαιαγορας και μου είπαν αλλα πραγματα απο αυτα που γραφει ο Λεωτσακος και καποιοι άλλοι.. .παιζουν χοντρο παιχνιδι με την τράπεζα και τον καλογριτσα για να φανε τον Τσιπρα.Καθως δεν μεσολαβουν εκλογικές διαδικασίες μεχρι το 19 δυσκολα θα χασει ο Αλεξης την εξουσία.. και φυσικα δεν θα την χάσει για αυτον τον λόγο.. ..οι κομμουνιστές φιμηζωνται για την υπομονη τους...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και φυσικά το μεγάλο γέλιο έπεσε όταν το πρωί κουβεντιαζοντας με μια κυρία από την επιτροπή κεφαλαιαγορας της έλεγα οτι...Μην την ξαναπατήσω όπως παλιά με θεσσαλικη...Μεσωχοριτη και Αττικατ που διεγράφησαν και μου απαντά. ..Ακόμα ασχολείσαι με σαπακια...ε...χαράς το κουράγιο σου..

michele είπε...

Να σε ενημερωσω οτι το θεμα ειναι στα χερια της Τραπεζας της Ελλαδος ,υπο την εποπτεια της και η Επιτροπη Κεφαλαιαγορας εχει αλλες αρμοδιοτητες.

Το πολιτικο παιχνιδι ισχυει ,αλλα πρεπει να δωσεις πατημα.Αν δωσεις σε φαγανε οι αλλοι.
Αν ισχυουν οπως γραφεται οτι εχω δωσει τετοια δανεια ( και μαλιστα εν μεσω capital controls) σε τοσο μικροχρονικο διαστημα ,υπαρχει προβλημα.Η αυξηση κεφαλαιου δεν εχει ολοκληρωθει ,ψαχνουν 70 εκ .


ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ και τιποτα να μην ξερει κανεις,η πορεια της μετοχης δειχνει το προβλημα.Ευχομαι να σωθει.
Τα πολιτικα δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα.

Σου θυμιζω ενα παραλληλισμο ετσι για την ιστορια.

Τραπεζα Κρητης- Κοσκωτας-Ανδρεας Παπανδρεου-Μητσοτακης
Τραπεζα Αττικης-Καλογριτσας-Αλεξης -Μητσοτακης.

Κοινο προσωπο: Μαντζουρανης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χωρίς να διαφωνήσω με αυτό που έγραψες πριν. .να σου πω πως από τα 170 εκατομμύρια ευρώ που έχει λάβει ο καλογριτσας τα 100 είναι μεταξύ 2011/2014...και μην μας φανεί παράξενο να επιστρέψουν ξεπλενωντας τον Τσιπρα.Ειναι πολύ χοντρό πολιτικό παιχνίδι που δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε εύκολα. ..Ο καμένος που φώναζε για το πόθεν έσχες νομίζεις ήταν χωρίς την έγκριση του Τσιπρα....Πιστεύω εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης και θα φανεί γιατί φώναζε αυτός.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ας μην ξεχνάμε για το παράλληλο τραπεζικό σύστημα που έλεγε ο Δραγασακης.Τα 70 εκατομμύρια ευρώ που θέλει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα βρεθούν. ..από πού από τα κόκκινα δάνεια. .παζάρια γίνονται.

michele είπε...

Ηταν ομως ο Σπιρτζης προεδρος του ΤΕΕ τοτε.

Δεν υπαρχει τιποτα στην πολιτικη που να μην μπορουμε να κατανοησουμε.Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε,αλλα οταν τα μαθει κανεις,εχει αρχειο και τα συνδεσει, ολα εξηγουνται.

Επισης ηταν αλλα τα οικονομικα μεγεθη και η κεφαλαιακη της επαρκεια της Τραπεζας τοτε και αλλα τωρα.Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να την ξετιναξουν ΟΛΟ το διαστημα.

Ειχα πολυ καιρο πριν αναφερει ΤΙ ΗΘΕΛΕ να κανει ο κατσαπλιαδισμος.

Ηθελε να ελεγξει,τραπεζες -ΜΜΕ μεσω τω δανειων τους-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( προοριζε την ΑΤΤΙΚΗΣ) να παιρνουμε τα ΕΣΠΑ να τα μοιραζουμε να εχουμε αναπτυξη που ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.

η ΔΟΥΛΕΙΑ χαλασε οταν οι 4 συστημικες περασαν στηνεποπτεια τηςΕΚΤ.
Μετα καναμε ενα διαγωνισμο παρωδια να παρουμε καναλι με Καλογριτσα πεταγοντας εξω το ΣΚΑΙ.Αμε πως.
Μετα θελαμε την ΑΤΤ να την κανουμε αναπτυξιακη( η μονη εκτος εποπτειας ΕΚΤ,αλλα υπο εποπτεια Τραπεζας Ελλαδος).

Μετα την πεσαμε στον Στουρναρα ( μεσω της γυναικας) αλλα αυτος πηγε και σφαλιαρισε τον Τσιπρα προχτες. Μετα την πεσαμε στους δικαστες που δεν μας αρεσουν
Ντογιακος -Τσατανη.

Και το κακο ειναι οτι αντε να πειραξεις και το Βγενο ,τωρα που τον απαλλαξε το διοικητικο δικαστηριο.

Βαρεθηκα,βαζω ταινια :)

michele είπε...

Τα 70 εκ ρε συ ΟΠΛΑ γιατι δεν βρεθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ χριστιανος 9 μηνες τωρα να τα βαλει; ερωτηση κανω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Του Ντογιακου του καταλογίζω ότι έκανε Πρωθυπουργό τον Τσιπρα..το μόνο ελαφρυντικό που έχει είναι ότι ειναι Παναθηναικακιας.Καλο βράδυ σε όλους.

ο dwk είπε...

...αυτά παθαίνεις όταν το whisky είναι ...«μπόμπα», φίλε μου Michele !
(…οφειλόμενο ! ... χε, χε !)

hippy είπε...

Η ΕΛΛ ήταν (σχεδόν) τυχαίο παράδειγμα φίλε Μ&M.

http://mitarola.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html

Μου άρεσε η αναφορά στο παιδί, μου αρέσει σαν επιλογή κι ο ΟΛΠ (νερά-λιμάνια-εταιρίες ακινήτων σταθερές αμυντικές επιλογές). Επειδή όμως μιλούσαμε και για μερισματικές αποδόσεις την ανέφερα. Θα μπορούσα να αναφέρω και τις υποτιμημένες ΕΥΑΠΣ (P/B=0,85) ή ΓΡΙΒ (P/B=0,68 ). Σε αυτές τις 3 και στο ΟΕΔ/17 έχω τοποθετήσει το 85% των χρημάτων που έχω στις προσωπικές μερίδες των παιδιών μου (το υπόλοιπο 15% είναι μετρητά).

Θεωρώ best buy το ΟΕΔ/17 με το σκεπτικό ότι λήγει το 2017 ενώ το μνημόνιο το 2018 (κι ο συριζα λογικά νωρίτερα)