Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΓΔ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΔ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ  ΓΡΑΦΗΜΑ..

Το πιό αξιόπιστο σε χρόνο γράφημα ενος δείκτη.Μετά την πολύ ασχημη εβδομάδα του brexit ,ο δείκτης ,επι δύο συνεχόμενες εβδομάδες πάτησε στην  διακεκομμένη L στις 519 μον και αντέδρασε ,κλείνοντας και τις δύο ,αρκετά υψηλότερα ( 544,76 και 537,1 ).

Εχει δημιουργηθεί ,τις τελευταίες εξι εβδομάδες ενα πλαγιοανοδικό -λευκο-κανάλι με κλείσιμο τις 3 εντος της ζώνης W-Y2 [558-580 μον.]

Επόμενος στόχος η ΕΞΟΔΟΣ απ το κανάλι αυτό και ο ακμο 50 εβδ ( 595 μον)
πρίν την μεγάλη κίνηση προς την Ζ της περιοχης των 631 μον.

Διαφορετικά ,αδυναμία εξόδου και υπερβασης των 580-585 ,θα σημάνει την υποχώρηση για μια ακομα φορά προς τις 558 μον ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
απο τα χαμηλά του Φεβρουαρίου και με ενδεχόμενη διάσπαση αυτού ,αναπόφευκτα θα επανέλθουν και οι 510 μον για μια ακόμη φορά.

Ολη αυτη η κίνηση μεταξυ των 100 αυτων μονάδων επικυρώνει την αίσθηση μας περι στασιμότητας ,ειτε στην πραγματική οικονομία οικονομία,ειτε στο πολιτικό πεδίο που δεν λειτουργούν θετικά για το ελληνικό χρηματιστήριο.

Κίνηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με έντονα χαρακτηριστικά ,θα γίνει αντιληπτή απο τους εμπλεκόμενους ,πολυ πριν αντιληφθεί η μεγάλη μερίδα των πολιτών τις εξελίξεις οπως συμβαίνει πάντα.

13 σχόλια:

ευαγγελος είπε...

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους καλους φιλους!
Το κλεισατε το μαγαζι ε? Δεν σας παρεξηγω... καντε και καμμια βουτια! Θα αναλαβω εγω την επαρση της σημαιας του φορουμ! (ωχχχχ). Το προνομιο βλεπεις του να εχω την θαλασσα στα ποδια μου!

Λευτερης είπε...

Σιγά μην προχωρούσε κανονικά μια τόσο μεγάλη επένδυση σαν του Ελληνικού, καθώς χαλάει πολλές στημένες φάμπρικες και πλήττει καθεστηκυίες αντιλήψεις και ιδεολογήματα του παρελθόντος.

Το Υπουργείο Πολιτισμού μπορεί εδώ να ενεργεί είτε ως χρήσιμος ηλίθιος, είτε ως εντολοδόχος των γνωστών ανταγωνιστικών συμφερόντων, ή και ως ενδοκυβερνητικό σαμποτάζ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το προφανές είναι ότι η Λερναία Ύδρα του κρατισμού έχει άπειρα πλοκάμια και προστάτες, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπούν.

Η εξέλιξη αυτή βαραίνει σημαντικά όχι μόνο στο επίπεδο των ιδιωτικοποιήσεων αλλά στο επίπεδο της πραγματικής Οικονομίας γενικότερα. Λιγοστεύουν τα κορόιδα που θα βάλουν τα λεφτά τους στη Μπανανία των Βαλκανίων.

Γιάννης Κουτσομύτης

Panos είπε...

Καλημερα σε ολους καλη εβδομαδα...

Ετσι ειναι Λευτερη οπως τα γραφει ο Κουτσομυτης, μιλαμε για χιλιαδες θεσεις εργασιας και σιγουρα πολλα δις που θα συνεισφερουν στο ΑΕΠ, αλλα τωρα τι συζηταμε μιλαμε για την πιο αχρηστη κυβερνηση μεταπολεμικα!!! οι πιο ηλιθιοι κρατιστες που περασαν ποτε απο το τιμονι της Ελλαδας.

Μιχαλη ριξε και μια βουτια για εμας..χαχαχαχα, καλες διακοπες!

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Πάνο

Λευτερης είπε...


Οι πολίτες της Μπανανίας έχουν πατριωτικό καθήκον έως το τέλος του 2016 να πληρώσουν για έμμεσους και άμεσους φόρους το, αστρονομικό ποσό των 14δισ€.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση των κατσαπλιάδων δεν πληρώνει...

…το 65% των εφημεριών των ιατρών
…το 66% για δαπάνες περίθαλψης
…το 60% της επιχορήγησης προς το ΝΑΤ
…το 55% της επιχορήγησης προς τον ΟΑΕΔ
…το 59% της στήριξης των νοσοκομείων
…το 76% για κοινωνική προστασία
…το 60% για επιχορηγήσεις φορέων
…το 75% για λειτουργικές δαπάνες
…το 63% στον ΕΟΠΥ

σύνολον 7 δις

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Δεν το κλεισαμε εμείς το μαγαζί... μας έκλεισε από από μόνο του. 0,85% πάνω ο dax. -0,3% το ΧΑΑ... και πάλι καλά να λέμε.

Panos είπε...

http://www.capital.gr/Content/PublicFiles/ForumImages/6a4e6dea43fe495c93b4c650a2f13ae3.png?crop=(0,0,400,262)&cropxunits=400&cropyunits=262&scale=downscaleonly&maxWidth=500&maxHeight=412&scale=downscaleonly

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους! ειμαι σε full διακοπές ,αλλα ρίχνω τις ματιες μου παντού.
Απο την εποχη των smartphones και μετα ολα εινια πιο ευκολα σ αυτον τον τομεα

Ας κατοχυρωσουμε παλι το επίπεδο εδω 558-560 και βλέπουμε

michele είπε...

Απο μια ματιά που εριξα,ενδιαφερουσα η ΓΕΚΤΕΡΝΑ

paolostar είπε...

Πάμε για αρνητικό ρεκόρ τζίρου σήμερα;;
Καλημέρα.

mixalis mixalios είπε...

Εξαιρετικός και ο ΟΛΠ σήμερα και με όγκο! Προφανώς δεν βρήκαν αρχαία στο Λιμάνι...

austin είπε...

Α καλά..τώρα είδα ότι τελικά έφαγε και χωσιμο στο τέλος στο -0,42% με 14 εκ τζιρου! Όσοι είναι Αθήνα ας πάνε κάπου αλλού και μην κοιτατε το ταμπλό!

Θανασης Κ είπε...

Μιχαλη καλα να περασεις στις διακοπες σου...ισως ειναι οι πιο ουσιαστικες μερες ολοκληρου του ετους αυτες...παντα τον Σεπτεμριο ξεκινα η ανηφορα...