Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Συνεχίζει κάτω απο την κατερχόμενη S την κίνησή του ο πιο ενδιαφερον δείκτης του ΧΑΑ . Η κίνηση πραγματοποιείται μεταξυ Κ1-Κ2 πλάγια,χωρία να χάνει τις 714 μον.
Εχει να αντιμετωπίσει τον ακμο 30 ημ που κατεβαίνει μαζι με την S και την Κ1 στις 738 μον στο σημείο σύγκλισης με αυτήν, που αποτελεί το ΚΟΜΒΙΚΟ σημείο για τον δείκτη.
Επικυρωμένη υπέρβασή του θα γινει με αύξηση του όγκου συναλλαγών και με ιδαίτερη δυναμική και θα επιταχυνθει πανω απο τις 777 μον.

Αντίθετα καθοδική διάσπαση της Κ2 θα επαναφέρει τους πωλητές στους τραπεζικούς τίτλους ,με την ζώνη Ζ ( 635-645) αρκετά χαμηλότερα να αποτελεί σπουδαίο σημείο στήριξης και επανεμφάνισης αγοραστών.

7 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα παντού.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους και καλες βουτιές σε οσους βρισκονται κοντα στη θαλασσα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λες να εχουμε κανενα παιχνιδακι καλοκαιριατικα;Με την ανακοινωση παντος εκλογών θα φυγει σφαίρα.

ευαγγελος είπε...

Καλημερα στη καλη παρεα!
Σε ευχαριστουμε Μιχαλη!

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν θα φύγει πάνω ή κάτω...αλλά προς το παρόν το ΧΑΑ δίνει ευκαιρία για να κάνεις και καμιά βουτιά! Τώρα, αν σε λίγες μέρες "τρέχουμε" θα το δούμε. Το πολύ πολύ να μας κόψει στην μέση τις βουτιές. Άλλωστε αυτό έκανε και πέρισυ, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια! χαχα

michele είπε...

Oντως δινει ευκαιρια για βουτιες,Ευάγγελε κανόνισε χαχα ,εγω αργω λιγο ακόμα

ευαγγελος είπε...

Βουτιες ... γενικως, σημερα!