Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ -ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 
ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ..


Ισχυρό χτύπημα στο δίκτυο της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο Αιγαίο φιλοδοξούν να καταφέρουν Ευρωπαϊκή Ένωση και Τουρκία, με βάση το κείμενο της κοινής δήλωσής τους μετά τη συμφωνία τους για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες.

Προκειμένου να χτυπηθούν οι διακινητές, αλλά και να δοθεί στους πρόσφυγες εναλλακτική ώστε να μην θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε σειρά δράσεων.
Όλοι οι παρανόμως εισερχόμενοι από την Τουρκία στην Ελλάδα από τις 20 Μαρτίου και εξής θα επιστρέφουν στην Τουρκία. Η επιστροφή τους θα γίνεται επί τη βάσει του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Το μέτρο θα έχει προσωρινό χαρακτήρα, ώστε να σταματήσει η παράνομη διακίνηση ανθρώπων και να αποκατασταθεί η δημόσια ασφάλεια. Όσοι φθάνουν σε ελληνικά νησιά θα ταυτοποιούνται διεξοδικά και οι αιτήσεις ασύλου ια εξετάζονται από τις ελληνικές αρχές, με βάση την Οδηγία για τις Διαδικασίες Ασύλου. Τουρκία και Ελλάδα αναλάβουν όσες διμερείς διατυπώσεις χρειάζονται και Τούρκοι αξιωματούχοι θα αποκτήσουν παρουσία στα ελληνικά νησιά, ώστε να εγγυηθούν την τήρηση των ανωτέρω.
Για κάθε Σύρο ο οποίος θα επιστρέφει στην Τουρκία από τα ελληνικά νησιά,  ένας άλλος Σύρος θα επανεγκαθίσταται από την Τουρκία στην Ε.Ε., με προτεραιότητα βασισμένη στα Κριτήρια του ΟΗΕ. Τη διαδικασία θα εγγυώνται η Κομισιόν, άλλες υπηρεσίες της Ε.Ε., κράτη – μέλη και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Προτεραιότητα θα δίνεται σε όσους δεν έχουν προσπαθήσει ποτέ να εισέλθουν παράνομα στην Ε.Ε.. Η μετεγκατάσταση θα γίνεται τόσο στη βάση των ποσοστώσεων που έχουν τεθεί ήδη, όσο και με νέο μηχανισμό, εάν αυτός δεν αποδειχθεί αρκετός για τη μείωση των παράτυπων ροών
Η Τουρκία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποφεύγεται η παράνομη μετανάστευση είτε δια θάλασσας είτε δια ξηράς προς την Ε.Ε. και θα συνεργαστεί με τους γείτονές της σε αυτή την κατεύθυνση.
 Όταν οι παράτυπες ροές θα έχουν σταματήσει ή μειωθεί εξαιρετικά, θα δημιουργηθεί μηχανισμός μετεγκατάστασης σε εθελοντική βάση, με συμμετοχή όσων κρατών – μελών το επιθυμούν.
Ο οδικός χάρτης για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ε.Ε. θα επιταχυνθεί, με ορίζοντα τα τέλη Ιουνίου 2016, εφ΄ όσον η Τουρκία εκπληρώσει το σύνολο των απαιτούμενων προϋποθέσεων.
Η Ε.Ε., σε στενή συνεργασία με την Τουρκία, θα επιταχύνει την εκταμίευση των 3 δισ. Ευρώ που είχαν προβλεφθεί  για τις εγκαταστάσεις των προσφύγων στην Τουρκία έως τα τέλη Μαρτίου. Στον βαθμό που οι συγκεκριμένοι πόροι θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η τουρκική πλευρά θα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, θα κινηθεί διαδικασία εκταμίευσης άλλων 3 δισ. Μέχρι το τέλος του 2018.
E.Ε. και Τουρκία χαιρετίζουν την ήδη αναβαθμιζόμενη τελωνειακή ένωση των δύο πλευρών.
Οι δύο πλευρές επαναβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για επανενεργοποίηση της διαδικασίας ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. και σημειώνουν ότι το κεφάλαιο 33 της ενταξιακής διαπραγμάτευσης θα ανοίξει εντός του τρέχοντος εξαμήνου της ολλανδικής προεδρίας στην Ένωση.

Βρυξέλλες και Άγκυρα θα εργαστούν από κοινού για τη βελτίωση της εσωτερικής κατάστασης σε ανθρωπιστικό επίπεδο στη Συρία, ειδικά σε περιοχές κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, ώστε να μπορούν οι τοπικοί πληθυσμοί να ζουν εκεί με ασφάλεια.

www.naftemporiki.gr

41 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα, καλό ΣΚ σε όλους...

