Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





,
 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

9 σχόλια:

michele είπε...

ΕΛΠΕ: Σε επίπεδο ρεκόρ τα συγκρίσιμα EBITDA


http://www.capital.gr/epixeiriseis/3106991/elpe-se-epipedo-rekor-ta-sugkrisima-ebitda

austin είπε...

Και σέρνονται στην ουσία.

Με φθηνό πετρέλαιο και να μην μπορεί η χώρα να δει άσπρη μέρα. Το timing και ας έχουν γίνει αίσχη (θα) ήταν πολύ καλό, μετά από όλα όσα είχαμε ζήσει, ακόμα και τα αίσχη που είχαν γίνει μετά το μνημόνιο.

Αλλά τι να κάνεις το timing όταν θες σώνει και ντε να βάλεις πάνω στην εξουσία ένα άχρηστο συνοθύλευμα, που μόνο υπογραφή δεν σου έβαλαν σε χαρτί, λέγοντας σου ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, γιατί πραγματικά σε παιδάκι να έλεγαν όλα αυτά που έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ -και ειδικά με τον τρόπο που το έλεγαν- δεν θα τα πίστευε!

Αλλά ο λαός είναι σοφός, κατά το "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Όχι ούτε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αν έχει μαλακισμένες απαιτήσεις, ούτε ο λαός είναι σοφός όταν επί δεκαετίες τώρα, διαλέγει κάτι ΛΑΘΟΣ.

Και όπως είπε ο μπογιόπουλος: "Εδώ πρέπει να δίνουμε καθημερινά την μάχη του αυτονόητου".

Και απλά είτε είναι στο ΧΑΑ, είτε είναι στην πραγματική οικονομία, είτε είναι στην ζωή μας, αγόμαστε και φερόμαστε στις διαθέσεις των ξένων, κυριολεκτικά εμπαίζοντας μας κάποιοι, ενώ άλλοι μας λυπούνται.

Αλήθεια, ποιος έχει βγει στο εξωτερικό και να του πούνε θετικά πράγματα για τους Έλληνες αυτή την περίοδο? Πάλι καλα, που επειδή την ανθρωπιά (πάλι καλά ξανα λέω) δεν την έχουμε ακόμα απωλέσει και δείχνουμε το καλό πρόσωπο μέσα από την φροντίδα των προσφύγων.

Πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα. Ούτε η οικονομία είναι σημαντικό, ούτε τίποτα, αν δεν υπάρχει η στοιχειώδη σοβαρότητα (!!!!) και η στοιχειώδη κοινωνική συνοχή. Και δεν έχουμε τίποτα από τα δύο. Και χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έκανε πετυχημένα είναι να μοιράσει δηλητήριο στην κοινωνία. Μόνο! Αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό εν τέλει και να μην είναι ότι πιο κατάπτυστο στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, πρέπει να το σταματήσει. Από μόνος του. Και να βγούνε και άλλοι σγουρίδες να πουν ότι κοροιδεύουν τον λαό. Να ζητήσουν συγγνώμη, να εξηγήσουν αυτά τα απλά που είπε ο σγουρίδης (και δυστυχώς μόνο ο Λεβέντης τα λέει και ας είναι γραφικός) μπα και εξιλεωθούν και αυτοί και η κοινωνία και προχωρήσουμε.

Με σπαραλιασμένη κοινωνία δεν πάμε πουθενά! θα είμαστε μόνιμα ερμαια και σαν φτερό στον "άνεμο του χρήματος".

ΥΓ: Είναι άλλο να λες ότι απέτυχες στην οικονομία και τα έκανες σκατά
Και άλλο ότι ΤΣΑΚΙΣΕΣ το κοινωνικό αίσθημα και να διχάσεις τόσο πολύ τον κόσμο. Και τελικά να τον κάνεις ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ άνθρωπο.
Για αυτό το δεύτερο, τους σιχαίνομαι όσο τίποτα άλλο.
Έχουμε μπλέξει σε σπιράλ βλακείας. Είναι αναγκαιότητα να σταματήσει, γιατί η ζημιά τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη.

Unknown είπε...

χαχαχαχαχα

michele είπε...

Jumbo: Αύξηση 16% στα κέρδη α΄ εξαμήνου

Οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo στο α΄ εξάμηνο της χρήσης 2015-2016 αυξήθηκαν κατά 8,97% στα 371,75 εκατ. ευρώ, τα EBIDTA ενισχύθηκαν στα 105,48 εκατ. ευρώ (+15,10), ενώ η κερδοφορία ανήλθε στα 72,52 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 15,72%.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1401815/jumbo-afxhsh-16-sta-kerdh-a-examhnoy.html

michele είπε...

Τράπεζα Κύπρου: Ζημιές 438 εκατ. το 2015

Τα καθαρά έσοδα από τόκους για το έτος 2015 ανήλθαν σε €842 εκατ. και το καθαρό επιτοκιακό περιθώριο ανήλθε σε 3,79%. Οι καταθέσεις (μετά την προσαρμογή για την πώληση των εργασιών στη Ρωσία) αυξήθηκαν κατά €1,6 δισ. ή κατά 12% κατά τη διάρκεια του έτους 2015.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1401982/trapeza-kyproy-zhmies-438-ekat-to-2015.html

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1401871/vgenopoylos-h-kypros-diekdikei-4-dis-apo-thn.html

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της συνεντευξης Βγενοπουλου

mixalis mixalios είπε...

Τον βλέπω να ζορίζεται τον Λεώ...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1401995/attica-bank-diapsevdei-dhmosievma-gia-eisaggeliko.html

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

σστα συγκρίσιμα EBITDA....τι ειναι?....σαν να λεμε εαν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ηταν πατινι..!!??/...σοβαρα κανω την ερωτηση...!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βρέθηκε Ιρλανδός διατητής για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πληροφορίες OTE Sport 2