Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Ο δυναμικός πια δείκτης που δίνει τον τόνο στην κίνηση του χρηματιστηρίου,κινείται στο κανάλι Χ1-Χ2 και προκειμένου να κρατήσει την δυναμική του,απαιτείται η διακράτηση των 52,92 μον της L1.
O εκμο 10 ημ θα μπορούσε να κρατήσει σε ενδεχόμενη διόρθωση ,αν και την τελευταια ανοδική κίνηση δεν φάνηκε ιδαίτερα αξιόπιστος και για κάποιες συνεδριάσεις οδείκτης κινήθηκε κατω απο αυτόν ,χωρις όμως να απομακρυνθέι ιδαίτερα.
Στήριξη ενδιαφέρουσα και με πιθανή επανεμφάνιση των γρήγορων παικτών ,οι 47 μον της L και φυσικά η γραμμη Χ2 του καναλιού.
Αντίθετα πανω απο τις 55 μον,ανοίγει ο δρόμος για τα τοπικά υψηλά των 61,7 μον.
Θεωρούμε λογω της ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της αντίστασης αυτής ,οτι θα υπάρχει κατοχύρωση των ουτως η άλλως αξιόλογων κερδών στο σημείο αυτό.

ΥΓ. Να σημειωθει ο αξιοσημείωτος αριθμός πακέτων ειδικότερα στην μετοχή της ΕΤΕ ( 40 εκ τεμαχια) αλλα και της ΑΛΦΑ ( 1,3 εκ) και της ΕΥΡΩΒ ( 1,66 εκ)


96 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Πιστεύω οι αχαρτοι να πήραν κάτι τις....

Τα σορτ απορώ ποιος τα έχει!!!

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα.
Σήμερα στην Γ.Σ της ΣΕΤΕ έχει καλεστεί και ο Πρωθυπουργός. Να δούμε τι θα τους πει για την βάρβαρη φορολόγηση της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Μην σας περνά απαρατήρητη η προσπάθεια της Πειραιώς, να αξιοποιήσει τα διάφορα περιουσιακά της στοιχεία
Στα βραχύ-μέσο πρόσθετα χρηματοοικονομικά σας πλάνα, να λάβετε υπ όψιν σας και την κεραμίδα του ΔΝΤ. Δεν έχει μιλήσει ακόμη.

Λευτερης είπε...

Αρχές Ιουνίου πιθανώς να επανέλθει το waiver για τις ελληνικές τράπεζες

http://finance.in.gr/InGrArticle.aspx?articleID=1500076547

Λευτερης είπε...

http://www.marketfair.gr/details.php?id=3446

ArTaXiA είπε...

"Όλα ξεκινούν το 2005 όταν ο Γ. Δασκαλέας, πρώην αναλυτής της «Δυναμική Χρηματιστηριακή», ιδρύει την εταιρεία «RK Consultants USA Inc» με έδρα τις ΗΠΑ. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2010, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω χρηματιστής δεν είχε άδεια για να παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και δέσμευσε για ένα χρόνο τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας στην Ελλάδα.
Το 2009, λίγο πριν από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, ο επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, Γιάννης Λίτινας, γνωρίζει τον Γιώργο Δασκαλέα και αρχίζουν να στήνουν τη μεγάλη κομπίνα. Παράλληλα, η σύζυγος του Γ. Δασκαλέα ιδρύει την εταιρεία «Richcroft Experts LLP» με έδρα το Κάρντιφ της Ουαλίας και ξεκινά να συνεργάζεται με τον Ι. Λίτινα και τους πελάτες του που ήταν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, Ουκρανοί. Τα τρία πρώτα χρόνια, οι δύο άνδρες έχοντας συστήσει δύο funds, τη Symetra και τη Richcroft, αρχίζουν να εμβαθύνουν σε επενδύσεις τύπου forex.
Η άπατη έχει να κάνει με επενδυτικά κεφάλαια επιχειρηματιών και εφοπλιστών, Ελλήνων, Ουκρανών, ακόμα και Άγγλων, ενώ οι πληροφορίες θέλουν ακόμα και πολιτικούς αρχηγούς να είχαν επενδύσει, κυρίως στην Ουκρανία στο «fund» του Γ. Δασκαλέα. Παράλληλα φέρεται να είχε στηθεί ένα δαιδαλώδες σύστημα από Off Shore εταιρείες, με έδρα τις Παρθένες Βρετανικές Νήσους." (Ημερησία)

Στοιχηματίζω πως με τις αποδόσεις και το υποτιθέμενο track record τους, οι πελάτες τους, τους θεωρούσαν αυθεντίες.... Ε ρε διαγωνισμοί και δωρεάν σεμινάρια που σας χρειάζονται!

michele είπε...

Καλημερα,καλημέρα σε όλους. Θα ικανότητες "ψησιματος"δεν μπορει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειχα γνωρίσει παλια κάποιον Ελληνοαμερικανο..τον.Στηβ...που.εταζε μεγαλες αποδόσεις.. Του εδινες π.χ.1000 ευρω και αυτος σου ελεγε οτι καθε μηνα θα φερνει τις αποδόσεις.. .σου εφερνε τον πρωτο μηνα 100 ευρω τον δευυερο 100..τον τριτο παλι...οπότε απο την καψουρα ο επενδυτης του ελεγε παρε τα δεκαπλασια να μου φερεις.δεκαπλασιες αποδόσεις.. .και εκει αρχιζε το πανηγύρι.. .Καλημερα...αυτο που λεω καπου 1994-97...

ArTaXiA είπε...

Τουλάχιτον αυτοί ρε Τραπεζίτη, είχαν βρει τρόπο να βγάζουν λεφτά. Εσύ;

UPαισιοδοξος είπε...

Ερχεται η Α'Εθνικη.Το ποδοσφαιρο ...με θεαμα
Σιγα σιγα και λαου λαου.
Καλημερα σε ολους μας

michele είπε...

Νευρικοτητα βλεπω στο πρωτο μισαωρο

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Ου μπλέξεις με δημόσιο φορέα! Αφού παρέδωσαν οι Συριζαίοι τα κλειδιά της χώρας στους ξένους, δεν τους κάνουν και καμία εκπαίδευση πως να είναι σωστοί επαγγελαμτίες, μπα και μπορούμε να ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα τις γραφειοκρατικές μας δουλειές..?

Πάτησε με πολύ βιαστικό και ύπουλο τρόπο το συμβόλαιο του δείκτη στο 171,5. Για να δούμε. Πάτησε για να φύγει?

michele είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/577481/sunedeuxi-tou-pappa-sti-deutche-welle-o-skliros-dimosiografos-o-ekneurismos-kai-to-liazodai-tis-tasias/

Νευρα ο Παπατζης

hippy είπε...

Καλημέρα

σήμερα τα μεσάνυχτα ανακοινώνεται η 3μηνιαία αναθεώρηση δεικτών της MSCI. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα (80-85% κατά το τμήμα ανάλυσης ιδιωτικής χρημ/κης που συνεργάζομαι-όχι Solidus) λόγω μείωσης στην κεφαλαιοποίηση της ΔΕΗ να βγει από όλους τους δείκτες της ( MSCI Greece, MSCI Europe, MSCI emerging markets etc). Για να μην συνέβαινε αυτό θα έπρεπε η μετοχή της ΔΕΗ στο τέλος Απριλίου να ήταν πάνω από Ε3,40 αλλά ΔΕΝ. Στην περίπτωση εξόδου υπολογίζονται συνολικές εκροές περίπου 70 εκ. δολάρια ή 40 φορές ο μέσος ημερήσιος τζίρος.

Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου, δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι θα συμβεί, κατά 20% μπορεί και να μην γίνει (κατά τον αναλυτή). Έτσι πάντως (εκ των υστέρων) δικαιολογείται η υστέρηση στην άνοδο ενός κατ΄εξοχήν επιθετικού χαρτιού.

