Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΓΔ

X.A.A. LIVE 


                             

                                                                 σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Στην αναρτηση της Δευτερας εδω :
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2015/08/blog-post_17.html#more
επισημαναμε 
"Ομως λογω της πολιτικης αβεβαιοτητας ,απαιτουνται αυξημενα αντανακλαστικα  ,καθως ενδεχομενη καθοδικη διασπαση της W ( και μονο τοτε) θα επιφερει περαιτερω ταλαιπωρια στους επενδυτες στο ηδη τραυματισμενο ελληνικο χρηματιστηριο."
Πραγματι ,η αγορα αρχιζοντας την προεξοφληση μιας ακομα εκλογικης αναμετρησης ,διεσπασε χτες καθοδικα την W και καθως ηδη δρομολογηθηκαν οι διερευνητικες εντολες , το πιθανοτερο σεναριο προσβλεπει στην προσεγγιση της πλαγιοκαθοδικης Κ ,σημαντικης οπως φαινεται απο τις ελλειπτικες γραμμες ,οπου και ειναι πιθανον να δοθουν αγοραστικα σηματα μιας τεχνικης αντιδρασης απο το επιπεδο 610-615 του ΓΔ.

68 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους εκτός του Αλέξη Τσίπρα,
Αυτός να συνεχίζει να πάει εκεί που του έγραψα χθες και έχει λόξιγγα όλη μέρα..

Ο ΓΔ με αυτό το κανάλι δείχνει άνετα το 610, προσωπικά αμφιβάλω αν θα σταματήσει εκεί, ούτε όμως σκοπεύω να ρευστοποιήσω τις θέσεις που έχουν απομείνει (ΟΛΠ) για τα καπρίτσια του ηλίθιου.

Ακόμα κι αν βγει ο ίδιος (πόσο ηλίθιοι θα είμαστε οι υπόλοιποι ?) ή ακόμα χειρότερα κανένας αντιμνημονιακός ή δραχμομάχος(πανηλίθιοι) θα πρέπει κάποιος να κυβερνήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι τα 420 ευρώ ανάληψη στην άκρη και αγορές όλων των ειδών με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες για να μειώνεται ο λογαριασμός μισθοδοσίας ταχύτατα που μετά από εφορία/ενφια κλπ υποχρεώσεις να μηδενίζει. Τουλάχιστον για όσο ακόμα έχουμε τη δουλειά μας και μπαίνει κανένα φράγκο.

Αφήνω το σώσιμο των τραπεζών σε Τσακαλώτο, Βαλαβάνη και όσες γενναίες επιχειρήσεις δεν έχουν ερευνήσει την επιλογή ακόμα να έχουν εταιρικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό για να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς τα c.c. Έτσι κι αλλιώς, όλοι πάνω κάτω συζητάνε ότι οι ομαδικές απολύσεις (που πανηγύριζε ο ηλίθιος ότι σταμάτησε) κύριο στόχο έχουν τις τράπεζες. Ας μην κρυβόμαστε, τα μεγέθη που προέκυψαν από την συγκέντρωση των συστημικών και την προσπάθεια ορθολογισμού του κόστους τους εκεί μας πάει.

Ο Αλέξης βέβαια ίδρωνε μόνο για το δημόσιο, τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων, άντε και λίγο για τους αγρότες. Το ίδιο και ο εξίσου παχύς με μένα Ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θα ψήφιζε με τίποτα μνημόνια, δεν θα γινόταν γερμανοτσολιάς, δεν θα πήγαινε στα τέσσερα. Μόνο για τον Χαικάλη στεναχωριέμαι που δεν έκλεισε καν 40 μέρες σαν υπουργός. Πρόλαβε πάντως να βάλει ΜΙΑ υπογραφή. Τώρα περήφανος θα λέει ότι όταν του ζητήθηκε, σήκωσε τα μανίκια και πάλεψε. Και οι followers του Λαζόπουλου, αυτοί οι χάχες που γέλαγαν με κάθε ανόητη/ανούσια/χωρίς επιχειρήματα κριτική - μιας και όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν- θα του αναγνωρίσουν τον έντιμο βίο και την τηλεοπτική επιτυχία που είχε στο 50-50. Τέτοιοι είμαστε.

Οι σχεδόν 20.000 που έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας των c.c. ήταν όλοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε παιδιά ενός κατώτερου θεού. Σημασία ή μάλλον επιτυχία που είπε το γελαστό αριστερό παιδί είναι οι καθαρίστριες και το άνοιγμα της ΕΡΤ. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι πρόλαβε και έκανε τους 12 άθλους του Ηρακλή....

-Εξόντωση λιονταριού της Νεμέας (go back k. Σόιμπλε ?)
-Εξόντωση Λερναίας ύδρας (go back madam merkel?)
-Πιάσιμο ελαφιού Κερύνειας (γατάκι Olantreou σε παίζω στα δάκτυλα)
-Σκότωσε τον Ερυμάνθιο Κάπρο (τρόικα, που έγιναν 4 θεσμοί)
-Καθάρισε τους Στάβλους του Αυγεία (λίστα λαγκάρντ)
-Σκότωσε με σαίτες τις Στυμφαλίδες όρνιθες (νόμος για τα κανάλια)
-Έπιασε τον άγριο ταύρο της Κρήτης (Κωνσταντοπούλου)
-Αρπαγή αλόγων Διομήδη (βουλευτές και καλοί συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ)
-Ζώνη Ιππολύτης (διάλυση παιδείας, αριστείας, κλπ παραλόγων για την αριστερά "ρατσιστικών" διακρίσεων κατά της μετριότητας, κόλλησε και ένα δημοψήφισμα για να το γράψει στα $#%#$%# του)
-Βόδια του Γηρυόνη (έστειλε Γλέζο και Παπαδημούλη στην Ευρώπη, άφησε ένα τριαντάφυλο στη Καισαριανή)
-Μήλα των Εσπερίδων (ξεχείλισε τον τουρισμό μας με μετανάστες, 600% πάνω σε μια χρονιά λες και ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε κ αυτός στις 25Γενάρη)
-Κατέβηκε στον Άδη για να φέρει πίσω τον Κέρβερο (πήγε στις Βρυξέλλες όπου μετά από ολονύχτια μάχη μας έφερε ένα ΓΑΜΑΤΟ, τέτοια ευκαιρία ούτε στον Κωτσόβολο, ΜΝΗΜΟΝΙΟ που όλοι θα καταλάβουμε τις συνέπειες του.

Και τώρα περιμένει το χειροκρότημα του ελληνικού λαού.
Μπράβο (μας) μαλάκες.

Ρε ουστ! και Αι στο διάολο..

Και αφου έβρισα για όλη την εβδομάδα, πάω να πίξω στο γραφείο.
ΘΑ σας απολαύσω με λίγη καθυστέρηση την ώρα του κοκκινιστου ΧΑΑ....


Καλημέρα σε όλους.

Unknown είπε...

Ζητω απ το βημα να μη βρισεις μεχρι την αλλη παρασκευη!!!!!
Αιντε....ξεψαρωσαμε!!!!!
Καλημερα .....σημερα εγω θα αγορασω!!!! Επιλεκτικα...ισως τα ολπ σου αδελφακι μου.....

Unknown είπε...

Κατι θαπω ισως γνωστο αλλα να μην το ξεχναμε!!!!
Οι τραπεζες θα περασουν στον ελεγχο της εντ...αρα στην ιδιωκτησια της αρα στην κερδοφορια της αρα στην ιδιωτικοποιηση της!!!
Ναι θα φας ριβερς....που? Τιμη?με ποσα κοματια????1\5...1\10?????
Τωρα ειναι αργα για πωλησεις....οι τραπεζες πατωσαν μηδενισαν οπως κ τα warrants.....αυτα πανε μαζι κ θα ανεβουν μαζι!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους. Αχιλλέα έτσι όπως πανε οι τράπεζες όχι 1/10 reverse δεν τους φθάνει ούτε 1/30....

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Εγώ χθες πάντως "αντάλλαξα όρκους" με κάποια κομμάτια ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ και λίγα warrants. Συνειδητά... Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όπως είπε η Μέρκελ: η παραίτηση της κυβέρνησης είναι μέρος της λύσης.

Δεν ξέρω αν το ακούσατε...αλλά η φαρσοκωμωδία δεν τελειώνει με τίποτα. Αν έμενα εξωτερικό και δεν με ένοιαζε, μόνο για γέλια είναι η κατάσταση της χώρας. Τ
Ονομάζει ο λαφαζάνης το κόμμα τους ΕΑΜ (ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο). Κλινικά χαζοί. Πιο κολλημένος πεθαίνεις.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

μπαρμπαλιας είπε...

Ατο μας κλμ
γραφεις αληθειες και θα στεναχωρησεις
κοσμο

ρε δαγκωτο τσιπρα
ειμαστε καπριτσιοζοι ως ελληνες

Unknown είπε...

Γιαννη καλημερα....εχεις δικιο αλλα ολο κ εγω ακουω....
Θα πω κατι αλλα μη γελασεις για την αλφα ακουσα......1\500!!!!!!!! Τα παντα πλεον ακουγονται αλλα φημες......τωρα υπομονη !!

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΗ δεν ξέρω αν το αξίζουν όλοι αυτοί η οι χαραμοφάηδες να σου χαλάνε την μέρα ………………….αλλα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να ξέρει ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ τι έχει συμβεί από την πολύ σοφία του

Συμπληρώνω λοιπόν ……..

περίπου 40.000 άτομα έχουν απολυθεί ή βρίσκονται σε καθεστώς αναγκαστικής αργίας, καθώς η τραπεζική αργία, τα capital controls και βέβαια η "αξιοποίηση" των χρημάτων ΕΣΠΑ για την κάλυψη των καθημερινών κρατικών χρηματοδοτικών αναγκών, άφησε απλήρωτους τους εργολήπτες.
Ως αποτέλεσμα, οι εργασίες έχουν ανασταλεί στα εργοτάξια των τεσσάρων αυτοκινητοδρόμων, ενώ σταμάτησαν δεκάδες σημαντικά έργα σε όλη την Ελλάδα, όπως το νέο πολυκεντρικό μουσείο της Βεργίνας προϋπολογισμού 24,1 εκατ. ευρώ ή τα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων στην Παιανία (27,05 εκατ. ευρώ). Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η ζημιά που προκλήθηκε είναι σοβαρή: θα επηρεάσει άμεσα και μακροπρόθεσμα τα μεγέθη του συνόλου των εργοληπτικών εταιρειών πολλές από τις οποίες δεν θα επιβιώσουν

μπαρμπαλιας είπε...

ρε ειμαστε εθνος αναδελφον

ολος ο κοσμος εχει διαγραψει την σοβιετια και τους πεθαμενους εραστες της
και εδω 80-90% γουσταρουμε ...
γουσταρουμε πολυ ρε παιδι να κανει ξαστερια ,να ξαναβγει ο ηλιος του πατσοκ
και η χαρα της αριστερας και της προοδου .
για το χαμενο κορμι το Λαζοπλο σας τα εχω πει αναλυτικα και θεατρικα,ολως τυχαιως.
αλλα ειπα ,ειμαστε καπριτσιοζοι

Unknown είπε...

Ο εξυπνος δεξιος τωρα ψηφιζει τσιπρα!!! Καλημερα .......εχουμε ρευστο παντα!!!! Νομος!!!!!

giannhs kon είπε...

Τι να το κάνεις το ρευστό άμα το μαγιό δεν έχεις τσέπες ……………….

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

http://www.iefimerida.gr/news/222272/nea-anatropi-ekloges-27-septemvrioy-i-4-oktovrioy

Χρήστος είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Ο Θεός να (ξανα)βάλει το χέρι του.

@axilleas moutousidis το 10.01......καταπληκτικό, χα χα χα....

austin είπε...

Το άνοιγμα πάντως φαίνεται πολύ φυσιολογικό...Έχουμε δει πολύ χειρότερα

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Λεα ποσο ρευστο να εχουμε;;;
μονο η Ραχηλ κοβει ευρώπλα

ο dwk είπε...

…καλημέρα
…τίτλος: λαϊκή ενότητα
…δύναμη: 25 βουλευτές
...πρόεδρος: Λαφαζάνης

μπαρμπαλιας είπε...

Τοποθετώντας το κομματικό συμφέρον επάνω από το εθνικό, ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε νέες εκλογές, με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Μετέτρεψε το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ σε αδιέξοδο μίας ολόκληρης χώρας και ζητά από τους πολίτες να γίνουν Λωτοφάγοι.....

απο το κυριο αρθρο του capital.gr

austin είπε...

Πάλι καλά που το άλλαξε...θα ήταν γελοίο!

μπαρμπαλιας είπε...

πωλουσιν τις τραπεζες για ενα μπακετο σιάρα...
εμπρος παιδια ξεπουληταριο,ΟΛΑ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα,

ΚΟΝ δεν μου χαλάει τίποτα ιδιαίτερα, απλή τσαντίλα είναι.

Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι σε καλύτερη θέση απο πολύ κόσμο. Τι να το κάνεις όμως όταν ο γείτονας σου, οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου χανουν συνεχώς τις δουλειές τους, τις οικονομίες τους και φεύγουν έξω (1 στην οικογένεια μας και 3 σε πρώτου βαθμού συγγένειας) για ένα καλύτερο αύριο επειδή τα τελευταία 30χρόνια είμασταν λωτοφάγοι και προτιμούσαμε υποσχέσεις κ παροχές από την πραγματικότητα?

ΛΕς και είναι αδύνατο να φτιάξουμε κάτι με ειδικό σκοπό να επανέλθει η χώρα στα οικονομικά επίπεδα που της αρμόζει, με ένα ταμείο περιουσίας για τις μελλοντικές γενεές, με πανεπιστήμια, νοσοκομεία επιπέδου κλπ. Αλλά όταν ο λογαριασμός είναι να έρθει σε όλους μας, και όλοι να θυσιάσουμε κάτι, τότε ψάχνουμε τον Αλέξη που θα μας υποσχεθεί κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 2000 ευρώ μισθό, 6ωρη εργασία, ΠΣΚ ρεπό, δωρεάν συγκοινωνίες, σύνταξη 3000 στα 50μας κλπ παροχές.

ΚΑι σε ρωτάω κατι απλό, γιατί οι υπάλληλοι της βουλής να είναι πιο μάγκες από τους υπαλλήλους μιας άλλης δημόσιας υπηρεσίας ?

Γιατί οι υπάλληλοι της Τράπεζα Ελλάδος, να είναι πιο μάγκες από τους υπαλλήλους της Εθνικής ?

Γιατί αυτό μας αξίζει. Κλέβει ο πολίτης το κράτος και το κράτος ταυτόχρονα τον πολίτη.


Υγ. > ΟΛΠ πουλάω πακέτο στα 22ευρώπουλα όποιος θέλει. Και με υπογραφή ιδιωτικοποίησης Αλέξη Τσίπρα. Γιατί θα συμφωνήσω, το βίτσιο είναι να ξαναβγει και να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το μνημόνιο που μας έφερε η δημιουργική ασάφεια του.

ο dwk είπε...

…ικέτης προσέρχεται ενώπιον της Ζωής ο Βαγγέλης
…ναι, ναι, στη Ζωή πηγαίνει, παρακαλώντας για …καθυστέρηση
…στην Ζωή ως κατέχουσα την …τεχνογνωσία
…στην Ζωή που με τόσα κοσμητικά είχε στολίσει
…κατόπιν θα μιλήσει με …παλιούς γνώριμους (πασοκ, ποταμι)
…και μετά, συνάντηση με Λαφαζάνη και εξετάζει με χρ. αυγή και κκε !
(…τα κόμματα της δραχμής !)

austin είπε...

