Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΥΠΕΓΡΑΦΗ 




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

24 σχόλια:

Unknown είπε...

Ελπίζω όλοι να τα παίρνετε χοντρά!!!!
Καλοφαγοτα κύριοι.....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάντως έχει πλάκα, αποκρατικοποιήσεις σχεδόν 1,5 ΔΙΣ και ούτε μια φωτογραφία ρε παιδί μου...

michele είπε...

Εγω βαζω και χαιρομαι. Ο,τι εχει υπογραψει η προηγουμενη κυβερνηση επικυρωνεται τωρα ( αεροδρομια-Ελληνικο ) χωρις αντιδρασεις απο τα εμβροντητα συριζακια.

Δυστυχως δεν βρισκω φωτο με προσωπα οντως.Κριμα,θα τους αποθεωνα

μπαρμπαλιας είπε...

αβιαστα μπορουμε τωρα
να πανηγυρισουμε φαιδρα.
ξεπουληταργιώ οπως λεμε κατιναργιώ

hippy είπε...

Καλησπέρα

φίλε Γιάννη δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Τιτάνα. Μου έστειλε χθες ο Σέργιος της Solidus αυτό.

Issuer: Titan Global Finance plc
Guarantor: Titan Cement Company S.A.
Business: Leading international producer of cement and
building materials
Offering: Senior unsecured notes
Offering Size: €250m
Currency: EUR
Maturity: 5 Years
Call Protection: NCL
Exp Issue Ratings: BB (S&P)
Use of Proceeds: Funding of Tender Offer for existing 8.75% Notes due 2017, repayment of existing indebtedness and general corporate purposes
Distribution: RegS Only
Listing: Irish Stock Exchange
Governing Law: English Law
Denominations: €100,000 x €1,000
Global Coordinator: HSBC (B&D)
Jt Bookrunners: HSBC / BofAML / SG CIB
Co-managers: Alpha / CS / Eurobank / NBG / Raiffeisen

Timing: Tue 7 June: London lunch (Corinthia Hotel) & 1/1s
Wed 8 June: Athens 1/1s
Thu 9 June: Paris lunch (George V Hotel)
Pricing expected Fri 10 June

Του τηλεφώνησα ρωτώντας για τα στοιχεία που λείπουν. Επιτόκιο και από ποιούς θα καλυφθεί το υπόλοιπο ποσό καθώς στο παρελθόν είχε ξαναγίνει ανταλλαγή και στο ομόλογο του 2017 εκκρεμούν 197 εκ. για πληρωμή στη λήξη. Θα γίνει ελεύθερη εγγραφή? Θα μπορούν ν΄ανταλλάξουν και οι κάτοχοι του ομολόγου ΤΙΤΑΝ/2019? Είπε θα μου τηλεφωνήσει αλλά δεν.

Τα μόνα επιπλέον στοιχεία που έχω είναι ότι η εταιρεία προσφέρει τιμή 104,25 για το ΤΙΤΑΝ/17 και ότι η προθεσμία συμμετοχής είναι από 9/6/2016-14/6/2016 και εάν υπάρξει ενδιαφέρον ίσως αυξηθεί η έκδοση. Κάτι που προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο μια και ξέρουμε πως όταν έκδοση έχει μικρή ρευστότητα ανοίγει το spread αγοραστή-πωλητή στη διαπραγμάτευση δυσκολεύοντας και την είσοδο αλλά κυρίως την έξοδο (αποεπένδυση).

Εάν κάτι σ΄ενδιαφέρει γράψε μου (ή τηλεφώνησε) να το ρωτήσω.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους

michele είπε...

Eμ,αμα δεν ξερουμε το επιτοκιο Ηλια ,τι κανουμε

michele είπε...

Καλως τον Γιανναρο,θερμά χαιρετισματα ( καπου εκει διπλα θα ειναι)

hippy είπε...

Εάν σ΄ενδιαφέρει αύριο το μαθαίνουμε Μιχάλη μου. Ωστόσο εγώ έχω έναν περίεργο ενδοιασμό. Μου πέφτει μακρυά το 2021 σαν λήξη. Θα υπάρχει η ΕΕ τότε?

Κατά τα λοιπά για τους γελοίους αχρείους με καλύπτει το άρθρο του κ. Παπαχελά προχθές στην Καθημερινή. Είσαι έντιμος, πιθανολογώ θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί του.