Κάποιοι ετοιμάζονται για Μεγάλη Βδομάδα, για την Ανάσταση αμφιβάλλω...

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1407764/oi-daneistes-apeiloyn-na-fygoyn-apo-thn-athhna-hori.html

Ilias D είπε...

Καλημερα Μιχαλη.
Καλημερα παιδες.
Αυτα να τα σκεφτοταν ο θιασος που μας κυβερνα,η τροικα ηρθε ως ανταλαγμα για την συμφωνια με τους προσφυγες,το προσφυγικο εκλεισε αλλα την αξιολογηση ΔΕΝ προλαβαν ....τωρα θα μας χορεψουν ...υπαρχουν πολλα προηγουμενα(Ολαντρεου,γκοου χομ Μερκελ,εγκληματιας η Κριστιν κλπ κλπ),εκτος του παραμυθιου που τους ταιζαμε.

Ilias D είπε...

Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα.
Αβραάμ Λίνκολν.

Ilias D είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σάββατο, 19-Μαρ-2016 08:24
Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Εθνικό Τυπογραφείο με εντολή Βερναρδάκη

Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Εθνικό Τυπογραφείο με εντολή Βερναρδάκη
Ανοικτό θα μείνει αυτό το Σαββατοκύριακο το Εθνικό Τυπογραφείο, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, σύμφωνα με το skai.gr.

Στην απόφασή του ο κ. Βερναρδάκης επισημαίνει ότι αυτό γίνεται λόγω έκτακτων αναγκών.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΙΟ καλημέρα ΗΛΙΑ …….ΔΥΟ υπογραφές έμειναν !!!!! θα τις βάλει και θα πάει καλια του .
ΑΝΤΕ να ξεκουμπιστούν να δούμε τη θα γίνουμε
Βιδώθηκα πρωί πρωί ……χαχα



ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑ ΕΤΟΙΜΟΣ …….

giannhs kon είπε...

F1, GP Αυστραλίας ..ΛΕΜΕΕΕΕΕ

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 16:00 τοπική ώρα (σ.σ: 07:00 ώρα Ελλάδος, απευθείας ΟΤΕ). Όσον αφορά στην ελεύθερη τηλεόραση η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της F1, για τα επόμενα τρία χρόνια. Το GP της Αυστραλίας θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση στις 14:00 την Κυριακή και σε HD.


ΠΙΣΤΑ: ALBERT PARK
Μήκος πίστας: 5,303 χιλιόμετρα

Αριθμός γύρων: 58

Απόσταση αγώνα: 307,574 χιλιόμετρα

Ρεκόρ γύρου: 1:24.125 (Michael Schumacher, 2004)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κατανάλωση καυσίμου: 1.7kg στο γύρο

Οι πιλότοι οδηγούν τέρμα γκάζι στο 61% του γύρου

Φθορά φρένων: Υψηλή

Αλλαγές ταχυτήτων: 56 στο γύρο / 3.248 συνολικά στον αγώνα

Μεγαλύτερη ευθεία: 860m

Μέγιστη ταχύτητα: 305km/h

Δύο ζώνες DRS

Μήκος pitlane: 2803m



KAI…….Το motogp ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Κατάρ, νύχτα, υπό το φως τριών χιλιάδων προβολέων

giannhs kon είπε...

Καλο Σ/Κ σε ολους



ΥΓ Αυτό το παλικαράκι ο ΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ που χάθηκε ????

……….Βρε λες να πήγε να προσέχει τον ΑΛΕΧ στην Ταϊλάνδη

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ ολους
κλμ Γιαννακι
βλεπω απευθειας Αυστραλια στο
sportlemon motosports

μπαρμπαλιας είπε...

https://www.formula1.com/content/fom-website/en/latest/headlines/2016/3/fp3---mercedes-edge-ferrari-in-frantic-final-session.html

o Χαμίλτος ξεκιναει παλι πρωτος.

αυριο πρωι τα σπουδαια

μπαρμπαλιας είπε...

https://www.formula1.com/content/fom-website/en/championship/results/2016-race-results/2016-australia-results/practice-3.html

η... καταταξη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...ηλια πιστευω τωρα να ειναι πιο κατανοητα αυτα που ελεγα χθες...ενα ενα κουμπωνουν και θα κουμποσου πιο καλαοταν το παλιο δντ φυγει...

Ilias D είπε...

