Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Παπαδημουλης, Αλαβάνος, Γλεζος, Κωνσταντόπουλος (πατέρας Ζωής), Λυκουδης, Μπάρμπα Φώτης, Κουναλακης σε πορεία ενάντια στην επίσκεψη Κλίντον το 1999



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

12 σχόλια:

Ilias D είπε...

to 1999 δεν ειμασταν κυβερνηση για.

austin είπε...

Πως τα φέρνει η ζωή ε? Και τώρα "πίεζαν" να κανονιστεί η συνέντευξη με τον Κλίντον. Ρόμπες.

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/economy/article/514270/regling-pros-athina-min-perimenete-megali-elafrunsi-tou-hreous/

Ilias D είπε...

Όπως αναφέρουν οι Financial Times και το Βloomberg, η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης προσφορών για την εξαγορά της Finansbank, με το τίμημα πώλησής της να τοποθετείται στα 3 δισ. ευρώ.
Η πώληση της τουρκικής θυγατρικής της αναμένεται να συμβάλλει θετικά στη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων για την Εθνική, προκειμένου η τράπεζα να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις της Ευρωζώνης.
Όπως επισημαίνουν τα δημοσιεύματα, η κυρίαρχη προσφορά που έχει δεχθεί για τη Finansbank η Εθνική είναι εκείνη της Qatar National Bank, που εδρεύει στη Ντόχα και βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς assets σε Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία.

Απο Λεωτσακο μερια.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τωρα που ειμαι πιο χαλαρος να ζητεισω συγνωμη απο τα παιδια που εχουν το σαιτ και μετα απο ολους τους αλλους για τον τονο των μυνηματων μου για τον τραπεζιτη...αλλα οταν εχεις παρει ενα εκατομ... μετοχες της γιουρομπ...στο 0.133 και σου λεει ο τυπος οτι τωρα απο το 0.020 θα διπλασιασεις και το λεει αυτο οταν το χαρτι ειχε 0.045 μετα 0.037 μετα 0.025 και τωρα 0.020 δεν ειναι για αστεια.πιστευω οσοι χανουν πολλα να καταλαβαινουν τι λεω..καλο βραδυ σε ολους.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ ...δεν εισαι μονος σου,αλλα αυτο δεν λεει και τιποτα
για τον αλλον συμφωνω,ξυνει πληγες

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣ

michele είπε...

ΟΠΛΑ μην ανησυχεις ,το διαδικτυο ειναι ενα αχανες καφενειο ανταλλαγης ιδεων και πληροφοριων. Εχουμε παντα μια ανοχη σε οποιονδηποτε μας κανει παρεα,τουλαχιστον αρχικα. Αν συνεχιζει να ..ενοχλει τον σβηνουμε. Πολλα σβηνονται που δεν προλαβαινουμε να τα δουμε..μα εγω μα καποιος αλλος. Η κατασταση ειναι δυσκολη για ολους και χρειαζονται και η υπομονη και η ανοχη

Ilias D είπε...

Ο αρθρογράφος του δημοσιεύματος επικαλείται εσωτερική ανάλυση του ΔΝΤ στην οποία αναφέρεται ότι τα 2/3 των μεταρρυθμίσεων βρίσκονται ακόμα μόνο στα χαρτιά και ως εκ τούτου διαπιστώνεται μεγάλο έλλειμμα στην υλοποίηση. Ως λόγο της καθυστέρησης οι συντάκτες της έκθεσης προβάλουν τις πρόωρες εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου και σημειώνουν ότι οι παραλείψεις έχουν φέρει την εφαρμογή του τρίτου προγράμματος εκτός χρονοδιαγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, η αξιολόγηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει τον Οκτώβριο, μπορεί να ολοκληρωθεί τελικά το Δεκέμβριο.

Μέχρι τότε ίσως η Ελλάδα να αντιμετωπίσει χρηματοδοτικό πρόβλημα. Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι ενδέχεται να μην εκταμιευθούν τα 3 δισ. ευρώ στη χώρα λόγω των καθυστερήσεων στις μεταρρυθμίσεις αλλά και πως ακόμη και οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους ενδέχεται να μεταφερθούν στο τέλος του χρόνου.

Ενα δημοψηψηφισμα θαδινε τη λυση.
Αν δεν ειναι αρκετο θα κανουν καμια 10ημερη ακομα,ξερουν τα παιδια του 15μελους.
Αρκει να ταξουν κοψιμο του ΕΝΦΙΑ κ μη πληρωμη των χρωστουμενων.

Ilias D είπε...

Εν τω μεταξυ το NBG εκλεισε θετικο.
Μας τρολλαρει;η πηραν το νταουλι οι αγορες κ χορευουν ολη τη χωρα εκτος απο την κυβερνηση;