Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΠ

X.A.A. LIVE 




                             


                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
OΛΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Εντος του μεγαλου πλαγιοανοδικου καναλιου S-S1 κινειται ο τιτλος  απο τον Μαιο της φετινης χρονιας .
Ηδη φαινεται να κατοχυρωνει την υπερβαση του επιπεδου 61,8% της fibo διορθωσης της τελευταιας πτωτικης κινησης,αλλα η πιο σημαντικη αντισταση ειναι η γραμμη Χ που επισημαινεται και με τις ελλειπτικες γραμμες στα 15,70 €.
Η ενδεχομενη ανοδικη διασπαση της ,θα αποτελεσει σοβαρη διαγραμματικη εξελιξη με πρωτο στοχο τα 16,85 στα υψηλα της 2/11 και κατοπιν στην ανω πλευρα S του μεγαλου καναλιου.
Η ζωνη 14,78 της πρασινης γραμμης και τα 14,55 του εκμο 30 ημ αποτελει απ την αλλη το πρωτο σημαντικο επιπεδο στηριξης σε περιπτωση αρνησης υπερβασης της Χ .
Η εταιρια βρισκεται σε φαση πληρους ιδιωτικοποιησης της καθως ηδη κατατεθηκε προσφορα /ες;  για το 51% (+16% σε 5 χρονια) .
Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις 12 Ιανουαρίου 2016 με το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών», ανέφερε η χθεσινή, λιτή ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

55 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...



Dim. Papadimoulis
‏@papadimoulis
Ο εναγκαλισμός του Κυρ. Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά "ορφανά" του Καραταζαφέρη και του Σαμαρά, δεν πρόκειται να ωφελήσει την υποψηφιότητα του......

προχθες εγραφα για τον υπογειο πολεμο
που θα φαει ο Κυριακος οχι μονο απο τους δικους του,αλλα και απο την σοβαροφανη σκεψη των "διανοουμενων"της αριστερας(φτου ρε).
οσον αφορα το Στυλιανιδη που μας προεκυψε εσχατως...και μονο οτι φωτογραφηθηκε με το Λαζόπλο τα λεει ολα.χονδρουλι να σε χαιρονται αυτοι που σε εχουν βαλει μπροστα και κοκορευεσαι οτι ομιλεις και για τον Καραμανλη.
ο Κυριακος εσπευσε να διαχωρισει οτι δεν εχει σχεση με οικογενειοκρατια ,αλλα θα του ελεγα οτι δεν πρεπει να αποκηρυξει τον σοφο γεροντα -πατερα του .
το εθνος θα ειχε παει μπροστα αν
τον αφηναν να εφαρμοσει την φιλελευθερη πολιτικη του για το μακεδονικο,για το ασφαλιστικο και για τοσα αλλα ,που οι Κολαδες του σκληρου πατσοκ οχι δεν τον αφησαν ,αλλα τον λασπολογησαν με αισχρο τροπο.
και τωρα ; τωρα ερχομαστε "οι μωρες παρθενες"και στα μουλωχτα μας ξεφευγει...οτι αν ακουγαμε το Μητσο ,η ελλαδα θα ηταν ευρωπη .
τωρα βλεπουν οτι εχουν ξεπουληθει ολα μα ολα πιρπαρα ,αλλα ειναι αργα και μη αναστρεψημα .
το θεμα ειναι οτι τις επιλογες των κολαδων και οι οποιες συνεχειζονται
αμειωτες ,τις λουζομαστε ολοι.
οσο για τον καραμανλη να σταματησει να προβαλεται σαν εθνικο κεφαλαιο
και αν ειναι μαγκας να βγει μπροστα και να αντιπαλεψει τον τσιπρα .
θα ηταν ηγετης αν δεν ανακατευοταν καθολου με τον εναν "η αλλον τροπο.
τωρα ακολουθει και αυτος τα πατηματα του τσιπρα,του διαχωρισμου δλδ της παραταξης σε αρεστους και μη.
ωξω ρε

σσ για τον Βαγελα λυπαμαι γιατι ειναι καλο παιδι και γνησιος ΝΔ
αλλα τον χρησιμοποιει το "παλιο"απο ολες τις πτερυγες της πολιτικης.
Βαγελα αποκηρυξε τους απανταχου "στυλιανιδηδες"και παλεψετο στα ισα με τον Κυριακο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Δύσκολο να αντισταθώ στο σημερινό διαμάντι, μιας και περιμένω την ιδιωτικοποίηση χτίζοντας θέσεις τουλάχιστον 2 χρόνια.

