Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

SSE SHANGAI

X.A.A.ΚΛΕΙΣΤΟ

SSE SHANGAI Composite ..

Στις 10 Ιουλιου εδω :
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2015/07/x_10.html#more

ριξαμε μια ματια στο σπασιμο της κινεζικης φουσκας,προεξοφλωντας κατα μια εννοια την αντιδραση εως το επιπεδο της S1 του διαγραμματος μας περιξ των 4100 μον.
Προκειται για μια ισχυρη αντισταση ,επικυρωμενη διασπαση της οποιας θα δωσει καινουργια δυναμικη προς την S των 4540 μον.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ομως του δεικτη ,να υπερκερασει το αξιολογο αυτο εμποδιο θα επαναφερει πτωτικη δυναμικη στον δεικτη που θα ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ σε περιπτωση διασπασης και της γραμμης τασης R κατω απο τις 4000 μον ,με πρωτη στηριξη τις 3700 μον .
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 3380 παραμενει ισχυρη στηριξη και ειναι πιθανον να δοκιμαστει αν επιβεβαιωθει το πτωτικο σεναριο ,δεδομενου οτι η ταση παραμενει προς την "νοτια" κατευθυνση

31 σχόλια:

Ilias D είπε...

Τραπεζικοί αναλυτές σχολιάζουν στο Reporter ότι με δεδομένους τους δύο κύκλους ανακεφαλαιοποίησης που έχουν ολοκληρώσει οι ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια (το 2013 με τη συμμετοχή του ΤΧΣ και ιδιωτών και το 2014 αποκλειστικά με ιδιώτες) αλλά και με τη διαφαινόμενη μικρή μείωση του αναβαλλόμενου φόρου (κατά 25%), είναι πιθανό η τελική εικόνα για τις συστημικές τράπεζες να μην είναι τόσο άσχημη και το σύνολο των κεφαλαιακών αναγκών διαχειρίσιμο.
Σε κάθε περίπτωση ο λογαριασμός θα εξαρτηθεί από τις επιπτώσεις της τρέχουσας αβεβαιότητας στις επιχειρήσεις και τις μακροοικονομικές παραδοχές που θα χρησιμοποιήσει η ΕΚΤ για την πορεία της οικονομίας τα επόμενα χρόνια.



Πηγή:www.reporter.gr

Ilias D είπε...

Tην Καλημερα μου βεβαιως βεβαιως.

Κουιζ:Μπορει ο Προεδρος να διαγραψει απο την Κ.Ο. τους Λαφανη-Ζωη κ λοιπους;
Αν τους διαγραψει τι θα μπορουσε να συμβει;

Ε;

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Καλημέρα Ηλία, που είσαι ο μόνος με σίγουρο σχόλιο ακόμα και στις μέρες του κλειστού ΧΑΑ...

Οι άνθρωποι είναι τόσο κατσαπλιάδες, που δεν πρόκειται να δηλώσουν την λέξη διαγραφή. Ακόμα και να τους διαγράψει, θα το πουλήσουν αλλιώς στους χαχόλους.

Τώρα, δεν ξέρω αν έχετε πάει σε τράπεζα για να κάνετε τις κλασσικές διαδικαστικές εργασίες...αλλά μιλάμε για φρενίτιδα και νεύρα σε όλους. Περνάνε άσχημα οι υπάλληλοι... και ειδικά σε αυτούς που έχουν και μετοχές, επικρατεί μεγάλος πανικός. (καλό αυτό, γιατί οι περισσότεροι είναι άσχετοι...και όπως πέρισυ ήταν ήρεμοι και τα είδαμε όλα, τώρα είναι απογοητευμένοι και με πανικό. χαχα).

Ο κόσμος βρίζει και φωνάζει, ενώ αρκετοί (κλασσικός περίεργος, που έπιανε την κουβέντα σε όσους περισσότερους μπορούσα και τέτοιες μέρες είναι πολύ εύκολο, ακόμα και το πόσα λεφτά έχουν, όχι μόνο το τι ψήφισαν...) έλεγαν για το πόσους ξέρουν που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να το ξανακάνουν...

Που σκατά όμως βρίσκεται αυτό το 45%???

Οι της αστικής τάξης, δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν. Οι ιδεολόγοι-ιδεολήπτες δεν πρόκειται να τον στηρίξουν. Ακόμα και βολεμένοι δημόσιοι έχουν εναντιωθεί...Πως γίνεται να αυξάνεται το ποσοστό του...? Πόσοι κρατικοδίαιτοι μπορεί να υπάρχουν...?

michele είπε...

Kαλο μεσημερι σε ολους .

