Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΓΕΝΑ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

austin είπε...

Διακρίνω (αν και νωρίς) μία διάθεση να τους φάμε στην μάπα του Συριζαίους πολύ καιρό.

Αν τους δίνουν και δωράκια (εκτός και αν τα δωράκια είναι για να την παλέψουν οι τράπεζες για παν ενδεχόμενο) σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν την φάση σε μία αξιοπρεπή κατάσταση (έστω τυπικά). Οπότε ίσως προτιμούν την πολιτική σταθερότητα με όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε. Άρα να μην γίνουν εκλογές και ας κάνουν κόμματα οι άλλοι.

Πολύ, μα πολύ μπέρδεμα η κατάσταση. Η εθνικάρα όμως ξελάσπασε και στο τέλος έκανε κλείσιμο ελπιδοφόρο.

Τέλος γιατί δεν είδαμε και τα έξω καθόλου...Όλο αυτό τον καιρό, έκανε τσικ το πετρέλαιο και οι αγορές αντιδρούσαν λες και εξαρτιόντουσαν μόνο από αυτό.

Σήμερα στο χοντρό χώσιμο του, στο Αμέρικα επικρατεί σταθεροποίηση. Σήμερα αποφάσισε να "κόψει" την συσχέτιση? χαχα.

Πέρα από την πλάκα, ξεκίνησε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη συσχέτιση πετρελαίου-αγορών, βάση αναλυτών.

Ctsam είπε...

χακαραν το λεωτσακ χαχαχα

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Τα γιδια αυτοχακαρονται...Ο παν βλαξ!

michele είπε...

Εχεις δικιο hippy. Κι εγω λεω οτι θεμελιωδως τα νουμερα δεν βγαιναν αλλα παλι η αποτιμηση των 11 εκ ειναι χαμηλη εφ οσον οι βασικοι μετοχοι εχουν σκοπο να σωσουν το μαγαζι. Αλλωστε ειχα πει και εδω και στον αγαπητο Αντωνη the Hawk οτι αυτη παει σε επιτηρηση. Επισης ειχα επιστησει την προσοχη στον τροπο παιξίματος καθως οι ανοδικες αντιδρασεις ησαν για να βγουν οι φιλιες δυναμεις. Τωρα στα υπολοιπα ερωτηματα σου γιατι δεν βαζουν παραπανω κλπ η τι θα κανουν ,αν θα κανουν ΑΜΚ κλπ ,δεν ξερω ν απαντησω. Τις κακοτοπιες παντως ελπιζω να τις απεφυγαν οι φιλοι

hippy είπε...

Καλησπέρα

μπλα μπλα μπλα ο Χρυσικόπουλος για την ΦΡΙΓΟ στο capital αλλά για την ουσία λίγα πράγματα (κι αυτά μάλλον θα θα θα).

Όσοι ασχολούμαστε συστηματικότερα με την αγορά και σεβόμαστε στοιχειωδώς το προϊόν της εργασίας μας (χρήμα) το ξέρουμε. Όταν αγοράζουμε μια εταιρεία αγοράζουμε ΚΑΙ τα χρέη της δλδ 450 εκατομμύρια σκληρά ευρώ. Και όχι την κεφαλαιοποίηση των 14 εκ. που αναφέρει ο ανόητος δημοσιογράφος.

Αν ήθελε να κάνει και λίγο δουλίτσα κι όχι τζάμπα εντυπώσεις θα έπρεπε να ψάξει τις προοπτικές τις εταιρείας μέσα από τις πωλήσεις, τα ebitda, τις λειτουργικές ταμειακές ροές κλπ κλπ. Αλλά τι να λέμε? Ένας είναι ο Κοτζαμάνης.

Τι θα γίνει με την ΦΡΙΓΟ φυσικά δεν ξέρω. Το πρόσφατο παρελθόν της δείχνει σκληρό ροκ παιχνίδι και άγριο τζογάρισμα. Κάποιοι τολμηροί ίσως και να τα καταφέρουν. Οι πολλοί φυσικά θα σφαγιασθούν καθώς μιλάμε για μια "ευκαιρία" που βγάζει μάτι. Από πότε άρχισε το μαγαζί να προσφέρει συσσίτιο για όλους?

Δεν θέλω να κόψω την τύχη κανενός, προσωπικά με αφορά, για το τζόγο προτιμώ "Πάμε Στοίχημα". Ωστόσο, μια δυο απορίες, όσο να πεις τις έχω.

Αναρωτιέμαι πχ γιατί δεν προνόησε ο Δαυίδ να κάνει την ΑΜΚ πριν τον στείλουν επιτήρηση. Επίσης γιατί αφού η αρνητική καθαρή θέση ήταν 47 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2015 μιλάνε για ΑΜΚ 30 εκ. και όχι πχ 50εκ. Τα υπόλοιπα ποιος?

Να ρωτήσω το Χρυσικόπουλο ή στου κουφού την πόρτα κλπ κλπ?

michele είπε...

