Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 
με ελεύθερη γνώμη


ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ..50ΡΗΔΕΣ


«​Μα είναι δίκαιο να κοπεί και άλλο η σύνταξη του πατέρα σου; Μια ζωή δούλευε και ήδη δεν μας φτάνει. Εσείς έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας. Εμείς πώς θα ζήσουμε, αν μας κόψουν κι άλλο τη σύνταξή του;». Τουλάχιστον τρεις φορές τις τελευταίες μέρες έχω πέσει σε φίλους που μεταφέρουν ανάλογες συζητήσεις με τους γονείς τους. Ολοι μεταξύ 40 και 50 ετών, με ένα ή δύο παιδιά, ζουν την παράνοια να πρέπει να εξηγήσουν στους ανιόντες γονείς τους ότι το σύστημα «έγκωσε» και δεν βγαίνει. Ενας, μάλιστα, για να πείσει τη μητέρα του ότι χάνει το δάσος πίσω από το δέντρο, της είπε για την πειράξει το εξής: «Μάνα προτιμάς να πάθω εγώ εγκεφαλικό στα 48 μου, επειδή ο Κατρούγκαλος θέλει να μου πάρει κι άλλα για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ή ο 85χρονος πατέρας μου;». Και έλαβε βέβαια την αναμενόμενη greek mama απάντηση: «Φτου παιδί μου, μην λες τέτοια πράγματα, έχεις κι εσύ τα δίκια σου, δες όμως τι μας κάνανε».

Εδώ, λοιπόν, φτάσαμε. Να «τσακωνόμαστε» με τους γονείς μας για το ποιος θα επωμιστεί τις σχιζοφρενείς επιλογές της κυβέρνησης. Τι είπατε; Φταίνε μόνον οι προηγούμενοι; Αρκούν 2-3 αριθμοί για να καταλάβει κανείς τις εγκληματικές συνέπειες της «διαπραγμάτευσης» Βαρουφάκη και της «λογικής» της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έχει το θράσος να τραγουδά σήμερα στους δρόμους το «μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη (!) ποιος θα μπει». Ναι, ο Αλέξης είναι πια ο υποψήφιος να ανέβει στο ελικόπτερο της διαφυγής και όχι ο Αντώνης ή ο Βαγγέλης.

Εχουμε και λέμε λοιπόν: Πέρυσι τέτοια εποχή η πρόβλεψη της «απεχθούς» τρόικας ήταν ότι η χώρα μας θα είχε 2,5% αύξηση του ΑΕΠ το 2015 και 3,6% το 2016. Σύνολο 6,1%. Τι προβλέπεται σήμερα; 0% το 2015, και ύφεση 0,7% το 2016. Με μια μπακαλίστικη, δηλαδή, αριθμητική, που δεν απέχει, όμως, από την πραγματικότητα, όλα τούτα σημαίνουν ένα 7% μείωση του ΑΕΠ επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία μεταφράζεται σε μια νέα μαύρη τρύπα της τάξεως των 12 δισ. ευρώ, το 40% των οποίων αναλογούν στο κράτος. Είναι ακριβώς τα 5 δισ. ευρώ που ο κ. Τσίπρας θεωρεί δίκαιο να μας πάρει, τάχα ως «αναγκαία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών», ενώ στην ουσία πρόκειται για τα σπασμένα των Βαρουφάκηδων που καλείται να πληρώσει πάλι ο χειμαζόμενος ιδιωτικός τομέας.

Το γεγονός ότι όλα αυτά τα είχαν δημοσιογραφικά προβλέψει ο... Μπάμπης, ο Πάσχος και οι «καταραμένοι νεοφιλελεύθεροι», όπως τους ονομάζουν οι «σύντροφοι» που τώρα ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχουν τελικά στα υπουργεία κρυμμένα κοφίνια με ευρώ, αποδεικνύεται και από τούτo: Προ έτους oι τροϊκανοί ΔΕΝ ζητούσαν να κοπεί καμία κύρια σύνταξη. Ενώ σήμερα κάνουν τις πράξεις και απλά λένε στην κυβέρνηση «παιδιά τα νούμερα που μας δείχνετε δυστυχώς δεν βγαίνουν μόνο με τις επικουρικές».