Μπα...Κοίτα να δεις, που θα πάμε πάνω...ουδείς ξέρει...αλλά με εκλογές και μόνο 1,02 κάτω? Τα έκανε όλα τα κάτω πριν και τα φάγαμε στο κεφάλι τότε.

ArTaXiA είπε...

Πουλάω κερδισμένους ΟΤΕδες και Τιτάνες και ΕΛΠΕδες, γιατί όπως είπα οι καιροί προμηνύονται χαλεποί.

Όσο για τον Τσίπρα, όσο τραγικός είναι εκείνος, άλλο τόσο αφελής που πίστεψα πως θα μπορούσε να κάνει κάτι γι αυτή τη χώρα.

Που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν εκλέχτηκε πρωθυπουργός, το πρώτο όμως, ήταν να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της αστυνομίας για να τον καθησυχάσει. Από αυτό και μόνο όφειλα να είχα καταλάβει....

Όσο οι Κινέζοι θα κλονίζονται, κι οι Αμερικανοί θα ιδρώνουν, ο χρυσός θα είναι ο φίλος μου.

Καλημέρες.

μπαρμπαλιας είπε...

μπονζεαουρ

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Θοδωρή,
καλύτερα να επικεντρωθείς στο τι (δεν) έκανε ο Τσίπρας τους τελευταίους μήνες...

austin είπε...

Ωραίος ο Αρτάξια...
θα θελα να μου πεις για τον χρυσό κάτι. Ή να μου το πεις από εδώ ή σε μέιλ ή όπου μπορείς

austin είπε...

Πάντως πραγματικά...Όταν περιμένω την χοντρή άνοδο έρχεται η χοντρή η πτώση (δημοψήφισμα και όλο το παρελθόν) και όποτε περιμένω πτώση (όχι απαραίτητα χοντρή, αλλά ξεκάθαρη πτώση) όλα κινούνται ήρεμα!

Δεν φαίνεται να θέλει να πάει άλλο κάτω...Τώρα, δεν ξέρω από δευτέρα που θα είναι πιο ενεργοί οι περισσότεροι, μήπως το τσακίσουν

ArTaXiA είπε...

Austin, το χρηματιστήριο έπεφτε επειδή φοβόταν τον Αλέξη, και τώρα που τον ξεφορτώθηκε πάλι θα πέφτει;

Δεν μπορείς να φοβάσαι και το κρύο και τη ζέστη και το σκοτάδι και το φως και τις αράχνες και τις κατσαρίδες και τη σκιά σου.

ο dwk είπε...

…καλημέρα Ανδρέα
…δόξα το Θεό, μ’ αυτό ασχολείται η πλειοψηφία των συμμετεχόντων
(…κόσμια πάντα, βέβαια!)
…είναι πάντως γεγονός, ότι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει σε επτά μήνες, όσα δεν κατάφεραν τα τελευταία σαράντα χρόνια !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να του στείλουμε ενα σκόρδο μην τον ματιάσουμε?

Unknown είπε...

Οπως ειπα τας πρωινας εγω εκανα τις αγορες μουυυυυυ ..πηρ κοματια που οι φιλοι πιυλουσαν εδω....αλλα κ τραπεζες!!!!

ArTaXiA είπε...

DWK δεν σου έχω απευθυνθεί ποτέ προσωπικώς εδώ μέσα, αλλά οφείλω να το κάνω τώρα.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι μπορούσε ακριβώς και τι δεν μπορούσε να κάνει ο Αλέξης σε επτά μήνες.

Μπορώ όμως να πιθανολογήσω με ακρίβεια πως εάν ήθελε να ψηφίσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα μπορούσε να το κάνει. Ο ίδιος στο διάγγελμά του χθες, ενώ μίλησε για "νόμο για το μεταναστευτικό", και "νόμο για την ανθρωπιστική κρίση", περιορίστηκε στο "σχέδιο νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες".