Ελπίζω οι Κινέζοι να μην με απογοητεύσουν.

25.000.000 μετοχές συνολικά.

στα 16 ευρώ : κεφαλ 400 εκατ άρα το 67% είναι 268 εκατ.
στα 17 ευρώ : κεφαλ 400 εκατ άρα το 67% είναι 285 εκατ.
στα 20 ευρώ : κεφαλ 500 εκατ άρα το 67% είναι 335 εκατ.
στα 21,50 € : κεφαλ 500 εκατ άρα το 67% είναι 360 εκατ.
στα 23,88 € : κεφαλ 597 εκατ άρα το 67% είναι 400 εκατ.

Σαν μέτοχος ελπίζω ότι η προσφορά δεν θα είναι μικρότερη των 360-400 εκατ.

σαν Έλληνας νομίζω ότι οποιαδήποτε προσφορά κάτω από 500 εκατ θα είναι ξεπούλημα.

Βέβαια τόσα χρόνια είδαμε ότι το λιμάνι χωρίς τους Κινέζους λειτουργούσε μόνο για να βγάζουν παχυλούς μισθούς η διοίκηση και το προσωπικό τους. Καμία ουσιαστική απόδοση, η δε συγκρίσεις με άλλα λιμάνια (πχ Ρόττερνταμ) είναι απογοητευτικές.

Τώρα αν είμασταν ικανοί μόνοι μας να πετύχουμε και να το αναπτύξουμε χωρίς τους Κινέζους θα μείνει αναπάντητο ερώτημα αν και εν μέσω κρίσης κ συνδικαλισμού μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Το Ελληνικό, ο ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και όλες οι άλλες ΔΕΚΟ ανήκουν σε όλους τους Έλληνες, δεν ανήκουν στους συνδικαλιστές τους και στο προσωπικό τους.

Το ότι βέβαια ξεπουλάμε τα ασημικά του κράτους για εξυπηρέτηση χρέους και όχι πηγαίνοντας αυτά τα χρήματα για κάποια ανάπτυξη ή επένδυση μελλοντικών γενεών είναι σίγουρα στενάχωρο αλλα δυστυχώς επτωχεύσαμε τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

mixalis mixalios είπε...

Όλα σωστά και των δύο...Για το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ο Βαγγελας είναι καλό παιδί... αλλά μάλλον μικρή σημασία έχει!

Καλημέρες σε όλους!

Λευτερης είπε...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bqqdwqVmosQ

Καλή σας ημέρα.

Λευτερης είπε...

Λιμάνι Πειραιά: Κατατέθηκαν οι προσφορές, 12 Ιανουαρίου τα σπουδαία για τον ΟΛΠ

http://www.ypodomes.com/

μπαρμπαλιας είπε...

Λευτερη κλμ
καλα εκανες και μας θυμησες την αληθεια.
η ιστορια επαναληφθηκε με τους γιαλατζι .τα αποτελεσματα εδω τωρα

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ σε ολους
τι σας επιασε ολους ρε πρωινιατικα αχαχαχαααα

εκεινο που εχω να προσθεσω ειναι
για τη δηλωση του π/θ τσιπ στη βουλη οτι ταχαμ ντουχαμ ειναι υποχρεωση της πολιτεια και συγνωμη απο τους κκ πουστιδι,για το συμφωνο συμβιωσης.
μακρυα απο μενα οι υποκρισιες του Αιγιαλειας και των απανταχου θεουσων,το γκωλο του ο καθενας τον κανει οτι θελει ,αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω δυο συχαμενα να φιλιουνται δημοσια και ουτε να ανεχομαι και μπροστα στο παιδι μου τους χαπακηδες να κανουν παρελαση στο Συνταγμα.
τωρα αν το παρουμε κιαπο την αναποδη...δικαιωμα του καθενος ειναι να διαχειριζεται το τομαρι του μετα το θανατο του κατα την επιθυμια του...πχ στην πυρα "η στο πανεπιστημιο για ερευνα και οχι να σκυλευεται απο τα κυκλωματα των παπαδων, των νεκροθαφτων, των συγγενων που κανουν χαμο για το ποιος εχει δικαιωμα "η μη στην ταφη κλπ κλπ και να μη σε φτανουν δεκα χιλιαδες να ανταπεξελθεις στην κρατουσα υποκρισια και αυτα αν εχεις δικο σου ταφο.αμα πας σε κενοταφειο εκει και αν ειναι η ξευτιλα.
στην πυρα με ενα συμβολικο παραβολο στο Δημο της γειτονιας κυρτσιπρα και αφηστε τα των θεωριων και δικαιωματων των πουστιδι και πουτανων στην κρεβατοκαμαρα του καθενος και στην τσονταρια του γκουγκλέ


Λευτερης είπε...

