Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΙΝΤΚΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΙΝΤΚΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η μετοχή μετα το gap-brexit ακολούθησε παράλληλη πορεία συσσώρευσης κατά την διάρκεια της οποίας,εκλεισεκαι το gap  της 26-2 οπως επισημαίνεται με τις ελλειπτικές γραμμές.
Εχει δημιουργηθεί ενας μεγάλος σχηματισμός πτωτικής σφήνας ( fallin wedge) Κ-Κ1 και αναμένεται ανοδική διαφυγή του τίτλου στο θετικό σενάριο. Η ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση της Κ θα γίνει με αυξημένο όγκο συναλλαγών με πρώτο στόχο την ζώνη 0,315-0,3180 όπου βρίσκονται :

1) ο ακμο 50 ημ
2) ο ακμο 200 ημ
3)το κλείσιμο του gap -brexit της 23-6-2016.

Πάνω απο το επίπεδο αυτό η ζώνη L [ 0,338-0,3450 ] ειναι ο επόμενος στόχος, πρίν την S στα  0,3650 και τα τοπικά υψηλά.

Αδυναμία υπέρβασης της Κ θα επαναφέρει την μετοχή μεσα στην πτωτική σφήνα ,οπου μόνο με καθοδική διάσπαση των 0,27 € θα οδεύσουμε προς την κάτω πλευρά του καναλιού,ενω ενα μετριοπαθές σενάριο θέλει το επίπεδο 0,315-0,3180 να λειτουργεί ως μίνι αντίσταση και επαναφορά προς την L1.

22 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Από σήμερα,άλλος ένας μηχανικός πολυτεχνείου με MSc ,δημοσιεύσεις και συνέδρια προστέθηκε στον κατάλογο των νέων που εγκατέλειψαν την χώρα αναζητώντας ευκαιρίες και προκοπή εις την ξένην.
Χώρα υποδοχής του γιου μου οι ΗΠΑ.Ελπίζοντας στο καλύτερο.

mixalis mixalios είπε...

Αν εξαιρέσεις το πρώτο χρονικό διάστημα προσαρμογής όλα θα πάνε καλά! Όσο και δυσάρεστο κι αν είναι δεν έχει νόημα πια να παλεύεις εδώ. Το μέλλον είναι αλλού και πόσο μάλλον στις ΗΠΑ όπου πραγματικά οι ευκαιρίες για τους ικανούς είναι πολλές! Έκανε την καλύτερη επιλογή και θα το βρει μπροστά του!Μόνο τυχερό μπορώ να τον χαρακτηρίσω!
Καλημέρα σε όλους....άντε να δούμε τι θα κάνουν και οι τραπεζουλες σήμερα...

Λευτερης είπε...

Ο φόβος της δέσμευσης λογαριασμών λόγω χρεών μπλοκάρει την επιστροφή καταθέσεων
http://www.newmoney.gr
Καλή σας ημέρα, καλό μήνα, καλή εβδομάδα, πολλές δροσερές βουτιές.

Unknown είπε...

Ευχομαι τα καλυτερα στον υιο σου νικοτ.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους και καλη πρωτη Αυγουστιάτικη εβδομάδα

Πολλες επιτυχιες στο γιο σου Νικο,καλη δυναμη σ αυτον,ειναι σιγουρο οτι θα εχει και ευκαιριες και δυσκολιες.Αλλα παλι πιστευω οτι θα δημιουργει..

austin είπε...

καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Νίκο κάθε επιτυχία και ευτυχία στον γιό σου. Δύσκολη η ξενιτιά αλλά δύσκολη και η βλακεία που έχει κατακλύσει την Ελλάδα. Οπότε μέχρι νεοτέρας...νοοτροπίας, καλά έκανε.

Stress Tests και όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, άντε 1-2 τράπεζες, θα βάλουν και μία ΑΜΚ light και όλα καλά...Βέβαια η deutsche bank από το +3,5% είναι στο 0, ενώ γύρισε και αρνητική. Κάτι μου θυμίζει...


mixalis mixalios είπε...

Μετά την ανάρτηση του Theo όλα εξηγούνται για το λόγο που δεν ανεβαίνει το ΧΑΑ μετά τα θετικά tests...

michele είπε...

Eurοzone PMI Ιούλιος 52 (προηγ 51,9)-- Greek PMI Ιουλιος 48,7 ( προηγ 50,4)

mixalis mixalios είπε...

