Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ..ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 σχόλιο:

michele είπε...

Η ερχόμενη εβδομάδα εκτός από το Eurogroup της Δευτέρας έχει διάφορα σημαντικά χρηματοοικονομικά και οικονομικά προγραμματισμένα γεγονότα.

Από πλευράς αποτελεσμάτων την σκυτάλη παίρνουν τα ΕΛΠΕ το απόγευμα της Τετάρτης (11/5), ακολουθεί η Τιτάν (12/05) και η εβδομάδα κλείνει με την ανακοίνωση των στοιχείων δραστηριότητας για το α’ τρίμηνο της Coca Cola.

Οι μετοχές της Aegean θα διαπραγματεύνται χωρίς το μέρισμα χρήσης 0,7 ευρώ/μετοχή από την Πέμπτη 12 Μαΐου, όπως και της ΜΕΤΚΑ (0,12 ευρώ ανά μετοχή) από την Παρασκευή 13/5.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί η τακτική δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων ενώ την Παρασκευή 13 Μαΐου θα ανακοινωθεί η αρχική πρόβλεψη για το ΑΕΠ του α’ τριμήνου από την ΕΛΣΤΑΤ.

Τέλος επισημαίνεται ότι την Πέμπτη 12 Μαίου θα ανακοινωθούν οι εξαμηνιαίες αλλαγές στους δείκτες του MSCI.

http://mikrometoxos.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter