Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

X.A.A.ΚΛΕΙΣΤΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΗ ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ,ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ..

ΣΥΓΝΩΜΗ..
Μετα και τις χτεσινες εξελιξεις γινεται ολο και πιο φανερο, οτι δυο ειναι τα σεναρια: Ειτε αυτοι που μας κυβερνουν ειναι ανοητοι και ανευθυνοι, ειτε εξ αρχης ειχαν προγραμματισει να μην διαπραγματευονται στα σοβαρα, ωστε μια μερα να εγκαταλειψουν το τραπεζι, κατηγορωντας τους συνομιλητες τους για αδιαλλαξια (!) και να οδηγησουν τη χωρα στη δραχμη. Προσχεδιασμενα. Φυσικα για ολα θα φταινε οι ξενοι.Οπως στη Μικρασιατικη καταστροφη, οπως στον εμφυλιο, οπως στο '97,οπως το '67 και παει λεγοντας. Οι εδω πολιτικες ηγεσιες ηταν παντα θυματα των ξενων μηχανορραφιων.Οι ιδιες ηταν παναγιες αγαθες.
Για μενα το παραμυθι του θυματος εχει τελειωσει.Μονο θυμα ειναι ο ελληνικος λαος,που θα πληρωσει και παλι το πανακριβο τιμημα των ψεμματων που του υποσχεθηκαν και τα οποια για μια ακομα φορα πιστεψε.
Ψεμμα πρωτο: Υπηρξε τελεσιγραφο απο τους δανειστες στο eurogroup. Αυτο,με το οποιο καλειται ο λαος να ψηφισει.Την Παρασκευη το βραδυ,λιγο πριν το διαγγελμα του πρωθυπουργου η ελληνικη αντιπροσωπεια ηταν σε διαπραγματευση με υπο συζητηση την προταση τη δικη της και των δανειστων. Το βεβαιωνει ο Ελληνας αντιπροσωπος, επικεφαλης της διαπραγματευσης, δυσθυμος γιατι η κυβερνηση μιλωντας για τελεσιγραφο τον αδειαζει!
Ψεμμα δευτερο: Οι αντιπροτασεις των δανειστων ηταν τοσο βαρειες, που η κυβερνηση δεν μπορουσε να τις αποδεχτει. Η αληθεια ειναι οτι η διαπραγματευση συνεχιζοταν και,συμφωνα και με την ελληνικη τεχνικη αντιπροσωπεια,υπηρχαν συγκλισεις στο συνταξιοδοτικο και τον ΦΠΑ. Η κυβερνηση λεει δεν εμαθε ποτε γιαυτο!
Ψεμμα τριτο: Το δημοψηφισμα ειναι η εκφραση της λαϊκης επιθυμιας. Η αληθεια ειναι οτι το δημοψηφισμα ειναι η πιο δειλη πραξη που μπορει να εκανε μια κυβερνηση! Πρωτα πρωτα γιατι δεν βαζεις ποτε εναν λαο να αποφασισει για κατι που θα του ειναι εξαιρετικα επωδυνο.Και θα του ειναι.Οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα.Τον λαο τον προστατευεις απο τα επωδυνα.Τις επωδυνες αποφασεις τις παιρνει η κυβερνηση.Γιαυτο εκλεγεται.Οχι για να πινει μπυρες στα καφε του Συνταγματος.Και ξερω για τι μιλαω. Δευτερον, γιατι αν θελεις να πας στη δραχμη (που εκει στοχευε και στοχευει η κυβερνηση) το λες ευθεως και γενναια στο λαο εξ αρχης.Και του λες και τι τιμημα θα πληρωσει και τι ωφελη θα εχει (μετα απο 5-6 χρονια Ρουμανιας Τσαουσεσκου) που θα εχει. Δεν πας μπαμπεσικα να του υφαρπαξεις μια πλειοψηφια για να λες μετα οτι εχεις την πλειοψηφια του λαου (χωρις εκλογες!).Γιατι αυτο γινεται τωρα. Αποπειρα υφαρπαγης πλειοψηφιας για εξοδο απο το ευρω.
Ψεμμα τεταρτο.Οι ξενοι φταινε που κλεινουν οι τραπεζες και επιβαλλονται μετρα περιορισμου αναληψεων,οπως ειπε ο πρωθυπουργος στο χτεσινο του διαγγελμα.Η χρηματοπιστωτικη αναστατωση προκληθηκε απο την ξαφνικη και χωρις προειδοποιηση εγκαταλειψη του τραπεζιου των διαπραγματευσεων απο την ελληνικη κυβερνηση.Η οποια ηξερε ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβει εξ αιτιας αυτης της της αποφασης. Το ειχε περιγραψει ο ιδιος ο πρωθυπουργος το 2011, στηλιτευοντας την αποφαση του Γιωργακη να κανει δημοψηφισμα! Υπαρχει καταγεγραμμενο σε κειμενο και σε βιντεο! Και τι περιμενε δηλαδη η κυβερνηση..Οτι αυτοι που τους κατονομαζει νυχθημερον ως εχθρους της και βασανιστες του λαου θα ελεγαν "μαλιστα,τι θελετε;Λεφτα και στηριξη;Βεβαιως,αλιμονο;". Η ελληνικη κυβερνηση ΩΦΕΙΛΕ να ειναι ετοιμη για καθε αντιδραση των δανειστων.Αυτη τους κατωνομαζε τοκογλυφους,απατεωνες και νονους (που ειναι).Πώς προστατεψε το λαο απο τις αντιδρασεις τους και τα νυχια τους;
Ψεμμα πεμπτο: Τη Δευτερα μετα το δημοψηφισμα,το περηφανο οχι του λαου (σε τι ακριβως δεν μας εχει πει,δεδομενου οτι πιεσεις στη διαπραγματευση ηταν διαρκεις και οι δανειστες οι ιδιοι!) θα θριαμβευσει και θα καταλαβουν ολοι οτι δεν περνανε οι εκβιασμοι και τα τελεσιγραφα. Μονο που δεν μας εξηγει κανεις πώς δεν θα περασουν οι εκβιασμοι και τα τελεσιγραφα,αφου κανεις ποτε απο τους δανειστες δεν αμφισβητησε οτι η ελληνικη κυβερνηση εκπροσωπει το λαο στο συνολο του! Τι διαφορα θα τους κανει αν αντι για 42% η κυβερνηση εχει την αποδοχη του 51%! Τι διαφορα θα κανει στη διαπραγματευτικη ικανοτητα της κυβερνησης;Καμιά.
Ψεμμα εκτο:Το περηφανο οχι του λαου θα δειξει σε ολους τους λαους της Ευρωπης (αλλα και του πλανητη),οτι οι λαοι δεν εκβιαζονται και δεν υποκυπτουν. Αλλα,θα δειξει και στον ελληνικο λαο και στους ασχετους και ανοητους κυβερνήτες του,οτι ζουσε μεχρι σημερα χαρη στα ευρωπαϊκα κεφαλαια και δεν θα μπορει να ζει χωρις αυτα! Οπως δεν μπορει να ζει απο αυριο με κλειστες τραπεζες,χωρις ευρωπαϊκα κεφαλαια. Ακομα και με δραχμη καπου θα πρεπει να ειναι ενταγμενος,σε καποιο νομισμα ξενο, σε καποια κεφαλαια. Τα οποια θα βριζει μεν υπερηφανα,αλλα θα κατεβαινει στο δρομο για να τα διεκδικησει,επειδη δεν θα μπορει να ζει χωρις αυτα.
Ψεμμα εβδομο: Οι δανειστες θελουν να ταπεινωσουν την αριστερη κυβερνηση γιαυτο υπονομευουν τις διαπραγματευσεις. Απο οσο ξερουμε,γιατι εδω ζουμε,οι δανειστες ταπεινωναν και τις προηγουμενες κυβερνησεις που δεν ηταν αριστερες.Και μαλιστα σκυλοβριζαν την κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου,επειδη δεν υπεγραφε τα επιθυμητα μετρα απο περυσι τον Ιουνιο μεχρι τον Ιανουαριο φετος,που σταλθηκε το μεηλ Χαρδουβελη,ως προταση διαπραγματευσης.Οχι ως τελικο κειμενο! Για να μην πουμε οτι εριξαν τον Γιωργακη.
Εμεις οι ιδιοι οι αρθρογραφοι εδω και 5 χρονια γραφαμε οτι οι δανειστες και τοκογλυφοι δεν εχουν πατριδα και θεο.Ξερουν μονο το χρημα και κανουν τα παντα για να το αυγατισουν.Αφου τα γραφαμε εμεις τα αναπαρηγαγαν και τα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ,που τα εκαναν και γραμμη τους.Τωρα ξεχασαν με τι κουμασια εχουν να κανουν;Αυτοι οι ιδιοι τους καταγγελαν ως τετοιους.Τωρα φωναζουν που οι τοκογλυφοι ειναι σκληροι;
Τι εκανες εσυ σαν κυβερνηση για να προστατεψεις το λαο απο την σκληροτητα τους;Εγδυσες την οικονομια και τα ταμεια, εδω και 5 μηνες απο καθε ευρω,για να λες οτι διαπραγματευεσαι σκληρα,χωρις να καταθετεις ουτε αριθμο επι 4 μηνες.Και μολις αρχισες δηθεν να τα βρισκεις και απειληθηκες να φτασεις σε συμφωνια επωδυνη και μνημονιακη τα τιναξες ολα στον αερα (παντα οι ξενοι φταινε) για να σωσεις την αριστερη σου φυσιογνωμια.Αυτο εκανες.Πιο γενναια θα ηταν η παραιτηση.Ακομα πιο γενναιο θα ηταν ενα δημοψηφισμα με το ερωτημα:Ευρω ή δραχμη.Αλλα,η γενναιοτητα σπανιζει πια.
Κακα τα ψεμματα.Ο ΣΥΡΙΖΑ ξερει οτι αριστερη πολιτικη παροχων χωρις γεματα ταμεια δεν γινεται.Γεματα ταμεια με ευρω δεν γινεται.Θελει πολυ σκληρη δουλεια και γνωση.Και τα στελεχη του (με λιγες εξαιρεσεις) δεν ειναι συνηθισμενα σε τιποτε απο τα δυο.Η κυβερνηση παει τη χωρα στη δραχμη.Οι επιτροπες αμφισβητησης του χρεους στη Βουλη,η καταληψη κεραιων υπουργειων απο στελεχη οπαδους της δραχμης και η διαρκης υπομνηση οτι το νομισμα δεν ειναι φετιχ,σε συναρτηση με τη φυγη απο τις διαπραγματευσεις,δηθεν για να αποφασισει ο λαος μαρτυρουν γιαυτο.
Εμεις οι αγαθοι συνοδοιποροι δεν το βλεπαμε.Δεν βλεπαμε την ακροτητα της συνεργασιας με τον επικινδυνο ακροδεξιο Καμμενο.Δεν βλεπαμε την υπερψηφιση του πλεον διαπλεκομενου και ρουσφετολογου πολιτικου Πρ.Παυλοπουλου για Προεδρο της Δημοκρατιας.Δεν βλεπαμε την υποδειξη για το υπερευαισθητο καθηκον του Προεδρου της Βουλης μιας εμπαθεστατης,απολυτως κομματικης και βαθεια αντιδημοκρατικης,με χαμηλο επιπεδο καβαλημενης συμπεριφορας βουλευτου.Δεν βλεπαμε τις αλλοπροσαλλες και ασυνδετες δηλωσεις και διαρκεις διαψευσεις υπουργων για καθε θεμα της αρμοδιοτητας τους (με εξαιρεση Κοντονη,Αποστολου,Βαλαβανη,Μαρδα,Βουτση,Πανουση,Σπιρτζη και ισως δυο αλλων).Δεν βλεπαμε τον στενο εναγκαλισμο του κομματος και της κυβερνησης με τα λουμπεν φασιστοειδη των Εξαρχειων.Δεν βλεπαμε,οτι το μονο εργο γινοταν απο τις οργανωσεις αλληλεγγυης και μαλιστα υπο τις δυσκολοτερες συνθηκες.Η κυβερνηση ετρεχε με ρυθμο Κατρουγκαλου.Απαλλασσοντας καθε κατεργαρη και απατεωνα και κηφηνα και μοιραζοντας υποσχεσεις στα πιο αθλια συνδικαλιστικα συμφεροντα του παρελθοντος.
Δεν βλεπαμε,οτι κανεις στην κυβερνηση δεν μιλαει για το μονο που χρειαζεται για να σωθει η χωρα:Δουλεια,σκληρη δουλεια,παρα πολλη δουλεια.Αυταπαρνηση και προσφορα στην πατριδα.Ποια;Ξεχασα.Η πατριδα ειναι φασιστικο ιδεολογημα και απορουμε πώς και επιτρεπεται ακομα να το χρησιμοποιει ενας απο τους συγκυβερνητες,που δεν εχει και μεγαλη σχεση μαζυ της.Ας ειναι καλα η στο εξωτερικο περιουσια του.
Εμεις που αφησαμε μεχρι σημερα τις οικονομιες μιας ζωης εδω στις τραπεζες για να ενισχυσουμε την πατριδα και που πιστευαμε οτι μια ευρωαριστερη κυβερνηση δεν θα εκανε ποτε ενα τετοιο εγκλημα σε βαρος του λαου,δεν το βλεπαμε.Εγκλημα,οχι γιατι η δραχμη ειναι καταστροφη.Αλλα,γιατι ο τροπος που γινεται οδηγει σε καταστροφη.Και οι ανθρωποι που το διαχειριζονται δεν εχουν διοικησει ουτε περιπτερο! Ασχετοι θεωρητικαριοι και παιδια του κομματικου σωληνα οι περισσοτεροι.Πειρα πραγματικης ζωης και δουλειας μηδεν.Αποδεικνυονται κατωτεροι των περιστασεων,σπερνοντας επιπλεον και τονους προπαγανδιστικου ψεμματος για να καλυψουν τα αδικαιολογητα.
Επειδη,και εδω ειμαστε,αν δεν πιασει το σχεδιο δραχμη για οποιοδηποτε λογο και παραμεινει η χωρα στο ευρω,αυτοι οι ιδιοι κυβερνητες,αν δεν εχουν αποδρασει,θα υπογραψουν τετοιο μνημονιο που ο Σαμαρας θα φανταζει Μαο.
Οι ελαχιστες νουνεχεις φωνες μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι πολυ αδυναμες για να αποτρεψουν τα χειροτερα.Και οι λιγοι πραγματικα αξιοι,που κατεχουν κυβερνητικες θεσεις ειναι πολυ αδυναμοι για να αποτρεψουν το μοιραιο.Ο κοσμος που πιστεψε και που ακομα πιστευει οτι η ελπιδα ερχεται θα πληρωσει,οπως παντα,πανακριβα το τιμημα της ευκολοπιστιας του.Στην οποια συμβαλλαμε κι εμεις,οσοι συμβαλαμε.Συγνώμη.

Απο τον διασημο   "Καιρο" της Ελευθεροτυπιας .

Γιωργο Παπαδοπουλο- Τετραδη

142 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους


http://s.slang.gr/media/201008/588fd64ce2d2d68a16f3-1428191665.jpg

giannhs kon είπε...

Την αύξηση του ημερήσιου ορίου ανάληψης για τους συνταξιούχους στα 120 ευρώ αποφάσισαν σε σύσκεψη που είχαν στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης με τραπεζίτες

http://www.capital.gr/oikonomia/3038840/sta-120-euro-auxanetai-to-imerisio-orio-gia-tous-suntaxiouxous

giannhs kon είπε...

ΟΛΠ
ανακοίνωσε ότι λόγω της τραπεζικής αργίας βραχείας διάρκειας η καταβολή του μερίσματος χρήσης 2014 δεν θα πραγματοποιηθεί στην ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί (2/7/2015), αλλά μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας

giannhs kon είπε...

ζηλιάρηδες …………

Ο διοικητής του Πουέρτο Ρίκο
ανακοίνωσε ότι η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος των 72 δισ. δολαρίων, λέγοντας πως πρέπει να βγάλει το νησί από ένα «σπιράλ θανάτου».
http://www.euro2day.gr/news/world/article/1344872/poyerto-riko-adynato-na-plhrosoyme-to-hreos-leei.html

μπαρμπαλιας είπε...

https://youtu.be/0uREy_Hhnv4

κλμ


μπαρμπαλιας είπε...

ασιατικες αγορες και φουτουρες...
δυνατα επανω.
δατσ μιινσ....στα κακαλια μας αν βγητε απο το ευρω
ειμαστε ετοιμοι,θωρακισμενοι
και δε θεμε δευτερη Leeman br

Ilias D είπε...

Σε ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ απευθυνονται;
Ποσο τσογλανια ειναι οι ιδιοι;
Με τι υφος βριζουν ολους τους αλλους ενω αυτοι διαχειριζονται την χωρα;Την οποια διαχειριση πηραν παραμυθιαζοντας εναν λαο.
Ακομα κ την πολη να περνανε μονοι τους δεν θα καμαρωναν τοσο.
Απορουσα κ εγω πως πιστεψαν οι Γερμανοι οτι φταινε οι Εβραιοι.

Εβλεπα χτες εναν συνηποψηφιο της Ραχηλ να περιφερεται στα ΑΤΜ κ να προσπαθει να πεισει τον κοσμο στις ουρες,οτι δεν εχει σημασια τι νομισμα θα εχει στη τσεπη του ,αλλα οτι θα εχει την τσεπη του γεματη,κ για ολα φταινε οι στιγνοι ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ από σήμερα θα του δείξουν τις εναλλακτικές χρήσεις του ζουρνά …..χαχα

Καλημέρα

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΗΛΙΑ

Ilias D είπε...

Καλημερα Γιαννη.
Καλημερα Ηλια.
Καλημερα κυριες κ κυριοι.
Ειμαι τοσο θυμωμενος που παρελειψα να σας χαιρετησω.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Για να δούμε ρε μάγκες....Μου σφύριξαν ότι θα πάρει πρωτοβουλία ο ΠτΔ για ανάκληση του Δημοψηφίσματος και σύσταση οικουμενικής. Για να δούμε. Παίζει έντονα η φάση αυτή να γίνει και σήμερα. Αν τα καταφέρει ο Πάκης...θα είναι καλή φάση. Να φύγουν από μπροστά μας.

giannhs kon είπε...

…..χαχα
ΗΛΙΑ
Βάζε αυτό και εμείς θα καταλαβαίνουμε

http://3.bp.blogspot.com/_kzXIGSpzI30/TMq9q6jjrrI/AAAAAAAAFO0/ESXoQHN0G44/s400/%CE%B2%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82.gif


καλημερα ΓΙΩΡΓΟ

Ilias D είπε...

O ΠτΔ δεν μπορει να κανει τπτ για το δημοψηφισμα τωρα,το εχει ηδη υπογραψει.
Για την οικουμενικη πρεπει να θελει κ ο Αλεκθης.

giannhs kon είπε...

υπάρχει και η παραίτηση ΗΛΙΑ

Ilias D είπε...

Χωρις ΠτΔ δεν μπορει να γινει δημοψηφισμα;
Υπαρχει αντικαταστατης σε περιπτωση παραιτησης.

austin είπε...

Και εγώ απόρησα με αυτό...για αυτό είπα για να δούμε. ΑΝ θέλουν όλα γίνονται βέβαια, θα μπορέσουν να βρουν μία δικαιολογία.

Το εγραψα τι μου είπαν για την ανέβουμε λίγο. Ο κόσμος δεν την παλέυει.

Μας κοροιδεύουν οι κατσαπλιάδες όσο δεν πάει. Αξιοπρέπεια έλεγαν οι ξεφτίλες, χωρίς να έχουν δώσει ούτε λεφτά, ούτε ουσιαστική ελπίδα στους πραγματικά φτωχούς και ξεφτίλισαν τους έχοντες με το να τρέχει ο κόσμος στα ΑΤΜ. Τι ντροπή είναι αυτή να μας λένε ότι έχουμε ψηλά το κεφάλι.

Ilias D είπε...

Αν θελουν,βασικα οι κυβερνωντες,ΘΕΛΟΥΝ ομως;σου δωσαν την εντυπωση οτι ξερουν τι θελουν κ πως θα το πετυχουν;
Τι δλδ,να παραδεχτουν οτι δεν μπορουν να διαχειριστουν την κριση;

Ilias D είπε...

http://www.capital.gr/story/3038933

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Το ερώτημα είναι:
Ευρώ
η
δραχμή

ΝΑΙ στο ευρώ και φεύγουν

ArTaXiA είπε...

Αλήθεια; Εγώ, γιατί έχω την εντύπωση πως το ερώτημα είναι:

Είναι ο ελληνικός λαός, ένας κυρίαρχος λαός, όπως ορίζεται από το σύνταγμα, ή στο όνομα του Ευρώ, της Ευρώπης, ή οποιουδήποτε άλλου οράματος, παραχωρούμε τη χώρα;

Συνέλθετε ωρέ!

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/489001/ta-nea-poioi-upourgoi-zitoun-tin-apopobi-varoufaki-o-agnostos-kaugas-sto-maximou/

Ilias D είπε...

Εσυ μας ζητας να συνελθουμε;
Κανε μας πλακα.

Ilias D είπε...

Αυτο ελει[πε να ακουσουμε συμβουλες απο ανθρωπους που οχι μονο ανοιξαν οφ σορ αλλα κ το διατυμπανιζαν για να βρουν πελετες.

ArTaXiA είπε...

Ε λοιπόν, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, τα δικά μου, τα προσωπικά χρήματα είναι σε ελληνική τράπεζα, έχω αγοράσει ελληνικά, ΕΛ-ΛΗ-ΝΙ-ΚΑ, ομόλογα, πληρώνω τους φόρους μου στο ακέραιο, δεν έτρεξα το ξημέρωμα της Κυριακής με τα σώβρακα να σηκώσω λεφτά, δεν πήγα στο σουπερμάρκετ να αδειάσω τα ράφια, δεν έρχομαι εδώ να κάνω άθλια αντιπολίτευση, και στην τελική είμαι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Γιατί αυτές τις στιγμές, σκέφτομαι το καλό της χώρας, όχι την πάρτή μου.

ArTaXiA είπε...

Και για τους τύπους, αν πιστεύεις πως εγώ εδώ μέσα αναζητώ πελάτες, πρέπει να στερείσαι παντελώς νοημοσύνης.

Ilias D είπε...

Υπονοεις οτι σηκωσα λεφτα απο τις τραπεζες;
Εσυ μας εγραφες οτι φροντισες απο το Νοεμβριο κ εξασφαλισες τα λεφτα σου.
Εννοεις οτι δεν πληρωνω φορους;
Εσυ ησουν λαβρος κατα της προηγουμενης κυβερνησης επειδη σε υποχτρεωσαν να πληρωσεις ΕΝΦΙΑ για ακινητο που δεν το ειχες δει καν.
Που ξερεις αν ειμαι κ ποσο Πατριωτης;
Αυτο ελλειπε να με κρινει κ ανθρωπος που εχει θεο τον ΓιαΝΝη,γιατι αληθεια τον θαυμαζεις;Θελεις να του μοιασεις η εισαι σαν κ αυτον;

profit είπε...

ρε παίδες ήμαρτον

Ilias D είπε...

Που εγραψα οτι αναζητας πελατες εδω μεσα;

Αυτο εγραψα.
Blogger Ο/Η Ilias D. είπε...
Αυτο ελει[πε να ακουσουμε συμβουλες απο ανθρωπους που οχι μονο ανοιξαν οφ σορ αλλα κ το διατυμπανιζαν για να βρουν πελετες.

30 Ιουνίου 2015 - 10:31 π.μ. Διαγραφή

Γραφω τπτ για εδω;

Ilias D είπε...

Για το .....
Που ξερεις αν ειμαι κ ποσο Πατριωτης;
.........
Το σωστο ειναι
Που ξερεις ποσο Πατριωτης ειμαι;

ArTaXiA είπε...

Εγώ δεν υποστηρίζω ούτε τον Γιάνη, ούτε τον Αλέξη, ούτε κάποιον τρίτο.

Υποστηρίζω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, ακόμη κι αν αυτή η επιλογή είναι να ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Γιατί;

Γιατί έτσι θέλησε ο ελληνικός λαός.

Αν κι εσύ, όπως μερικοί-μερικοί, πιστεύεις πως ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να έχει άποψη και να την εκφράζει, τότε δεν λογίζεσαι δημοκράτης, και είσαι εχθρός της πατρίδας. Τελεία και παύλα.

Και δεν έχω την ψευδαίσθηση πως όλοι αυτοί εκεί έξω είναι ικανοί και τίμιοι και σώφρωνες. Έχω όμως την ηθική ευθύνη να τους επιτρέψω να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

ε και το πρόβλημα ποιο είναι με τους πελάτες...άφου μόνος σου δε μπορείς να παίξεις στη αγορά πρέπει να έχεις χρηματιστηριακή και χρηματιστή..έχει σημασία το ποιος θα είναι;

όσο για τις καταθέσεις Ελλάδα κι ας γινεί ότι έχει οριστεί να γίνει όσο για το κούρεμα τι να κουρευτεί 100 -120 δις μείναν θα σώθουν με 30-50 δις κούρεμα ασ τα κόψουν πάλι κάτι θα μείνει όπως και να χει

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Ποιος;
Αυτός που έχει σχέδια σταλινικά;

NAI
και φεύγουν...
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

austin είπε...

Και αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι μπορούμε να δούμε το όποιο καλό με αυτούς στην κυβέρνηση?

Σε θεωρητικό επίπεδο έχεις Αρτάξια 100% δίκιο. Ειλικρινά. Το θέμα είναι ποιο είναι το "μέσο" που πρεσβεύει όλα αυτά που λες. Και αυτοί το μόνο που μπορούν να κάνουν με σιγουριά είναι να πάνε όλους τους τομείς πίσω.

Εθνικά κυρίαρχος λαός θα ήταν αν επέλεγε με βάση την αλήθεια (όποια και αν είναι αυτή), δεν θα έπεφτε στην παγίδα διχασμού που του πλασάρου, θα του εξηγούσαν ξεκάθαρα ποιες είναι οι επιλογές και ποιες οι επιπτώσεις, για να μπορέσει να κάνει αυτό που λες.

Δεν δέχομαι να πέσω στην παγίδα της βλακώδους ανεπάρκειας της κυβέρνησης, που προτάσσει ένα δημοκρατικό δικαίωμα, την ώρα που δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από πλευράς τους με ειλικρίνεια και σοβαρότητα.

Πως να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη η στάση τους, για να πω ότι είμαι εθνικά κυρίαρχος όταν όλο αυτό τον καιρό μας έχουν φλομώσει στο ψέμα (και σε παρακαλώ, μην μου το συγκρίνεις με τους άλλους, τους προηγούμενους. Τα έχουμε ξαναπει). Πως να θεωρήσω ότι θα πάμε καλά και να αποφασίσω κυρίαρχα όταν μας θολώνουν συνεχώς την κατάσταση, δεν μας αποκαλύπτουν τι γίνεται και μας ειρωνεύονται μέσα στα μούτρα μας, λέγοντας ότι είναι μία "υπέροχη μέρα, ε...νύχτα" με τον κόσμο να βγαίνει στα ΑΤΜ και να πανικοβάλλεται για τα βασικά αγαθά?

Η ποιότητα του λαού που βγήκε για "πλιάτσικο" μήπως και μπορέσει να σώσει τον κώλο του και την οικογένεια του, είναι η ίδια η ποιότητα που ψήφισε Γιωργάκη με 80% απήχηση και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με 80% απήχηση επίσης.

Βλέπουμε μπροστά μας μόνο οξύμωρες καταστάσεις. Όπως έχεις όμως εσύ τα λεφρά σου μέσα στην τράπεζα την ελληνική, έτσι θα έπρεπε να τα είχαν και όλοι οι πολιτικοί και ειδικά αυτοί της κυβέρνησης που με την υπογραφή τους έκλεισαν οι τράπεζες.

Γιατί να το παίζουνε πατριώτες, να κλείνουμε τις τράπεζες, να πληρώνουμε εγώ και εσύ το μισθό του κατσαπλιά ή του λαμόγιου, και οι του ΣΥΡΙΖα να έχουν λεφτά έξω, οι εταιρείες να βγάζουν σε υποχρεωτική άδεια κάποιους υπαλλήλους σημαίνει παντελή έλλειψη σεβασμού και ειλικρίνειας.

Αυτό το πράγμα δεν με εκφράζει και το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν δέχομαι να εξασκείται από τέτοιους ανθρώπους. Χωρίς να με νοιάζει ποιοι είναι οι άλλοι. Αυτοί αποδεικνύονται ανεπαρκείς στα όρια της "προδοσίας εξ'αμέλειας". Να ήταν ειλικρινείς στα περισσότερα και όχι να έκαναν ρητορεία υποτιθέμενης και κάλπικης αξιοπρέπειεας, και τότε θα είχα άλλη γνώμη.

και για να εξηγηθώ για το "προδοσίας εξ'αμέλειας": Πιστεύω ακράδαντα ότι κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αγνές προθέσεις. Μπορεί κολλημένοι, μπορεί ιδεολόγοι-ιδεολήπτες, μπορεί άσχετοι, αλλά δεν έχουν τάσεις προδοσίας ή δόλου ή λαμογιάς. Το θέμα έιναι ότι κάποιος (ή κάποιοι αν και νομίζω ότι είναι κάποιος) καπηλεύονται αυτή την ιδεοληψία για να παίξουν ένα χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του λαού. Αυτός ο κάποιος ή οι κάποιοι από την στιγμή που υπάρχουν εκεί, παίρνουν στον λαιμό τους όλους τους υπόλοιπους...

Unknown είπε...

Νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης που πετάει έξω το ΔΝΤ. Σ΄αυτή την περίπτωση ο Τσίπρας παίρνει πίσω το δημοψήφισμα. Ο Σόιμπλε όμως διαφωνεί καθώς οι δημοσκοπήσεις από την Αθήνα δείχνουν το ΝΑΙ να προηγείται κάτι που ο Γερμανός θεωρεί ιδιανική ευκαιρία να ξεφορτωθεί τον Τσίπρα.

Η πρωτοβουλία της Ευρώπης-την οποία αποκαλύπτει το Olympia.gr- όπως εκφράστηκε σε ανώτατο επίπεδο 4 ώρες πριν, αποτελεί ολική ανατροπή σε όλη την εώς τώρα εξέλιξη της διαπραγμάτευσης. Η μεγάλη ανατροπή προβλέπει την έξοδο του ΔΝΤ από το προτεινόμενο πρόγραμμα στήριξης, στοιχείο που εαν επιβεβαιωθεί αποτελεί ιστορική εξέλιξη για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η δομή περιλαμβάνει (περιληπτική μετάφραση):
Λήξη του προγράμματος του EFSF
Έναρξη τριετούς προγράμματος με τον ESM
Καμμία εμπλοκή του ΔΝΤ στο χρηματοδοτικό
Σοβαρότατη πρόνοια για το χρέος, μεταξύ άλλων με δεκαετή περίοδο χάριτος και άλλες ελαφρύνσεις
Όρους που δεν απέχουν από τις Ελληνικές θέσεις.
Εξασφάλιση της αποπληρωμής του ΔΝΤ, ακόμα και στην τρέχουσα δόση.
Απαιτείται:
Επιστολή της Ελληνικής κυβέρνησης με αποδέκτες Ντάισεμπλουμ και Ρέγκλινγκ (περιγράφεται η διαδικασία όπου καταλήγει σε επιτροπή με αιτιολογία την διερεύνηση):

– Για την αντιμετώπιση του προβλήματος των τραπεζων
– Τον υπολογισμό του κινδύνου για την Ευρωζωνη
– Την κάλυψη των Χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας (περιλαμβάνει και τις δοσεις του ΔΝΤ)
– Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και αναπτυξιακή παρέμβαση (σε επιπεδο κόστους)

Για την ενεργοποίηση της διαδικασίας, η επιστολή από την Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σταλεί το αργότερο εώς απόψε, 9.30 το βραδυ.