Αν δεχόμεθα το ζευγάρι άνδρας –γυναίκα ως φυσιολογικό, θα πρέπει να δεχθούμε ότι το ζευγάρι άνδρας- άνδρας, γυναίκα-γυναίκα, δεν είναι φυσιολογικό.
Αλλά επειδή όλοι κάνουμε λάθει, ακόμη και η φύση, το αποδεχόμαστε.
Αποδεχόμενοι όμως το μη φυσιολογικό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πανηγυρίζουμε κοινωνικά.
Τα σάλια και τα κολοπιάσματα στο κατ ιδίαν.
Βέβαια σε καμία των περιπτώσεων δεν μεγαλώνουν παιδιά.
Μπάρμπα σηκώθηκες ορεξάτος και δίνεις τροφή. Καλημέρα.

Χρήστος είπε...

Καλημέρα στους φίλους.
Βρε Μπάρμπα, που τους θυμήθηκες τους κολλάδες......πράγματι τότε μου ήταν από τα πιο μισητά πρόσωπα στην τηλεόραση και οχι μόνο.
Για τον πατέρα Μητσοτάκη, προσυπογράγω 100% τα γραφόμενά σου και βάλε.
Για τον Κυριάκο έχω μερικές επιφυλάξεις, επειδή όταν τον έκανε υπουργό ο Σαμ δεν έκανε και τίποτα, φοβούμενος πολιτικό κόστος, προφανως, και παίζοντάς το πολιτικάντης 100%....αρνητικό για ένα νέο, φέρελπη, ανερχόμενο πολιτικό,...που και να ενσωματωθεί στο σύστημα, .....θα πέσει σε πλήρη απραξία, κατά την άποψή μου πάντα.
Από την άλλη ο Βαγγέλας είναι παλιός, με ''αρθρητικά'', τον διαγνώσκω, αρνητικό αυτό την σήμερον ημέραν, όπως θα έλεγες.
Τώρα για τον Καραμανλή, τον πρόσφατο, εκφράστηκα πριν λίγες ημέρες εδώ........καλλίτερα να μην του δίνουν τόση σημασία......σε κακό θα τους βγεί, για να μην πω περισσότερα και στενοχωρήσω φίλους εδώ μέσα.
Για τους gay.......υπάρχουν @ούστηδες και @ούστηδες......οι περισσότεροι αξιοπρεπείς που σέβονται τους γύρω τους, μαζί με τους εαυτούς τους, αλλά και άλλοι πραγματικά για τα μπάζα, προκλητικότατοι, σαν τα τσογλάνια που ντύθηκαν παπαδες και φιλιόντουσαν στη κάμερα, μπροστά στην μητρόπολη εχθές....τι να πω.....δύσκολη εξίσωση αυτή, ας την λύσουν οι σπουδαιότεροι εμού..........
Την καλημέρα μου.
Υ.Γ. Βρε Μπάρμπα τι μας έκανες πρωί πρωί και γράφουμε εκθέσεις ιδεών....χαχαχα.....

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! Γειά σου ρε Μπάρμπα! Η κοινωνία κάποτε ήταν (δήθεν ή originale) πουριτανή και δεν επιτρεπόταν να κάνεις πράγματα "σοδόμων και γομόρων". Σήμερα, ειδικά η δικιά μου, η νέα γενιά, αν πει τους ενδοιασμούς του ή την κάθετη άρνηση της σε αυτό το σύμφωνο, θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση που είχε η "ανωμαλία" από τους τότε πουριτανούς.

Τι φασίστα θα σε πουν, τι οπισθοδρομικό, τι κολλημένο κτλ κτλ. Κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί! Μόνο ένα πράγμα έχει μείνει ίδιο: η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ, που λέγεται απλά ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.