Και κάπως έτσι ο κ. Κατρούγκαλος έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται δημοσίως «γιατί είναι άδικο να πληρώνει φόρο 38% όποιος βγάζει 10.000 ευρώ τον χρόνο;». Θα του το εξηγήσω δανειζόμενος στοιχεία που δημοσίευσε ο συνάδελφος Κ. Στούπας (capital.gr). «Ο μέσος μεικτός μισθός στην Ελλάδα πέρυσι ήταν 1.048 ευρώ. Αν από αυτά αφαιρέσουμε τα 383 ευρώ που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση ως ασφαλιστική συνεισφορά του κάθε εργαζομένου για κάθε σημερινό συνταξιούχο, τότε μεικτά σε κάθε εργαζόμενο μένουν 665 ευρώ. Κι αν από αυτά αφαιρέσουμε και τους φόρους, τις άλλες εισφορές και το βασικό κόστος διαβίωσης, τότε βρισκόμαστε κάτω από το μηδέν». Χώρια δε που ο κ. Κατρούγκαλος αποκρύπτει ότι αν οι σημερινοί εργαζόμενοι πληρώσουν τέτοιες εισφορές, είναι βέβαιο ότι εκείνοι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη, καθώς ήδη καταδικάζονται να μην μπορούν να δημιουργήσουν δικό τους ασφαλιστικό απόθεμα.

Θα αναρωτιέστε προφανώς και ποια είναι η λύση τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ειδικός δεν είμαι, αλλά την αμαρτία μου θα την πω. Οταν το 25% των συντάξεων που αθροίζονται σε 8 δισ. ευρώ τον χρόνο (!), τις παίρνουν αποδεδειγμένα άνθρωποι που είναι 48-65 ετών, μου είναι αδιανόητο να ακούω απόψεις (ακόμη και στη Ν.Δ.) ότι δεν μπορούν να πειραχθούν τα κεκτημένα.

Διότι εδώ που έχουμε φτάσει, τίποτα δεν είναι πια κεκτημένο και αν δεν υπάρξει μια στοιχειωδώς δίκαιη ρύθμιση από τους όποιους κυβερνώντες, η λύση θα προκύψει εξωγενώς. Τι εννοώ; Οτι όλοι οι 50άρηδες που είναι στους δρόμους έχουν πια καταλάβει τι συμβαίνει και απλούστατα είναι ζήτημα χρόνου να πάψουν να πληρώνουν τις συντάξεις των συνομηλίκων τους. Θα κηρύξουν στάση πληρωμών για να βοηθήσουν, όπως μπορούν, τη... φουκαριάρα τη μάνα τους.


www.kathimerini.gr  Tου Κων/νου Ζούλα.

40 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

περα απο τις υπερβολες του Αλαφ,που δεν φτιανει ομαδα...
και φταινε οι διαιτητες,
νομιζω οτι η κοκκινη ηταν τραβηγμενη για τη συγκεκριμενη φαση.
ο Ζεκα αντεδρασε ετσι μετα το πρωτο μαρκαρισμα γιατι θεωρησε την πτωση θεατρο.
αυτα ειναι σε ολα τα γηπεδα και σε ολους τους αγωνες

Ilias D είπε...

Kαλημερα Ηλια.
Αν στη θεση του Ζεκα ηταν καποιος παιχτης του ΘΡΥΛΟΥ θα ελεγες τα ιδια;

Unknown είπε...

Καλημέρα μπάρμπα καλημέρα κύριοι λόγο ασθένειας είμαι στο σπίτι κ όλο μιλάω με φίλους... Άκουσα απόψεις από πολύ κακές μέχρι κακές!

