Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

19 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

στο γενικευμενο μπαχαλο των δηλωσεων και αντιδηλωσεων...
βγηκε κι ο γεροΜπαλαουρας και την ειπε "ο Βαρουφακις εχει δικιο" .ωωωωωωχχχχχχχχχ

Unknown είπε...

Μια φορά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα μεγάλο φαν δε πουλούσε..... Άρα μην τσακωνεσται.... Ακόμα!!

UPαισιοδοξος είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑ
Για καμποσο διαστημα θα σου κανω την χαρη,μιας και το ζητησες με το παρακαλω.
Ως εκ τουτου θα εχεις το ελευθερο να κανεις''αγρα πελατων μεσω διαδικτυου''.Δεν ξερω ποσο νομιμο ειναι αυτο βεβαια αλλα δεν ειναι και η ωρα να το μαθουμε.
Μπαρμπα,δεν περιμενα απο σενα διαφορετικη απαντηση.Φαντασου να διαπιστωσεις καποτε οτι μπορει και να με ξερεις καθως και οτι αρκετοι φιλοι σου με εχουν... περι πολλου.
Αυστιν
δεν αξιζεις... τετοιες παρεες.Πιστεψε με,δεν εχω κατι να κερδισω απο σενα, αλλα το υπερβολικο αγχος σου,σου το δημιουργουν οι παρεες σου με τις λανθασμενες συμβουλες σου.
Απομακρυνσου,γιατι εχεις τα φοντα να γινεις ΑΕΤΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Οποιος σε καταλαβει,εχει να κερδισει.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ
ε καλα τωρα,σου παει... πολυ,να ασχοληθω μαζι σου.Οταν τα περιπτερα,θελουν να φαινονται σουπερ μαρκετ.
Ολοι οι υπολοιποι εισαστε αξιολογοτατοι,σας εκτιμω τα μαλλα, να προσεχετε με υγεια και καλα κερδη

μπαρμπαλιας είπε...

Μπαρμπα,δεν περιμενα απο σενα διαφορετικη απαντηση.Φαντασου να διαπιστωσεις καποτε οτι μπορει και να με ξερεις καθως και οτι αρκετοι φιλοι σου με εχουν... περι πολλου.

φιλτατε εκπλησσομαι παλι.
ηθικο και κοινωνικα σωστο,θα ηταν να εχεις αποκαλυφθει σε
μενα αφου εχουμε "κοινους φιλους"...
οσον αφορα τις απαντησεις μου
θεωρω οτι ηταν στα ορια της
ευπρεπειας...γιατι δεν μπορει να ηταν και αλλιως.
παντως θα ηθελα -τουτων δοθεντων-να εχουμε μια επικοινωνια.(τλφ κλπ μεσω των κοινων φιλων)
εν αναμονη
ευπειθεστατος κλπ κλπ

michele είπε...

Λογω υπερβολικου φόρτου εργασιας και την συνεδριαση δεν παρακολουθησα καλα μετα τη 1 και φυσικα εχασα τις live αντεγκλησεις εδω.

Οπως εχουμε πει "Ελεύθερη Γνώμη" ειναι εδω ,ο καθενας λεει μια αποψη και φυσικα υπαρχουν προσωπικες αντιπαθειες.
Πολλες φορες δεν επεμβαινω επιτηδες ,καθως θεωρω πως μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε,ολοι θα πουν μια κουβεντα παραπανω,αυτη ειναι η φυσιολογικη ζωη.

Χρειαζεται και το χιουμορ και το "κραξιμο" κλπ.Αυτο που δεν πολυσηκωνω προσωπικα ειναι το τρολλαρισμα γι αυτο και απεκλεισα τον Τραπεζιτη για ενα διαστημα .

Τωρα γι αυτο που εγινε σημερα,νομιζω οτι Απαισιοδοξε οφειλεται και στην πληροφορηση τυπου Πυθιας που εγραψες στο σχολιό σου.Εγω το δεχομαι ,αρκει σε δευτερο χρόνο να αποσαφηνισεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεις,γιατι εδω ειναι ενας χωρος που οσο ναναι επηρεαζει ανθρωπους για τις επενδυτικες τους επιλογες.

Διαφορετικα ,αν δηλ δεσμευεσαι και δεν θελεις να αποσαφηνισεις,καλο ειναι να ΜΗΝ το κανεις καθολου το σχολιο Πυθιας.

Και αυτο το λεω καθως υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι που διαβαζουν-ενημερωνονται και δεν σχολιαζουν.Επομενως η παρεα μας ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη απο οσους σχολιαζουμε εδω.

michele είπε...

Αφιερωσα και την απογευματινη αναρτηση στον Γιανη ,λογω της χτεσινης αποψης μου περι τσαρλατανου.

Μπορει να αρεσει,εγω δεν εχω οικονομικο πτυχιο και απ την αλλη αναγνωριζω οτι θεωρω πολλα απο αυτα που εχει πει σωστα,ουτε ειμαι σε θεση να αντικρουσω στο πεδιο αυτο πολλα επιχειρηματά του.

