Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



ΜΌΛΙΣ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝΈνας σκληρός δίσκος μεγέθους 2x2 μέτρα, χωρητικότητας 5 ΜΒ φορτώνεται σε πλοίο από την ΙΒΜ. by A. Kordas.


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

Armado είπε...

Καλησπέρα,

Τα Πλαστικά Θράκης τεχνικά πως τα βλέπετε;

Έχουν μικρούς όγκους αλλά βρίσκονται σχεδόν στο υψηλό των τελευταίων 3 ετών (1,5€ κλείσιμο έκαναν τον Ιούνιο του '15), 1,48€ το σημερινό.

michele είπε...

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1131989/tesseris-oi-endiaferomenoi-gia-ton-admie

Για το 24% του ΑΔΜΗΕ

michele είπε...

Armado η μετοχή εχει θεμελιωδη χαρακτηριστικα που της επιτρεπουν τα υψηλα τριετιας.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορει να ξεφυγει απο την ζωνη 1,30 ( οπου κινειται ο εβδομαδιαιος κμο 200) και το 1,64 της δευτερης εβδομάδας του Μαιου του 2013.

Εχει δημιουργησει ενα μεγαλο αναποδο ωκω ( αν και ερχεται απο τα χαμηλα)που παντως για να λυθει ανοδικα πρεπει να διασπαστει η ζωνη του 1,50.

Lorac είπε...

Βλέπω την εικόνα πάνω με τον σκληρό δίσκο της IBM και σκέφτομαι ότι απο το floppy disc και την amiga είμαστε στα cloud και τους πολυπύρηνους του σήμερα. Απο τα ταχυδρομικά περιστέρια δηλαδή του χτές στο twitter του σήμερα. Ακόμα και πραξικοπήματα σταματάνε με τη δύναμη της νέας τεχνολoγίας (βλ. face-time)!!

Μιλάνε πολλοί για φούσκα αποτιμήσεων του σήμερα. Αλλά σ'αυτές τις περιπτώσεις πώς να συγκρίνεις τόσο ανόμοια πράγματα.

Η ανακοίνωση της δεη έρχεται και με σωστό διαγραμματικό timming. Οπως τα χαζεύω εγώ ημερήσιο και εβδομασιαίο στο 2.70-2,75 συμφωνούν ότι είναι κρίσιμο σημείο για την επιχείρηση. Αν το γεγονός της πώλησης κριθεί απο την αγορά θετικό για την μαμα-Δεη θα φανεί άμεσα. Για τους δε μετόχους δεη ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσφορά 1-1 αν δεν κάνω λάθος με μετοχές του Αδμηε.

Όλο και κάποιοι θα τσιμπήσουν με το -15% στις χρεώσεις προμήθειας (και μόνο) στα τιμολόγια αυτό το μήνα.

Lorac είπε...

Διάβασα μόλις και τα κάτω σχόλια.... Δύσκολη Παρασκευή Μιχάλη αν και Τρίτη. Εύχομαι να έχεις πάντα τη δύναμη να θυμάσαι τα ευχάριστα!

michele είπε...

Ευχαριστω lorac :) Ε, η ΔΕΗ με τετοιους..υπουργους δεν μπορει να παει και στο ..θεο,αλλα την θεωρω υποτιμημενη .Δεν μπορει να ενσωματωνει μονο την απωλεια της πιτας της αγορας,η τα ανεξοφλητα της

michele είπε...

Ενα μεγάλο μπραβο στον ΠΑΟΚ ,για το Χ που πηρε με τον Αγιαξ εκτος,ας ελπισουμε ννα το εκμεταλλευτει δεοντως

michele είπε...

http://www.liberal.gr/arthro/67672/agores/chrimatistirio-athinon/echae-ti-simainei-i-anagnorisi-tou-cha-apo-tin-epitropi-kefalaiagoras-ton-ipa.html#.V5fEDYeLJkw.facebook