Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΓΔ

X.A.A. LIVE 




                             
                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΔ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ (1989-2016 ) 

Η πραγματικά μεγάλη εικόνα της πορείας του ελληνικού χρηματιστηρίου τα τελευταία 26 χρόνια. 
Πολυ σημαντική η ΚΑΘΟΔΙΚΗ διάσπαση της γραμμής τάσης D1 αυτο τον μήνα ,που ταυτιζεται με την ζώνη 445-519 ,των διορθωτικών 3 μηνών ( 10-11-12/89) της μεγαλύτερης ανοδικής πορείας που εκανε ποτέ η αγορά (262 μον. 3/1989- 1700μον .7/1990)
Κατα συνέπεια η περιοχή οπου συγκλίνουν η D1 με την περιοχη (445-519) που βρισκομαστε τώρα καθίσταται ιδιαιτερα σημαντική καθώς  ενα κλεισιμο ΚΑΤΩ απο αυτη τη ζώνη θα αυξήσει τις ανησυχίες για την πορεία της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας.
Αντίθετα μηνιαίο κλείσιμο > 519 μον, θα δώσει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια και πιθανότητα πραγματικής αντιδρασης ,που ενδεχομένως θα αποκτήσει σάρκα και οστά πανω απο το επίπεδο των 558-562 μον.
Ο ακμο 12 μην ,αυτη τη στιγμή στις 695 μον.
Επισημαινεται η γραμμή χρεοκοπιας ,πανω απο την οποια δεν καταφέραμε να περάσουμε κατα την διάρκεια της προηγόυμενης διακυβέρνησης και επομένως οι επιλογες της πολιτικής τάξης αλλα και του σοφού λαού ,μας εφεραν στα επίπεδα του τέλους του 1989 οσον αφορα τον ΓΔ ,προεξοφλώντας συνέχιση των δεινών για τη χώρα .
Επισημαίνεται επισης η πτωτική σφήνα ΑΒ που σε περιπτωση ανοδικής διαφυγής ,μονο τα καλύτερα θα εχουμε να περιμένουμε για το ελληνικό χρηματιστηριο αλλα και την οικονομία ,ενω αντίθετα ,αδυναμία διακρατησης των 450 μον και συνέχεια της πτωτικής κίνησης θα επιφέρει περαιτέρω δυσάρεστες εκπλήξεις για τους λιγους εναπομεινατες επενδυτές και γενικότερα για τη χώρα.

Το γράφημα προσφέρεται και για κυματική ανάλυση ( σαφές οτι βρισκόμαστε στο 5ο και τελευταιο κύμα πτώσης απο τα υψηλά του Νοεμβρίου του 2007) αλλα και για "πολιτική ανάγνωση" καθως 6 +1 πρωθυπουργοι εχουν "ταυτιστει" με την κίνηση της αγορας.( Οικουμενική κυβέρνηση Ξενοφώντα Ζολώτα 1989 (23 Νοεμβρίου 1989 – 11 Απριλίου 1990)
Α.Παπανδρέου-Μητσοτάκης-Σημίτης-Καραμανλής-Γ.Παπανδρέου-Παπαδήμος-Σαμαράς-Τσίπρας. 

YΓ. Δεν ειναι και για καλό αλλα οπως βλέπουμε δεσπόζει το γράμμα Μ αρχικό του ονόματος μου .Aς ελπίσουμε οτι ..ερχεται το  γράμμα W .
YΓ2. Το γράφημα ειναι σε λογαριθμική κλίμακα .

78 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ωραίο Διάγραμμα "Η ζωή μου όλη..."
Όσο για το δεσπόζει το γράμμα Μ...ο νους μου πήγε στο σοφό λαό...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Unknown είπε...

Καλημέρα... Αργά χθες το βράδυ έμαθα ποιοι πουλάνε τράπεζες!χαχαχχχα θα εκπλαγείτε!! Μια φορα το μυαλό σας δεν πάει εκεί!

