Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙ...4  


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

Lorac είπε...

Αστοχη φωτο!! Το ενα καιγεσαι να το αποκτησεις το αλλο καιγεσαι άμα το αποκτήσεις!!
Την καλησπέρα μου ,καλα πήγαν και τα αθόρυβα χαρτια αυτη την εβδομαδα για την επόμενη στοχο αρχικα (σαν σκαλοπάτια) εχω την προηγουμενη κορυφη κοντα στο 631-635. Κατοπιν σαν βαση την περιοχη 570+/-.

Καλές πασχαλινές διακοπές σε οσους φεύγουν απο τώρα. Τι να κανουμε εμεις οι νεώτεροι πρέπει να δουλεψουμε λιγο παραπάνω να συντηρησουμε και την dolce vita των παλιοτερων.

michele είπε...

Lorac, σωστα αλλα εγω βρηκα οτι υπαρχει σχέση.Απο την ..ευδαιμονία της m4 στο μνημόνιο 4.
Κλείνει ενας κυκλος ,alla grande οπως του επρεπε. SELL OFF

Lorac είπε...

k. Hippy σας διάβασα στο σκεπτικο σας για οπαπ. Καταρχας να σας θυμίσω την κουβέντα που είχαμε κανει διπλα πριν αρκετό καιρο για το +5% στο φορο του οπαπ και απο που υπηρχε αυτή η πρόβλεψη. Τοτε σας ειχα πει ως σκεπτικο οτι η αυξηση αυτη θα ηταν προιμιο για συμφωνια αργότερα σαν γλυκαντικό για τα vlt.

Με βαση την προηγούμενη αποφαση για φορολογια επι του παιγνιου και το κάπου 200εκ εξοδο που πάνω κάτω ολοι υπολογιζαν πιστευω ο οπαπ κράτησε αμυνα απο το συνολικο μέρισμα που δίνει για το 2015 για να έχει κασερι να πληρώσει αυτούς τους φόρους. Αυτό θα φανεί αμεσα αν ισχύει και αναμενω και εγω κάποιο εξτραδακι 0,10-0,20μαξ στο συνολικό 0,40 (μαζι με το περσυνο προμερισμα) αν τελικά το κοστος πεσει στο 70εκατ. αλλά μοιρασμένο σε 12 μήνες. Αν δεν δωσει επιστροφή λοιπον τοτε αυτη η κάβα θα είναι και το κόστος για το +5% στην φορολογια GGR φέτος άρα μηδενική επίδραση στην ταμειακή σούμα.

Απο τα περσινα αποτελεσματα έχουμε καπου 0,66 κερδη ανα μετοχη ,αλλά με άσχημο τελείωμα λογω πολιτικου σκηνικου. ΑΝ φέτος διατηρήσει τις επιδόσεις του 1ου εξαμηνου του 2015 (που ήταν πολύ καλυτερες απο το 1ο εξαμ-14) και μετά καταφέρει να επανέλθει στα νούμερα του β-εξαμ-14 θα μπορέσει να φτάσει και τα 0,75/μετοχή οπότε μετά βάλτε τον πολλαπλασιαστή που θέλετε για να δειτε που μπορεί να φτάσει η μετοχη.

Τελος για το γλυκαντικό ίσως βολεύει και την εταιρία με τόση πολιτικη ασταθεια να μην εχει ξεκινησει .Αλλά αν δεν κανω λαθος μεχρι το Δεκεμβριο πρέπει να μπει νερο στο αυλάκι λογω και της ημερομηνιας ληξης της αδειας.

Lorac είπε...

Μιχάλη αναφέρεσαι στον γκραντε κυκλο απο το 80 ας πουμε και μετα?

michele είπε...

lorac ναι ας πουμε ετσι.Θεωρω οτι ο μεγαλος κυκλος της μεταπολιτευσης θα τελειωσει εδω

Ξεκινησαμε με "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο" ο αντιστοιχος σανός που πουλησε ο Ανδρεας στους τοτε σανοφαγους.Βεβαια ο Καραμανλης ειχε βαλει την ψωροκωσταινα στην μεγαλη Ευρωπη
Μετα ο Ανδρεας που ηταν και μπρφωμενος και εξυπνος πηρε τα φραγκα της Ευρωπης και ακολουθησε το γνωστο μοντελο,που αργοτερα ακολουθησαν και τα 2 κομματα εξουσιας.

Η αληθεια ειναι παρ ολα αυτα οτι μας εβαλαν στις 25 πλουσιοτερες χώρες του κόσμου, γιναν καποια μεγαλα εργα ,μοιραστηκαν παρα πολλα χρηματα ,αλλα με τετοιο τροπο που περασε η εποχη της ευμαρειας και ακολουθησε την αναρχη ανισοκατανομη πλόυτου η καταρρευση.

το 2012-2014 εγινε μια καλη προσπαθεια ανακαμψης,ωσπου επανηλαθν οι σανοφαγοι φερνοντας τους τωρινους κατσαπλαιδες με τη διαφορα οτι ουτε λεφτα εχουν να μοιρασουν,ουτε μορφωμενοι ειναι.

Και επομενως θα ελθει το τελος και θα ξεκινησουμε απο την αρχη για μια μεγαλη πολυετη περιοδο ανακαμψης και αναπτυξης.

ΝίκοςΤ είπε...

Καλησπέρα σας.
Πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω εξαιρετικούς ανθρώπους.
Για σας που υποθέτω ότι είστε πολύ νεότεροι από μένα και τον hippy.
Όταν διαβάζω τον τρόπο σκέψης σας νοσταλγώ τα χρόνια που μπορούσα να πιστέψω τις μελέτες του στυλ:"Και ψηλά να αγοράσεις θα έλθει η ώρα να κερδίσεις αρκεί να παρακολουθείς την αγορά......"Γιατί υπήρχε ο μελλοντικός χρόνος για την τακτική αυτή. Τα πράγματα αλλάζουν με το πέρασμα των ετών και οι κινήσεις και οι τακτικές αλλάζουν.
Φίλτατε Lorac,εύχομαι να συνεχίσεις να δουλεύεις μέχρι βαθύτατων γηρατειών,να είσαι ενεργός σε όλα.

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα ,προφανως αναφερεσαι στον Lorac ,καλως η κακως τα εχω κ εγω τα χρονακια μου,αλλα βεβαια ειμαι νεοτερος του σοφου Ηippy ( να τα λεμε κι αυτα)

Πριν λιγο μου ειπαν οτι ο Μητσοτακης ειπε στο συνεδριο της ΝΔ : " Εδω τελειωνει ο κυκλος της μεταπολιτευσης" ..

λογω του ξεκινηματος του προηγουμενου σχολιου μου( 7,27),εχω να πω :Οχι δεν ειμαι ο λογογραφος του Κυριακου χαχα

Λευτερης είπε...

Μέσα στην Πολιτική, οικονομική και κοινωνική μαυρίλα, θα μου επιτρέψετε κε ΝίκοΤ να εκφράσω και εγώ την χαρά μου, ακούγοντας και διαβάζοντας σοβαρούς, ενημερωμένους νέους που τους διακρίνει η σιγουριά και η αισιοδοξία των σκέψεων τους.
Μιχάλη κάτι ξέρεις...........

michele είπε...

Ολο και κατι..προσπαθω Λευτερη :)

michele είπε...

Fitch: Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση B+ της Κύπρου - Θετικό το Outlook - Ανάπτυξη κοντά στο +2% το 2016-2017