Ilias D είπε...

Σε 6 μερες τι αποφαση να παρουν οι ανημερωτοι με αυτο το ασαφες ερωτημα;
5 μηνες μετα τις εκλογες το μονο σιγουρο ειναι οτι οι ψηφοφοροι τους δεν θα δηλωσουν οτι καναν λαθος,δεν θελουν να το παραδεχτουν ακομα.
Βασιζονται στον φοβο του λαου να αποφασισει για επιπλεον στερησεις,ο κοσμος δεν εχει μαθει,δεν εχει συνηθισει να παιρνει τετοιες αποφασεις.
Ειδικα τωρα που χαιδευουν τον λαο οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο μας.
Οσο το τι ψηφισες δεν μενοιζει με την εννοια οτι η επιλογη ειναι δικη σου,ειναι δικαιωμα που ειμαι περηφανος που το εχουμε κ που οι προγονοι μας αγωνιστηκαν για αυτο.
Το ανεφερα γιατι εσυ εχεις εκδηλωσει κατα καιρους τις προτιμησεις σου με τροπους που αφορουν μονο εσενα.
Εν πασει περιπτωσει δεν ανεχομαι απο κανεναν να υπονοησει κατι για τον Πατριωτισμο μου, για την συνεπεια μου προς τις υποχρεωσεις μου κ για το αν στηθηκα στην ουρα στις τραπεζες η στα σουπερ μαρκατ.
ΑΤΡΑΞΙΑ Δεν με ξερεις.

ArTaXiA είπε...

Πολύ σωστά Austin. Δυστυχώς η ποιότητα των Ελλήνων αυτή είναι. Θα μπορούσαμε να τους "περιορίσουμε" (το δοκίμασε κι ο Στάλιν με σχετική επιτυχία), να τους σκοτώσουμε (το προσπάθησε ο Αδόλφος με μεγαλύτερη), θα μπορούσαμε όμως και να τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ, κάτι που όλοι αυτοί οι "σωτήρες" ποτέ δεν θέλησαν να κάνουν γιατί τους προτιμούν έτσι. Υποχείρια, διχασμένους και χωρίς εθνική συνείδηση.

Μην μπαίνεις στο παιχνίδι του διχασμού.
Και για να σου φρεσκάρω τη μνήμη "Θα μπούμε στην ΟΝΕ με το σπαθί μας" λέει το σποτάκι...

https://youtu.be/Casd2w-7YaQ

Είναι "το σπαθί μας" που τελικά μας πήραν στο ψιλό όλοι πως μαγειρέψαμε τους λογαριασμούς. Και μετά βάλαμε και τον Φιλιππίδη πρόεδρο και του παραγγείλαμε να αγοράσει δομημένα. Που τον συλλάβαμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μετά τον αθωώσαμε....

Αν ο Αλέξης ήταν όντως Σταλινικός, όλους αυτούς θα τους κρέμαγε στο Σύνταγμα, έναν τη μέρα. Αλλά δεν το έκανε. Προκύρηξε δημοψήφισμα...

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Μετά το οχι artaxia....
μετά το οχι.

Αλλά δεν θα του περάσει..

Unknown είπε...

Αφηστε τον μπροκερ ηρεμο.....ρε μπροκερ πιυ πηγαν Τα cds.....εεεεεεεε

Ilias D είπε...

Αν ο Αλέξης ήταν όντως Σταλινικός, όλους αυτούς θα τους κρέμαγε στο Σύνταγμα, έναν τη μέρα. Αλλά δεν το έκανε. Προκύρηξε δημοψήφισμα...



Δεν εχει τις υποδομες να κανει κατι τετοιο(αν ειχε αυτη την προθεση,δεν ελεγχει αστυνομια στρατο κ δεν εχει ταγματα εφοδου ...εδω δεν ελεγχει τους βουλευτες του κ την Ζωη).
«αλλαξε ομως τον νόμο για το δημοψήφισμα με ΠΝΠ μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Θα αλλάξει και τον νόμο για τις εκλογές μετά την προκήρυξή τους;»

Ilias D είπε...

Εχει προλαβει ομως να στησει κ ενα καρο επιτροπες στη Βουλη για να ριξει λασπη σε οσους προλαβει.
Στις περισσοτερες βεβαια προεδρευει η κορη αυτης που επαιρνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ επιδωμα ανηλικου Τεκνου ...η οπια εβαλε την παρανομουσα ΜΗΤΗΡ προεδρο του ΕΡΣ.
Να την ανταμειψει;
Να ελεγξει τα ραδιοτηλεοπτικα μεσα;
Οποιος κ αν ειναι ο λογος το στυλ ειναι γνωστο. Σταλινικο κ Χιτλερικο.

Ilias D είπε...

Εμενα με φτανει η επιθεση στον ΑΡΚΑ αυτου του μορφωματος που μας κυβερναει.

Ilias D είπε...

Ακριβως οτι εκανε κ η κυβερνηση του Καραμανλη(του οριτζιναλ) στο Χαρυ κλυνοταν διακωμωδουσε τον Κ.Κ.
Μετα απο καποιο συμβουλιο τους πηρε κ πηγαν να τον ακουσουν κ να τον χειροκροτησουν.

Οτι θα με εκανες ρε Προεδρε του 15μελους να παινευω κ τον Σερραιο δεν το φαντασηκα ποτε.

Ilias D είπε...

...καλα...
μονο που δεν ειπε στον Κ.Κ. εκεινη την μερα ο ποντιος ...
Μασε τα ποδια σου ρε ψηλε,τι τα απλωσες στη πιστα:

ArTaXiA είπε...

Δεν έχεις κι άδικο....

Σε όλους τους πολέμους χρειάζεσαι συμμάχους. Κι ο Churchil, τον Στάλιν είχε, να τα λέμε κι αυτά.

Όσι για σένα φίλε μου Axilleas, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ BROKER, ο επαγγελματικός μου τίτλος είναι "Financial Strategist".

Το job description είναι εδώ: (Αν τα Αγγλικά σου είναι όπως τα φαντάζομαι, ζήτησε τη βοήθεια του ανηψιού σου για τη μετάφραση)

We are educators as well as advisors that will give you realistic ideas of where different financial paths may take you. Working back from your set goals or ideals, we guide you through an individualized financial plan that not only gives you a sense of where you need to focus your attentions, but will also give you insight on how to avoid potential pitfalls.