"Εδώ όμως έχουμε ένα θέμα λειτουργίας της δημοκρατίας μας. Μπορεί να διαφωνώ στα πάντα με αυτή την κυβέρνηση, αλλά δεν θεωρώ ότι θα είναι ωφέλιμο για τον τόπο να πέσει από το γινάτι κάποιων ισχυρών συμφερόντων ή από ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων προπηλακισμών. Όποια αντιπολίτευση παίξει αυτό το παιχνίδι σκάβει τον λάκκο της. Τα συμφέροντα θα την ξεζουμίσουν κι εκείνη και μετά θα την πετάξουν σαν λεμονόκουπα στον κάδο της πολιτικής ανακύκλωσης. Η χώρα θα μετατραπεί σε μη κυβερνήσιμη «ζούγκλα». Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια τέτοια εξέλιξη."

Αλέξης Παπαχελάς (Καθημερινή)

http://www.greekfinanceforum.com/%C2%AB%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%C2%BB%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%BF%20%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82%20%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%82.html

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΜΙΧΑΛΗ ΕΠΙΣΗΣ

μπαρμπαλιας είπε...

ομως λεει ...
"Υποσχέθηκε πολλά σε πολλούς, πίσω από τις κουρτίνες και τη δήθεν μάχη κατά της διαπλοκής, αυτή η κυβέρνηση. Συμμάχησε με πολλά «κακά παιδιά». Αλλους ικανοποίησε πρόωρα, άλλους δυσαρέστησε. Οι πρόωρα ικανοποιημένοι λειτουργούν με τον παραδοσιακό αδηφάγο τρόπο και θέλουν και άλλα... Οι δυσαρεστημένοι ξέρουν να χρησιμοποιούν τον μοχλό πίεσης."
που σημαινει απλα
οτι για να καβαλησει ,εχει πουλησει την ψυχη της...
εμενα δεν με ενδιαφερει για την ψυχη που θα παραδωσουν,αλλα για το οτι πληρωνω το μαρμαρο των συνδρόφων

michele είπε...

Ηλια Hippy θα υπαρχει η ΕΕ,πιθανα και ισχυροτερη.Οι πυλωνες του παγκοσμιου συστηματος δεν επιθυμουν ασχημες εξελιξεις σ αυτο το θεμα

Οσον αφορα τον Παπαχελα και δεδομενης και της συμπληρωσης που εκανε ο Μπαρμπας απο το αρθρο του,εχω να σου πω ( ευχαριστω για το εντιμος) αλλα ειμαι και πονηρος

οτι αυτο ειναι και ενα "μηνυμα" του αρθρογραφου προς την ιδια την κυβερνηση.
" Προσεξτε τα πραγματα χειροτερευουν,καποιοι ειναι εξαγριωμενοι,φυγετε με τροπο ησυχως"..

hippy είπε...

Σωστά μπάρμπα μου. Αλλά είναι υπό επιτροπεία. Σκυλί μαύρο κι ύπουλο, αλλά με 2 μέτρα αλυσίδα δεμένο. Δεν μπορεί να πάει μακρυά. Ότι βρωμίζει θα το μυρίζει.

Lorac είπε...

....Ωστόσο εγώ έχω έναν περίεργο ενδοιασμό. Μου πέφτει μακρυά το 2021 σαν λήξη....Οι πυλωνες(*) του παγκοσμιου συστηματος δεν επιθυμουν ασχημες εξελιξεις σ αυτο το θεμα.

http://www.historytoday.com/kathleen-burk/money-and-power-america-and-europe-20th-century

Για βραδυνό χάζι-νανούρισμα αντί για προβατάκια!! Πάντως το 2021 θα εορτάζουμε 200χρόνια επαναστάσεως εθνικής , εκτός αν έχει απαγορευτεί και αυτό μέχρι τότε μαζί με τις πριγκιπέσες.

κ.Hippy λαμδα μετά απο ένα χρόνο που την συζητάγαμε στου Μορφονιού βρήκε και την "Ιθάκη" της σειρά στο παγουράκι τώρα. Εγώ υπομονή για το αεροπλανάκι.

(*) υπάρχουν και φθονεροί πυλώνες που ετοιμάζουν tra-m-ps

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...


Εμένα απο ελληνική τράπεζα μου είπαν 3 πράγματα :

- Ενδεικτικό εύρος απόδοσης 3,50%-4,00%

- Αν ο πελάτης αποδεχθεί την πρόταση τότε αποκτά αυτόματα προτεραιότητα στην πρωτογενή διάθεση του νέου τίτλου (Προσοχή: δεν εξασφαλίζεται η συμμετοχή στην πρωτογενή διάθεση).