Δεν είναι υποχρεωτικό ν΄αντικατασταθεί από άλλη, υπάρχει όμως σχετικά μικρή πιθανότητα (30%) να μπει η ΜΟΗ. Σ΄αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν εισροές περίπου $110 εκ.

michele είπε...

Παντως ειναι εμφανης η αδυναμια της Hippy ,ειδικα μολις εφτασε το 3,35 παρτην κατω

austin είπε...

Ναι ειμαι.. Και επειδή οι μεγάλοι θα ξέρουν, νομίζω ότι οι ογκπι που κάνει τον τελευταίο μήνα σε διάφορα σημεία της συσσώρευσης επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Αν και θα μπορούσε να είναι ή εκτίμηση ότι κάτω από 3 μαζεύουν την ΔΕΗ...τελικά να είναι πωλήσεις για αυτόν τον λόγο. Μην γίνει το ανάποδο αυτή την φορά... Που μετά την είσοδό της εκεί στα 5 στους δείκτες, δεν τα ξαναείδε ποτέ ή ΔΕΗ και τώρα με την έξοδο, απελευθερωθεί λιγο...και πάει προς το 4

hippy είπε...

"ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Dd είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3125110/etsi-tha-plirosoun-to-omologo-ton-400-ekat-ta-elpe-ti-deutera"

Tο καλό νέο κ. Τραπεζίτη θα είναι η είσοδος της Nioc στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Αλλά το βλέπω δύσκολο. Είχα κάποιες ελπίδες όταν άρχιζαν οι Ιρανοί ν΄αγοράζουν δυνατά στην Ιταλία αλλά τώρα δεν. Άλλο Ρεντσι-άλλο Αλέκτσι.

makis είπε...

Καλημέρα σε όλους. Κύριε Hippy οι απόψεις σας πάντα ξεκάθαρες και αιτιολογημένες. Προσωπικά σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μας την εμπειρία σας και τις εκάστοτε πληροφορίες.

michele είπε...

Στα ορια ιδιαιτερα "δυσκολης" αντιστασης η ΒΙΟ

hippy είπε...

Ωστόσο ο εξοστρακισμός του Grexit εκτός απ΄το προφανές δλδ μείωση των αποδόσεων των ομολόγων λογικά θα κάνει αντίστοιχα ευκολότερο το δανεισμό των μεγάλων (υπερδανεισμένων) επιχειρήσεων που σήμερα είναι απαγορευτικός. Αναφέρομαι και στην ΔΕΗ.

Μόνο μια αγορά-χώρα προσφέρει τέτοιες αποδόσεις σε ευρώ. Εδώ οι άλλοι έτρεχαν στην Ουκρανλια. Όλο και κάποια επιθετικά funds δεν θα την ποντάρουν? Μου κάνει ότι κάποιοι μικροεπενδυτές (όχι ο φίλος ΟΠΛΑ) εξακολουθούν να απειλούν με τις πύρινες φλόγες της κολάσεως ακόμα και πριν την το τέλος του 2016. «Μωραίνει Κύριος Ον Βούλεται Απωλέσαι»

michele είπε...

Θα πονταρουν Hippy και ειναι και το προβλημα των "κοκκινων δανειων" και της συνολικης αξιολογησης που θα ωφελησει τις τραπεζες

δυνατος ο ΟΤΕ του φιλου Γιαννη ΚΟΝ που τιμηθηκε χθες κατοπιν παραινεσης

UPαισιοδοξος είπε...

θα χορτασουμε ...θεαμα.

michele είπε...

Με τα ψεμματα οταν εσπασαν τα ΣΩΛΚ τα 0,95 φτανουν στο 1 ευκολα

makis είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1419917/anavathmizei-ton-ote-se-overweight-h-morgan-stanley.html

UPαισιοδοξος είπε...

και...μπικικινια

austin είπε...

Που να παίρνω τώρα πακέτο...Στήσε εκεί μία 200 χιλιάδες τμχ στο εχαέ και όλο και κάποιος θα βρεθεί να μου τα δώσει

austin είπε...

