Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

23 σχόλια:

michele είπε...

Πανω απο το 50% του τζίρου οι τράπεζες

hippy είπε...

Μια πολύ καλή συζήτηση για τις τράπεζες από δυο εξαιρετικούς χρήστες (ark k investorblog) έγινε χθες στο euro2day με αφορμή σχόλιο του κ. Χαρατσή

http://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1409599/megala-perithoria-anodoy-ton-trapezikon-metohon.html


Προσωπικά συντάσσομαι με το σκεπτικό του κ. Αrk με μόνη φυσικά επιφύλαξη (αυτήν υπολογίζουμε όλοι) του απρόβλεπτου καταληψία Τσίπρα.

michele είπε...

Θα παω να τη δω Hippy ,αλλωστε το ιστολογιο του ark,υπαρχει στην στηλη μας ( αριστερα στη σελιδα) ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Στα 8,37 εκατ. τα καθαρά κέρδη του ΟΛΠ

http://www.kerdos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/158251-%CF%83%CF%84%CE%B1-837-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CF%80

hippy είπε...

Το ξέρω ότι τον εκτιμάς Μιχάλη. Εγώ βέβαια τον ξέρω απ΄τον προσωπικό μου φίλο κ. Manosv που γράφει εκεί. Επειδή ωστόσο ήξερα ότι έλειπες χθες γι αυτό ποστάρισα το σχετικό link για να το διαβάσεις όπως και τα άλλα παιδιά.

Θεμελιωμένες απόψεις.

michele είπε...

Τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας (EATAM), ανήλθαν σε 3,694 εκατ. ευρώ, έναντι 3,685 εκατ. ευρώ το 2014.

Παντα καλή η ΦΛΕΞΟ

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1410179/flexopack-sta-369-ekat-ta-kathara-kerdh-to-2015.html

michele είπε...

Πολυ καλά εκανες Hippy

michele είπε...

Το επιασε το 7,42 το GREK ΛΕΑ χαχαχα


Blogger Ο/Η michele είπε...
Aν διορθωσει ΛΕΑ, ισως απο 7,40-7.42 αλλα το βλεπω δυνατο χωρις εξαρσεις και υπερβολες με μικρο-γκαπακι

29 Μαρτίου 2016 - 5:08 μ.μ. Διαγραφή

austin είπε...

Σε μία κανονική και σοβαρή χώρα, θα είχε έρθει ήδη οικουμενική κυβέρνηση. Εδώ σήμερα διέρρευσαν ότι δέχτηκαν νέα μέτρα οι κυβερνώντες για να κλείσει ή αξιολόγηση (η ότι είναι αυτό που πάνε να κλείσουν σαν ημίμετρα) λιγες ωρες πριν ξεκινήσει το θέατρο της ολομελειας.

Μονο θέαμα κατά τα άλλα, σοκ και πέος στην οικονομία (δεν μιλαω χρηματιστηριακά, αλλά τι θα πάθει ο πολίτης και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις)

austin είπε...

Είναι δύσκολο για την μάζα, να ξεχωρίσει και να εστιάσει στην αλήθεια, γιατί αυτά που λέει σημερα μέχρι στιγμης, όπως το "ότι η πολυνομια είναι σκοπίμως φτιαγμένη η αφημενη έτσι για να βολευει συμφέροντα" είναι κάτι πολύ πιασαρικο. Έχει δίκιο και από προσανατολίζει τον ακροατή.

Ότι και αν λεει, έχει κάνει το ίδιο και χειρότερο κακό. Άρα ότι και αν βγει, δεν τον εξαγνιζει

Unknown είπε...

δεν θα εχουμε εκλογες μην ακουτε παπαγαλακια παππουδες κλπ.απλα λενε οτι να ναι.διαβαστε αν μπορειτε το non paper.μονο αρτο κ θεαματα.εκλογες μαρτη ε...παπαγαλακια ασχετοι...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τραπεζιτης=θαλης..παπαγαλος του μπανκινγκ νιουζ..μια ματια θα καταλαβετε.

Unknown είπε...

τι ειναι αυτο?

Unknown είπε...

http://www.newsit.gr/kosmos/Tin-ntropiase-sto-internet-me-mia-spazokefalia-VINTEO-/596617


πολυ γελιοοοο

Unknown είπε...

http://www.zappit.gr/stories/360-H-agnosth-istoria-ton-egklobismenon-ths-Karpasias/51163

μην την χασετε!!!

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας ,από την συζήτηση μέχρι τώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι "σημαντικό" πέρα από τα κλασσικά δον-κιχωτικά "θα πολεμήσω τον δράκο της διαφθοράς".
Οπότε φεύγει ένα βάρος από διάφορες εμμ εταιρίες που μπορεί και να ανησυχούσαν μην και ακουστούν απόψε. Εξαίρεση φαντάζομαι το τραπεζικό κομμάτι ,αλλά αυτό μας έχει συνηθίσει στο σασπένς τα τελευταία 7 χρόνια.