- Ισχύουν τα CC, οπότε μόνο με ανταλλαγή μπορείς να γραφτείς (αν σου δώσουν στην κατανομή) ή φρέσκα χρήματα απο εξωτερικό.


Και γέλασα 3 φορές... χα χα χα....

Και δεν παίρνω μερικές προνομιούχες είπα, όπως τότε που το είδε ο ΗΙΡΡΥ εγκαίρως και ήταν κάτω από τα 9 ευρώ? Μερισματική απόδοση καλύτερη από το ομόλογο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα και στον αγαπητό Lorac!

Lorac είπε...

Καλησπέρα και σε εσάς ,διάβασα αυτά που γράψατε για τα ομόλογα σας ευχαριστώ για την τσάμπα γνώση. Αυτό είναι το αληθινό κέρδος απο αυτά τα "μπλόγκς" τουλάχιστον για εμάς τους θεατές ,με χρήση πάντα του απαραίτητου φίλτρου ποιός τα γράφει (avatar).

Lorac είπε...

Βλέπω στην τιβι την διαφήμιση της "Μπελα" ...que bella!!
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι το πσκ θα ψάξω στα διαγράμματα της να βρώ εκείνο το τεχνικό pattern που θα δικαιολογεί τιμές τουλάχιστον 3χBv!!

michele είπε...

che bella ( το σωστο ) αγαπητε Lorac :)

michele είπε...

Και μερα που ειναι σημερα καλη για το Ελληνικο,να θυμισουμε ( γιατι δεν ξεχνώ)

1) Συριζα για Ελληνικο 18/11/2014
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=651618

2) Συριζα για Ελληνικο 7/6/2016
http://www.topontiki.gr/article/172916/maximoy-ti-kerdizoyn-oi-polites-tis-attikis-apo-ti-symfonia-gia-elliniko#.V1cRalZnErg.twitter


hippy είπε...

Χίππης για Ελληνικό (και όχι μόνο-εννοώ κυρίως νερά προσεχώς και λιγότερο ΕΛΠΕ)


hippy8 Μαΐου 2016 - 8:47 μ.μ.

@ Lorac
.

Για να δώσω κι ένα tip άκουσα ότι ομαδάρχης και ομάδα στην παλιά σας αγαπημένη που μαστίζεται απ΄το προσφυγικό (χθεσινό κλείσιμο 3,84) ανασυντάσσονται. Δεν το δένω κόμπο αλλά μετά τον σημερινό κάβο (αν όλα πάνε κατ΄ευχήν) για τα προχωρημένα του Πιτσιόρλα θα μπορούσε ν΄αλλάξει ο άνεμος σε ούριο.


hippy10 Μαΐου 2016 - 11:30 μ.μ.

Πέντε ανοδικά κεριά...δύσκολο να μην διορθώσει αύριο-το πολύ μεθαύριο. Δεν περιμένω όμως εντυπωσιακές κινήσεις στο ΓΔ και σίγουρα όχι επανάληψη του Φθινοπώρου 2012. Το γεγονός ότι απ΄την Κυριακή χώθηκε πιο βαθιά στα σκατά ο Τσίπρας και τα τσιράκια του κάνει δυσκολότερη την οπισθοχώρηση του ακόμα κι αν δεν του δώσουν το χρέος (που δεν θα του το δώσουν). Ωστόσο δεν θα γίνουν ξαφνικά οι ΣΑΝΕΛ αποτελεσματικοί.

Μου φαίνεται λογικό ότι αποκτούν κερδοσκοπικό-επενδυτικό ενδιαφέρον οι συμμετοχές του ΤΑΙΠΕΔ. Οι οποίες προσφέρουν επίσης άμυνα σε τυχόντα κυβερνητικά στραβοπατήματα και προσωπικά τις προτιμώ.

Ο λαός λέει "όποιος πάει αργά πάει μακρυά". Οπότε δεν με πολυαγχώνει η διάχυση.Α

hippy είπε...

Δεν είναι μαγκιά...είναι απλή λογική που την διαθέτει καθένας. Φτάνει να μην άγχεται και θολώνει η σκέψη του απ΄την προσπάθεια ν΄ανακαλύψει τι θα κάνουν αύριο οι τράπεζες (πάνω ή κάτω) ή πιο χαρτί του 25αρη θα δώσει άνεσα το +5%

hippy είπε...

πιο χαρτί του 25αρη θα δώσει "άμεσα" το +5%

hippy είπε...

Το σχόλιο για το άγχος απευθύνεται στον νεολαίο φίλο μου Γιώργο που συνηθίζει να λειτουργεί υπό πίεση (τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνει)