Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΤΟ "ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ" ΚΑΙ 
ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ..

του Γιώργου Καρελιά 

Τι λέει εδώ αυτός ο τύπος; Πάντως, όχι αυτό που λέει ο τίτλος. Δηλαδή, το λέει κι αυτό (και είναι το επίκαιρο, που ενδιαφέρει), αλλά η ουσία κρύβεται στην απάντηση που δίνει στην τέταρτη ερώτηση: Γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που βρίσκεται ακόμα σε πρόγραμμα (Μνημόνιο);


Η απάντησή του επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, το διπλό εγκληματικό λάθος που διέπραξαν ο Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ τόσο ως αντιπολίτευση τον Δεκεμβριο του 2014, όσο και τις πρώτες μέρες της κυβερνητικής τους θητείας.

Λάθος πρώτο: προκάλεσαν εκβιαστικά εκλογές, αρνούμενοι να συναινέσουν στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας (τεράστια ευθύνη φέρει και ο τότε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εκλιπαρεί σήμερα για μια θέση στον αστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ).

Oπως λέει σήμερα ο επίτροπος Ντομπρόφσκις, το 2014 η ελληνική οικονομία είχε σταθεροποιηθεί, έμπαινε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης  και ήταν κοντά σε μια ελεγχόμενη έξοδο στις αγορές, με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με απλά λόγια ήταν κοντά στην έξοδο από το Μνημόνιο. Oλα αυτά ανατράπηκαν με την πρόκληση εκλογών και την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν γίνονταν εκλογές τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά έξι ή εννιά μήνες αργότερα κατόπιν συμφωνίας, η σταθερή πορεία της οικονομίας θα συνεχιζόταν και η νέα κυβέρνηση(και πάλι του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν, δεν θα άλλαζε η φορά των πραγμάτων) θα είχε μπροστά της ευκολότερο έργο, αφού η «βρώμικη δουλειά» είχε γίνει από την προηγούμενη. Δηλαδή και η χώρα θα είχε όφελος, αφού θα έβγαινε σιγά-σιγά από την επιτήρηση και η νέα κυβέρνηση θα είχε πιο ελαφρύ φορτίο.

Λάθος δεύτερο: έγινε είτε λόγω της εξουσιομανίας του κ. Τσίπρα και των συν αυτώ είτε λόγω άγνοιας και ιδεοληψιών(οι άνθρωποι πίστευαν στο go back, τι να πείς;). Εστω. Αν, μετά τις εκλογές, επικρατούσε στοιχειώδης λογική και σωφροσύνη, θα μπορούσε το λάθος αυτό να διορθωθεί και οι επιπτώσεις του να μετριαστούν. Φυσικά, αυτό προϋπέθετε ότι  η νέα κυβέρνηση θα είχε το θάρρος να συνεχίσει πάνω σε ό,τι θετικό είχε αφήσει η προηγούμενη και, με τη δυναμική που της προσέδιδε το εκλογικό αποτέλεσμα, να ολοκληρώσει γρήγορα την αξιολόγηση, να πάρει τα χρήματα που απέμεναν και όλα να είχαν μπει δε μια ομαλή πορεία.

Αντ’ αυτών, ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον τσάμικο, τη δημιουργική ασάφεια και τους τσαρλατανισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, επενδεδυμένα με την ανοησία «θα υποχωρήσει η Μέρκελ» και «θα αλλάξουμε την Ευρώπη». Χάθηκαν έτσι έξι μήνες. Και στον έβδομο ήρθε η μεγάλη κωλοτούμπα, μαζί με την απάτη του δημοψηφίσματος, το ΟΧΙ που ο κ. Τσίπρας μετέτρεψε εν μια νυκτί σε ΝΑΙ και το τρίτο, αριστερό αυτή τη φορά, Μνημόνιο.

Τώρα ο κ. Τσίπρας, μπροστά στο δικό του αδιέξοδο, επινοεί «μάχες» με το ΔΝΤ, για να ντοπάρει τους βουλευτές, οι οποίοι θα κληθούν να ψηφίσουν υπερηφάνως τα νέα επαχθή μέτρα. Η οικονομία μπήκε ξανά σε φάση αποσταθεροποίησης, οι πολίτες είναι απελπισμένοι από το τέλμα, εξοργισμένοι από τα ψέματα και από τη διάψευση όλων των  προσδοκιών και ο κ. Τσίπρας μετράει ήδη τις βουτιές του ΣΥΡΙΖΑ – και τις προσωπικές του – στις δημοσκοπήσεις.