Εγώ εχθές αγόρασα κ σήμερα θα συνεχίσει σε τραπεζοχαρτα

DINOSAUR είπε...

MMMMMιχαήλ, λέει το γράφημα και ευχαριστούμε, είναι για κορνιζάρισμα.

DINOSAUR είπε...

Η κάτω μεριά της σφήνας πλησιάζει το 250 ή μου φαίνεται;

DINOSAUR είπε...

Νέο χαμηλό πενταετίας έγραψε χθες ο γενικός δείκτης του ΧΑ, καθώς υποχώρησε κάτω από το ελάχιστο του 2012 και κατέγραψε απώλειες 73% από την τιμή της 8ης Φεβρουαρίου του 2011. Αρκετοί είπαν ότι το χρηματιστήριο επέστρεψε στο 1988, ωστόσο έχουν λάθος. Μακάρι να είχαν έτσι τα πράγματα! Και αυτό, γιατί μπορεί μεν ο Γενικός Δείκτης να διαπραγματεύεται στις ίδιες μονάδες που είχε και τότε, ωστόσο:
Πρώτον, η πορεία του Γενικού Δείκτη δεν συνεκτιμά τον πολύ υψηλό πληθωρισμό που έχει μεσολαβήσει από τότε έως και σήμερα (θυμίζουμε πως από το 1988 έως και το 1996 ο δείκτης τιμών καταναλωτή έτρεχε με διψήφιο ποσοστό κάθε χρόνο).
Και δεύτερον, η διαμόρφωση του Γενικού Δείκτη δεν επηρεάζεται από τις πολύ μεγάλες απώλειες των επενδυτών από εταιρείες που κατά το παρελθόν ανήκαν στο Δείκτη, αλλά ενδιάμεσα έβαλαν λουκέτο (πχ Αγροτική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πετζετάκις και τόσες άλλες).
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της τρέχουσας χρηματιστηριακής απαξίωσης είναι ότι εταιρείες που έβαζαν λουκέτο τη δεκαετία του 1990 έβγαιναν από το ταμπλό με τιμές άνω των 300 δραχμών (κοντά στο ένα ευρώ). Επίσης, μέχρι και την προηγούμενη δεκαετία δεν ήταν τεχνικά δυνατόν να πέσει κάποια μετοχή κάτω από το 0,08 ευρώ γιατί προσέκρουε στους κανονισμούς του limit up και του limit down. Αντίθετα, σήμερα βλέπουμε πολλές μετοχές με τρέχουσες τιμές κάτω του 0,1 ευρώ, όπως επίσης είδαμε και τράπεζες να προχωρούν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου διαθέτοντας τις νέες μετοχές τους (πριν το reverse split) προς ένα λεπτό του ευρώ, ή και χαμηλότερα. Η πτώση μάλιστα των μετοχών είναι τόσο μεγάλη που... σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να απεικονιστεί σε γράφημα! Αν για παράδειγμα πάρει κάποιος ένα πενταετές ή ένα εννεαετές γράφημα τιμών μιας τράπεζας, η πορεία του τελευταίου δωδεκαμήνου φαίνεται να είναι ευθεία, παρά το ότι έχει μεσολαβήσει πτώση της τάξεως του 90%(!)

Αυτά υποστηρίζει ο Χαμαιλέων. Ένα γράφημα δεν είναι δυνατόν να περιλάβει σχεδόν τα πάντα, καθόσον κινείται μεσά σε πλαίσια κάποιων απολύτων τιμών. Τελικά μήπως είμαστε κάτω του μηδένος; Μήπως κατά μεταφορική έννοια, βλέπουμε ραδίκια ανάποδα;

DINOSAUR είπε...

"Τα χρηματιστήρια ανεβαίνουν και πέφτουν ανάλογα με τις διακυμάνσεις της ανάπτυξης και της ύφεσης της οικονομίας. Αυτό που έχει συμβεί μόνο στην Ελλάδα, δεν είναι πτώση, είναι "πυρηνική" καταστροφή. Στις 450 μονάδες οι αποπληθωρισμένες τιμές βρίσκονται κάτω του μηδενός της δεκαετίας του ’90 όταν σχηματίστηκε ο δείκτης."

