Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

austin είπε...

Αν έχεις τέτοιους συμβούλους με "ηρεμιστικά" στα χέρια τους...πως να πάρουν τα πάνω τους οι τράπεζες??

Άσε που εδώ τελειωμένη υπόθεση με τον ΟΛΠ την κούρασαν ακόμα και στο τέλος...Σκέψου πόσο θα κουράσουν την φάση με τις διοικήσεις και τα κόκκινα δάνεια.
Υπομονή και επιμονή!

Καλή ξεκούραση σε όλους..Κλειστά από δευτέρα και η wall street, οπότε δεν νομίζω να έχουμε και καμιά φοβερή έκπληξη το σκ.

austin είπε...

Μένουν λίγα λεπρά για το κλείσιμο του dax. τώρα στο τέλος κατευθύνθηκε προς κλείσιμο του πτωτικού island (τι σχηματισμός θεού μου και αυτός με το διπλό αντίθετο island) αλλά για λίγα points δε ν τα κατάφερε και γύρισε πίσω. Βέβαια ένα τσικ θ'ελει για να το κλείσει...Μπορεί να το κάνει από δευτέρα...

Αλλά το κερί που έχει κάνει σε συνδυασμό με το ότι δεν "ήθελαν" να ακυρώσει ακόμα τον σχηματισμό, μπορεί να σημαίνει ότι η ταλαιπωρία δεν έχει λάβει τέλος ακόμα.

hippy είπε...

Καλησπέρα

No news, bad news.

Τι είναι προγραμματισμένο να δούμε προσεχώς?

20 Ιουλίου: Η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει στην ΕΚΤ 2,8 δις για την αποπληρωμή των ομολόγων. ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

22 Ιουλίου: Επανεξετάζει η S&P το ελληνικό rating

2 Σεπτεμβρίου: Επανεξετάζει η Fitch το ελληνικό rating

Μετά την αναβολή της βελτιωμένης αξιολόγησης απ΄την Moody΄ς δεν είναι λογικό να περιμένουμς αντίστοιχη συμπεριφορά απ΄τις άλλες? Οι οποίες μας έχουν σε ψηλότερη κλίμακα, η δε Fitch έχει-κατά τα δημοσιεύματα-και αρνητική προδιάθεση. Άρα...στην καλή περίπτωση ραντεβού τον Οκτώβριο με την 2η αξιολόγηση, εάν γίνει έγκαιρα καθώς το κολοβάρεμα είναι η αγαπημένη συνήθεια των ΣΑΝΕΛ αλλά κι η ΕΕ δεν πάει πίσω.

Επενδυτική σιέστα κι άγιος ο θεός. Εκτός κι αν γίνει κάτι ακραίο έξω. Δύσκολο όμως με τις εκλογές στις ΗΠΑ unde portas.

paolostar είπε...

http://m.euro2day.gr/1433113/article.aspx
Την προστασία μπορεί να την κέρδισε αλλά θα μπορέσει να εξαναγκάσει τους προμηθευτές να συνεχίζουν να τροφοδοτούν το μαρινοπουλο επί πιστώσει;;Η ξαφνικά από αύριο θα κάνουν ουρές οι πελάτες για να ψωνίζουν στα καταστήματα που είναι ετσι και αλλιώς τα ακριβότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό;Το μόνο θετικό που θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας αλλα και πάλι για 2-3-5 μηνες;;Παρηγοριά στον άρρωστο......

Καλησπέρες

Armado είπε...

Το επί πιστώσει για την Μαρινόπουλος πέθανε, μόνο cash, άρα τα καταστήματα για τις επόμενες μέρες (ίσως μέχρι τις 21 Σεπ) θα υπολειτουργούν.

Κανείς δεν θα βάλει χρήματα αν δεν υπάρχει βιώσιμη λύση και λογικά μόνος του δεν το σώζει παρά μόνο αν εμπλακεί ο Σκλαβενίτης (γι' αυτό και πήρε παράταση), ο οποίος θα μπει και αυτός μόνο αν θα υπάρχει η βιώσιμη λύση.

Φαντάζομαι στο διάστημα αυτό θα κάνουν έλεγχο στα οικονομικά (ίσως να μην είναι μόνο 1,8 δις) και έχει μέλλον η ιστορία....

Πολλά έχουν ακουστεί, (σήμερα διέρρευσαν) ότι ο Λεωνίδας Μαρινόπουλος θα βάλει ρευστό, ότι θα γίνει μετοχοποίηση του χρέους, ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι (Μασούτης) κλπ κλπ

Τι είναι αλήθεια, τι ψέματα και τι θα γίνει τελικά ο χρόνος θα δείξει.

Armado είπε...

Και τα κανόνια συνεχίζονται και η Jetoil

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=114050227

mixalis mixalios είπε...

Μα δεν είχαν πει ότι με το που θα τελειώσει η αξιολόγηση η οικονομία θα απογειωθεί?Πως έτυχε και πέσανε έξω? Η μήπως εννοούσαν με τη δεύτερη αξιολόγηση?

paolostar είπε...

Θέλω να πω armado οτι η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη πλέον.Απλώς είναι άλλο ένα κόλπο της κυβέρνησης να καθυστερήσει τα πράγματα (μέσω της απόφασης του δικαστηρίου που ελέγχονται από την εκάστοτε κυβέρνηση) δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στους εργαζόμενους και με την ελπίδα(αλλα και κρυφό πόθο) να σκάσει η βόμβα στα χερια της επομενης κυβέρνησης παίζοντας ουσιαστικά με την αγωνία χιλιάδων εργαζομένων.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους Καλό μήνα