Tώρα οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές πανηγυρίζουν σεμνά και ταπεινά, για το λογαριασμό των πεντέμισι δισεκατομμυρίων που έρχεται, αλλά αυτοί τον βλέπουν ελαφρύτερο από τους προηγούμενους. Και περιμένουν την ανάπτυξη, για να ξεγελάσουν ξανά τους κουτόφραγκους και να μην εφαρμόσουν τα μέτρα (εδώ).

Ευλόγως κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί τι σημασία έχει πλέον η παρελθοντολογία εδώ που έχουμε φτάσει. Εχει και παραέχει. Πρώτον, διότι τα γεγονότα είναι πολύ πρόσφατα. Και, δεύτερον, διότι δεν έχουν βάλει μυαλό. Τα ψέματα και η παραπλάνηση έχουν διαρκώς την τιμητική τους. Και έχουν στραμμένο διαρκώς το βλέμμα τους στο κομματικό ακροατήριο. Ετσι, η πολιτική τους είναι διαρκώς μισή και λειψή. Κυβερνούν 15 μήνες και δεν έχει ανοίξει μια πραγματική θέση εργασίας. Εν τω μεταξύ οι προσοντούχοι άνεργοι, αλλά και εργαζόμενοι, φεύγουν και επιχειρήσεις μεταναστεύουν.

Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ δεν συμπεριφέρονται ως κυβερνήτες, που έχουν ευθύνη για τη χώρα που κυβερνούν. Νοιάζονται πρωτίστως για το κομματικό και προσωπικό τους συμφέρον. Μοιραία τα λάθη συνεχίζονται είτε με την ίδια είτε με άλλη μορφή. Τα δύο λάθη που αναλύσαμε σήμερα αποτελούν μεν παρελθόν, αλλά πληρώνονται ήδη ακριβά.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Και στην δική του περίπτωση δεν μιλάμε πια για «δις».  Εχει αντικατασταθεί από το «πολλάκις». Τα λάθη πληθαίνουν, το κόστος μεγαλώνει, η χώρα κινείται στο βάλτο και οι άρχοντές της φλυαρούν. Ευλόγως, αφού δεν γνωρίζουν ότι «η γλώσσα πολλούς εις όλεθρον ήγαγεν».

16 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κριός


Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν εξαιρετική εύνοια στο ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την εξέλιξη φιλικών σου υποθέσεων και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον πολύ κοντά. Κάποιο μήνυμα από μακριά θα σε γεμίσει αισιοδοξία και υπόσχεται εξελίξεις που θα φέρουν ολοκληρωτική μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μίλα του χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

******************************

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ταύρος


Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να φροντίσεις την ψυχική σου υγεία και να μην αναλώνεσαι άδικα στο κυνήγι της επιβεβαίωσης. Ξεκουράσου περισσότερο, ασχολήσου με τη διατροφή και την εμφάνισή σου και πολλά θα αλλάξουν με τη μεταμόρφωση στην οποία θα οδηγηθείς. Οι πολύτιμες σχέσεις σου επιβεβαιώνουν τη σπουδαιότητά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι αν δείξεις τις ρομαντικές και ερωτικές σου πλευρές, και εσύ θα νιώσεις καλύτερα και το ταίρι σου θα περάσει όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Άλλαξε τακτική.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δίδυμος


Γενικά

Η γοητεία και ο δυναμισμός σου, αγαπητέ Δίδυμε, σου χαρίζουν οπαδούς των οραμάτων σου και η ολοκλήρωση των στόχων σου διευκολύνεται αρκετά. Το κοινωνικό σκηνικό σού προσφέρει ικανοποιήσεις και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Συγκεντρώσου περισσότερο στο πρόγραμμά σου και σύντομα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, για να μπορέσεις να καλύψεις τα κενά της σχέσης σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τα λύσεις με πολλή ηρεμία. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, κινήσου με σύνεση.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καρκίνος