Ευλογα τα ερωτηματα σας παιδες .Οσον αφορα το εσωκομματικο θεμα ενος κομματος που ατυχως ο κοσμος εστειλε στη κυβερνηση,δυστυχως συμαπρασυρει την χωρα σε ασχημες ατραπους με την αδυναμια ενοτητας του .

Η διαρρηξη του κομματος ειναι δεδομενη, ετοιμαζεται το αντι-μνημονιακο μετωπο με πρωταγωνιστες την Αριστερη Πλατφορμα,τη Ζωη,το Βαρουφακη .

michele είπε...

Σημερα εβαλα και το γραφημα του sse καθως παρακολουθουμε το σπασιμο της κινεζικης φουσκας

και ειχα υποσχεθει οτι θα επανελθω οταν θα υπαρξει διαγραμματικη εξελιξη .
Ηδη ( μιας και το κινεζικο χρηματιστηριο εκλεισε το πρωι)

ο δεικτης εκλεισε πτωτικα στις 4070,91 μον με απωλειες -1,29%

Ilias D είπε...

Μιχαλη δεν ειδα να απαντας στο κουιζ ...
οπως δεν ειδα Μ.Μ.,Καρποζηλο,Αλεξανδρατο(θα ταλαιπωρειτε αυτος σε καμια παλιοπαραλια με την αμμο να τον λερωνει κ με παγωμενο φρεντο),Λευτερη,Κωστας Ιλιον κλπ.
Ουτε ο Ωστιν απαντησε.

Ilias D είπε...

Τα σπρεντακια κ το 10ετες παντως κινουνται νοτια.

Ilias D είπε...


Θεοδωράκης: Δεν κατάλαβα ότι ο Τσίπρας έχει πρόθεση για εκλογικό αιφνιδιασμο

Τωρα γιατι αυτο με παραπεμπει στο 5μηνο που λεγαμε;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ηλία δεν ξέρω πολλα κομματικά, ακομα όμως κ αν ασχολουμουνα θα απέφευγα τους συγκεκριμένους όπως το λιβάνι....

Καλο Σ.Κ σε ολους, καλές βουτιές.....

Ilias D είπε...

Ενδεικτικό το κοπλιμέντο που επιφύλαξε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης όταν εκείνη βρέθηκε στην αίθουσα μαζί με τους υπόλοιπους έξι άνδρες πολιτικούς με τον αρχηγό της ΝΔ να παρατηρεί ότι «ήρθε μια ωραία γυναίκα» προτείνοντας της να κάτσει ανάμεσα στον ίδιο και τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.

κ του Λιμανιου κ του σαλονιου,ε Μιχαλη; χεχεχε

Ξεχωριστή αφορμή για συζήτηση αποτέλεσε το σκουτεράκι με το οποίο προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Αλέξη Τσίπρα να παρατηρεί για τον πρόεδρο του Ποταμιού ότι «είναι φρέσκος» και ότι έχει μαύρισει για να λάβει την απάντηση από εκείνον ότι «είναι από το σκούτερ». «'Αρα είναι το μαύρισμα της οικοδομής» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας ενώ η κυρία Γεννηματά εντόπισε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι «δεν φόραγες κράνος γιατί το μαλλί σου δεν έχει χαλάσει».

χαχαχα Πως φαινεται οτι ουτε εξω απο γιαπι εχεις περασει Αλεξη. Να φανταστει κανεις οτι ο μπαμπας του ειχε τεχνικη εταιρεια κ ο ιδιος αποφοιτησε απο το ΕΜΠ.

http://www.protothema.gr/politics/article/495631/paulopoulos-se-politikous-arhigous-stathikate-sto-upsos-ton-peristaseon/

Ilias D είπε...

Γιαννη δεν χανεις κ τπτ που δεν ασχολεισαι.
Αν τους διαγραψει κινδυνευει να διαγραφει απο τον Συριζα,την πλειοψηφια στην Κ.Ε. την εχει ο Λαφαζανης σημερα.
109-92.
Φανταζεσαι Πρωθυπουργο αστεγο πολιτικα;

μπαρμπαλιας είπε...

ρε ασχοληθουτε με το Σπαλιαρα που εχει μπηδισει 4000 γυναικες και αφηστε το Τσιριζέ...
Σπαλιαρα σπαλιαρα
νεαρε παπαρα

Ilias D είπε...

Ηλια η με το πηδημα θα ασχοληθηκε η με το μετρημα ....
κ με τα 2 αποκλειεται.
χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

σουστος...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δημιουργική λογιστική ο Σπαλιάρας.. καλησπέρα σας

austin είπε...

Ηλία εγώ σου απάντησα...ότι και να τους διαγράψει, θα το πουλήσουν αλλιώς, οπότε δεν θα φανεί ως διαγραφή..

austin είπε...