Hippy απαντησα στο προηγουμενο σχολιο σου που κατοπιν εσβησες.Απλα εχω βαλει μετριασμο σχολιων και ισως νομισες οτι χαθηκε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

http://www.skalatimes.com/wp-content/uploads/2014/04/tauros.jpg

hippy είπε...

Μιχάλη για κάποιο λόγο το σχόλιο μπαίνει με καθυστέρηση. Ο ημιμαθής της τεχνολογίας και ανυπόμονος (εγώ) νομίζω ότι χάθηκε, ξαναποστάρω κλπ. Όταν εμφανίσθηκε 2 φορές πήγα να σβήσω το ένα, φύγαν και τα δυο, απαντάς εσύ, χάθηκα εγώ, σαλάτα (του Καίσαρα όμως λόγω ημέρας και εποχής).

Φίλε έχω άλλη θεώρηση πραγμάτων, αποτίμηση των 11 εκ. πιθανά να είναι πανάκριβη. Η ερώτηση είναι απλή την διετύπωσα και δίπλα.

Ο Δαυίδ θα βάλει χρήμα να σώσει την εταιρεία (πολύ κι όχι 30-50 εκ) ή θα αφήσει το κουφάρι στις τράπεζες και θα στήσει ή θ΄αγοράσει μια άλλη (πχ τη ΓΙΟΥΛΑ δίπλα στη Βουλγαρία)



hippy είπε...

Πιθανότερη απάντηση

Ότι τον συμφέρει.

Που είναι όμως ποιό?

Στην εταιρεία στο παρελθόν (πριν την μεγάλη επιστροφή κεφαλαίου) είχαν ανακατευτεί τζογαδόρoι που έπαιζαν το τραινάκι Ε7,5-9 και τούμπαλιν. Εννοείται με την ανοχή (αν όχι συνενοχή) του βασικού μετόχου.

Έχει λέρα η γαλέρα.

ΝίκοςΤ είπε...

Καλησπέρα στους φίλους.
Καλή μέρα για μένα σήμερα,όμως αν και αναφέρω κινήσεις δεν θεωρώ σωστό τον κομπασμό.Είχα γράψει ότι την ζημιά από την ΕΛΒΑ με την δεδομένη τιμή απορρόφησης θα την έσβηνα από την μητρική.Λογιστικά το κατάφερα,σύντομα θα γίνει και ρευστό το κέρδος.Και μην με πείτε εμμονικό,εντάξει για μια υπόληψη ζούμε.

michele είπε...

Χα,χαιρομαι Νικο η μητρικη θα δωσει καποια κερδη εφ οσον ενσωματωνει το διαμαντακι ΕΛΒΑ

michele είπε...

Ευκολο το 1.21 εκει

hippy είπε...

Φίλε Νίκο κάποια στιγμή στο πολύ μέλλον που θα γίνεται εξιστόρηση των (μετρημένων στα δάχτυλα) κερδισμένων στο Στασινοπουλαίικο θα λες με υπερηφάνεια στα εγγόνια σου

"Ήμουν κι εγώ σ΄αυτούς" χε χε.

michele είπε...

Χαχα ελα ρε hippy τοσους Δεκεμβριους παλια βγαζαμε λεφτα το Δεκεμβριο,για να εχει υπεραξιες η μητρικη

michele είπε...

Επισης αγαπητε Hippy μονο αυτα που μου εδωσαν τα ΕΛΚΑ την διετια 2005 οκτωβριο 2007 αρκουν για να γραψουν ιστορια

hippy είπε...

Καλά κι εσύ βρε Μιχάλη μια κουβέντα είπαμε...Ποιά εταιρεία δεν έδωσε κέρδη την 5ετία 2004-2007? Ακόμα και στο αεροπορικό ταξίδι 1450-3000 Μάρτιος-Οκτώβριος 2009.

Η μαγκιά είναι στην αντίθετη τάση σαν το Νίκο μας.

Ο "πατριώτης" Στούπας είχε βασική επιλογή την Χαλκόρ το 2010. Χε χε. Τι Λεώ που σατυρίζει ο Αχιλλέας. Στού..Στου...και στουκάρησε. Μετά τη γκέλλα βέβαια (9/10 φάγανε χώμα) έπαψε να δίνει προβλέψεις κάθε αρχή χρονιάς.

michele είπε...

Ρε συ εμεις ξερουμε τι γινεται στην πιατσα. Ποιος Στουπας. Καλος ειναι για αρθογραφια. Οχι για χρηματιστηριο. Απο τοτε που ηταν στην Ημερησια

michele είπε...

Τα ΕΛΚΑ τοτε πηγαν απο τα 2 στα 7 ευρω. Τοτε που ειχα πει την φραση σε ενα χρηματιστη " θα χαθει το καλωδιο". Χεχε. Ποσες ιστοριες

michele είπε...

Ετσι banker να διαβαζεις να μαθαινεις χαχα

hippy είπε...

Λίγο ακόμα και θα τα κατάφερνε ο Βάζελος. Έπαιξαν με ψυχή. Κρίμα