Και για όποιον ακόμα πιστεύει σε ΣΥΡΙΖΑ, τον παροτρύνω να ακούσει σήμερα την εκπομπή του Τράγκα που έχει μαζεμένες όλες τις ατάκες του 2015 από τους πολιτικούς.
Για ακούστε το, να πέσουν και τα τελευταία μετερίζια πίστης σε αυτή την ΗΛΙΘΙΑ κυβέρνηση. Θα σας βάλω και Link στην απογευματινή ανάρτηση.

Γιατί με το σκάνδαλο των τραπεζών που δεν έχει υπάρξει στον αιώνα...Δεν έχει υπάρξει και τέτοιο ψέμα ποτέ ξανά από κυβέρνηση! Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής ο Σαμαράς είχε και την προιστορία με το Σκοπιανό, που μπορεί να είχες και αμφιβολίες.

Με τον Τσίπρα?
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ CASE STUDY ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Unknown είπε...

Καλημερα...
Για το χθεσινο ξεφτυλικι περαστικα μας...θελουμε να γινουμε ευρωπαιοι με νοοτροπια χωριατη!!! Αυτο δεν γινεται....

Ολπ...270---340 μυρια!!!
Μην ξεχνατε τις τραπεζες τις πουλησε ολεςςςςς για 750 μυρια!!!!!

Κραταω μικρο καλαθι...

Περιμενα ενα καλοπισμο προς το τελος του ετους....αλλα εχω παρει το κρανος μου για το ξυλο που μπορει να ξαναφαω....πολλα λογκ τα εκλεισα κ ειμαι ετοιμος για σορτ!!!

Στην σποτ ειμαι σε
Ελπε οπαπ μυτηλ αλφα ευρομπανκ ευδαπ μιγ

Καλη τυχη διοτι μεχρι τον φεβρουαριο την χρειαζομαστε

austin είπε...

Τι σκατά ρε Αχιλλέα...Πάλι ξύλο θα φάμε τόσο άμεσα? Τι σκατά? Μπήκαν οι τράπεζες, τις πήραν τσάμπα, προχωράει πολλά ο Τσίπρας, προς ώρας γιατί να μας χώσουν τόσο πολύ. Από μέσα Γενάρη να τρέμουμε...Αλλά από τώρα? Τι να πω πλέον..

Unknown είπε...

Το 2016..αν δεν μας ξαναπανε σε εκλογές η γκρεξιτ θα είναι καλό λόγο ντραγκι κ ρυθμίσεις χρέους.. Αλλα επειδή δεν τζογαρω αλλά προσωπικά επενδυω προτιμώ να μην ξανά καρδιοχτυπησω..

Θέλει πολύ προσοχή από δω κ περα!
Αλλιώς το 2016 θα είναι το χειρότερο όλων

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους ... η τσονταρια του γκουγκλε ,τι διαβαζουμε χαχα

Το χθεσινο νομοθετημα επρεπε να ειχε ηδη γινει,προστατευει τα αστικα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων.

austin είπε...

Πάνω που μας συνήθισαν σε έντονες κινήσεις μετά από καιρό, έπεσαν τα Χριστούγεννα και πάλι τα ίδια...ραθυμία!

μπαρμπαλιας είπε...

τσονταρία ...
για την πιστη αποδοση

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΜΟΥΤΟΥ "τσιγγούνη" φίλε μου, δώσε κάτι παραπάνω για τον ΟΛΠ...
χαχα.....

Μ.Ο είμαι κάτω απο 14.

300 εκατ πάντως θα βάλει ο νέος επενδυτής για να αναπτύξει τον χώρο....


austin είπε...

Δεν είχε για εμάς ο Αη βασίλης καλό δωράκι...να ξεπεράσουμε τις 640 μονάδες πριν κλέισουμε! Κρίμα.

austin είπε...

Χθες κάνανε ένα μπράπα μπρούπα σε Τενεργ, έφτασε 2,66 και μετά χώσιμο.

Σήμερα κάτι παρόμοιο (αλλά στα συμβόλαια) έγινε στο ΕΧΑΕ.

Ε τι θέλουν πλέον...όλα τσάμπα τα έχουν πάρει, άντε να ξεκολλήσουμε. Έλεος πλέον

Unknown είπε...

Χαχααα γιαννη ενας εκανε προσφορα στο λιμανι..μονο ο κινεζος!!!

Ποσο ντε θαδωσουν????

Χαλια ολα .....κουραγιο ομως!!!
Η αγορα ειναι περιεργη...εγω λεω αουτ!! Μετρητο τωρα!!!

austin είπε...

Τι αουτ ρε συ Αχιλλέα? Αν είναι να είμαστε άουτ τώρα, καλύτερα να μην ασχολιόμαστε καν. Κοροιδευόμαστε? Μετά από ΑΜΚ, με 3/4 τράπεζες να είναι μία ανάσα από την τιμή ξεφτίλας τους και πρέπει να είμαστε άουτ?

austin είπε...

Πωπω το Φρίγο...Πάει να επιβεβαιώσει καραμπινάτο Κεφάλι ώμους με τιμή στόχο που ούτε να την σκέφρτομαι δεν θέλω...

μπαρμπαλιας είπε...

το ξυλο αρχησε και πεφτει στρειτθρουέ

austin είπε...

Μπάρμπα στην συγκεκριμένη φάση δύο πράγματα με ανησυχούν. Γιατί Τιτάνας και Φαγκρί δεν αντιδρούν γερά να πάνε εκεί που πρέπει.

Γιατί μένουμε τόσες μέρες σε αυτά τα επίπεδα...Ούτε 1000 μονάδες να ήταν το 620.

austin είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=AvBty-73tYg

Θαυμάστε παπατζή!

ArTaXiA είπε...

Καλοί μου φίλοι καλημέρα.

Θα απαντήσω στον Austin:

"Γιατί ΦΦΓΡΠ και ΤΙΤΚ δεν πηγαίνουν εκεί που πρέπει;"

Απ: Γιατί αμφότεροι τίτλοι απλώς αντέδρασαν από την έντονη πίεση λόγω rebalancing και καθώς υπάρχουν κέρδη περί του 20% από τα χαμηλά τους, δίδεται η δυνατότητα ρευστοποίησης, δοθέντος και του τέλους έτους που πολλοί θέλουν να έχουν λεφτά και όχι χαρτιά στα χαρτοφυλάκια. Προσωπικώς ΦΡΛΚ και ΦΦΓΚΡΠ που είχα αγοράσει στα χαμηλά τα έδωσα από την Παρασκευή, και περιμένω με ρευστό για τυχόν ευκαιρίες.

Panagiotis είπε...

http://www.topdeal.gr/?p=379#more-379

spooky είπε...

Καλημέρα σε Μικέλε και φίλους του blog.
Καθώς νωρίτερα αναφέρθηκε ο ΟΛΠ καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται να ρίξουν μια ματιά και στο παρακάτω :
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113876968

michele είπε...

Σε αυτες τις περιπτωσεις ,ειθισται το τιμημα να ανεβαινει λιγο κατοπιν εκκλησης του πωλητη και ιδως επειδη ηδη ο κινεζος βρισκεται εδω και θα το παρει.

Δεν μπορω και δεν εχω περαιτερω στοιχεια,αλλα η εμπιστοσυνη μου στις γραμμες εκφραστηκε στο σημερινο διαγραμμα.
ΜΟΝΟ ανοδικη υπερβαση των 15,70 θα δωσει κινηση

michele είπε...

Κατα τα αλλα η αγορα κανει τα συνηθισμενα σε τετοιες μερες,οι περισσοτεροι που θελουν να πουλησουν το εχουν κανει ( για να εχουν λεφτα και οχι χαρτια)
και
οσοι τοποθετουνται εν οψεi January effect το κανουν με τροπο

michele είπε...

Στενευει το ενδοσυνεδριακο τριγωνο ,κατω απο 616,4 κατω
πανω απο 617,40 πανω ..τριχες δηλ

μπαρμπαλιας είπε...

τα ξενα χρηματιστηρια ως συνηθως γερα και ανοδικα.
η παλιοκοτα εδω μεσα στη λασπη οπως παντα.

austin είπε...

Αρταξία μάλλον έχεις δίκιο...Αλλά σιγά τα κέρδη κιόλας. Έφαγαν χώσιμο γερό και τώρα κάθονται πολύ χαμηλά. Το καλο που τους θέλω απλά να κοροιδεύουν και μην μας κρύβουν πάλι καμία χοντράδα...

Σκέφτομαι να δώσω και τα υπόλοιπα ΟΠΑΠ...ζορίζεται και δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι ακόμα η εικόνα του...

Έχω και κάτι νεύρα που χθες αδράνησα στην ρουφιάνα την ΔΕΗ και σήμερα στο ΕΧΑΕ...για αυτό και έφυγα, μην βλέπω την ραθυμία.

UPαισιοδοξος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Καλα κερδη στη νεα χρονια.



Ξεχωρα, προσωπικες ευχες στον οικοδεσποτη Μισελ.

austin είπε...

Βέβαια, εγώ θέλω να ανέβει το ρημάδι και η S&P λέει για κίνδυνο στάσης πληρωμών λόγω πολιτικής αστάθειας...

μπαρμπαλιας είπε...

αισιό αντευχομαι

michele είπε...

Χρονια πολλα Αισιοδοξε! και σε ολα τα παιδια

austin είπε...

Χρόνια πολλά αισιόδοξε και στους λοιπούς.

Το έσωσε άραγε η ΜΟΗ??

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η austin είπε...
Χθες κάνανε ένα μπράπα μπρούπα σε Τενεργ, έφτασε 2,66 και μετά χώσιμο.


ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Μεταβίβαση μετοχών από τον Εμμ. Μαραγκουδάκη

Μεταβίβασε 130.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή", συνολικής αξίας 317.200 ευρώ, προς τους υιούς του, Βασίλειο Μαραγκουδάκη και Αλέξανδρο Μαραγκουδάκη ο μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης .
Έλαβαν από 65.000 μετοχές έκαστος.

austin είπε...

23/12/2014 ο ΓΔ και μετά το ξύλο της ανακοίνωσης του ΠτΔ έκλεισε στις 853 μονάδες. 1 χρόνο ακριβώς μετά αυτές οι μονάδες φαίνονται σαν άπιαστο όνειρο!

austin είπε...

Ενδιαφέρουσα πληροφορία Ανδρέα...Αλλά τι? Έκανε την μεταβίβναση από το ταμπλό? χεχε.

Τελικά, ίσως πάει η ΕΕΕ στα 20,95-21,2 που μέχρι χθες πίστευα...

michele είπε...

Δεν εχει καμμια σχεση το χωσιμο στην Τενεργ με τα ενδοιοικογενειακα του Μαραγκουδακη

ArTaXiA είπε...

Ενδοοικογενειακή βία!

Mic, αν αύριο κατέβεις στο γραφείο πες μου να περάσω για ευχές!

austin είπε...

Βλέπουμε ότι να ναι! -8% η Τενεργ με χάσμα το πρωί...Τι σκατά?

michele είπε...

Αυριο δεν δουλευει το μαγαζι ,μονο για κανα καφε θα κατεβαινα :)

austin είπε...

Αν πάτε και με θέλετε...αυτοπροσκαλούμαι! χαχα

Γεια σου ρε Τιτάνα, τιτανοτεράστιε! Σειρά σε μίρλα έχει η Γεκάρα...

ArTaXiA είπε...

Α ναι; Ιδέα δεν είχα. Καμπούλ γίναμε! ;)

austin είπε...

Έχουμε μία μέρα συσσώρευσης και τρεις ακόμα διόρθωσης. Άντε παιδιά, καλά χριστούγεννα και από εβδομάδα να κάνει κάτι το μαγαζί!

dimivax είπε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παρέα με υγεία!!!

michele είπε...

Δημητρη ωραια κλεισαμε ! Καλ Χριστουγεννα σε ολη την οικογενεια !

austin είπε...

Μας έσπασαν τα @@ όλη μέρα για να το κλείσουν θετικό. χεχε! Άντε καλή ξεκούραση σε όλους!

michele είπε...

Καλο το κλεισιματακι χαχαχ σιγα μην σπαγανε τον εκμο 20 στο 615 ,ανευ διαφοροποιησης σοβαρης η εβδομαδα
Παμε στην αλλη να παιξουμε 3-4 μερες κατι

Andreas D. είπε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλα χριστουγεννα σε ολους.Δεν λεω ποτε καλα κερδοι γιατι το γκαντεμιαζω.παντος το οτι βγηκαν αγοραστες στο τελος κατι μπορει να σημαινει.και φυσικα οταν ακους για κλαμα το 16 γινεται το αντιθετο.μεχρι τελος του χρονου πολλα μπορουν να γινουν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ο Καμπούλ δουλεύει κανονικά αύριο σε ξένες αγορές κ ομόλογα..
Να περάσετε όμορφα αν πάτε για καφέ.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.