Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

25 σχόλια:

michele είπε...

Η εκδηλωση που θα παω σε λιγο με ενδιαφεροντα προσωπα και πολυ καλο συγγραφεα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

2 πλατφορμες στην Ελλαδα...εγω εχω φορθνετ φουλ πακ..και θελω να δω το μπασκετακι σημερα και δεν μπορω...δηλαδη να βαλω και οτε αλλα 30ευρω συνολικα 80..ασε καλυτερα...και δεν εχω βαλει και τις τσοντες...Αρταξια.

μπαρμπαλιας είπε...

χτυπα sportlemon...
και θα δεις και τα μπασκετακια και τα φορμουλακια και τα αεροπλανακια

hippy είπε...

Καλησπέρα

Ίσως να είδατε κι αυτό.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1421636/etoimes-gia-epistrofh-kefalaioy-oi-aeeap.html

Εάν επαληθευτεί μπορεί να έχουν προσωρινή άνοδο, ειδικά το Αστακουδάκι αν δώσει έκτακτο μέρισμα, βέβαια μακροπρόθεσμα καθόλου δεν τους ευνοεί η συνεχής φορολογία.

Από την άλλη πρέπει να το συνηθίσουμε. Από τη στιγμή που αρνούνται να νοικοκυρέψουν το μαγαζί (αξιολόγηση ΔΥ-κλείσιμο εταιρειών σφραγίδων-μισθοί -συντάξεις) απ΄όπου μπορούνε θα παίρνουνε. Το θέμα όμως παραμένει σταθερά το ίδιο. Ποιες από τις εταιρείες είναι πιο ελκυστικές για τοποθέτηση? Λογικά εξαγωγικές (πλαστικά, ασανσέρ, μάρμαρα), υποτιμημένες (ΑΕΕΑΠ κλπ), ευνοημένες απ΄τη συγκυρία (κατασκευές ΕΣΠΑ) both, triple κλπ. Στις ευνοημένες προσωπικά εντάσσω τις μετοχές του ΤΑΙΠΕΔ με πλέον ερωτεύσιμη εξ΄αυτών (νομίζω) την ΛΑΜΔΑ.

Γίνεται να περάσουμε απ΄τον αγωγό ομβρίων και να βγούμε στεγνοί? Όχι, μπορούμε όμως να ψάξουμε για εξάρτηση (ισοθερμική φόρμα, μάσκα, αναπνευστήρα). Συνεπώς υπομονή. Όλοι οι μονιμάδες της αγοράς γνωρίζουμε πως όσο μπετό απαιτείται για τους ορόφους μιας οικοδομής άλλο τόσο χρειάζονται και τα θεμέλια (των 600 μονάδων εν προκειμένω). Άλλωστε στο παρελθόν αρκετοί έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί σε "μικρό καλάθι" προσδοκιών για τη αγορά (τουλάχιστον φέτος) λόγω αναβλητικότητας κι αναποτελεσματικότητας των συριζαίων. Αρα...μια χαρά μέχρι στιγμής.

giannhs kon είπε...

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

michele είπε...

Καλησπερα καλησπερα σε ολους. Εξαιρετικη η παρουσιαση βιβλιου του Δημητρη Σκάλκου με την παρουσια της Ντόρας Μπακογιάννη,του Τάσου Γιαννίτση και του εξαιρετικου εκδότη Πέτρου Παπασαραντόπουλου. Υπάρχει και μια άλλη Ελλαδα που σκέπτεται ,γραφει ,αναρωτιέται ,αναλύει.

Και βεβαια φευγοντας...ενα μπράβο στην Πανάθα για μια -ακομα- αλωση του ΣΕΦ. Μου είπαν οτι ηταν πολυ ωραιο ματς!

giannhs kon είπε...

ετσι ετσι

καλησπέρα

austin είπε...

Δεν τον είδα δυστυχώς τον αγώνα.. Αλλά ξέρετε τι είδα. Ότι ο S&P σήμερα παλεύει γραμμή λαιμού ωκω!! Αν την χάσει πάμε στις 1965 μονάδες.

Πόσο μπορούμε να διαφοροποιηθούμε εμείς εδώ...ειδικά αν δεν πάρουμε άμεσα χρέος και αν δεν πάρουμε waiver άμεσα..? Αν και το δεύτερο με κλείσιμο συμφωνίας νομίζω θα μας το δώσουν...Και λόγω ότι δεν θέλουν αναταραχές...

michele είπε...

Δεν θα παρεις χρέος και αν ψηφισεις χωρις πρόβλημα το πολυνομοσχέδιο εκτρωματάκι θα παρεις μαλλον το waiver στις 2 Ιουνίου

austin είπε...