Η ποιο ωραία ήταν αυτή..τώρα όπως όλοι ξέρουμε βγαίνουμε από τον ανεπτυγμένο κ υποβαθμιζομαστε..Τα φαν που θα έρθουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς εδώ τους αχρηστους που είναι εδώ

Τι εννοώ? Θα το δείτε..

Unknown είπε...

Γιαυτό σχεδόν όλοι οι αναλυτές δίνουν άνοδο τον Μάρτιο...

Ilias D είπε...

Μου φαινεται πολυ μακρυα ο Μαρτης ....κ δεν ξερουμε τι μελλει γενεσθαι μεχρι τοτε με αυτα τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

Ηλια δες αυτο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: ................. Ο ρέφερι από την Καβάλα πηγαίνει με το γράμμα του νόμου, βλέπει διπλό χτύπημα εκτός φάσης του Πορτογάλου στον Σολτάνι και στέλνει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Βάσει του κανονισμού είναι σωστή απόφαση, βάσει της εικόνας της ενέργειας του Ζέκα η απόφαση είναι «τραβηγμένη».
..................
Την καλημερα μου σε ολους
Κατεβαινω για καφε διπλα,παρε το καρ κ ελα ...αντε να γινεις καλα.

Unknown είπε...

Τους εβιαζε οτι θα βγουμε απο το ευρω......υπογραψε μνημονιαρα!!!

Τους εκβιασε οτι θα γεμισει την ευρωπη τζιχαντιστες του κλεινουν τα συνορα!!!

Και το 2016 το πανεπιστημιο της οξφορδης θα τον εχει ως τον τοπ μαλακα διαπραγματευτη!!!

Unknown είπε...

Αλλα εγω θα αγοραζω.....

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα .Η κοκκινιη στον Ζεκα,ηταν φυσικα τραβηγμενη πολυ,αλλα μπορει να δοθει δοθεντος και του θεατρου του αντιπαλου παικτη.

Το θεμα εδω ειναι ( για να απαντησω και στον Ηλια) οτι μεσα στο Καραισκακη οποιοσδηποτε διαιτητης ΔΕΝ θα την εδινε .Επομενως εδω
και εμεις οι παλιοι το ΞΕΡΟΥΜΕ
δεν προκειται περι σωστης η λαθος διαιτητικης αποφασης.

Προκειται για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αποφασεις για το ΙΔΙΟ θεμα ,που ευνοουν την ομαδα του υποδικου.
Οπως αλλωστε εγινε και με την τιμωρια του ΠΑΟ στο ντερμπυ. Ηταν η μοναδικη . Στις αλλες παρομοιες ( Βεροια κλπ) δεν ετρεξε καστανο.

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Χαίρομαι που είχα να βάζουν σκατά οι αγρότες στα γραφεία των βουλευτών. Έπρεπε κάποιος να το κάνει επιτέλους. Για να δουν όλοι ποσό σκατενιοι είναι οι συριζαιοι.

Δεν βλέπω κανένα λόγο για άνοδο.

Κάτι μου λέει ότι ή καταστροφή θα συνεχίζεται. Κρίμα. Θα αφήσουν τελικά εντελώς καμμένη γη και θα φύγουν.

Όλοι οι τομείς θα περάσουν άσχημα.

Σοφε έλληνα, Συριζα δεν ήθελες; Γερμανοτσολιάδες δεν ελεγες; Τώρα απλά θα κατσουμε εδώ να βράζουμε όλοι σε "χύτρα ταχυτατης αποσύνθεσης".

Ilias D είπε...