τα σπρεντάκια πέφτουν, αλλά τα βλέπω σαν πάτο να έχουν την μέρα πριν τα καπιταλ κοντρολ...

Όσο για το nbg...μιλάμε για καζίνο! +-6 για πλάκα!

ChristosC είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Φίλε Austin, όντως οι τραπεζ/λοι περνάνε χείριστες ημέρες.
Ο καθένας μας με το μακρύ του και το κοντό του, τους έχουμε ζαλίσει.
Το τι βρίσιμο τρώνε (χωρίς να φταίνε καν αυτή τη φορά) δεν λέγεται.
Σε ένα κατάστημα, ήμουν εκεί στην ουρά εκείνη την ώρα, πελάτης πέταξε στα μούτρα διευθυντού απόκομμα από εφημερίδα με την απόφαση για τα capital controls, λες και έφταιγε ο φουκαράς ο διευθυντής!
Ψύχραιμος όμως ο διευθυντής, respect, ενώ εμένα μου άναψαν τα λαμπάκια με τον μαλάκα τον Ελληνάρα.
Τώρα για το ποσοστό του Τσυριζα, εγώ πιστεύω ότι, όντως, είναι ακόμη υψηλό,.......εκτός τραπεζών, σε χαλαρές στιγμές, καφετέρια, τσιπουράδικο, θάλασσα, ζάμπολοι συμπολίτες μας στηρίζουν Αλέξη, όχι Συριζα, αλλά ΑΛΕΞΗ.

Τι να πω!!!Ζούμε περίεργες και ολίγον τι πρωτόγνωρες στιγμές...η αντιπολίτευση να ''στηρίζει'' την κυβέρνηση ενώ αυτή σαμποτάρεται από μέσα!!

Να περνάτε όλοι καλά.

Λευτερης είπε...

Καλό απόγευμα σε όλους.
Ηλία πιστεύω πως η διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του Αλέξη.
Δεν έχει άλλωστε και την βαρύτητα του ηγέτη. Δεν είναι Ανδρέας.
Αν όμως μπει στην λογική της διαγραφής των 39 τώρα, ίσως χάσει το Κόμα.
Είναι τύπος αργών αποφάσεων. Δεν έχει την οξυδέρκεια να προλαβαίνει τις καταστάσεις. Διαχειρίζεται τις καταστάσεις.
(Όταν αφήνεις την όποια κατάσταση να γίνει, δύσκολα διαχειρίζεται).
Κλασική φιγούρα αργόσυρτου Αριστερού.
Καλά να περνάς.

austin είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1350675/ethnikh-oi-omologioyhoi-fovoyntai-diaspash-portog.html

Οι μέτοχοι?

Ilias D είπε...

Λευτερη καπως ετσι ειναι.
Θυμισου την περιπτωση Τατσοπουλου,3 μηνες τον παρακαλαγε να φυγει για να ΜΗΝ αναγκαστει να τον διαγραψει,εδω ομως ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση,την κυβερνηση ελεγχει ο Κομανετσι αλλα το κομμα ο Λαφαζανης(ακομα).

Λευτερης είπε...

Αγία Κυριακή

Πρόκειται για εξαιρετικό χώρο δασικής αναψυχής, πάνω σε αυχένα σε υψόμετρο 1300 μ. περιτριγυρισμένο από πυκνό ελατοδάσος με θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Στην περιοχή αυτή έχει προσδιοριστεί ορεινός ποδηλατόδρομος 20 χλμ. που ξεκινά από το σημείο Λιβαδάκι και φτάνει μέχρι την Άνω Χώρα.
Επίσης από την ίδια περιοχή υπάρχει η δυνατότητα ορειβατικών διαδρομών:
α) Ανάβαση στην κορυφή Τσακαλάκι με αφετηρία το Χάνι Παπαδιάς β)Ανάβαση κορυφής Μακρυνόρους(1560μ.) με αφετηρία την Αγία Κυριακή γ) ανάβση δυο διαδοχικών κορυφών Ξεροβούνι (1500μ.) και Αγ. Κωνσταντίνος (1450μ.) με αφετηρία από τον αυχένα της Αγίας Κυριακής.
Να σημειωθεί ότι το Χάνι της Παπαδιάς (απέχει δυο χλμ. από την Αγία Κυριακή) αποτελεί τοπίο άγριας φυσικής ομορφιάς που προσφέρεται το καλοκαίρι για δασική αναψυχή και παρατήρηση της φύσης.
Η περιοχή της Αγίας Κυριακής, λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της και έχοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι απέχει περίπου 30΄ από τη Ναύπακτο, προσφέρεται για επιχειρηματικές δράσεις, όπως τη δημιουργία κατασκηνώσεων.
Να προσθέσω πως έχει μαγαζί….. άλλα παλιά, όλα σε ένα. Ο,τι φας, θα νιώσεις την παλιά χαμένη γεύση.
Έχει δωμάτια να μείνει κανείς, και ότι θέλει αφήνει στην εκκλησία, για την διαμονή.
Είναι φανταστικά για όσους θέλουν ησυχία και κοντρολάρισμα για λίγες ημέρες.

mixalis mixalios είπε...