Κάτι ενδιαφέρον είναι το εξής:

Τον Ιανουάριο που υποτίθεται ότι οι αγορές πάνε ανοδικά και το ξέρουν όλοι, αυτές καταστρέφηκαν. Οι αγορές τον Μάιο που το ρητό λέει να τα πουλήσεις και να πας για ψάρεμα...Αυτές δεν έχουν διάθεση διόρθωσης. Στα μέσα θα μου πείτε είμαστε, αλλά δεν βλέπω καμία πτωτική διάθεση, κάθε άλλο...

μπαρμπαλιας είπε...

ρε σεις εδωμεσα εχουτε παραδες...
τι δουλεια εχω μετε σας;

austin είπε...

Οπαπ ετοιμάζεται για να σπάσει τον 200 άρη. Μαζεύει τμχ... Για να δούμε. Αν δεν τον σπάσει άμεσα, δεν θα είναι και ελπιδοφόρο...

ArTaXiA είπε...

Κρύβε λόγια ωρέ Austin!

austin είπε...

Ε σιγά...δεν είπα και κάτι το τρομερό! πως να κρύψεις άλλωστε τέτοια άνοδο...! μόνο ο τραμπ θα μας σώσει! χαχα

michele είπε...

Η..δευτερη διακοσαρα ομως στα ΕΧΑΕ απεσυρθη δεν συνεννοηθηκαν καλα οι αλλαξοχερηδες

UPαισιοδοξος είπε...

Δεν αφηνουν τα... δυνατα χερια,τετοιους σχηματισμους να κατασραφουν.Το γραφουμε συνεχως και αδιαλλειπτως και σε κοντρα αρκετων σεμιναριουχων της αγορας που αν θυμαστε,προβλεπανε ...βροχες,μπορες και καταιγιδες.\
Και σκεφτομαι...αξιζει???

michele είπε...

Καρφι για την αντισταση των 631 μον

michele είπε...

Ακριβως στον απλο κμο 200 ημ ο FTSE, δυσκολο εδω

ArTaXiA είπε...

Καλά που έχουμε εσένα Απαισιόδοξε και τον Τραπεζίτη, τον κολαούζο σου, και δεν έχουμε καταστραφεί.....

austin είπε...

Και ο ΓΔ στον εκθετικό 200άρη. Ε ρε ζωγράφοι! Και τώρα τι? με την πρώτη να σπάσει ο 200άρης??

Nemoz είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Βρυξέλλες: Εκτός capital controls το φρέσκο χρήμα στο τραπεζικό σύστημα

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500076649

michele είπε...

Ετσι παλιο και νεο χρημα οπως στο χρηματιστηριο.

Nemoz είπε...

Αυτό αν γίνει θα είναι πολύ καλό νέο για τις τράπεζες.

ΝίκοςΤ είπε...

Τι έμπνευση και εγώ!
Έδωσα στις 5/5/2016 τις ΒΙΟ και αγόρασα ΔΕΗ.
Συνεχίζει να είναι κύριος ο ΟΤΕ,ο ΜΥΤΙΛ και αυτός σκαρφαλώνει με τρόπο,κινούνται τα ΕΛΠΕ.Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλοιώς θα είχα πέσει σε μελαγχολία.Λέμε τώρα!
Καλημέρα σας ,ένας ταπεινός αλλά ειλικρινής επενδυτής σας εύχεται καλή συνέχεια.

austin είπε...

Hippy να σημειώσω εδώ κάτι που λένε πλέον όλοι οι φίλοι του μπλογκ...

Είσαι τεράστιος! χαχα! Πόσο καιρό πριν είχες πει ότι λόγω τιμής και κεφαλαιοποίησης η ΔΕΗ θα βγει από τους δείκτες κτλ κτλ.

Ήταν ένας και από τους λόγους που δεν ακούμπαγα στην ουσία και δεν τσίμπησα και στην προχθεσινή άνοδο...

austin είπε...