Ρε μην ξαναδιαμαρτυρηθητε για τον Τσιπρα ...
κανει στην πολιτικη οτι κανετε εσεις στο ποδοσφαιρο ...
ολο οι αλλοι φταινε,ακομα κ με τον ΓιαΝΝη φταιγανε οι ξενοι ...οι κακοι-οι εγκληματιες κ οι αναπηροι .
Ετσι κ εσεις.Ολο οι διαιτησια φταιει ...
ενω κατι πεναλτακια που δεν δοθηκανε στον ΘΡΥΛΟ δεν τα ειδατε ...κ φυσικα ολα τα γκολακια που φαγαμε ηταν ΓΚΟΛΑΡΕΣ ...
Μα τι επαθα...με παρασυρατε κ κοντευω να διμαρτυρηθω για την διαιτησια ...
σε λιγο αν συνεχισουμε ετσι μπορει να διαμαρτυρομαι κ για αυτους που ΔΕΝ αφηνουν στον Προεδρο να μοιρασει λεφτα στον λαο.

Ilias D είπε...

*...Ολο η διαιτησια ...
ή οι διαιτητες ...
διαλεξτε,αλλα να μας λετε συνεχεια το ιδιο ...αποδιδει.

michele είπε...

Λιγα ( κανεις οτι) καταλαβες Λιακο .. άλλα λεω εγω, αλλα λές εσύ

Ilias D είπε...

Παλι καλα που ειπες(σε παρενθεση εστω)οτι κανω οτι δεν καταλαβαινω ...

εγραψες:
........το θεμα εδω ειναι ( για να απαντησω και στον Ηλια) οτι μεσα στο Καραισκακη οποιοσδηποτε διαιτητης ΔΕΝ θα την εδινε .Επομενως εδω
και εμεις οι παλιοι το ΞΕΡΟΥΜΕ
δεν προκειται περι σωστης η λαθος διαιτητικης αποφασης.

Προκειται για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αποφασεις για το ΙΔΙΟ θεμα ,που ευνοουν την ομαδα του υποδικου.
Οπως αλλωστε εγινε και με την τιμωρια του ΠΑΟ στο ντερμπυ. Ηταν η μοναδικη .
.....

Να σου θυμισω οτι ο Αλαφ επεμενε οτι θα τιμωρηθει ο ΘΡΥΛΟΣ κ θα παρει τους βαθμους ο βαζελος;οτι τους δικαιουται;
Το οτι ξεσηκωνε τον κοσμο κανετε οτι δεν το βλεπετε ....
Για τα πεναλτακια δεν σε ρωτησα τυχαια ...
ειναι η 3η ή η 4η φορα που αποφευγεις επιμελως να απαντησεις.

ΥΓ.Κ στο φιναλε ας ειχατε ομαδα κ ας σας αδικουσε κ μια φορα ο διαιτητης ...
ΥΓ.2 Πολυ εμφαση δινεις στο ΥΠΟΔΙΚΟΣ.γιατι αληθεια;
Δεν μπορεις μηπως να βρεις να πεις κατι αλλο για τον
ΘΡΥΛΟ;

Ilias D είπε...

austin είπε...
Καλησπέρα σε όλους. Χαίρομαι που είχα να βάζουν σκατά οι αγρότες στα γραφεία των βουλευτών. Έπρεπε κάποιος να το κάνει επιτέλους. Για να δουν όλοι ποσό σκατενιοι είναι οι συριζαιοι. ............

Γιωργο ξερεις τι γνωμη εχω για τους γιαλαντζι αριστερους ...
Δεν περιμενα ομως ειδικα απο σενα να επικροτησεις τετοιες ενεργειες ...
Ειμαι σιγουρος οτι αν το σκεφτοσουν λιγο δεν θα το εκανες.
Ειναι σαν να δικαιωνεις τους ιδιους που το καναν στους προηγουμενους.
Φιλικα βεβαια.

Unknown είπε...

Διαβάζοντας τα άρθρα λένε ότι οι ξένοι δανειστές δεν συμπαθουν τον τσιπρακο κ άλλες ιστορίες..

Ο Σαμαράς έκανε μια πρόσληψη?

Ο τσιπρακος πόσες? 50000??δες καθαριστριες δημοτικους ερτ σχολικους φυλακές κ. Α!

Τον τσιπρακο των στηρίζουν!

Unknown είπε...