Και ο Κ. Στούπας συμφωνεί! "...κάτω του μηδενός"!

Ilias D είπε...

Καλημερα κυριες κ κυριοι.
Για τον Αντρεα.
http://www.protothema.gr/world/article/552008/apisteuti-exahroni-zitise-meeting-apo-tous-goneis-tis-gia-tin-ora-tou-upnou/

χαχαχαχα
Αντε με το καλο σιγσ σιγα.

michele είπε...

Ελα... Καλημερα,καλημερα σε ολους .Ναι οι τραπεζες ειναι κατω του μηδενος, εξαιρετικο το πρωτο σχολιο Καμπουλ με το λαο !

Δεινοσαυρινα, εξαρταται το χρονισμο,η κατω πλευρα της σφηνας παει πολυ χαμηλα

paolostar είπε...

Εδω τωρα σε αυτη την αναπηδηση που κανει πουλαει κανεις ή δεν πουλαει...Ιδου η απορια.
Καλημερα σε ολους.

Unknown είπε...

Αυτον τον άσχετο Μιχάλη αφού έχεις το μαιλ του γιατί δεν τον κάνετε σπαμ?

Αντε τον βλακα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν μπορουμε να κανουμε σπάμ.
Οτι βλέπουμε και δεν μας αρεσει το σβήνουμε.
Ειχαμε ησυχάσει αρκετό καιρο χωρις τον ΤΗΕΟ ειναι αλήθεια, ελπ´ιζω να μας κανει την τιμη και να συνεχίσει να απέχει...

Χρήστος είπε...

καλημέρα στους φίλους.
Ο Τσίπρας κάνει μασαζ στους υπουργούς του και νομίζει ότι πείθει και εμάς.
Τα ίδια Παντελή τα ίδια Παντελάκη. Δεν αλλάζε αυτός ο άνθρωπος με την προπαγάνδα και τα ψέμματά του, κρίμα.....αλλάζει η χώρα προς το καλλίτερο λέει τώρα και ότι τηρούμε τη συμφωνία κατά γράμμα....έλεος...
Εγώ προσωπικά θα ξεφορτώσω σήμερα με την πρώτη (νέα) ευκαιρία. Έχασα την πρωινή, δυστυχώς.
Την καλημέρα μου και πάλι

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Το κλασσικό σενάριο παίζει στο ΧΑΑ:
Μιλάει ο γελοίος και το ΧΑΑ πέφτει.

Unknown είπε...

Δεν λέει άσχημα πράγματα παιδιά!

michele είπε...

Ναι,αλλα μπορει να το βουλωσει ;;

Unknown είπε...

Το γαμισε...

michele είπε...

Σταματησε να μιλαει νομιζω ,ειχαμε μια αντιδραση

austin είπε...

Ναι...έανε τον δεξί ενδοσυνεδριακό 5 λεπτο δεξί ώμο την ώρα που μίλαγε.

Όταν σταμάτησε άρχισε να αντιδρά.

Χατζηνίκος είπε: Δεν βλέπω ερκλογές μπροστά. Το ύφος του πρωθυπουργού έδειχνε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα είναι συμπαγής!
Α και είπε ότι μετά από τέτοια πτώση στο ΧΑΑ, έχουμε τεχνική αντίδραση σαν ελατήριο! Γεια σου ρε Χατζηνικολάου! χαχα

Για να δούμε. Τις προηγούμενες φορές που μας περίμενε π... ήταν μαγκωμένος-ή έλεγε για πρόβλημα στον ορίζοντα.

michele είπε...

θα ερθει και του Χατζηνικου η σειρα.. εχει να πεσει κραξιμο .. αλλα επειδη με εχει μπλοκαρει μια φορα ,μετα με ξεμπλοκαρε και με ξααναακολουθησε

το παω χαλαρα τωρα

μπαρμπαλιας είπε...

