Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ 



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

26 σχόλια:

Unknown είπε...

Το Γκρέκο πρασινοοοο χαχαχα και καλό όγκο.....

μπαρμπαλιας είπε...

τα παιδια του"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"
σπασανε ολα τα ρεκορια παγκοσμιως...
βεβαια δεν τους νιαζει καθολου γιατι εχουν τα λεφτα τους εξω ...οι μαγκες

Unknown είπε...

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να ειναι λιγο αφελές. Συμφέρει τους μεγαλομετόχους των τραπεζών να πέσουν χαμηλά οι τιμες των μετοχών αν ειναι να συμμετάσχουν στις ΑΜΚ;

Unknown είπε...

Γεια σου Γεώργιο φιλε μου.... Σωστή η ερώτηση σου και βεβαια δεν τους συμφέρει και για αυτο όλοι πιστεύουν οτι οι τιμές θα ειναι ποιο υψηλές !!!

austin είπε...

Γιώργο περίεργη ερώτηση...τους συμφέρει δεν τους συμφέρει, εν ξέρω αν είναι στο χέρι τους να το επηρρεάσουν 100%. Πιο μεγάλα κεφάλια κάνουν κουμάντο.

Επίσης, αν κάποιος μεγάλος μπήκε σε ανακεφαλαιοποίσηση της Πειραιώς για παράδειγμα, για ποιο λόγο να μην θέλει πολύ χαμηλή τιμή για μουαγιέν "ουσίας"?

Τέλος (και κάτι που δεν ξέρω με σιγουριά) δεν νομίζω ότι συμβαίνει πολλές φορές ανακεφαλαιοποίηση σε υψηλότερες τιμές...

Προσωπικά, με αυτό που είδα σήμερα, μόνη ελπίδα έχω να κάνει το ράλλι πριν την ανακοίνωση της ΑΜΚ για να μπορέσουμε να μειώσουμε λίγο τις ζημιές από τούδε και πέρα...αλλιώς, κακή φάση.

michele είπε...

Mεγαλομετοχοι που ηδη εχουν υποστει απωλειες απο προηγουμενες αυξησεις και δεδομενης της αδυναμιας μικρων χαρτοφυλακιων να ακολουθησουν ευνοουνται απο χαμηλες τιμες οπου σαρωνουν τα δικαιωματα ,αυξανοντας αν οχι κρατωντας το ποσοστο τους

Μετα και το το καινουργιο ρεκορ προς τα κατω που κανουν οι τραπεζες αν και τα χαμηλα τους δεν τα επιασαν σημερα

νομιζω αυτη θα ειναι η τελευταια μεγαλη αυξηση που θα τις βοηθησει να επιβιωσουν.

Προηγουμενα χαμηλα: ΠΕΙΡ---- 0,196
ΑΛΦΑ----- 0,20
ΕΤΕ-------0,79
ΕΥΡΩΒ-----0,08

Unknown είπε...

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αυτό που είχα στο μυαλό μου ειναι οτι όσο χαμηλότερες τιμες τόσο μεγαλύτερο το dilution και μάλιστα τωρα που φαίνεται οτι δεν θα τις καλύψουν μόνοι τους όπως το 2014.

austin είπε...

Για να δούμε τι θα μας κρύβουν οι επόμενες συνεδριάσεις...;

Ίσως κάποιον που θα μπει σπίτι μας, να μας δέσουν τα χέρια για να μην μπορούμε εμείς να κάνουμε εντολή.
Ίσως ο νέος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λογαρισμός εκκαθάρισης να μπλοκάρεται σε άνοιγμα και κλείσιμο, και να μπορεί κάποιος έλληνας επενδυτής να κάνει εντολές μόνο όταν τρώνε μεσημεριανό τα funds.
Ίσως πλέον με την εφορία να μας έρχεται και μία αίτηση για οικειοθελή αποχώρηση από την χώρα, για να μας το δηλώσουν ακόμα πιο προκλητικά ότι οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τον απλό κοσμάκι...

austin είπε...

Επίσης κάτι άλλο που έχει ενδιαφέρον (όχι ότι παίζει βέβαια και κανά σημαντικό ρόλο) είναι ότι το σημερινό κερί, δεν είναι όπως η αρχή που έκανε για τα επόμενα 2-3 κόκκινα κεριά στις χοντρές πτώσεις το παρελθόντος (ΠτΔ και μη πληρωμή του ΔΝΤ).

Όσο για την κυβέρνηση...Βοήθησαν στην αισχρή κερδοσκοπία, γιατί ειλικρινά, αρνούμαι να δεχτώ ότι έχασαν τα μεγάλα ψάρια. Απλά μπορεί να αργήσουν να κερδίσουν...Αντί για ένα μήνα, να τους πάρει 6 μήνες.

Δεν βοήθησαν ΚΑΝΕΝΑΝ άπορο ουσιαστικά, απλά βοήθησαν να βγάλει κάποιος από 5400%-10700% κέρδος, όπως γράφει και ο ΠΛ...

Πλέον η ρετσινιά είναι πολύ μεγάλη...Ντροπή τους. Πραγματικά ντροπή τους.

Όσο για το ΧΑΑ...αν δεν μας κάνουν μαδουραίους, αργά ή γρήγορα θα επανέλθει. Μπορεί να αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε εταιρείες μέχρι να πούμε ότι ξεκαθάρισε η κατάσταση, αλλά μόνο κάτω δεν μπορεί να πάει.