Επίσης, εάν ήθελε να στριμώξει τον Κοπελούζο ας πούμε, ή τον Μπόμπολα, και δεδομένου πως η πολιτική του καριέρα τελείωσε, καπούτ, φινί, θα μπορούσε να το πράξει.

Είναι όμως τόσο λίγος....

ArTaXiA είπε...

Πώς τα πήρες Αχιλλέα, εμείς δεν τα πουλήσαμε ακόμη....

Δεν σου έχω πει να μας προτιμάς;

Πας και ψωνίζεις απ' αλλού!

Στημένοι είμαστε, δεν βαράμε στο βρόντο!

Unknown είπε...

Καλημερα φιλε αρταξια.....σε παραδεχομαι ρε φιλε...!!
Ωραιος....καλα κερδη σε ολους μας!

Unknown είπε...

Αν κ μου την ειχες στην αρχη σπασει....

austin είπε...

Οι διαθέσεις τους πάντως είναι άγριες. Κάνουν μπραπα μπρούπα και αλλάζουν κατεύθυνση για πλάκα.

Αρτάξια, μία ερώτηση για χρυσό που μπορώ να σου κάνω? Θα προτιμούσα κάπου prive

ArTaXiA είπε...

Eπειδή στράβωσα με τον Αλέξη το λες....

Νταξ, ο τύπος το τερμάτισε!

ArTaXiA είπε...

Austin, ζήτα από τον Alex, το e-mail μου.

Andreas D. είπε...

Θοδωρή, πάλι μου αναφέρεις τους άλλους...
εννοείται οτι δεν θα το συνεχίσω... δεν έχει νόημα...
η εξέδρα έχει γεμίσει με μπάλες...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Austin στο alexandratos2019@gmail.com

Θανασης Κ είπε...

...."και δεδομενου πως η πολιτικη του καριερα τελειωσε...καπουτ...φινι..."
Τι θελει να πει ο ποιητης???
καλημερα στην παρεα....μετα απο καιροο

ο dwk είπε...

…το μέλλον του ανήκει, αγαπητέ artaxia …όλα στην ώρα τους
…από την πλευρά μου, παραμένω σε εκείνο που την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 σωστά επισήμανες:
«…Μήπως ο Τσίπρας αποτελεί τροχοπέδη για την "προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας;"…» ……… «… Ποιος εμπόδιζε αυτήν, την προηγούμενη του Παπαδήμου, και την αμέσως προηγούμενη της κυβέρνηση, του Παπανδρέου του Γιώργου να κάνει τις επιβαλλόμενες μεταρρυθμίσεις;»…»

Andreas D. είπε...

για τον Alexandrato:

https://www.youtube.com/watch?v=aSzDe5iTUGs

michele είπε...

Kαλημερα,καλο μεσημερι σε ολους .. Ενδιαφερουσες επισημανσεις παρατηρω

Απο τεχνικη αποψη ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 666
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ προς την κατευθυνση του σημερινου γραφηματος μας

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, τσίμπησες?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Andrea καλό!

austin είπε...

Πραγματικά τι ζούμε τόσο καιρό. Τι παράνοια! Να κράζει τώρα ο λαφαζάνης τον Τσίπρα, χωρίς να έχουν κυβερνήσει ούτε 2 ώρες! Φαιδροί.

Andreas D. είπε...

Alex, ήμουν σίγουρος οτι θα το εκτιμήσεις!
Εαν ψάξεις, θα βρεις κι άλλα απο τους ίδιου δημιουργούς...

austin είπε...

"Η αριστερά δεν θα γίνει η χλεύη των ηττημένων"

Ακόμα στην Βάρκιζα κολλημένος!

austin είπε...

Τώρα μένει να κάνει και η ζωή την κίνηση της, να καταποντιστεί ο Αλέξης και να αναγκαστούν όλοι οι άλλοι να κάνουν κυβέρνηση...