We can help take the feeling of being lost or unsure out of your financial future, and provide strategies grounded in reality. Retirement planning, family financial planning or divorce analysis all hold a host of intricate nuances.

We will work with your accountant, lawyer or other professional aids to ensure that your finances are fully optimized to take advantage of all opportunities to put your money to work for you and your family. We will identify the financial risks that you may currently face and propose realistic solutions to help you protect against those risks."

Unknown είπε...

Τραβα ρε χωριατ!!!!

Ilias D είπε...

Ρε επιλλαρχε θα με στειλεις.
Το τηλ σου μιλαει ολη την ωρα,ξερω οτι βλεπεις τουλαχιστον 5 δεικτες κ τα ομολογα των μισων κρατων ...
κ μπορεις κ διαβαζεις Ε.Γ.
στειλε με αδιαβαστο ...κλειστα κ παμε για καφε.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Προτίμησα να μείνω εκτός συζήτησης τις πολλούς λογους τόσο εδω όσο και μεταξύ φίλων κ συγγενών που βρεθήκαμε σε καποιο σπίτι. Προτιμάω να ακούω παρα να προσπαθώ να επιβάλω στον αλλο το μαυρο σενάριο αλυσιδωτών αντιδράσεων που εδω φτιάξει στο μυαλό μου με τα λιγα που (νομίζω πως) ξέρω.

Αλλα πραγματικά η σημερινη σας τοποθέτηση αγαπητέ κ σεβαστέ ΑΡΤΑΧΙΑ με κέντρισε. Δεν συμφωνω με το αν ειμαστε σαν ¨λαος¨ σε θεση να κρίνουμε ενα δημοψήφισμα μη μπορώντας να αποτιμήσουμε τις συνέπειες που θα έχει η επιλογή μας. Γελάω με την πρωτοτυπία να ειναι πρωτα το ΟΧΙ και μετα το ΝΑΙ. Πραγματικά όμως, αν δεν ειναι τελείως αδιάκριτο απο μέρους μου, ποια ειναι η γνώμη σου για το τι ειναι καλύτερο απο τα δυο?

Ομοιως, η έκθεση μου σε ελληνικά asset ειναι σχεδόν το 40%, ελπίζοντας οτι σε κλειςιμο διακοπτών, τα asset under custody θεωρούνται off balance και δεν συμμετέχουν σαν καταθέσεις σε πιθανό bail in.

Unknown είπε...

Μπροκερακο να αγορασω cds ???yien??? Μπεεεεε οταν ο μπροκερ πουλαει τουμπεκι!!!!
Εγω η μαριδουλα τι θα κανω??

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους .Εχω βρει ευκαιρια να ..ξεκουραστω λιγο παραπανω

Ωραια η κουβεντα τα αλλα τα ..χαζα μεταξυ σας δεν χρειαζονται ,ειμαστε σε αργια μην αρχισω να σβηνω

Οσον για την ουσια , ο ΠΟΛΕΜΟΣ για νεοκομμουνιστες -ακροδεξιους και φασιστακια συνεχιζεται
και επειδη ΒΑΡΙΕΜΑΙ να επευθυνθω ειδικα στον artaxia που εκτιμω για πολλα πραγματα ,τον προσκαλω για ενα καφε να πουμε κανα συνταγματικο και για τον περιουσιο -κυριαρχο λαο και τις υπολοιπες ΠΙΠΕΣ

γιατι δεν εχω σκοπο να γραφω κατεβατα

ο μονος σκοπος ειναι ενας .ΕΞΩ οι αριστεροφασιστες

Ilias D είπε...

μαρεσε η θεση του Γιαννη(εστω κατα 90-95%.

Γραφεις ΑΡΤΑΞΙΑ.
Σε όλους τους πολέμους χρειάζεσαι συμμάχους. Κι ο Churchil, τον Στάλιν είχε, να τα λέμε κι αυτά.

Πως εισαι σιγουρος οτι ο Τζωρτζιλ ειχε τον Σταλιν κ δεν ειχε ο Σταλιν τον Τζωρτζιλ;
κ εν πασει περιπτωση γιατι τονιζεις το Τζωρτιλ κ οχι το Σταλιν;
Για να μας στειλεις μηνυμα οτι Αλεκθης κατι σαν Τζωρτζιλ;

Ilias D είπε...

Οπως κανει ο Αλεκθης βαζοντας πρωτα το ΟΧΙ στο ψηφοδελτιο;
το ερωτημα ομως στη Βουλη ηταν:ΝΑΙ η ΟΧΙ στη συμφωνια;

austin είπε...

Και πάλι συμφωνώ, ότι χρειάζεται εκπαίδευση. Εκπαίδευση όμως δεν μπορεί να έρθει ποτέ από μία κυβέρνηση που δεν ενδιαφέρεται να στείλει τα παιδιά στον διαγωνισμό μαθηματικών. Είναι νοοτροπία, άποψη. Αν ήθελε και είχε την διάθεση θα έβρισκε τον τρόπο να πληρώσει. Αναλώνει όμως την ενέργεια της σε άλλα, πολλές φορές επουσιώδη θέματα.

Όσο για κρεμάλα σε κάποιους...Τους έχει ενθυλακώσει ήδη κάποιοιυς από τους παλιούς υπαίτιους...όπως ο Σαγιάς, οπότε δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αυτή.

όσο για τον διχασμό, κάνω αγώνα να μείνω όσο πιο αντικειμενικός μπορώ. κάποιες φορές τα καταφέρνω, κάποιες φορές όχι. Θεωρώ καθαρά διχαστικό το ερώτημα του δημοψηφίσματος γιατί δεν έχει σοβαρή υπόσταση. Θα ήταν πιο έντιμο το ευρώ ή δραχμή από αυτή την θολή ερώτηση, που ελάχιστοι έχουν την γνώση να κρίνουν, αλλά για ακόμα μία φορά θα πάνε (αν πάνε) παραπλανημένοι και διχασμένοι. Για αυτό τον λόγο και δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το διχαστικό ερώτημα αποποίησης ευθύνης. Εγώ το βλέπω ερώτημα δημοσιονομικού περιεχομένου. και μάλιστα δομημένο με περίεργο τρόπο.