Βέβαια δεν κρύβω ότι σήμερα με τρώει το χεράκι μου!! σκέφτομαι να πάρω λίγες, για τον λόγο που είπα παραπάνω.

όταν μπήκε έφαγε χώσιμο
μήπως τώρα ακολουθήσει και την υπόλοιπη αγορά, αφού θα απελευθερωθεί? Απλά δεν ξέρω και πότε είναι η ώρα για τοποθέτηση λόγω εξόδου...

μπαρμπαλιας είπε...

ναι αλλα θα πουληθει ενα κομματι σαν δημοσια περιουσια
σε πεισμα του καπριτσιόζου σκουρλετι

austin είπε...

Ερώτηση προς όποιον ασχολείται με τον Γερμανό.

Είναι ανάποδος ωκω ο σχηματισμός στο ημερήσιο?

austin είπε...

Πολύ ωραίο και "καθαρό" το διάγραμμα του ΟΛΠ. Ειδικά στο εβδομαδιαίο, είναι ακριβώς πάνω στον 50άρη εκθετικό. Ενώ στο ημερήσιο κάνει retset στον 200άρη, αλλά και πρώην αντίσταση.

giaxy είπε...

Καλησπερα οι τραπεζες ποτε πιστευετε οτι θα παρουν τα πανω τους;η εθνικη αξιζει τον κοπο για αγορα;

michele είπε...

Nοκο αυτα γινονται, απλ εδωσες ενα χαρτι με δυναμικη ( γιατι απ οτι θυμαμαι ειχες κερδη) και πηρες την αδυναμη
δεν ειναι σπουδαιο πιστευω σε λιγες συνεδριασεις θα φανει καλη κινηση αν βοηθησεις τη ΔΕΗ

UPαισιοδοξος είπε...

Κομφουκιος

Ο καλυτερος τροπος να εξαπατηθεις,ειναινα υποκρινεσαι οτι, εισαι εξυπνοτερος απο τους αλλους

michele είπε...

οσσον αφορα τον DAX Austin το πρωτο κομματι του σχηματισμου ειναι αναποδος ωκω το δευτερο περιπλεκει την κατασταση

austin είπε...

Τέλεια! Άρα ταιριάζει καλύτερα ο σχηματισμός ΩΚΩ στο εβδομαδιαίο...Από την ώρα που ρώτησα, είπα να βάλω ένα εβδομαδιαίο...Και τι να δω! Εκεί που καθημερινά έβλεπα ωκω, ξαφνικά να ένας ωκω στο εβδομαδιαιο και σε πτωτική τάση!

Να τα, να τα!

Απαισιόδοξε καλό το ρητό! Ταιριάζει απόλυτα και στην κατάσταση που βιώνει η χώρα.

http://www.gnomikologikon.gr/catquotes.php?categ=1230

Έχει και άλλα εδώ για την εξαπάτηση. Καρμπόν κάποια αυτά που ζούμε στην χώρα και στο ΧΑΑ.

UPαισιοδοξος είπε...

austin,
εισαι ενας απο τους...γραφιαδες εδω μεσα,που εκτιμω αρκετα τα γραφομενα τους.
Και απο την στιγμη που εισαι ΑΕΤΟΣ ανοιξε τα... φτερα σου.

ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΩΤΑ
ΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ

hippy είπε...


Τεράστιος φίλε Γιώργο είναι όποιος έχει ψάξει-δουλέψει και γνωρίζει να χειρίζεται σωστά τα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά (Καλλιτέχνης-Μιχάλης κλπ). Ο άλλος απλώς είχε μια πληροφορία (που δεν ξέρουμε καν εάν θα επαληθευτεί).