Αυτό που μένει είναι νομίζω η πρόθεση να κλείσουν τα μέτρα με μείγμα χαρατσιού σε εφκ και κινητό-σταθερή tv. Οπότε απαιτείται πιστεύω μια αναθεώρηση στην πορεία των κερδών για φέτος στις επηρεαζόμενες εταιρίες. Ομοίως για τις τράπεζες η αύξηση φόρων -και φέτος- σίγουρα δεν βοηθά στην ελάττωση των NPE ,τουλάχιστον εκεί με την κονιορτοποίηση του '15 ελπίζουν να μην χρειαστούν πολλές προβλέψεις φέτος ώστε να αποφύγουν και ενεργοποίηση του αναβαλλόμενου. ΑΝ και σε κανα δύο περιπτώσεις αυτό θα αύξανε εκ νέου το ποσοστό του κράτους με τζάμπα τρόπο.
Αύριο οπαπ στα αποτελέσματα και με μερισματικό ενδιαφέρον που μπορεί να δώσει και πνοή στην μετοχή που βαλτώνει κάτω από το φώς τριών άστρων (tri star candle)
Κ. Hippy με γεια το κούρεμα (στο avatar να μην προκαλέσω και μπανκ-run)

Unknown είπε...

Φτουσου γαμοτο τζάμπα πούλησα το Γκρέκο..Τι έγινε ρε Μιχάλη μπήκαμε σε ανάπτυξη και δε το πήραμε χαμπάρι?

michele είπε...

χαχα LORAC αψογο το σχολιό σου και με ωραιο τέλος για το ..κουρεμα του Ηippy

michele είπε...

Λεα μου εγω .γραμμουλες βλεπω και..κατι αλλα βεβαια γι αυτο αναφερθηκα με τιμες

Ετσι και σπασει το 7,54 ξερεις :)

michele είπε...

Oσο για τo tri star του ΟΠΑΠ ,..πανω δειχνουν Lorac :)

austin είπε...

Έχομεν μία ευφορία στις αγορές. Αύριο πιθανότατα και η Ευρώπη θα ανέβει γερά, άρα και εμείς θα πάμε καλά!

Θέλω όμως και ένα ήρεμο σχετικά άνοιγμα. χεχε.

austin είπε...

Το πετρέλαιο επίσης δείχνει να πάει και αυτό για πάνω από αύριο... Πάτησε ωραία και σήμερα, και το κερί έχει διώξει και κάποιους.

hippy είπε...

k. Lorac βαρέθηκα το ίδιο look τόσα χρόνια

ωραίες οι επισημάνσεις για τις τράπεζες κι απολύτως έγκαιρες. Πιθανολογώ θα τις γράψουν κι άλλοι αργότερα φυσικά. Ξέρετε, όταν θα΄ρθει η ώρα που θα πρέπει να κάνουν retest, αφού βέβαια πρώτα κάνουν την κίνηση που ελπίζω μέχρι την αναγγελία της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Εμείς όμως θα ξέρουμε ποιος το είπε πρώτος. Ο ταλαντούχος νεολαίος κύριος L.

Δεν ξέρω εάν διαβάσατε το άρθρο του κ. Παπαχελά που ποστάρησα χθες. Μου δίνει αισιοδοξία για το ΧΑΑ η εξής αναφορά (που την επαναλαμβάνει σήμερα κι ο κ.Χουλιαράκης- Μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσουμε χρέη 7 δισ. προς Ιδιώτες)

"Ο κ. Τσίπρας πιστεύει στο καλό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η αξιολόγηση θα φέρει αναπτυξιακό σοκ μέσω της αποπληρωμής των κρατικών οφειλών και της βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος. Μακάρι να έχει δίκιο και να πληρώσει παράλογα, αλλά προσωρινά, το τίμημα το παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας."

Ωστόσο με βρίσκει σύμφωνο το σύνολο του άρθρου.

http://www.kathimerini.gr/854478/opinion/epikairothta/politikh/h-faka

Κατά τα λοιπά σωστά είναι αυτά που καταλογίζει ο καταληψίας. Αν όμως θέλεις να κάνεις δουλειά βρε θεατρίνε πιάσε το λαθρεμπόριο σε τσιγάρα και καύσιμα (όπως οφείλεις), κυνήγα τις εύκολες φοροκλοπές του 2014 κ 2015 για να σφίξουν οι κώλοι κι άσε τις παπαριές για επιτροπές που θα ελέγξουν από 2001 ανόητε. Ξυπνήσαμε. Άλλαξε η ώρα.

"Οταν δεν θέλεις ν΄αλλάξεις τίποτα φτιάξε μια επιτροπή να μελετήσει το θέμα και να εισηγηθεί τα δέοντα" λέει ο λαός.

austin είπε...

Hippy είναι σα να διαβάζω στο άρθρο: Αγόραζε μέχρι την ημέρα αξιολόγησης και πούλα τα νέα, γιατί τότε ξεκινάνε τα ζόρια.

Μπορεί να έχω κολλήσει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, και μπορούμε να δούμε και χαμηλότερα επίπεδα. Αλλά και το άρθρο του Παπαχελά έχει αισιοδοξία με ημερομηνία λήξης. Θα το δούμε αργά ή γρήγορα τι και πως θα γίνει.