Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΣΑΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΣΑΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η κίνηση της μετοχής απο τα χαμηλά του Φεβρουαρίου ηταν εξαιρετική και ..διαφορετικης δομής απο την μεγάλη πλειοψηφία των τίτλων.Αυτο καταγράφηκε και κατα το brexit καθως ηταν απο τις λίγες που δεν αφησε πτωτικό gap.

H μετοχή προσπάθησε να συγκρατηθεί στα όρια του ακμο 200ημ που τον διέσπασε καθοδικά χωρίς ομως να απομακρυνθεί και στο 61,8% της διόρθωσης της όλης κίνησης Φεβρουαρίου-Ιουνίου.

Αντιδρά και επανέρχεται εντός του συστήματος των δύο κινητών 200 ημ εκθετικού και απλού,αλλα εχει να αντιμετωπίσει την κατερχόμενη R. 
Ενδεχόμενη ανοδική διαφυγή απ αυτήν,θα δώσει αυξημένο ογκο και μεγαλύτερη δυναμική με στόχους τα 8,20 € και 8,57 € που ειναι και το 38,2% της fibo διόρθωσης.

Πάνω απο κει ,θα έχουμε ακύρωση του σχηματισμού αντιστροφής και προσέγγιση της διακεκομμένης Ζ  στα 9,10€.

Κάτω απο τα 7,70 ευρώ ,η κίνηση της μετοχής θα μας προβληματίσει ,διαφορετικά υποχώρηση απο τις αντιστάσεις που προαναφέραμε, θα ειναι ευκαιρία επανεισόδου για τους επενδυτές, με τα σημερινά δεδομένα.

25 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Ωραίος ο Σαράντης διαγραμματικά.
Ωραία και η Deutsche Bank. Μία μέρα πριν τα stress tests και κάνει τώρα που μιλάμε τον δεξί ώμο ενός ανάποδου ωκω.. Το θέμα είναι αν θα κρατήσει εδώ γύρω τις τιμές.

Και τι κάνεις..? Προεξοφλείς βλέποντας έναν τέτοιο σχηματισμό ότι εδώ γύρω θα κρατήσει, άρα θα μαγειρέψουν τα stress tests? Ή κάθεσαι στα αυγά σου και δεν ακουμπάς ακόμα τράπεζες γενικά? Για μένα γέρνει η ζυγαριά να μην ακουμπήσω ακόμα τίποτα...

austin είπε...

http://thecaller.gr/callers-choice/parakmi-syrizaiou-psififorou/

χαχαχα! Γεια σας ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Όλοι σας παίρνουν στο ψιλό πλέον. θέμα χρόνου πλέον να φύγουν οι γελοίοι.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Γουέρ ιζ εβρυμπόντυ; Γκουντ μόρνιν.

michele είπε...

Kαλως τον ! Buonngiorno signore

michele είπε...

Καλα,πως το εγραψα ετσι χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...Χθες ο Αλαφουζος έπρεπε να βαρεσει το χερι στο τραπεζι και να τους πει....Τι ζητατε ρε κηφηνες απο εναν επιχειρηματία που κανει τοσο τζιρο και αυτο το νταραβερι στο κρατος και ταιζει και 600 ατομα.αντε και γ...ται...εγω ετσι θα εκανα.εχουμε ξεχασει σε αυτο το κρατος οτι οποιος βαζει τα λευτα μπορει να λεει και τα πραγματα με το ονομα τους.αι σιχτιρι με τους μαλακες που μπλεξαμε...ακου βουλευτες να.ανακρινουν επιχειρηματίες. Καλημερα και πάλι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,
διακοπές κε ΑΡΤΑΧΙΑ... στο μαγευτικό Μεγανήσι απέναντι από το Σκορπιό..

michele είπε...

Εξαιρετικα Γιαννη,καλα να περνατε! πεταχτειτε απεναντι να κανετε παρτακι με τη Ρωσιδα :))

michele είπε...

Καλως τον ΟΠΛΑ .Παρακολουθησα μεγαλος μερος της ενορκης εξετασης του Αλαφουζου.Ο ανθρωπος εξαιρετικα ευγενικος τα εχωσε σε ολους και προσπαθουσε να μαθει και στα ζωα που τον ρωτουσαν πεντε πραγματα της τραπεζικης πρακτικης

Μιλαμε αν ημουν στη θεση του δεν θα αντεχα ολους αυτους τους κηφηνες
Η αλλη του λεει μετα το 2015 απολυσατε εναν μπλα μπλα
κι αυτος της λεει,ναι προσελαβα και 105 ατομα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλή συνέχεια σε όλους, με διακοπούλες σύντομα !!!

michele είπε...

Και ποια ηταν η αλλη ; η Αννετα Καραβια ,η πίπα της ΕΤ3 ρε φίλε
Θου κυριε..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ετσι Μιχάλη.. και εγω τσαντιστικα ...χαραςτην υπομονη του.

austin είπε...