Γενικά

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου, αγαπητέ Καρκίνε, απέναντι σε υποχρεώσεις που αδυνατείς να διεκπεραιώσεις και μην επιτίθεσαι σε όσους σε πιέζουν - αντιθέτως, μίλα με ειλικρίνεια και ηρεμία. Η προκλητική συμπεριφορά δεν αποτελεί λύση σε κανένα σοβαρό ζήτημα και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη σχέση σου, όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που σε ευνοεί αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό, να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Οικονομικά, η σημερινή μέρα θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λέων


Γενικά

Αναθεωρήσεις σε φιλικό επίπεδο προβλέπονται για το ζώδιό σου οι οποίες θα γίνουν αντιληπτές στο οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε πιέσει για εξηγήσεις. Η αδικία που εισέπραξες στο παρελθόν δεν σου αφήνει περιθώρια να μιλήσεις. Ασχολήσου με τους στόχους σου και αγνόησε σχόλια και ανώφελες συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά κάποιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παρθένος


Γενικά

Η επικοινωνία με τους ανωτέρους σου, αγαπητέ Παρθένε, απαιτεί μεγαλύτερη μεθοδικότητα για να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους και σκέψου πώς θα μπορούσες να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές συνθήκες ανάμεσά σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, αρκεί να τον κάνεις να το δει. Μην έχεις ερωτηματικά. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα έρθουν ξαφνικά καινούργιες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ζυγός


Γενικά

Η περίοδος είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά δραστηριότητες σχετικές με το φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Προβλήματα που δαπανούν τον χρόνο σου τακτοποιούνται και απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Η συμπαράσταση αγαπημένων σου προσώπων σε συγκινεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και την πορεία της. Έτσι θα γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα στον αισθηματικό σου τομέα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σκορπιός


Γενικά

Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες που έρχονται δημιουργούν το εφαλτήριο για την προσωπική σου ολοκλήρωση και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Οι νέες γνωριμίες που προβλέπονται θα είναι καθοριστικές μελλοντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην κρατάς πάντα κριτική στάση. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλεις να τα ενισχύσεις περισσότερο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τοξότης


Γενικά

Νέα ξεκινήματα παρουσιάζονται ως ευκαιρίες μπροστά σου, αγαπητέ Τοξότη, και σε δελεάζουν να τα ακολουθήσεις. Σκέψου περισσότερο πού σε οδηγούν όλα αυτά και μην αφήνεσαι σε παραλογισμούς που θα φέρουν αδιέξοδο. Κινήσου με σύνεση και λογική και το μέλλον θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα και θα πρέπει να αναλάβεις δράση και να βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αιγόκερως


Γενικά

Η οικογένειά σου χαίρεται με τη διάθεσή σου να ανανεώσεις το σπίτι και να ασχοληθείς μαζί τους. Ταυτόχρονα, μέσα από μία τυχαία πρόσκληση, εισπράττεις εντελώς αναπάντεχα κοινωνική προβολή. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, ενισχύοντας τον δυναμισμό και την τόλμη σε ό,τι σκεφτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Υδροχόος

Γενικά

Συζητήσεις σοβαρού επιπέδου ανοίγουν νέες προοπτικές για το ζώδιό σου. Παράλληλα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό και η απελευθέρωσή σου θα είναι μεγάλη. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ιχθύς


Γενικά

Πολλές νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, για τη βελτίωση των περισσότερων θεμάτων σου. Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις τώρα που οι καταστάσεις απαιτούν εγρήγορση, συνέπεια και οργανωμένη προσπάθεια. Επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Φρόντισε την πρώτη εντύπωση. Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για όσα θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για να ενημερώνεστε σε ημερήσια βάση ΔΩΡΕΑΝ και ΕΓΚΥΡΑ

http://www.oroskopos.gr/zwdia/imerisio-oroskopio/ixthis


Καλημέρα σε όλους, να έχετε μια όμορφη μέρα, κάντε καμια δουλειά, πιείτε και κανέναν καφέ με φίλους....

michele είπε...

Χαχα καλημερα,καλημερα σε ολους .Αρεσε πολυ βλεπω το "αστρολογος " του banker

Eγω που δεν παρακολουθω τα ζωδια,βλεπω παντως ,οτι τα αισθηματικα μου θα πανε πολυ καλα και ..αναθαρρησα

profit είπε...

capital control και στην ελ. γνώμη χα χα

michele είπε...

Χαχα σωστο profit ,καμμια φορα χρειαζονται τα επιβαλλει η υπερτατη αρχη !