Εκλογες παντως Μαρτιο αντε κ Απριλιο(για παρτυ σου μονο,μιλαγες για Μαρτιο) ΔΕΝ θα εχουμε φιλε ΟΠΛΑ.
Περιμενω πολιτικες εξελιξεις μετα τον Αυγουστο.
Πολιτικες εξελιξεις δεν σημαινει απαραιτητα εκλογες.

Οσο για την κυβερνηση ...ταχουμε πει,ειναι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

Ilias D είπε...

...ΟΣΟ για την αξιολογηση θα κλεισει ...ταχει δωσει ολα ο κυριος καθηγητης,απλα θα μας σπασουν τα παπαρια παλι συν το οτι θα κανουν τα πραγματα χειροτερα.

Unknown είπε...

καλημερα ραλλιστες.εκλογες ουτε σαν σεναριο δεν παιζει.10000% εκλογες οχι.απο φθινοπωρο και βλεπουμε.να βαλουν φορους τωρα να μας σκισουν να λυσει τα θεματα ο κουλης στην νδ που γινεται σκοτωμος και βλεπουμε.την συμφωνια θελω να ανεβει πολυ το χαα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτο θα φανει μεσα στο δεκαημερο...για εκλογες...τωρα αν πανε για πιο μετα νομιζεις οτι θα εχει καμια μεγαλη διαφορα;ισα ισα θα παραταθει η εκλογολογια.μας ειχαν πει οτι η αξιολογηση κλεινει στην εβδομαδα που περασε..δεν εκλεισε τιποτα..μονο επιμερους θεματα..κατσε να φυγει το δντ.χωρις υπογραφη και θα δεις που θα παει το χρηματιστηριο...δεν τσακονωμαστε φιλε κουβεντα κανουμε...αλλα.ειναι ολοφανερο οτι υπαρχει εμπλοκη...δες και το προτοσελιδο της αγορας.και θα δεις σκηνικο.καλοκαιριου2015.

Unknown είπε...

εκλογες δεν θελει ουδεις.εχω μιλησει με ολα τα κομματα.ουτε η λεξη καν εκλογες δεν παιζει.ειναι αδυνατον.αν γινει στραβη θα βρεθει λυση απο την παρουσα βουλη οπως αλλες φορες.βλεπω φοροκαταιγιδα δυνατη να μας σκιζει...χαα πανω βεβαια αν μας σκισουν τοσα μετρα που διαβαζω.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ κλμ
χθες ειχαμε τιμες ευκαιριας
σε πολλα χαρτια.
ψωνισες "η περιμενεις εκλογες και 420;
αποψη μου ,ο ομιλων την αγγλικην ως μητρικην...,
παραμενει ο κυριαρχος παρα τις πολλαπλες παπαρες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω ρωταω....σημερα ημερα Σαββατο ημαστε σε καλυτερη φαση με την διαπραγματευση απο οτι χθες προχθες;τωρα που εχασε και το χαρτι του προσφυγικου ο Αλεξης να δουμε τι ξυλο θα πεσει...καλυτερα να μην συμφωνουσαν...τωρα ο Αλεξης δεν μπορει να απηλεισει κανεναν για το θεμα αυτο..ο τουρκος μας πηρε τα σοβρακα...και φυσικα οι ξενοιθα πουν του Αλεξη το θεμα λυθηκε ασε τις πολλες κουβεντες και μην συνδιαζεις τα δυο θεματα...τι ειπε το τσακαλοτω...θα κουβεντιασουμε στην ειδωμενη...ποιον απειλησε αραγε;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα μπαρμπα..εγω.μονο σε εκπτωσεις ψωνιζω..αν δεν τις προλαβω υπαρχουν και οι προσφορες.

mixalis mixalios είπε...

Δείτε και κλάψτε τις νέες φορολογικές κλίμακες που προτείνει η κυβέρνηση στον πίνακα που είναι σαφής και κατανοητός...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1407740/olos-o-logariasmos-ths-neas-forologikhs-klimakas.html

Unknown είπε...

πολυ φορος...συριζα θα πεσει πολυ στις νεες δημοσκοπησεις...

Lazaros είπε...

Πολύ καλη μέρα σας ..
Έχω την εντύπωση πως θα ανακοινωθούν εκλογές αρχές Ιουνίου γιατί απλά δεν πιστεύουν στα μέτρα που αναγκαστικά θα πάρουν γιατί δήθεν ειναι υπεύθυνη πολιτική δύναμη είδη εδω και δυο βδομάδες ο Μητσοτάκης έχει αλλάξει τον τροπο που περπατάει έχει τον αέρα του νικητή .. του τάξανε του παιδιού την πρωθυπουργία ..