Είμαστε σε φάση σχηματισμούς διπλού πάτου.. Εκτός αν μας εκπλήξουν για ακόμα μία φορά, πάμε σε εκλογές, και ο διπλός πάτος γίνει στο 471. Τι σκατά όμως, μία ανάσα δεν θα πάρει πριν τις εκλογές?

ArTaXiA είπε...

Austin φίλε μου. Με την ίδια ευκολία που χθες έφυγε η ΒΙΟ, αύριο μπορεί να φύγει ο ΟΤΕ. Με αυτή την έννοια και να παντρευτείς μια εισηγμένη πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος του spueeze out. Ενίοτε έπεται μιας κουραστικής και επώδυνης απαξίωσης εμπορευσιμότητας.

michele είπε...

Ωχ ,διαβλεπω μια καποια δυσαρεσκεια λογω του Ηρακλεους ;;

Unknown είπε...

Μιχάλη όσον αφορά τις αμκ.... Τωρα ειναι στην μέση το τχς!!!!!! Δεν θα ειναι τόσο εύκολα τα πράγματα διότι έρχονται και οι ιδιωτικοποίηση των τραπεζών.... Δηλαδή τι;;; Θα φαληρηση τόσο εύκολα το τχς για να κάνουν σε ξεφτίλα τιμή αμκ οι ιδιώτες ;;;;;
Χαχααα να δω ποιος θα βάλει υπογραφή για το ξεπούλημα των τραπεζών και στην εξαφάνιση των 40δις του τχς!!!!!!!!!!

michele είπε...

Εχει μια λογικη αυτο λες Αχιλλεα,αλλα σου υπενθυμιζω τις πρωτες τιμες των αυξησεων του 2013..

αλλωστε και το ΤΧΣ θα εχει ελπιδες μειωσης της χασουρας με αυξημενο ποσοστο συμμετοχης

ArTaXiA είπε...

Mic δεν είναι ο ΗΡΑΚ μόνο. Ήταν η ΑΡΒΑ, η ΕΠΑΤΤ, ΝΟΤΟΣ, ΕΛΑΙΣ, ΕΛΜΕΚ, ΠΑΠΑΚ. Τις είχα όλες....

ArTaXiA είπε...

ΜΠΣΤΚ, ΓΚΟΥΤ & ΤΣΙΠ, και μετά η ΔΚ. ΚΙ άλλες που δεν θυμάμαι.

ArTaXiA είπε...

ΕΛΑΣΚ, ΛΑΜΨΑ, ΛΑΜΠΡΚ...

mixalis mixalios είπε...

Κανείς το λάθος artaxia και εχεις μετοχες αξίας με βασικό μέτοχο με ρευστότητα! Σε αυτό το Κ@Λ@χανειο που εμείς ονομάζουμε ΧΑΑ είναι Ότι πρέπει για αυτούς πούμε λίγα τα παίρνουν όλα...Μόνο Παυλίδη δεν είδα να έχεις...

ArTaXiA είπε...

Δεν είχα. Είχε ο Βγενόπουλος και δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φθηνή.

mixalis mixalios είπε...

Ο Βγενόπουλος σου πήρε τη ΔΚ για την οποία όμως δεν νομίζω να έχεις παράπονο...Το θέμα τώρα είναι ακουμπάμε τα σαπακια που έκαναν σήμερα -30% στο αυριανό -30 ή μακριά και αγαπημένοι? Εγώ λέω να κάνω μια τροχιοδεικτικη μήπως βγάλω κάνα σπασμένο της σημερινής ανείπωτης χασουρας...βέβαια θέλω πολύ δουλειά ακόμα άλλα ας όψεται ο Αλέξης...

ArTaXiA είπε...

Ο Βγενόπουλος μου άφησε 25κ υπεραξία στη ΔΚ δεν έχω παράπονο, όντως....

Όσο για το δεύτερο που λες, ψώνισα σήμερα το κατιτις μου, ωστόσο δεν έχω εμπιστοσύνη για μακροημέρευση. Τα ομόλογα είναι καλύτερο bet αλλά να ανοίξουν οι ΟΣΕΚΑ πρώτα.

mixalis mixalios είπε...

Και το σουργελο συνεχίζει...
Η πρόεδρος της Βουλής αναφέρει στην επιστολή της ότι ο κ. Μάρδας προβαίνει σε προσβλητικές δηλώσεις που στρέφονται εναντίον της, ενώ τονίζει πως και ο Γ. Πανούσης έχει προχωρήσει σε πολλαπλές προσβλητικές τοποθετήσεις κατά του προσώπου της.

mixalis mixalios είπε...

Δεν το βλέπω άμεσα για ΟΣΕΚΑ ειδικά αν υπολογίσουμε ότι έρχονται εκλογές κτλ κτλ Πάντως συγκριτικά με τις άλλες τράπεζες Η ΕΤΕ είχε σήμερα πιο πολλούς αγοραστές.:.

mixalis mixalios είπε...

Στο χαμηλό ημέρας το nbg αν και νομίζω ότι αυτό πιο πολύ ακολουθεί παρά οδηγεί την κούρσα

ArTaXiA είπε...

Τράπεζα ποτέ!

Unknown είπε...

Σωστοςςςςςςς

mixalis mixalios είπε...

Καλά θα πάρω Χακορ χεχε! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!