Σε κολλητό φίλο που τον έλκουν τα ρεύματα του συνέστησα να προσπαθήσει το win win. Να περιμένει δηλαδή κι αν επαληθευτεί το νέο αγοράζει αύριο φθηνότερα καθώς τα κακά νέα θα είναι πίσω (αν και η αλλαγή-εάν γίνει-θα γίνει 1/6). Αλλιώτικα ψωνίζει αύριο market με το καλημέρα αλλά χωρίς φόβο και με τη σιγουριά ότι το επιθετικό (στατιστικά) χαρτί θα τρέξει να πιάσει την άνοδο των τραπεζών. "Οι σημερινοί τολμηροί θα βγάλουν 50... οκ εσύ θα βγάλεις 45%" επιχειρηματολόγησα. Από κει και πέρα τι να πω, καθένας είναι υπεύθυνος για την οικογένεια του.

UPαισιοδοξος είπε...

Ο/Η hippy είπε...


Καλημέρα

σήμερα τα μεσάνυχτα ανακοινώνεται η 3μηνιαία αναθεώρηση δεικτών της MSCI. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα (80-85% κατά το τμήμα ανάλυσης ιδιωτικής χρημ/κης που συνεργάζομαι-)


Φιλε μου
Η τελευταια προταση δειχνει το ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ το οποιο αναγνωριζεται,απο ολους εδω μεσα.
Η πρωτη προταση τις γνωσεις σου
Για την πρωτη προταση απλα συγχαρητηρια.
Για την δευτερη τα ΘΕΡΜΑ μου συγχαρητηρια

μπαρμπαλιας είπε...

θιάμα
η πάνκ εσπασε τον ασσο...

michele είπε...

ΟΛΕΣ οι τραπεζες επιασαν την τιμη της ΑΜΚ μετα απο 5 μηνες

michele είπε...

ΤΕΝΕΡΓ σε σημαντικο σημειο ΣΕΝΤΡ οπως ειπαμε Austin ακριβως

michele είπε...

ΠΡΩΤΗ επαφη με το 631 .Απαιτηθηκαν 4,5 μηνες προσεχουμε εδω .Η διασπαση ( να δουμε και τα χαρακτηριστικα της) θα εχει δυναμικη και θα παμε στην επεκταση της κινησης στη ζωνη 640-645 οπως εχουμε πει

μπαρμπαλιας είπε...

απο το Δεκεμβρη του 14 ο "ξακιας"μας εχει ξεσκισει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιουρομπανκα τανα...

Unknown είπε...

Όπλα αγόραζε κ μη μιλάς!!!

Unknown είπε...

Έχω κάτι κρατημενα από 0,40€....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχα Αχιλλεα...

michele είπε...

Στο κλεισιμο θα ενεργοποιηθουμε κατα το δοκουν :)

Unknown είπε...

Γάτα είσαιείσαι ρε! Μαφία σκέτη

UPαισιοδοξος είπε...

Βρεχει... λεφτα στη στρατα μου,
μα εγω κραταω ...ομπρελλα
και ποιον να βρισω αραγε
γι αυτην την... κουτσουκελλα

μαλακια ειναι το σωστο αλλα το εγραψα κουτσουκελα ...για την ομοιοκαταληξια.

υγ.
Βριστε οποιον σας ελεγε με υφος χιλιων καρδιαναλιων στις 500 μον.''επεστρεψα για να σας πω οτι θα βρεξει,θα χιονισει,θαρθουν καταιγιδες...προστατευθειτε απο την κακοκαιρια.
Αλλα ξεχασα.Αυτους τους εχετε φιλους.Καλα δεν πειραζει.
Βριστε παλι εμενα,Το συνηθισα

Καλο απογευμα σε ολους μας

hippy είπε...

Ο τζίρος είναι νηστήσιμος. Μοιάζει να είμαστε μεταξύ μας. Δεν χρειάζονται (νομίζω) εξαλοσύνες.

μπαρμπαλιας είπε...

και φυσικα μην αρχιζουμε τα
"εμεις τα λεγαμε"...αληστου μνημης

michele είπε...

Εχω κανει Ιταλια ΛΕΑ 8 χρονια :) Hippy δεν ειναι και κακος ,καμμια 80 αρια θα φτασει

μπαρμπαλιας είπε...

ΚΟμο τι χαρτια εχεις ;αληθεια να πεις,γιατι κατι πηρε ταφτι μου για ΟΤΕ...