Μπαίνουμε ολοταχώς στην ανάπτυξη:..

austin είπε...

Πλέον η DB διαπραγματεύεται σε χαμηλότερη τιμή από το κλεισιμο της Παρασκευής.

Και όπως είπε ένας γνωστός που μένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ασχολείται από εκεί με τις αγορές:

Ωχ μπήκαν οι άραβες στην DB? Ευκαιρία για σορτ! χαχα. Αστειευόμενος το είπε όπως και εγώ. Το θέμα είναι ότι δεν δείχνει καμία υγεία στην DB αυτό που γίνεται σήμερα. Εκτός και αν είναι το τελικό "πέταγμα έξω" των επενδυτών για να φύγει από αύριο. Διαφορετικά..πρόβλημα. Και μεγαλύτερο πρόβλημα (αν δεν γυρίσει θετικά σήμερα) ότι δείχνουν μία αναντιστοιχία οι δηλώσεις των θεσμικών της ΕΚΤ σε σχέση με αυτό που ισχύει και βλέπει η αγορά. Και αυτό έχει γίνει πολλές φορές. Μοιάζει σα να χάνεται η εμπιστοσύνη δλδ από τον τροφοδότη φθηνού χρήματος.

Οι αγορές είναι σαν τα πρεζάκια. Έχουν τους γονείς (ή όποιον) να τους χορηγεί "ακούραστο" χρήμα και όταν τους λέει κάτι ο χορηγός...τον αγνοούν και πάνε παρακάτω για να βρουν την δόση τους.

Είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνει η απόλυτη κατάρρευση για μένα. Δεν το ξέρω πότε θα γίνει, αν το ήξερα δεν θα ήμουν εδώ να γράφω... Μπορεί να γίνει σε 2 χρόνια. Μπορεί και παραπάνω. Απλά όλα αυτά που ζούμε είναι η έννοια της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ.

Και όταν έχεις την credit suisse να λέει ότι οι επενδυτές της τα έχουν χαμένα με αυτά που γίνονται και στην ουσία δεν βγάζουν άκρη...δεν νομίζω ότι εγώ και εσείς παίζουμε στην CS.

Τεσπα, αυτός είναι ο δικός μου ο χαβάς. Και για τα δικά μου δεδομένα...δεν αντέχει το πορτοφόλι μου να παίζω σενάρια τζόγου στο ταμπλό. Αποχή ή άμυνα λοιπόν από πλευράς μου, και βλέπουμε.

Και όσο γράφω αυτό στο -1,7% η DB.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το Ελληνικο χρηματηστηριο μονο πυρηνικό πολεμο δεν εχει προεξοφλησει...οι τιμουλες ειναι πολυ καλές.. .με εξαγγελια εκλογών θα απογειωθει...καλές βουτιες και πεσοχη στις τσουχτρες.

mixalis mixalios είπε...

Μετά την ψήφιση της απλής αναλογικής δεν ξέρω πόσο θα απογειωθεί....

hippy είπε...

Καλημέρα

ο χωρισμός όσο να πεις είναι χτύπημα για το γονιό φίλε Νίκο και σε καταλαβαίνω που θες να το μοιραστείς με την παρέα. Ουσιαστικά όμως μόνο το κενό κάθισμα στο κυριακάτικο τραπέζι θα κάνει τη διαφορά για σένα από εμάς που τα παιδιά δουλεύουν στη χώρα. Και όχι πάντα. Με καθημερινό ωράριο 9 πμ-9 μμ ποιες σχέσεις να συντηρήσεις τις Κυριακές, φίλους ή γονείς (του συνέστησα το πρώτο). Από τη στιγμή που το λυκάκι μεγάλωσε σωστά ήταν θέμα χρόνου να φωλιάσει αλλού και να ψάξει το δρόμο του. Ελπίζω στο θέμα καριέρα-παρέα να βαραίνει το πρώτο στο παλικάρι σου και να του αρέσει εκεί που θα πάει (αν και πιθανολογώ πως για να κάνει την κίνηση έχει φίλους που θα του εξασφαλίσουν εργασία γιατί από πράσινη κάρτα δύσκολο). Δεν μας είπες πόλη


Τώρα για την αγορά......ποια αγορά?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-Τι εχεις ρε;
-Εμεινα άνεργος, έπιασα τη γυναίκα μου με γκόμενο κ πήρε φωτιά το αμάξι μου.
-Να πάρω τη μανα μου να σε ξεματιάσει;

austin είπε...