Unknown είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=TJuMOLC745U

φαηλος στον χατζηνικολαου.κραζει κυριακο...

Unknown είπε...

στο fb αν μπειτε στον φαηλο κοιταξτε σχολια κατα εκατονταδες εναντιον νδ.εχασε πολυ η νδ με διαγραφες.ερχεται νεο δεξιο κομμα.


Froufrouni είπε...

Καλημέρα σε όλους και ολες :-)
Και ως λάτρης της F1 χαίρομαι ιδιαίτερα που βλεπω αντιστοιχο ενδιαφέρον γι αυτην κι εδω μέσα :-) :-) Μπαρμπαλια μου -ας μου επιτραπεί η οικειότητα- ευχομαι κάποια στιγμη να δούμε καμιά φορά μαζί μετά τσίπουρων ή και τσιπούρων :-)
Ilia D ωραιο αυτό με τον Λινκολν και συμφωνω οτι πολιτικες εξελίξεις δεν είναι μονον οι εκλογές.
Τραπεζίτη κανείς δεν μιλά ακομα ή ανοιχτά για εκλογές γιατι τα περισσότερα τσουρουφλιζοντα θέματα στον αέρα, εν εξελίξει και κανείς δεν θέλει να πατησει την μπανανοφλουδα για διαφορετικούς λόγους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν προετοιμαζονται ή οτι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θα μας ωφελήσει συνολικά ή πιο ειδικά το ΧΑΑ.
Ειναι εξαιρετικά ρευστό το σκηνικο εντός κι εκτός. Η μπίλια δεν εχει κατσει ακομα. Αρχες Ιουνιου ίσως και εάν θα έχουμε πιο σαφη εικόνα, εκτός απροοπτου ή σαλτου μορταλε. Στην χώρα του οικονομικου και πολιτικού σουρεαλισμου, ουδείς βέβαιος.

Μιχαλη ωραία μουσική όπως πάντα και διαφωτιστικοτατο κείμενο!
Εχει γινει το μπλογκ σου αγαπημένη πρωϊνή συνήθεια το ΣΚ κι όχι μόνον ;-)

Καλημέρα και πάλι :-)

Froufrouni είπε...

Τραπεζιτη το ξεκαθάρισμα της δεξιας δεξαμενής θα εχει τριγμούς αλλά ξεχνάς 2 παράγοντες στην ανάλυση σου, με ολο τον σεβασμό:
1) Μπροστά στον κινδυνο των Συριζανελ και την πιθανότητα η χωρα να μείνει ακυβερνητη αν ψηφισουν μικρότερα κόμματα νεοσύστατα και μη δεξιότερα της ΝΔ, πολλοι, αν οχι οι περισσότεροι θα σπεύσουν στη βαση, το μαντρί, πες το όπως αγαπας, στη ΝΔ.
2) Η αίγλη του Φαηλου, Μπαλτά, Πολυδωρα είναι εξαιρετικά μικρότερη στο εκλογικο σώμα απο αυτή που φαίνεται στα κοινωνια δίκτυα. Μην ξεχνάς οτι είναι άλλο να πυροβολεις ενα κομμα εξουσίας γενικά κι αόριστα κι άλλο να ιδρυεις κόμμα. Είναι υπερβολικά νωρίς για συμπεράσματα τύπου χανει η ΝΔ απο τις διαγραφες. Και στο κάτω κατω μην υποτιμαμε και τους άλλους παικτες στην πολυκατοικία της παραδοσιακής δεξιάς τύπου Γεωργιαδη και Βοριδη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αξιολογηση γιοκ..τα νεα απο χιλτον χαλια...η τροικα φευγει αυριο χωρις συμφωνια...σας το φωναζω ενα μηνα..οι κατσαπλιαδες εχουν αλλα πραγματα στο μυαλο τους.ηταν που θα μενανε εδω μεχρι τριτη τεταρτη για να κλεισουν τα θεματα..οι παπαγαλοι διαψευστικαν..εγω ακουω μονο σοιμπλε και δντ.καλο σκ.τωρα που υσηχασα παω για ουζα..ραντεβου απο βδομαδα...γεια σας .

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστην
λπν για την F1 εγινα αντιμπιλίβερ...
τα παλια χρονια ηταν 70/30 οδηγος αυτοκινητο...
τωρα πρωταθλητη βγαζουν οι μηχανικοι.απαραδεκτο.