άρα το μάζεμα εδώ ποντάρει στην συμφωνία και το waiver. Με το waiver νομίζω έχουμε εύκολα τις 666... Για να δούμε. Μόνο αν κλείσει εδώ που είναι τώρα η Αμερική ίσως να μην έχουμε συνέχεια στην διόρθωση...Αλλιώς θα έχει αφορμή για να περάσει στο κάτω μέρος της ζώνης σου..

austin είπε...

Ξεκινάνε τα ζόρια έξω... Έχει χάσει και τον 50άρη ο s&p. σήμερα πάτησε ακριβώς στον 100άρη ο οποίος συμπίπτει και με τον 200άρη και μάζεψε. Και όλα αυτά βέβαια τα είδα τώρα... που σημαίνει ότι αύριο παρασκευή θα έχουμε πράσινο κερί πιθανότατα!

michele είπε...

Παντως Austin λογω της ιδιομορφίας της τωρινης καταστασης στην Ελλαδα ,δεν υπάρχει τοσο μεγάλη σχέση με τις ξενες αγορες και τη δικη μας.Οι λογοι ειναι πολλοι

michele είπε...

Ανεξαρτήτως τελικου αποτελέσματος στην σειρα των τελικων του μπασκετ

αυτη η φωτο του ΤΡΑΚΗ μεσα στο τηγάνι ,ειναι ολα τα λεφτά

https://www.instagram.com/p/BFmZlXdwf9s/

hippy είπε...

Άλλο συμφωνία 2012-άλλο συμφωνία 2016.

Οι λόγοι είναι πολλοί, με σημαντικότερους τρεις, τους εξής δύο:

ΣΑΝΕΛ.

Τι να λέμε τώρα.

Αυξάνεται η φορολογία (κι ο ΕΝΦΙΑ!!!) στα εργοστάσια => αυξάνεται το Ρ/Ε.

Αυξάνεται η φορολογία στα μερίσματα => μειώνεται η ελκυστικότητα των μετοχών.

Προσωπικά έχω βάλει στόχο τις 700 μον. max για τη χρονιά φέτος, την χρονιά της ξεπέτας. Μακάρι κάνω λάθος και να το ξεπεράσουμε, αλλά και μέχρι εκεί μια χαρά απόδοση μου φαίνεται.

hippy είπε...

Άσε μας βρε τραπεζίτη. Ήμαρτον με την ομφαλοσκόπηση.

Ποιός μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση?

Ποιός μείωσε την εισφορά αλληλεγγύης?

Ποιός έδωσε 800 μύρια στους αναξιοπαθούντες?


(υπ΄όψιν ότι στα λέει αυτοπροσδιοριζόμενος αριστερός, αλλά όχι τυφλός)

hippy είπε...

Ο κάθε μαλάκας που πίστευε ότι ψηφίζοντας το περήφανο ΟΧΙ στο μνημόνιο Γιουνκέρ οι Γερμανοί θα του χάριζαν το χρέος. Και ήταβ οι ίδιοι που περίμεναν την εφαρμογή των υποσχέσεων της Θεσσαλονίκης.

Κρίμα στον Κυριάκο που φαίνεται να κάνει πίσω στην υπερψήφιση των ιδιωτικοποιήσεων. Πάνω που έμοιαζε πως θα έκανε τη διαφορά λέγοντας αλήθειες κι υποστηρίζοντας το σωστά αντί για τη συνηθισμένη στείρα αντιπολίτευση.

michele είπε...

Πολυ ευγενης Ηippy και υπερανω ,να πιανεις κουβεντα σοβαρη με banker.
Γι αυτο ξεχωριζεις αλλωστε.

Εγω παλι ειπαμε, τα τρολλακια τα παιζω στα δαχτυλα.

Τωρα οσον αφορα ακομα και το σουπερ ταμειο.Τριβω τα χερια μου εγω,αλλα σαν βουλευτης δεν ξερω αν θα ψηφιζα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που μπορει να δεσμευσει για 99 χρονια τη χωρα.

Η Ντορα που ακουσα στην παρουσιαση και εφυγε νωριτερα να παει στη βουλη,δεν ηταν ξεκαθαρη στο τι θα κανουν ,το θεμα βεβαια ηταν το βιβλιο

paolostar είπε...

Ποιος τζορτζεβιτς ρε παιδιά;Αυτός είναι προπονητής...δεν βλέπετε το μάτι του πώς γυαλίζει...ο άνθρωπος βλέπει κόκκινο και αφηνιαζει...είναι γνήσιος γαβροφαγος...και φυσικά μετά τη νίκη στο εξοχικό πάει βουρ για ένα ακόμα sweep.

ο dwk είπε...

…όχι Hippy
…δεν θα χαρακτηρίσω αυτόν που ψήφισε «ναι» μα----
…το γεγονός ότι ψήφισε λάθος το υποστήριξα εδώ, δέχτηκα τις συνήθεις για (άκρο – μέσο – νέο κλπ) δεξιούς αήθεις επιθέσεις και απλώς …απομακρύνθηκα
…ο λόγος που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είναι γιατί «αυτοπροσδιορίζεσαι αριστερός» και αυτό με λυπεί…
…καλό ξημέρωμα

hippy είπε...

Φίλε dwk το έχω ξαναγράψει. Τελευταία τα βρήκα με την συνείδηση μου. "Φιλελεύθερος, κοινωνικά προοδευτικός". Κάπως καλύτερο και σίγουρα περισσότερο ειλικρινές

Από την άλλη τι όπως λέει κι ο λαός "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι"

Πως είναι δυνατόν να εξακολουθείς να μένεις στον ίδιο χώρο με τον Κατρούγκαλο, τον Παππά, τον Μπαλτά, την Αυλωνίτου, την Τασία, τον Δρίτσα, τον Σπίρτζη, τον...την...τον. Δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να διαφοροποιηθείς από δαύτους? Δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να συστρατευτείς σ΄ένα κοινό αριστερό μέτωπο έξω απ΄αυτούς?

Επίσης καλό ξημέρωμα.

michele είπε...

Paolo,οπωσδηποτε παιζει ρολο ως προπονητης ,ισως ακομα και ως Ελληνας καθως οπως διαπιστωσες εχουν την ψυχολογια ειδικα στα ντερμπυ που οσο να ειναι οι ξενοι υστερουν σ αυτο.

Ο Αρτζι το ξερει,κατεβηκε μελετημενος και σ αυτο το επιπεδο απ οτι μου ειπαν και ετσι εγινε.. ο δρόμος ειναι ακομα μακρύς

michele είπε...

Επειδη ειστε συνομιληκοι dwk-Hippy και ξερετε πολυ καλα να απλωνετε τις θεσεις σας,δεν θα ανακατευτω.

Αλλα ειναι ενδιαφερον οτι καποιοι αλλαζουν αποψη,προσαρμοζονται σε καποια δεδομενα ,δεν χανουν τις αξίες τους και καποια αλλοι επικοινωνουν ακομα με ορους αριστερας-δεξιας του 80.

Ακομα ενα κακο που εκανε ο γιγαντας (ο ορος δεν ειναι ειρωνικος) Ανδρεας.

Το δικο μου προσωπικό θεμα ειναι οτι οι αξιες,οι πολιτικες ακομα και μερικα μαθηματα στο Πανεπιστημιο που επελεξα,δικαιωνουν ακομα και τωρα καποιες νεανικες επιλογες μου και σκεφτομαι γιατι 35 χρονια μετα ,σημερα μετα απο τοσο διχασμο και βαθια κρίση επρεπε να συζηταμε
οτι για 99 χρονια δεσμευουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,αυτη τη φορα ενδεχομενως ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ τη πραγματικα, θα δουμε βεβαια πως και τι στη συνεχεια.

ο dwk είπε...

…θα μπορούσα, αγαπητε Hippy, να σου παραθέσω μια σειρά ονομάτων από αυτούς που βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις τα προηγούμενα καταστροφικά χρόνια – δεν θα το κάνω, τα γνωρίζεις! (και κυρίως τα γνωρίζει πολύ καλά ο λαός μας…)
…αριστερός δεν έχω την τιμή να δηλώνω
…πιστεύω όμως ότι μόνο αυτή η κυβέρνηση (και αυτός ο πρωθυπουργός) μπορεί να ψηφίσει και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που χρόνια τώρα έχει ανάγκη η πατρίδα μας
…και θα το κάνει ελπίζω, όσο θα αντέχει από τον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται

hippy είπε...

Μάλλον με παρεξήγησες dwk

Δεν έβαλα τα ονόματα για να κατηγορήσω τον σύριζα. Τα έβαλα κατ΄αντιδιαστολή με σένα για τον οποίο έχω μια εξαιρετική εικόνα που την σιγοντάρει ο Μιχάλης (που φαντάζομαι σε ξέρει καλύτερα)

Όσο με αφορά είμαι πολύ μα πολύ μακριά απ΄την κλίκα τους. Η ανοησία, η υστεροβουλία, η έπαρση τους μ΄έδιωξε. Δόξα τω Θεώ κρατώ το μυαλό μου καθαρό.

ο dwk είπε...

…η τελευταία σου πρόταση αφήνει ορθάνοικτο το δρόμο (από τον οποίο – φανερό είναι - ότι …ξεστράτισες) να επανέλθεις !

…:))))))