Andreas D. είπε...

περιμένοντας τον επόμενο...

http://www.protothema.gr/politics/article/502247/auga-petaxan-ston-pano-kammeno-oi-katoikoi-stin-ko/

austin είπε...

Όλα εδώ πληρώνονται. Αλλά σιγά τον λογαριασμό που πλήρωσε... 2 αυγά μπροστά σε αυτά που έχει πει και έκαναν στο 6μηνο λίγα είναι. Δεν έμαθαν από τους...προηγούμενους. Τι έπαθαν εκείνοι με αυτά που έλεγαν και έκαναν.

austin είπε...

Έχω να σημειώσω δυο τρία πράγματα:
1) Δεν ήταν τυχαίες οι φωτιές
2) Δεν ήταν τυχαία τα σουλάτσα με σκάφη
3) Η ηρεμία που αντιμετωπίζει και η αγορά και το ευρώ και οι ξένοι, πιστεύω ότι όλα είναι μαγειρεμένα όπως πρέπει.

Ξέρουν περίπου τα ποσοστά και είναι όλα διευθετημένα, ανάλογα με τα 2,3 άντε 4 σενάρια αποτελεσμάτων.

μπαρμπαλιας είπε...

o πατερουλις ο Λαφα...
οσο ηταν υπουργος ενεργειας τη "βασταγε" τη ΔΕΗ...
με την απο-μπομπή του κατερρευσεν...

απορια.-αμα ξαναβγει ο μικρος τσε ,ποιους θα βαλει υπουργους ;
παλι χαϊκαληδες;;;

εχουμε ομως και τη χρυση εφεδρεια ...
το ζευγος Δριτσα-Πουλου

michele είπε...

Δεν εχει σχεση με το υπουργιλικι το χωσιμο στη ΔΕΗ
ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

δεη-τενεργ-μοη-τιτκ-ελλακτωρ-φρλκ θα οδηγησουν τον δεικτη προς τα κατω αφου οι τραπεζες μηδενισαν

austin είπε...

H φολί φολί? Γιατί τσίμπησα κάτι λίγα σήμερα.χεχε

Και τώρα θα γίνει η λαμογιά...Θα σπάσει τώρα στο τέλος το 635,56 και από δευτέρα τα σπουδαία της πτώσης.

austin είπε...

Μπα, ούτε διάθεση για λαμογιά δεν ήθελα να κάνουν

michele είπε...

Και αυτη ! Παντως η ΔΕΗ προσπαθει να κρατησει το 4,25

austin είπε...

κακή φάση τότε που πήρα..Την βρήκα σε στήριξη περίπου για αυτό...

austin είπε...

Άντε παιδιά καλό σκ! Αρπάξαμε ένα αγγούρι καλό και αυτή την εβδομάδα και προχωράμε.

Μπράβο στον Αλέξη μας! Πολύ συγκινημένος που παραιτήθηκε για να ξαναβγεί...

μπαρμπαλιας είπε...

τον πηρε το παραπονο...
κλε ρεεε;;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το πρόβλημα με τα πολιτικά ανέκδοτα είναι ότι εκλέγονται.
Henry Cate

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αν παίρναμε το 1/10 απ’ αυτά που μας υπόσχονται στις (πολιτικές) ομιλίες, δεν θα υπήρχε κανένα κίνητρο να πάμε στον παράδεισο.
Will Rogers

Unknown είπε...

Έχετε κάποια εκτίμηση πότε μπορεί να χαλαρώσουν οι περιορισμοί για τους ντόπιους στο ΧΑΑ;

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους

giannhs kon είπε...

George Mpistris

Τα τελευταία νεα ήταν αυτά στο Bloomberg. στις αρχές Αύγουστου

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1352568/bbg-h-anakefalaiopoihsh-tha-valei-telos-sta-capita.html

Unknown είπε...

Ok ευχαριστώ έλεγα αν υπήρχε κάτι νέοτερο