Unknown είπε...

Ιο σονο ινοσεντε!!!ειπε ο γαμικος μπερλουσκονι....

paolostar είπε...

Η ΕΤΕ το πάει λεπτό λεπτό λες και βρίσκεται σε ναρκοπέδιο και πατάει ψηλαφιστα στην αρχή και μετά βάζει όλο το βάρος της σε κάθε λεπτό μη σκάσει η νάρκη...

Καλησπέρα σε όλους.

michele είπε...

xaxax ΛΕΑ κι εγω innocente ειμαι .Καλησπερα Paolo

michele είπε...

ΕNFULFING κερακι του κερατα 178,56 λιγο πιο πανω στο παραγωγο ο FTSE

μπαρμπαλιας είπε...

ποιος μπουστις αγορασε μαρκετια πρωινιατικα πετρελαια και μου την εφερε;
εγω καλα ειχα κατα νου το ΜΙΓακι

σσ ακλουθα χαρτι που εχει ξεσκισει.ΝΟΜΟΣ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αθωοι ε; Χαχαχα....

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε εφλουφλε αρκουδατο "η απ ταλλο;

michele είπε...

82,7 -3,2 πακετα 79,5 καθαρος και ο,τι γινει στις δημοπρασιες ,να δουμε και το κλεισιμο

michele είπε...

sorry Μπαρμπα ENGULFING xaxax

Andreas D. είπε...

χαμηλότερα κλείνουμε...

michele είπε...

Nα ειναι πανω απο 631 του ΓΔ και πανω απο 177 του FTSE Ανδρεα

Andreas D. είπε...

θα κάνω ό,τι μπορώ Μιχάλη...

michele είπε...

οκ στοχος επετεύχθη οσο και να κλεισουν ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑ

michele είπε...

87 εκ καθαρος not bad πανω απο 55 και ο ΔΤΡ καινουργιο τοπικο υψηλο

ArTaXiA είπε...

Παρακαλείται ο κ.κ. επενδυτής που μου έδωσε σήμερα 4 ΠΑΝΓΑΙΑ να περάσει να πει μια καλησπέρα να τον γνωρίσουμε, τέτοιοι μεγαλομέτοχοι, μη μένουν στην αφάνεια.

μπαρμπαλιας είπε...

Κομο
ειπωθηκε για στοκαρισμενα-ξεχασμενα ...
φιλοι την ειπαν..τηλεφωνικα

ΝίκοςΤ είπε...

Θα ευχαριστήσω αρχικά τον michele και τον Ηλία τον hippy που μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν κινήσεις μου.Το εκτιμώ βαθύτατα.
Στην συνέχεια, φίλτατοι έχω δει χρόνια και χρόνια μετοχές να μεσουρανούν και μετά να γίνονται της περιφρόνησης και όχι άδικα.Έτσι είναι το παίγνιον.Μια συμβουλή στους νεώτερους.Διασπορά και αν δεν ξέρετε εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες.Χωρίς δίδακτρα δουλειά δεν γίνεται.Και μην ακούω για εικονικά χαρτοφυλάκια.Και εγώ κέρδισα την πρώτη φορά που πήγα ιππόδρομο στο Φάληρο,την δεύτερη φορά γύρισα με τα πόδια στο Περιστέρι.
Τελευταίο.Μόλις γύρισα από απογευματινά εξωτερικά ιατρεία πανεπιστημιακού νοσοκομείου.Ευτυχώς τα νέα για αγαπημένο μου πρόσωπο ήταν σχετικά καλά.Τι να τα κάνω τα κέρδη αν ετοιμαζόταν για όγδοο χειρουργείο σε δώδεκα χρόνια ,ο κύριος Πρόεδρος δεν ήξερε τι σήμαινε η φράση"χρημάτων πάντων μέτρον άνθρωπος".Εγώ το ξέρω.
Συγχωρέστε με για την προσωπική αφήγηση,ίσως να ενόχλησε κάποιυς

μπαρμπαλιας είπε...