μη χαριζεις
καστανα σε κανενα μπουστι....

michele είπε...

Σε κανενα Μπαρμπα ,ετσι!

Και για οσους τυχον δεν το ειδαν χτες και μετα τις επιμονες ερωτησεις μας καθε μερα ,ποσα εχουν γινει τα λεφτα της ΕΥΔΑΠ στην ΑΤΤ που εβαλε ο συντροφος Δουρου ,ας γινει μια ερευνα να ξερουμε

http://www.kathimerini.gr/848707/article/oikonomia/epixeirhseis/ereyna-gia-thn-ay3hsh-kefalaioy-ths-attica-bank-dienergei-h-ekt

michele είπε...

Υψηλα ημερας ,στοχος για τον FTSE οι 130 ,στοχος για ΓΔ 478

austin είπε...

Ναι ε? Εκεί μόνο ο στόχος? Κάτι παραπάνω δεν μπορείς να βάλεις?

austin είπε...

Όχι άλλο κάτω από εδώ...Να είναι retest (αν μπορεούμε να το πούμε λόγω μικρού επενδυτικού ορίζοντα) σε γραμμή λαιμού

μπαρμπαλιας είπε...

δλδ το 478 ειναι μαζίνο;;

michele είπε...

Εγω οπως ξερετε παω step by step ,δεν κανω προφητειες .Βαζω προυποθεσεις. Αν περασει απο κει βλεπουμε .Ξεκιναμε με τον ελαχιστο στοχο.
Οταν αυτος δεν εκπληρωνεται καταλαβαινουμε οτι εχουμε προβλημα

austin είπε...

Μία ερώτηση προς όποιον έχει ιδέα ή μπορεί να φανταστεί.

Η Βιοχάλκο δεν σταματάει με τίποτα την πτώση. Ακόμα και στον +2 πάει κόντρα κάτω. Μήπως, λόγω εντάσεων με Τουρκία γενικότερα, και επειδή έχει μπόλικα ανοίγματα εκεί, τρώει αυτό το ασύλληπτο και χωρίς ανάσα ξύλο?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Οχι

austin είπε...

Thanks αλεξ.

Κοίτα ρε που στην πτώση δεν το σταματά τίποτα και στην άνοδο είναι ψυχοβγάλτης. Όχι βέβαια ότι υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί άνοδο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πολύ ησυχία δεν έχουμε ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εκείνος ο ΚΟΝ που είναι ?

austin είπε...

Ε αλεξ, μετά το γ#$%^, όταν κάνεις ένα τσιγάρο απόλαυσης, δεν έχει ησυχία?? χαχα

Καθαρό πάντως το 5 λεπτο μέχρι στιγμής.

michele είπε...

Ελειπα και εγω , δεν αλλαξε τιποτα ετσι κι αλλιως ..να πω για την ΒΙΟ

Απο τη στιγμη που θελει να γυχωνευση το διαμαντι με πολυ χαμηλη τιμη ,οι επενδυτες δεν ακολουθουν και τον αποφευγουν ..
οποτε δεν εχει νοημα η ενασχοληση ,μετα το περας της συγχωνευσης το ξανασυζηταμε

michele είπε...

Δεν με ανησυχει ο σχετικα χαμηλος τζιρος,σε τετοιες περιπτωσεις ειναι "χεσμενοι" οι αγοραστες ,γυρισε δυνατα και η DEUTSCHE μετα τις δηλωσεις για buy back του χρεους της

αλλα ανησυχει ο Στουρναρας και αυτο δεν μ αρεσει ,πιεζει δηλ και οσον αφορα την Σεγκεν και οσον αφορα την αξιολογηση

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και περισσοτερο με το συνταξιοδοτικό.....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να πω και εγω κάτι για την ΒΙΟ.

Το αφεντικό δεν φημιζόταν ποτέ για την καλή του την καρδιά και το κέρδος που ήθελα να δώσει στους μικρομετόχους του.
Πάρτε μια μια τις εταιρείες του, το freefloat και πείτε μου πόσο δύσκολο είναι να παίζει νορμάλ το παιχνίδι ένας ΜΜ και να μπορεί κανείς να κερδίζει που και που.

Ε αυτός είναι μοναχοφάης. Δεν είναι κακό. Απλά δεν αγγίζουμε τα χαρτιά του. Το ότι συγχωνεύει ένα χαρτί 4,50 ευρώ με ανταλλαγή αποτιμώντας το πάνω κάτω 1, λέει πολλά.

Και δεν λέω για ξενους που δεν ακουμπάνε το χαρτί, παρα μόνο φιλικοί κωδικοί από το εξωτερικό. Άρα, μακριά και αγαπημένοι και ας πάει 10 ευρώ.

Όποια μετοχή δεν μας σέβεται, δεν της μιλάμε. Τόσο απλά.
Αφήστε τον στα 3 χρηματιστήρια, περισσότερο να ανησυχούμε μην σκάσει κανένα κανόνι στα ομολογιακά του και έχουμε φέσια στις έτσι κι αλλιώς ζομπι τράπεζές μας.

UPαισιοδοξος είπε...

Aλεξ
Τραγουδι... Αγγελος εξαγγελος
BOB DYLAN στα Ελληνικα απο ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ,

...αφου δεν ειχε νεα,ευχαριστα να πει,
καλυτερα να μην μας πει κανενα...

Μαλλον γι αυτο δεν πολυγραφουμε.
Τα συζηταμε με τον εαυτο μας,για να αποφασισουμε
χαχαχα

michele είπε...

Ακριβως αυτο Αλεξ. " Όποια μετοχή δεν μας σέβεται, δεν της μιλάμε. Τόσο απλά."

Παντως οταν τις συμμαζεψει και θελει να βγαλει και υπεραξιες καθοτι πολυ μαζεμενες πια ,θα τον ακολουθησω με τα δικα μου τα κριτηρια

UPαισιοδοξος είπε...

καλημερα να εχουμε ολοι μας

austin είπε...

Αλεξ (και Μιχάλη) περισσότερο το βλέπω σαν μία ένδειξη του τι μπορεί να παίζει από πίσω, παρά για τις μετοχές του και αν θα βγάλω κέρδος.

Έχω κάμποσες, απλά να πηγαίνει τόσο κάτω και για τον δανεισμό του που λες (πρόσφατα με έναν που είχε ασχοληθεί ενεργά με τον όμιλο ως εξωτερικός συνεργάτης, μου είπε συγκεκριμένα με μία δόση υπερβολής, "μπορεί να ρίξει έξω την χώρα αν κάνει ένα τσικ ο όμιλος".

Έτσι λοιπόν, αυτή η ελεύθερη πτώση της με έκανε να απορώ. Αν απλά είναι η συγχώνευση και όλα αυτά που είπατε, τότε δεν είναι και άσχημο νέο.

UPαισιοδοξος είπε...

Πληθος μαρτζινουχων,ειναι υποχρεωμενοι να πουλησουν σημερα.
Πουλανε λοιπον, τα χαρτια που δεν εχουν καταστραφει μεχρι σημερα.
Για αυτο και βλεπουμε, μια υστερηση στα πολυ καλα χαρτια,που σεβαστηκαν τους μετοχους τους, το προηγουμενο διαστημα.
Σεβασμος-σεβασμος αλλα δεν ειναι και ηλιθιοι να τα παρουν και ψηλα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και σε λιγο....ο ΓΔ κατω?...!

austin είπε...

Απόλυτα συντονισμένος με τον Γερμανό. Όσο χωνόταν και ο Γερμανός κάτω και εμείς. Μπορεί και τυχαίο...αλλά τώρα γύρισε πάνω ο Γερμανός, πάνω και εμείς

Το 0,5 το έχει για πλάκα ο γενικός.

michele είπε...

Σωστη παρατηρηση Απαισιοδοξε ,ειναι και αυτοι οι τεχνικοι λογοι ( margin κλπ)

michele είπε...

11.194% η αποδοση του 10 ετους στο +2,3% ,ανεβαινει

Επειδη τα κοιταμε ολα τεχνικα ,να πουμε εδω οτι κλεινει gap στο 11,342% της 10/8

austin είπε...

Βρώμισε και η συνεδρίαση λίγο... ήλπιζα για κίνηση και προς τον στόχο του Μιχάλη και μέχρι παρασκευή να πάμε στρωτά ανοδικά...

UPαισιοδοξος είπε...

Κυβερνητική πηγή: Ναι στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ

3-4 υπογραφουλες μεινανε.Μετα... στημενη λεμονοκουπα

μπαρμπαλιας είπε...

ο πουσταρδος ο στουρνος
την ειπε για τις συνταξεις οτι ειναι μεγαλες...
εγω θα διαφωνησω λεγοντας.
να δωσουν τις συνταξεις στους ναυτικους που τις εχουν πλερωσει με χρυσο συναλλαγμα,ενα.
δυο ,οσα χρονια δουλεψες να πλερωθεις και να σου πλερωσουν
αναλογικα επικουρικα που εχεις καταβαλει και ιατροφαρμακευτικα.
τρια,να μας πει στους δικους του συνταξιουχους απο το 2010
τι περικοπες εχει κανει....
και να αφησουν τις σκατοψυχιες ολοι τους...που διοριζαν για δυο τρια χρονια τα κοματοσκυλα και τωρα τους δινουν και μιραδι πλουσιο.
α στο γεροδιαολο επιτελους

austin είπε...

Τι έγινε ωρέ παιδιά...έχουμε κάτι άσχημο πάλι?

michele είπε...

Παταμε το 454 και βλεπουμε

Ilias D είπε...

Σωστος ο Ηλιας(ως ειθισται).
Μαζι σου .....

austin είπε...

Σε 5 λεπτά! σε 5! Αν δεν κρατήσει το 454 πάλι πρόβλημα

Ilias D είπε...

Το θεμα Μ. ειναι οτι οι αλλοι οχι μονο βλεπουν πριν καν το πατησουμε,αλλα το ρυθμιζουν κιολας.

UPαισιοδοξος είπε...

κι αν δεν κρατουσαν και η κοκα κολα με τον ΟΠΑΠ...

το ειχαμε ξαναγραψει προ 10ημερου περιπου.
Αυτοι οταν βρουνε κ.ω.λο μαλακο,βαζου και τα αχρι/ μεσα.
Και εχουμε τετοιους μαλακους πλεον ουουουουου...


UPαισιοδοξος είπε...

αρχι/ το σωστο

μπαρμπαλιας είπε...

εσενα σου εχωματαγραψει...
τις παροιμιες να τις λες οπως τις λεμε στον καφενε

UPαισιοδοξος είπε...

...ξαναματαγραψει το λεν στα μερη σας μπαρμπα χαχαχα, η οχι??

πρεπει ομως, να σεβομαι και αυτους, που δεν θελουν τετοια γραφη και ειμαι προσεκτικος

michele είπε...

Μπαρμπα σωστα τα λες ,αλλα θα σου τουτο:

Ειναι ενας συνταξιουχος που εχει ενα γιο σε παραγωγικη ηλικια ανεργο .

Η χωρα που ζει πτωχευει και εχεις δυο επιλογες. Η κοβει στο συνταξιουχο,προσπαθωντας να βρεις δουλεια στον ανεργο ( επενδυσεις κλπ)
η τα αφηνεις οπως ειναι και οι ανεργοι αυξανονται καθως δεν σου φτανουν.

Σε περιπτωσεις χρεοκοπιας καποιοι την πληρωνουν περισσοτερο απο τους αλλους .Ο συνταξιουχοι ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ησαν οι περισσοτερο ευνοημενοι.Και ας ειχαν πληρωσει, ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ οτι το συστημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να δινει 3 χιλιαρα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα Απαισιόδοξε

Μάρτζιν όμως λογικά δεν τα κλείνουν νωρίς ή τα αφήνουν κ μετά τις 16:00 ?

μπαρμπαλιας είπε...

να βαλουν κρισαρα οσοι αντρεπονται

μπαρμπαλιας είπε...

ναι βγηκα και εγω μαρζίν 22 ευρω...
για τετοια ποσα μιλαμε

UPαισιοδοξος είπε...

ΑΛΕΞ
Μεχρι τελευταιας στιγμης ,στις περισσοτερες ΑΧΕ.

austin είπε...

Τραγικό!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου
εγω εγραψα σαφεστατα περι συνταξεων...
να τις κοψουν ολες ,αν ειναι να δουλεψουν τα παιδια του τοπου.
αλλα οι πουστιδι ξερουν οτι τα παιδια δεν τους ξαναματαψηφιζουν...και παιζουν με τους γεροντους

michele είπε...

Σιγα μην κλεινουν νωρις ,τους τρωμε ζωντανους Αλεξ.


Κακο που εσπασε το 4,54 αλλα ειναι τοσο κοντα ,δεν εχει εκλειψει ο πανικουλης

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Thanks ΑΠ

μπαρμπαλιας είπε...

η χαρα του γκαντεμ Λεοτσακ

michele είπε...

Μπα αναγκαζονται Μπαρμπα ,ειναι οικονομικο θεμα.Εχουμε φαει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ για τις συνταξεις ( και τοτε που ησαν μεγαλες)

και τιποτα ,για την αναπτυξη,την επιχειρηματικοτητα κλπ

austin είπε...

Πάλι χώσιμο στην ουσία! Ότι και να πούμε είναι λίγο νομίζω...

michele είπε...

Ηρεμοι και ψυχραιμοι, να ειμαστε την κατασταση την ξερουμε

UPαισιοδοξος είπε...

Aλεξ
Τραγουδι... Αγγελος εξαγγελος
BOB DYLAN στα Ελληνικα απο ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ,

...αφου δεν ειχε νεα,ευχαριστα να πει,
καλυτερα να μην μας πει κανενα...

Μαλλον γι αυτο δεν πολυγραφουμε.
Τα συζηταμε με τον εαυτο μας,για να αποφασισουμε
χαχαχα

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

austin είπε...

Ναι οκ! Χρειάζεται ψυχραιμία...

Απλά να κλείσουμε και χαμηλότερα από χθες, πραγματικά φτάνει!

michele είπε...

FTSE εκλεισε υψηλοτερα ,ο δεικτης χαμηλοτερα ,ενδιαφερουσα συνεδριαση πανικου ,με πωλησεις ψηλα -πωλησεις χαμηλα

-8,65% η ΔΕΗ Η αλφα οπως παντα η καλυτερη τραπεζα .

austin είπε...

ΔΕΗ, ΒΙΟ, Ελλακτωρας, Ελπε...Τι εικόνα είναι αυτή?

Και πες εντάξει οι τράπεζες, σάπιες είναι. Αυτές? Το πρόβλημα είναι ότι πάλι ψηλά για τα δεδομένα του κλεισίματος ψώνισα και δεν προλαβαίνουμε την αντίδραση μέχρι την παρασκευή να μην κινδυνεύσουμε το σκ, γιατί ότι και αν λένε εμπιστοσύνη δεν υπάρχει στους ξεπουλητές.

michele είπε...

Το πως στηνονται τα κλεισιματα ( ΕΤΕ για 9 λεπτα στο 0,1350 ) και κλεισιμο στο 0,1270

κλεισιμο ΔΕΗ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ πολυ χαμηλα,ενω η ΕΕΕ > 4% ολη την ημερα,καταδεικνυει το "ψυχολογικο" κομματι της στιγμης

austin είπε...

Τουλάχιστον έχουμε καλό σχηματισμό στον ΓΔ και 3 μέρα κλείσιμο έξω από τα bollinger. Δεν μπορεί, επίκειται αντίδραση δυνατή και διαρκείας. Ένα καλό νέο να έβγαζαν οι κατσαπλιάδες...αλλά που.