1. Yellen testimony

Fed Chair Janet Yellen is to testify on the semiannual monetary policy report before the House Financial Services Committee in Washington on Wednesday and her comments will be closely watched as the market tries to gauge whether another interest rate increase in March is still on the cards.

2. U.S. retail sales

The Commerce Department is expected to release data on U.S. retail sales for January at 0.8.30 ET on Friday.

The report is expected to show that sales rose 0.1% last month after dipping 0.1% in the final month of 2015.

3. Euro zone GDP

The euro zone is to release preliminary data on fourth quarter gross domestic product at 10.00 GMT on Friday.

The euro area economy is expected to have grown just 0.3% in the final quarter of 2015, matching the third quarter and with inflation still running well below the ECB's 2% target, expectations are high for more easing.

ECB President Mario Draghi indicated that last month that more stimulus could be implemented, possibly as soon as the bank’s next meeting in March.

4. China market holiday

Markets in Shanghai and Hong Kong will be closed from Monday for the five-day long Lunar New Year holiday.

5. China’s forex reserves drop

The People’s Bank of China said Sunday that its foreign-exchange reserves fell to $3.23 trillion in January, the lowest level in more than three years.

The decline in reserves added to doubts about Beijing’s ability to stabilize the yuan without triggering further capital flight, after attempts to guide the currency lower last month triggered a sharp selloff in global financial markets.

Unknown είπε...

Αυτά τα πέντε θα κρίνουν την προσεχή εβδομάδα την τάση!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πολύ σημαντικές οι ανακοινώσεις στην Κίνα.
Γιατί αν ανοίξουν άσχημα Ιαπωνία και Γερμανία, το δικό μας ούτε στη σέντρα δεν θα μπορέσει να σταθεί.

michele είπε...

Eγω λεω οτι δεν εχουμε πολλη σχεση με οτι συμβαινει παγκοσμιως ,αν εξαιρεσεις τα προβληματα των ευρωπαικων τραπεζων ( υπερμοχλευση κλπ) που επηρεαζουν τις δικες μας

Οι διεθνεις αγορες διορθωνουν απο τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ τους ,λογω απομοχλευσης-αποθερμανσης της Κινεζικης οικονομιας.
Ηδη θεωρω οτι ετοιμαζονται μια σειρα "λογων" για να ολοκληρωθει η διορθωση αυτη.
Αυτο πιστευω θα γινει ΟΤΑΝ το crude διασπασει ανοδικα τα 34,5$

austin είπε...

Ηλία, ή ευγένεια έχει τελειώσει δυστυχώς γιατί μας τελείωσαν αυτοί. Περισυ τέτοια εποχή με έλεγαν γερμανοτσολιά και σαμαροβενιζελο, την στιγμή που δεν τους είχα υποστηρίξει και αυτοί που με έλεγαν ήξεραν ότι δεν το είχα κάνει.

Θεωρω τεράστια πληγή αυτή του Σύριζα. Τεράστιο κακό. 1 χρόνος αυτό που μας έκαναν συγκρίνεται με τα 40 χρόνια κρεπαλων και άλλων πολλών που κάνανε τα προηγούμενα κόμματα.

Δυστυχώς έχω έρθει σε αυτό το εκδικητικό μοτίβο, που χαίρομαι που τους πέταγαν κοπριά. Όσο και να το ξανασκεφτω, το γαμησι που έχουν μοιράσει σε όλες τις τάξεις και κυρίως ο διχασμος που τροφοδότησαν την κοινωνία, είναι και λίγα αυτά που τους κάνουν.

Λυπαμαι, ή κατάσταση ξέφυγε γενικά. Ξεφευγω και εγώ, αλλά πραγματικά σιχαθηκα αυτό που έκαναν οι συριζαιοι την χρονική στιγμή που το έκαναν.