Ομως σε δυο πραγματα εχω πείρα.Στις αγορες 20 χρονια και στην πολιτικη 40 χρονια.Ειναι τομεις που εχω μελετησει καλα και ο,τι γνωριζω ,το γνωριζω καλα ,χωρις φυσικα να γνωριζω πολλα πραγματα.

Ε,ημουν σιγουρος ( ΣΙΓΟΥΡΟΣ ) οτι με τον ανθρωπο αυτον που πηρε τις περισσοτερες προσωπικες ψηφους στις εκλογες του Ιανουαριου του 2015,οτι θα μπλεξουμε ΑΓΡΙΑ.

Και επιμενω ,με όποια υποσταση εχουν οι νομικες μου γνωσεις,οτι ο ανθρωπος αυτος αποτελει αντικείμενο ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απαισιοδοξε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.σε παρακαλώ μπορεις να μην φυγεις; σε παρακαλώ μεινε μαζι μας.

michele είπε...

Επισης και οσο μας αφορα,εχω εκφρασει ευθεως την απορια μου ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ,εκαναν το λαθος να ψηφισουν αυτον τον απατεωνα -αγραμματο πρωθυπουργο

ενω ειχαν ΑΚΟΥΣΕΙ οτι ειχε πει "θα βαραμε τα νταουλια και θα χορευουν οι αγορες".
Εκτος των υπολοιπων.Παρ ολα αυτα επειδη πολλοι εξ αυτων παραδεχονται το λαθος τους ανοιχτα ,τους εκτιμω ΑΚΟΜΗ περισσοτερο.
Οσοι παλι οχι, ακομα λιγοτερο.

Και για να μην παρεξηγηθω,δεν ειναι θεμα δεξιας/αριστερας, Σαμαρα/Τσιπρα.Συριζα /ΝΔ.

Ειναι ευρυτερη πολιτικη αποψη και κριτικη σκεψη,περα απο τα προσωπικα ενδεχομενα οφελη που θα μπορουσε να εχει κανεις απο το ενα η το αλλο σχημα.

ευαγγελος είπε...

Καλησπερα σε ολη τη καλη παρεα. Το σχολιο αυτο ωφειλεται οτι επιθυμω να προσθεσω +1 στην αναφορα πιο πανω του Μιχαλη, οτι δηλαδη υπαρχουν πολλοι που ειμαστε ολη την ημερα ... ον λαιν με την Ελευθερη γνωμη, την αγαπαμε και μας κρατα συντροφια κατα την συνεδριαση, πριν αλλα και μετα. Προσωπικα οι παλιοι θα με θυμαστε, καθως μετραω χρονια! Σεβομαι και εκτιμω τον οικοδεσποτη αλλα και ολους οσους γραφετε τις αποψεις και τα σχολια σας, αποδεχομενος οτι αυτα ειναι αποτελεσμα καλης προθεσης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν εφαρμοστεί ο κοφτης να δεις πανηγύρια Μιχαλη.τοτε θα εξευτυλιστει εντελος ο Μαδουρος...στους οπαδούς του.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αν δεν με δοξάσατε μέσα στο Σ.Κ, θα φύγω κ γω.
Τελεσίγραφο και δεν σηκώνω κουβέντα.

michele είπε...

Banker,αν πιστευεις οτι μας ενδιαφερει τι εκανε η χηρα Αγγελου ναι τρολλαρισμα ειναι.Η οταν μου βαζεις το φιμωτρο του Παπαγιαννη

Και φυσικα μπορει οποιος θελει να κανει κριτικη ,αλλωστε δεν ειναι κανεις αγιος απ τους πολιτικους.Και τα δεξια κομματα και τα αριστερα μικρα εχουν πολιτικη σημασια και να τα συζητησουμε

Αλλα πιστεψε εγω το τρολλαρισμα το πιανω στον αερα.Εχω και ΟΛΑ τα μηνυματα σου που δεν ανεβηκαν ποτε στον αερα και ξερω αν θελεις τρολλαρεις,αν δεν θελεις δεν τρολλαρεις.


ΔΟΞΑΖΩ Αλεξαναδρατο,το γιατι δεν το λεω

austin είπε...

Απαισιοδοξε πραγματικά, ώρες ώρες βγαζεις κάποια συμπεράσματα που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Το έχεις κάνει και παλιότερα. Βαριεμαι να ψαχνω ποτέ και τι ειπες ακριβώς. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω. Όσο ότι θεωρεις ότι το άγχος μου πηγάζει από τους "κακούς μου συμβούλους", δεν ξέρεις ποιοι είναι οι συμβουλοι μου. Και μπορεί ακόμα και άθελά σου να προσβάλλεις πάλι κάποιον που εκτιμας.