εχω στραφει εξολοκληρου στο
motogp που ειναι ακομη πιο καθαρο .
θελω την αποψη σου.
τωρα το "μετα τσιπουρων"
στην πατριδα οποτε περασεις

Unknown είπε...

καλησπερα.βραζει η βαση βραζει.σιγουρα σωστα οσα λες.αλλα τα 40% ειναι απιαστο ονειρο για νδ.με μικρα νουμερα θα κυβερνησει με 30% ( στην ουσια 15%) με αποχες αναγωγες κλπ...οποτε καταλαβαινεις με 80% κοινωνιας αντιθετη ποσο δυσκολα θα ειναι.χρειαζομαστε εναν ηγετη να συστρατευτουμε ολοι οι ελληνες.και αυτος δεν ειναι ο κουλης που θα ναι ο νεος πρωθυπουργος.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Από χθες γυρναω σε διάφορες συναντήσεις-συνευρεσεις. Καταλαβαίνω πλέον ένα πράγμα και μόνο:

Μόνο οι βλακες, κομπλεξικοι και κομματικοί παρατρεχαμενα δεν θέλουν να φύγει πυξ λαξ ο Σύριζα. Μέχρι να μετά πειστούν και αυτοί, πρέπει να περάσει καιρός. Δυστυχώς για όλους μας. Ακόμα και τον Ιούνιο που λέει ο κοτσαπαρασιδης, πολύς καιρός είναι. Ασε που καλοκαιριατικα πάλι εκλογές;

ArTaXiA είπε...

Πού συνευρίσκεσαι ρε Austin και λέτε τέτοια; Αχαχαχαχαχαχα.

Εμείς στις συνευρέσεις μας λέμε "Πιάσε τοίχο, θα σπρώξω γερά."

austin είπε...

Χαχα. Κάνουμε και συνευρέσεις για κοζερι αρταξια...

Έχω νέα by the way. Αλλά υπάρχουν διάφοροι αστερισμοί στην όλη φάση...

austin είπε...

Αστερισκοι. Χαχα. Το autocorrect...

Lazaros είπε...

νεα;;

austin είπε...

Για το αρταξια πήγαινε, για κάτι που συζηταγαμε!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν μπορω κλαιωωωωω...Ευκλειδης Τσακαλωτος....."Προφανος επειδη ειναι το Πασχα τωνΚαθολικων καιΔιαμαρτυρομενων θα πρεπει και αυτοι οι ανθρωποι καποτε να φυγουν και να κανουν Πασχα με την οικογενεια τους....δεν υπαρχει το ατομο...παρτυ κανω σημερα χαχαχαχα...ειπα και εγω αξιολογηση στα σουργελα.

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα ! Ωραιες οι συζητησεις σας ,αναλυτικη οπως παντα η Ευφροσυνη

Θα εχουμε και μια συγκριση με τις προηγουμενες υποβαθμισεις-αναβαθμισεις με μεγαλους ογκους και λοιπα,να δουμε πως πηγε μετα η αγορα
απο αυριο ομως

Ilias D είπε...

Το πως πηγε η αγορα με την προηγουμενη υποβαθμιση επρεπε να το βρουμε νωριτερα φιλτατε ...(κυκλοφορισαν κ περιστερια).
Τωρα μονο ακαδημαικη σημασια εχει πι,αν στην επομενη αναβαθμιση κ υποβαθμιση θα ειμαστε στο παιχνιδι θα θυμομαστε.
Με μορφωτικη εκπομπη μοιαζει ...(τις οποιες εκπομπες βαρεθηκα,ασε που μου θυμιζει λιγο κ απο μορφωτικη επανασταση).

ΥΓ.Ο Κυργιακιδης του Ηρακλη ειναι γυιος ενος φιλου,το νου σας.

Ilias D είπε...

* Κυριακιδης ...ελεος.

Ilias D είπε...

Ακαδημαικη κ η ερωτηση μου ...ισως.
Αν ο παρακατω πιτσιρικας ασχοληθει με το Χρηματιστηριο πως θα αντιμετωπιζει καταστασεις σαν την χθεσινη;

http://www.protothema.gr/world/article/562927/enniahronos-argise-sto-sholeio-tou-kai-efere-simeioma-apo-ton-bruce-springsteen/

michele είπε...

Ηλια,λεω πως πηγε ΜΕΤΑ η αγορα .Τα περιστερια δεν με ενδιαφερουν καθως ειναι διαπροσωπικη συνομιλια. Εγω ο,τι βαζω εδω το βαζω ελευθερα για ολο τον κοσμο