Μπορεί να είναι και εν βρασμώ και να κάνω λάθος... Μπορεί να αλλοιώνεται λίγο ή κρίση μου και να ξεφευγω. Αλλά πραγματικά Κουράστηκα και βλέπω ένα δυσοίωνο μέλλον για όλους μας, που ναι φέρουν τεράστια ευθύνη οι συριζαιοι.

Όπως φταίνε και οι προηγούμενοι, αλλά πάνω που πήγαν να γίνουν έστω και κάποια βασικά πράγματα στην κοινωνία και στη χώρα, μας πήγαν 20+ χρόνια πίσω σε λογική και 50 χρόνια πίσω στην οικονομία.

Unknown είπε...

Σωστοςςςςςς αλλά πλέον θα λες 34€!!!χαχαχχχα Τζόνι που είσαι??δεν σε ξέχασα.. Απλά είμαι κουκουλομενος κ κρυφά γράφω μη με δει η αλλη!

austin είπε...

Εμένα πάντως αυτή ή εικόνα των τραπεζών με κάνει να ανησυχω πολύ για το μέλλον και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουμε.

Ασε που πλέον, βλέπω ότι αυτά που φημολογουνται και έρχονται συνέχεια στο προσκήνιο, κάποια στιγμή υλοποιούνται...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γεια σας φιλαρακια...Αν ο γαυρος αρπαξει μια τριαρα και το χ.α.κανει ενα καλο ριμπάουντ θα ειναι οτι Καλύτερο για την εβδομαδα που θα ερθει.τι ειναι πιο πιθανο να γίνει απο τα δυο;εγω λεω και τα.δύο. προσοχη μην μεινουν μερικοι αχαρτοι.

austin είπε...

Τέλος άκουσα ένα πολύ ωραίο σχόλιο από έναν τύπο... Αυτό που κάνουν οι ξένοι είναι να το ανεβάζουν τεχνητά (όσο καιρό είναι ο Σύριζα) για να σορτάρουν στην συνέχεια και έτσι βγάζουν λεφτά στην Ελλάδα. Επειδή όλοι αναρωτιούνται ποσά χάνει ο watsa και οι λοιποί (με τον αλεξανδρατο να κάνει ένα φοβερό σχόλιο τις προαλλες για δαυτους). Βγάζουν από το σορταρίσμα και ταιριάζει και τέλεια με τον όγκο που έκανε ή eurobank την προηγούμενη παρασκευή.

Ilias D είπε...

χαχαχα
Καλως τον ΟΠΛΑ.
Αν ειναι να κανει ραλυ διαρκεια ς το ΧΑ μενο ας φαει κ 3 ο θρυλος.

ΥΓ.Ενα 7-3 ειναι οτι πρεπει ...
χεχεχεχεχε

ΥΓ.Δεν βλεπω να ζοριζεται κ για αποτελεσμα ο Γαυρος,μαλλον αλλα τον ενδιαφερουν τωρα.

austin είπε...

Έκανα και μια ερώτηση στον Μιχάλη αν βρίσκει λόγο ανόδου. Δεν βρίσκω κανένα λόγο πέρα από έναν καθαρά βάση παρατήρησης και πιθανών γεγονότων που ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ότι θα γίνουν.

Πριν το δημοψήφισμα, την εβδομάδα εκείνη, το ΧΑΑ αντέδρασε σχετικά δυνατά από ένα ξεφτιλισμα που του είχαν κάνει την προπροηγουμενη εβδομάδα (12-18 Ιουνίου). Μετά ή ιστορία είναι γνωστή.

Μήπως γίνει κάτι παρόμοιο; Δεν θυμαμαι την εβδομάδα 22-26 Ιουνίου τι νέα ακούγονταν δυστυχώς για να δω αν ή αντίδραση είχε γίνει "με το τίποτα" ή με νέα καλά ότι τελειωνουμε. Τέτοια καλά νέα δεν νομίζω να έχουμε αυτή την εβδομάδα

austin είπε...

Επίσης πααρα πολλές μετοχές θα επρεπε να αντιδράσουν και μάλιστα δυνατά, εγώ αυτό διαβάζω.

Ή κατάσταση όμως δεν ξέρω αν το δικαιολογεί.

Ilias D είπε...

Τα νεα Γιωργη ηταν οτι η συμφωνια κλεινει ...οπου ναναι θα πεσουν κ οι υπογραφες.
Τα λεγανε με δηλωσεις τους υπουργοι.
Απ οτι μαθαμε μετα οντως ετσι ηταν ...απλα επιλεξανε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λέα φίλε μου εδώ είμαι, όλα καλά.
Ετοιμάζω είσκεψη αυτή την εβδομάδα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για 2 θεματάκια και φτιάχνω επιστολές και παραστατικά.

Όσο για σένα..... αχχχχχχχ....ανακωχή σήμερα γιατί είσαι κρυωμένος, αλλιώς αύριο που θα σε πάρω τηλέφωνο θα σε μαλώσω! (χαχαχα)

Το τζάκι δουλεύει φουλ. Ωραία παρέα με καφεδάκι προς το παρόν...

Unknown είπε...

Γάτος!!

Λοιπόν σας έχω νέο!!

Ποια τράπεζα ανοίγει μαγαζιά στο Ιράν??

Το σαπακι η Πειραιώς!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ε ναι γιατί σου λέει εδώ δεν μπαίνει κανένας ντόπιος,
ας μπει κανένας μεταναστάκος, μην του βρέχονται τα 50ρικα το Αιγαίο...

ΠΕΙΡ = 420 την εβδομάδα και μηδενισμός υπολοίπου απο κάρτες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παειτο πρωτο σενάριο.. .μενει το δεύτερο χεχε.

Unknown είπε...

Αμεσα!!

Unknown είπε...

Εεε ο λεωτσακος λέει τώρα πλέον θα τον στηρίξουν ολοιιιι τον τσιπρακο έτσι για να φάει την φθορά!

Χαχαααα έλεος ρε λεωτσακο!

Unknown είπε...

Όπλα μαλακια σήμερα έπρεπε να σε γνωρίσω να τα πούμε...

Unknown είπε...

ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Aegean Airlines
Alpha Grissin
ΔΕΠΑ
Ελλάκτωρ
Encode
Γαία Επιχειρείν
George Moundreas & Company
Aialma
ΕΛΠΕ
Ασπροφος
Intrakat
Prisma Domi
Intrasoft International
Mediterra Mastiha Shop
Metron Logistics
Medtainer
Όμιλος Μυτιληναίου
ΜΕΤΚΑ
Μ&Μ Gas
Nanophos
Norma Hellas
Τράπεζα Πειραιώς
Profile Software
Salfo & Associates
Seasoft
Singular Logic
PCS
ΤΕΡΝΑ
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Uni Pharma
Βιοχάλκο
Σωληνουργεία Κορίνθου

Unknown είπε...

Ολοιιιι αυτοί ήταν με τον τσιπρακο..Ιράν!

Unknown είπε...

http://www.bankingnews.gr/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/236158-%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-475-470-%CE%BC%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF,-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1,-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1.html


αν σπασουν οι 470 παμε 300 λεει εδω ο κυριος αυτος.ποιος εχει δικιο???

η συνεχεια στην οθονη.

Nemoz είπε...

Καλησπέρα σας!

Όλοι βλέπουν τις 470-480 μονάδες σήμερα όπου και να διαβάσω!
Ακόμα και οι στραβοί!

Ε και εγώ λέω ότι αφού όλοι βλέπουν να πηγαίνει εκεί δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να συμβεί!

Η θα φύγει τώρα πιο πάνω ή θα πάει πολύ πιο κάτω από τις 470 μονάδες.
Τι από τα δύο θα γίνει δεν έχω ιδέα!
Αν κάποιος ξέρει ας μας πει και εμάς να ξέρουμε που να κάνουμε το grande μουαγιέν!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν οι αγροτες πανε στα χωράφια.. ..θα φυγει σφαίρα.