Απάντηση στο κουίζ του Ηλία:

Κάποιος είχε πει (δεν θυμάμαι ποιος) ότι πρόεδρος ενός κόμματος μπορεί να γίνεις αλλά πραγματικός αρχηγός γίνεσαι μόνο όταν θα διαγράψεις τον πρώτο βουλευτή...
Δύσκολα λοιπόν θα γίνει αρχηγός ο Τσίπρας πόσο μάλλον πρωθυπουργός...
Αλλά θα πάει σε νέες εκλογές, θα κοιτάξει πρώτα να συμβιβαστεί με τους Αριστεριστές και με οποίους δεν θα τα καταφέρει θα τους βάλει στη λίστα τελευταίους...

michele είπε...

Να πω και γω κατι λοιπον στο quiz Ηλια και τους προβληματισμους σας .

Οι ανθρωποι της Αριστερης Πλατφορμας ελεγχουν τουλαχιστον σε ψηφους στην ΚΕ το κομμα . Λογω καταστατικου λοιπον διαγραφες δεν γινονται.

Θα εχετε καταλαβει λοιπον οτι ο Λαφαζανης μιλαει για ενοτητα Συριζα καταφηφιζοντας φυσικα τα παντα.

Ο λογος δεν ειναι μονο πολιτικος. Οι διαφορες συνιστωσες που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ να εμφανισθουν ως ΕΝΙΑΙΟ κομμα στον Αρειο Παγο για να μην υπαρχει προβλημα με
το bonus των 50 εδρων

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ κατοποιν εσωτερικης συμφωνιας.Επομενως ΠΟΙΟΣ θα διωξει ΠΟΙΟΝ ;;;

χεχε

michele είπε...

Σαν να του λενε λοιπον ΦΥΓΕ εσυ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ . Εμεις ειμαστε συμφωνοι και συνεπεις με το προγραμμα μας και τις δεσμευσεις μας
εσυ δεν εισαι

Ilias D είπε...

Σωστος ο Μιχαλης.Κατι τετοιο εννοουσε ο Λαφαζανης οταν ελεγε στηριζουμε τον Πρωθυπουργο.
Μια κ οι φωτιες πανε κ ερχονται κατι επικαιρο.
Ενς χρονος λειτουργιας της ΕΡΤ στοιχιζει οσο 10(ναι 10 ολοκληρα) πυροσβεστικα αεροπλανα(canadair για την ακριβεια).
Φατε φωτιες χαχολοι.

michele είπε...

Και το κακο ειναι τωρα Ηλια οτι με τις διαφορες προσληψεις Συριζαιικου χαρακτηρα ,μπαινει πλαφον και δυσκολα μπορουμε να κανουμε εκει
που χρειαζομαστε

Και υπαρχουν υπηρεσιες που δυστυχως φαινεται οτι χρειαζονται καποιες προσληψεις.Προτιμηθηκε η αμεση αποκατασταση του κομματικου στρατου ( στην ενημερωση και στην στελεχωση του κρατικου μηχανισμου )

michele είπε...

Και η επιστολη προς ΔΝΤ να μπορεσει να ερθει και η Βελκουλεσκου

http://ysterografa.gr/politics/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-photo/

Ilias D είπε...

χαχαχα
Κλαιω.
Θελουν να τους κοιμισουν κ 45 χλ. απο το κεντρο.
Ρε στο σπιτι του Προεδρου θα πανε ...
μεχρι θα τον απαγορευσουν να βλεπει ΕΡΤ αυτοι οι οικονομικοι δολοφονοι ...
θα τον βαλουν να βλεπει την Ανηλικη Αυτοκρατειρα ολη μερα στο καναλι της Βουλης.
Οι ΘΕΣΜΟΙ.

Ilias D είπε...

Τα Καρναβαλια,γαμησανε την χωρα.

austin είπε...

Αν βλέπω καλά...ο SSE την παρασκευή έκλεισε με κόκκινο κερί. Με bearish harami, σε αντίσταση πάνω ένα κερί με μεγάλο σώμα. Όντας και ή φάση φούσκα λίγο...νομίζω ότι πολύ λογικό που άνοιξε θέση...τζογαρες λίγο την επιβεβαίωση... Αλλά οκ, ήταν πολλοί οι οιωνοί.