'Η πρέπει να αντιδράσουν δυνατά οι τράπεζες ή θα σύρουν την αγορά κάτω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των εταιρειών της πραγματικής οικονομίας σε σχέση με τις τράπεζες.

Πόσο ακόμα να κρατάνε οι μη τραπεζικές την κατάσταση... Θέμα χρόνου λοιπόν να δούμε τι θα γίνει. Όλα εξαρτώνται από τα σαπάκια!

michele είπε...

Αυριο που θα εχουμε τα strees tests θα παρουμε και μια κατευθυνση.Αλλα βεβαια ,οπως εχει αποδειχτει ο,τι και να κανουν οι τραπεζες
καποια χαρτια βγαζουν αποδοσεις αν τα πιασεις σωστα

τα παραδειγματα ειναι γνωστα ,εδω τις περισσοτερες τις ανεβαζουμε

hippy είπε...


Φαίνεται περίεργο ότι οι αγορές παραμονές (κακών) αποτελεσμάτων των stress tests της ΕΚΤ επιμένουν ανοδικά. Ωστόσο κερδοσκοπικά εξηγείται. Μου θυμίζει την ανοδική κίνηση του ΧΑΑ τέλος Δεκέμβρη 2014, παραμονές εκλογής προέδρου της δημοκρατίας. Γνωρίζαμε πως θ΄αποτύχει ωστόσο η αγορά προσπαθούσε να μας πείσει για το αντίθετο.

Οι πολλοί (κι εγώ μαζί τους) πιθανολογούσαμε κακό 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου για τις τράπεζες. Σιγά να μην μας έκανε τη χάρη. Κουβάς. Από την άλλη γνωρίζουμε βέβαια ότι η κερδοσκοπική πειθαρχία αποδεικνύεται συνήθως η δυσκολότερη επενδυτική αρετή. Δύσκολο πράγμα η αποχή...αλλά το παλεύω. Επιμένω να θέλω για να κινηθώ (τουλάχιστον) τρεις διαδοχικές τραπεζικές πτώσεις ή διόρθωση 6-8% σε επιλεγμένες εταιρίες με καλά θεμελιώδη πχ ΣΑΡ, ΑΡΑΙΓ, ΕΧΑΕ ή ορατό στόρι πχ ΛΑΜΔΑ ή ΑΣΤΗΡ (δύσκολο να μην γίνει ΔΠ αλλά και δύσκολο να πέσει καθώς το περιμένουν πολλοί)

michele είπε...

Πολλες φορες Hippy οι ανοδικες κινησεις γινονται για να αποχωρησουν οι φιλιες δυναμεις η για να ..πιεσουν οι αγορες προς την κατευθυνση που επιθυμουν τις κυβερνησεις

Και τι αλλο κακο δηλ στα μισα λεφτα της ΑΜΚ του Δεκεμβρη βρισκονται οι τραπεζες ,εκτος της ΑΛΦΑ .Και οσο δεν εχουν ολοκληρωθει πληρως οι διοικητικες αλλαγες και δεν προχωραει το θεμα των NPL΄s θα βολοδερνουν

hippy είπε...

Δεν θα διαφωνήσω Μιχάλη. Πλειοδοτόντας μάλιστα θα θυμίσω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ του να επαναλάβουν το γνωστό κολοβάρεμα ο αναποτελεσματικός Συριζα και οι αναβλητικοί μανδαρίνοι της ΕΕ. Συνεπώς αξίζει να ψωνίσουμε μετά από (πτωτικό) σοκ για ξεπέτα...αλλιώς "ραντεβού τον Οκτώβριο" όπως αναγράφουν οι χειμερινοί κινηματογράφοι.

michele είπε...

Τον Σεπτεμβριο θυμαμαι οτι ελεγαν Hippy ,αλλα μαλλον δικιο εχεις χαχα.Σε ολα που εγραψες

michele είπε...

H κινηση του ΔΤΡ "νοτια" απο την στιγμη που εχασε την ζωνη Κ1-Κ2

εδω η αναλυση της Δευτερας:

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/07/blog-post_25.html#more

makis είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Πούλησα τα χθεσινά Πειρ. στο 0.147. Αισθάνομαι ότι μου έφυγε ένα βάρος. Μάλλον θα περιμένω τα επίπεδα που αναφέρεις Μιχάλη για τον ΔΤΡ.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο μέχρι πρότινος αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα και ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος γερουσιαστής

michele είπε...

Ο Σαντερς ,ναι του την πεσανε .. ΜΑΚΗ γρηγορος μπραβο και αυριο μερα ειναι

Λευτερης είπε...

Καστός δίπλα.

michele είπε...

Λευτερη δεν σ επιασα τι λες ..

Το κλεισιμο παρα τα χαλια του ΔΤΡ ,με την βοηθεια μη τραπεζικων δεικτοβαρων ηταν λιγο καλυτερο.

Ες αυριον τα σπουδαία