Νικο,καλη δυναμη

μπαρμπαλιας είπε...

Κομο φιλια και θα επανελθω

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη εκπλήσσομαι ευχάριστα (και παίρνω θάρρος)

Εκτός απ΄τη κοινή συμπάθεια στην Ελλάδος διαπιστώνω και στις ΑΕΕΑΠ?

Γιατί ΠΑΝΓΑΙΑ ?

(ρωτάει ο συνεταίρος της ΑΣΤΑΚ, ΓΡΙΒ, ΤΡΑΣΤΟΡ-εδώ δεν αγοράζουμε πάνω από τα 0,80 που στηρίζει ο Σάλλας)

Απολύτως ειλικρινής ερώτηση

hippy είπε...

Νίκο μου εγώ μόνο κάποιες χαρές σου υποπτευόμουν με το Δημοκρίτειο και χαιρόμουν. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα.

mixalis mixalios είπε...

Εύχομαι Νίκο να μην χρειαστεί ούτε καν να ξαναπάς στο νοσοκομείο! Η ΥΓΕΙΑ είναι ότι σημαντικότερο! Καταλαβαίνω οτι είσαι εκτός Αθηνών?

ArTaXiA είπε...

Καταρχάς σιδερένιοι να ευχηθώ όσοι επισκέπτονται νοσοκομεία για μικρά και μεγάλα θέματα.

Και για να έρθω στον φίλο μου Hippy, το ακίνητο με αυτές τις τιμές στην Ελλάδα είναι φθηνό, όταν μάλιστα μπορείς να αγοράσεις ένα κομμάτι του, και να γλιτώσεις και τον ΕΝΦΙΑ, το κοιτώ πολύ καλά. Αλλά 4 κομμάτια; Δηλαδή ποιος σώθηκε τώρα με 15 ευρώ συναλλαγή;

austin είπε...

Νίκο όλα να πάνε καλά και υγεία πάνω από όλα! Πως άλλωστε θα κάνεις το οτιδήποτε αν δεν υπάρχει αυτή.

Μία από τις λίγες μετοχές που στήριξαν την άνοδο του s&p περισυ, ή apple, σήμερα σπάει πολύ περίεργο σημείο... Αν δεν κρατήσει και το 86 θα έχει γλέντια νομίζω...

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά με συγκίνησε ο κλάδος καθώς έβλεπα 8% και πλέον ετήσιες αποδόσεις ενοικίων.

hippy είπε...

Γιώργο ο Τομας Φριντμαν στο "To Lexus και η ελιά" αναφέρει κάπου πως όταν ρώτησε το managment της Apple (δεν θυμάμαι όνομα) για την τόσο δαπανηρή επένδυση στην "φτωχή" Κίνα πήρε την απάντηση:

"Μου σχεδίασε ένα σπιτάκι δύο γραμμές πάνω, δύο αριστερά και δύο δεξιά και μέσα έβαλε ένα κυκλάκι. Αυτό είναι το μοναδικό παιδί που τους επιτρέπεται να κάνουν, από πάνω είναι οι γονείς, αριστερά και δεξιά οι παππούδες. Όλοι δουλεύουν και ξοδεύουν μόνο γι αυτό"

Εδώ μάλλον κρύβεται η απάντηση στην πτώση της μετοχής αν και προσωπικά με τρώει να ρίξω μια πονταρισιά στην FXI κοντά στα $30 με το σκεπτικό...τι στο καλό, κάπου θα πρέπει να πάνε τα λεφτά.

μπαρμπαλιας είπε...

παλι μπομπες εριξε ο Γιανάκις...
ξυπνιος,μαγκας,ωραιος,κοσμοπολιτης...οτι θελεις ειναι...
αλλα οταν του την φερνει ο τσιπρακος...ειναι πιο μαγκας.
το ερωτημα ειναι και με τρωει τοσον καιρο.
ειναι πιο μαγκας ο τσιπρας εναντι ολων "η ο γιανάκις του εχει ραμματα;

Αταραξι μου παρε θεση...