Άγχος μου δημιουργεί η βλακεία που έχει κατακλύσει την χώρα, η οποία ως γνωστόν είναι απίστευτα επικίνδυνη για χαζους, έξυπνους, μέτριας νοημοσύνης ανθρώπους και γενικά όλη την κοινωνία.

Έτσι λοιπόν, αν ο σύμβουλος μου ήταν ενα μπλογκ, σήμερα θα ρευστοποισουσα το χαρτοφυλάκιο μου, μιας και διάβασα από κάποιον γνωστή που ξέρει τι είναι ο χρυσός σταυρός και τα κερια και έχει κάποια πληροφόρηση, ότι κάτι κακό μας περιμένει.

Θεωρώ λοιπόν βλακωδες οποίος και αν το κάνει, να βγαίνει και να κρουει τον κώδωνα του κινδύνου απλά, χωρίς να μας λέει τι και πως. Αν θες να πεις την ανησυχία σου..και να πάρεις μία απόσταση είναι δεκτό. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας, κάποιο είδος αυτισμού η κάποιο άλλο πρόβλημα (δεν σε ξέρω, βλέπω ένα κείμενο και δεν ξέρω ποιος γράφει από πίσω) καταλαβαίνεις απόλυτα ποτέ προσβάλλεις, ποτέ λες κάτι σαν πυθια, ποτε λες κάτι που μπορεί να παραπλανήσει.

Έχεις κάνει πάλι το μπλογκ να ασχολείται με παπαριες, πράγματα απλά που δεν χρήζουν εξήγησης σε φυσιολογικούς ανθρώπους.

Και επειδή βλάκας δεν είσαι (έτσι ακούγεσαι), δόξα το θεό κάποιο πρόβλημα ιδιαίτερο δεν ακούγεσαι να έχεις, για κάποιο λόγο όμως θες να ιντριγκαρεις (ο λιγότερο) το μπλογκ και τον κοσμο εδω μεσα.

Από σεβασμό και μόνο, ακόμα και αγχωμενος όταν είμαι, προσπαθώ να μην πω κάτι που να τραυματίσει ακόμα περισσότερο καποιο ν φίλο του μπλογκ.

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν χάσει λεφτά, κάθε παρασκευή είμαστε με άγχος τι μας ξημερώνει από τους κατσαπλιαδες. Οπότε ακόμα και δίκιο να εχεις, δεν μας σώζει η φωτοβολίδα.

Σε ευχαριστώ που ειπες ότι μπορεί να γίνω αετος. Και εγώ ποτέ δεν είπα γραψε μην γράψεις εδώ μέσα. Κάνε ότι θες. Απλά με σεβασμό στα λεφτά των συνανθρώπων σου στο μπλογκ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η μη χειραψια ισως εχει και μεγαλύτερες διαστασεις απο αυτην που δεν αντιλαμβανωμαστε μερικοι...πιστεύω οτι θα επηρεασει θετικα τον Χρυσό μιας και η σιωπη ειναι χρυσος...απο την αλλη οταν ανεβαίνει ο χρυσος πευτουν οι αγορες...πιστευω μεσα στο σκ να μιλησουν οι δυο τους για να ηρεμησουν και οι αγορες απο Δευτερα.Μακαρι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευχαριςτω Michele θα παραμείνω.

Επειδή τα πράγματα ειναι σοβαρά, ανώνυμο δεξί πιστολάκι μου ανέφερε οτι οι δυο κύριες δεν μιλιοντουσαν ούτε στο λουτήρα του κομμωτηρίου....

Προβλέπω δεύτερο ακροδεξιό κόμμα....

ΝίκοςΤ είπε...

Εις το απώτερο παρελθόν υπήρχε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό πλήρες ερώτων,παθών και αναστεναγμών ,το Ρομάντσο. Σε μια στήλη του ένας λαϊκός ποιητής ,που θα μπορούσε να ήταν και κάποιος πολύ σπουδαίος που έγραφε με ψευδώνυμο για το μεροκάματο,ανέβαζε ένα ποίημα κάθε βδομάδα. Θυμάμαι ένα και το μεταφέρω.
"Ο καημός σου με θλίβει
μα δεν έχω μολύβι να σου γράψω το ύστατο χαίρε.
Ψυχή μου μην θρηνείς.
Ησύχασε εκείνη, ησυχάσαμε και εμείς."
Τώρα ,γιατί άραγε μου ήλθε στο μυαλό η ποιητική στήλη;

michele είπε...

Θεος Οπλαρχηγε χαχα .Ασε ρε banker με τον Χιωτη,εχουμε και δουλειες σοβαρες

michele είπε...

Εμπνεεσαι Νικολα,αυτο σημαινει οτι εισαι ζωντανος πνευματικα οργανισμος ! το καθε τι σε εμπνεει,ακομα και μια μαλακια και την κανεις εκφραση ποιητικη :))

michele είπε...

Ασε που θυμηθηκες το Ρομαντσι και με εκανες και θυμηθηκα το Φανταζιο χεχε