Hippy πραγματικά ποσό μπροστά είσαι από την γενιά σου. (Δεν θέλω να θιξω ηλικία). Σε διάφορα που λες μου θυμίζεις τον πατέρα μου..

Όσο για το σχόλιο της αγοράς...χαχαχα.

Α και για προσοχή γιατί έχουμε κάτι false breakout στα συμβολαια του s&p και του dax που μόνο καλό δεν το λες...εν αναμονή. Περίεργες μέρες ειδικά αν τώρα που μιλάμε ή DB είναι στο -2,29%.

ευαγγελος είπε...

Φιλε Νικο ευχομαι και εγω καθε επιτυχια στο παιδι σου στη νεα του ζωη. Πραγματικα νοιωθω πολυ κοντα σου μιας και ειμαι κι εγω πατερας δυο μεγαλων πλεον παιδιων, ο ενας μαλιστα εχει ηδη ταξιδεψει για.... ανιχνευση Αυστραλια!
Οπως πιστευω οτι κοντα σου ειναι καθε γονιος στο φορουμ αυτο!

austin είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? Τόσο πτώση στην eurobank..? ΤΙ έπαθε ο μπουγάτσας?

hippy είπε...

Γιώργο μου προσθέτεις χρόνια με τον πατέρα σου (χε χε) αλλά...τιμή μου.

Στα χαρτιά που παρακολουθώ εάν ο πωλητής ήταν τόσο μικρός στην ΓΡΙΒ (όσο το πακετάκι) δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί την έριξαν στα πατώματαεν καιρώ ραστώνης Ψώνισα λίγο για ξεσκούριασμα στο 7.01 (στόχος 7,35-7,40).

michele είπε...

Xωσιμο στις τραπεζες at the end of the day βλεπω ( κανω γραφειοκρατικες δουλειες και ριχνω ματιες)

hippy είπε...

Μήπως είμαι τρελός/ μήπως τά΄χω χαμένα/ που νομίζω ο αφελής πως θ΄ανέβεις για μένα...

Δεν έχω τράπεζες. Ούτε ψωνίζω αν και οι τιμές μου αρέσουν. Εννοείται λόγω της πιθανά μακράς 2ης αξιολόγησης (ο κατρούγκαλος άρχισε πάλι τις τζαμπαμαγκιές). Κάθε πράγμα στην ώρα του. Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω πως οι επόμενες ΑΜΚ στα μέσα του 2017 θα γίνουν σε τιμές ανώτερες των σημερινών ονομαστικών.

Πιθανολογώ πως τα πράγματα θα εξελιχθούν λιγότερο άσχημα απ΄ότι τα ΜΜΕ προβάλλουν. Κάτι ο Τσίπρας που μετά τόσες κατραπακιές άρχισε να ισιώνει η γκλάβα του (ιδιωτικοποιήσεις) κάτι που οι υπόλοιποι νότιοι χαμήλωσαν τον πήχη και για εμάς.

Δεν μπορώ όμως να το αιτιολογήσω επαρκώς. Προς το παρόν μόνο ένστικτο (συχνά της πλάκας). Για να δούμε. Πάντως κάτι που περιμένουν όλοι (διόρθωση στις ξένες αγορές) συνήθως δεν έρχεται ή έρχεται σε άλλο χρόνο.

Παράξενη εποχή. Πολυεθνικές και funds βλέπουμε να φοροκλέβουν τα κράτη τους, τα οποία με τη σειρά τους παίρνουν πίσω μέρος απ΄τα κλεμμένα μέσω κεντρικών τραπεζών και αρνητικών επιτοκίων.

O tempora o mores που θά΄λεγε κι ο νέγρος πειρατής στον Αστερίξ καθώς κρατιέται απ΄τη σανίδα του πλοίου που βουλιάζει.

hippy είπε...

Αυτό το τελευταίο..." κρατιέται απ΄τη σανίδα του πλοίου που βουλιάζει" απολύτως τυχαίο. Κανένα υποννοούμενο.

Unknown είπε...

01/08/2016 - 11:03 δημοσιεύθηκε από Π.Θ (IP:XXX.219.230.129)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ DAX SP ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.................

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ .....

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ ΣΕ DAX SP.........