Αν πάλι όλα αυτά γίνονται για να μπορέσει να περάσει μία συμφωνία, σαν μία άλλη "προβοκάτσια" που γινότανε παλιότερα, απλά θα πω πόσο θλιβερό είναι να πρέπει να περάσει από μία διαδικασία ψέματος αρχικά, τρόμου και δυστυχίας στη συνέχεια, για να πάρουν δήθεν κάποια καλή συμφωνία.

Από όποια πλευρά και αν κοιτάξω αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τον καιρό αυτής της κυβέρνησης μία λέξη ταιριάζει σε όλες: Θλίψη.

και επειδή είναι σχεδόν αυθόρμητη η σύγκριση με τους άλλους, αν και διαφωνώ συνεχώς να βάζουμε συγκριτικά το τι έκαναν οι άλλοι, γιατί μπορούμε να κρίνουμε και χωρίς τους προηγούμενους τα τωρινά λάθη, θα σου πω ότι ναι, θλιβερή ήταν η κατάσταση και πριν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά η αγορά έξω πέρισυ τέτοια εποχή έλεγε ότι πιάσαμε πάτο μάλλον και τώρα βλέπουμε κάτι να κινείται. Τουλάχιστον κλάδοι με τους οποίους μιλούσα εγώ. Από εργοστάσιο σαμπουαν και μεταξοτυπίας, μέχρι διαφημιστικές και διανομείς πετρελαίου. Και άλλες, αλλά να μην γράφω τώρα μία μία. Και τώρα βλέπω ακόμα και αυτούς να καταστρέφονται.

Κλείνοντας, αν γίνει άμεσα κάτι πολύ καλό, τότε ίσως να άξιζε αυτή η ζοφερή κατάσταση που περνάμε. Αν δεν γίνει κάτι ριζοσπαστικά καλό άμεσα, το κόστος θα πληρωθεί από όλους μας και περισσότερο από όλους όσους υποστηρίζουν τυφλά την κυβέρνηση (δεν υπονοώ ότι υποστηρίζεις εσύ τυφλά...κάθε άλλο)

paolostar είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/489059/o-tsipras-skeftetai-na-kanei-piso/

Άσχημο νέο.....

austin είπε...

Θα ήθελα αν δεν υπα΄ρχει πρόβλημα να είμαι και εγώ στον καφέ, αν πάτε...

Αυτοπροσκαλούμαι, αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση...

ArTaXiA είπε...

Καφές that is!

Πλατεία κατά το βραδάκι; Να έρθει κι ο Άλεξ που'χω να τον δω από τα πέρισυ.

Θα καθήσουμε απέναντι από το ATM της Πειραιώς να τρολλάρουμε τον κόσμο;

Make my Day!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καφέ στο Σύνταγμα στην απογευματινή ευρωπαϊκή παρέλαση της αστικής τάξης ?
Τραπεζική αργία αλλα δουλεύουμε κανονικα μέχρι τις 6,

Ασε που περιμένουμε να ανοίξει τα συστήματα το αμερικανάκι για να γινει η εκκαθάριση των πράξεων της Πέμπτης.

ArTaXiA είπε...

Κρίμα τότε...

michele είπε...

Art ανεβα Συνταγμα ,εχει πολλα καφε εκει.Να σε βαλω να σφυρας με τη σφυριχτρα των Ευρωπαιστων :)

Αλεξ μεσα;;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγω θα κατέβω το απογευμα.

Αν δεν μπορει ο ΑΡΤΑΧ, πάμε την Τεταρτη το καφέ στο μέρος που είπε.

ArTaXiA είπε...

Τετάρτη λοιπόν. Αν θέλει ο Austin, ας κοπιάσει.

austin είπε...

Αν με θέλει η παρέα...εννοείται θα κοπιάσω! χαχα

profit είπε...

Ωχ θα συναντηθεί η dream team

Τρέμε Τσίπρα

Unknown είπε...

Θα μάθεις πολλα απο τον μπροκερ..... Πρεπει να πας!!!!
Να ρθω κ εγω δάσκαλε ;;;;
Ρε καλα που αγόρασα CDs εχθές .... Ρε πως το μαντέψες!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άμα θέλετε στέλνω ΣΜΣ και στον ΤΗΕΟ ΠΙΕΤΡΙΣ να έρθει κ αυτός.
Απο εκει που θα παμε, γειτονάκι ειναι.

Unknown είπε...

Σε κρατικά η ιδιωτικά εισαι τοποθετημένος ;;;

ΑΡΤ είπε...

Alexandratos...
ερωτηση αν γνωριζεις φυσικα...
Ο πατερας μου ( συνταξιουχος ) εχει λογ/σμο στην εθνικη ...
την πεμπτη στα καταστηματα που θα ειναι ανοικτα για συνταξιουχους θα μπορουν να τον δωσουν internet banking ή θα λειτουργουν μονο τα ταμεια ?

υγ...εχω παρει τηλεφωνο στο 181818 και δεν ηταν σιγουρος για να μου απαντησει.

Ilias D είπε...

Για οσους πανε στο Συνταγμα.
Ειμαι μαζι σας,νοερα λογω αποστασης,ριχτε μερικα σφυριγματα κ για μενα παρακαλω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αχιλλέα ξέρω αλλα δεν ειναι σωστο να το πω εγω για τον ΑΡΤΑΧΙΑ. Το έχει γράψει ξεκάθαρα στη σελίδα μας.

Για πες όμως τιποτα γιατι εγω ειμαι τοποθετημένος και στα δυο.


ΑΡΤ δεν ξέρω, αιςθηςη μου ειναι οτι θα μπορει ´οπως κ να βγάλει χρεωστική καρτα.
Ελπίζω να ξέρει κατι απο Ίντερνετ για να μην ταλαιπωρηθεί.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αχιλλέα ξέρω αλλα δεν ειναι σωστο να το πω εγω για τον ΑΡΤΑΧΙΑ. Το έχει γράψει ξεκάθαρα στη σελίδα μας.

Για πες όμως τιποτα γιατι εγω ειμαι τοποθετημένος και στα δυο.


ΑΡΤ δεν ξέρω, αιςθηςη μου ειναι οτι θα μπορει ´οπως κ να βγάλει χρεωστική καρτα.
Ελπίζω να ξέρει κατι απο Ίντερνετ για να μην ταλαιπωρηθεί.

ΑΡΤ είπε...

Ευχαριστω....

Panos είπε...

Καλησπερα παιδια, ψυχραιμια χρειαζεται και σωστη κριση!
Εχω μια απορια αν γνωριζει καποιος να μου την λυσει....
γιατι τα CDS ειχαν χτες 7500 μοναδες και σημερα ειναι 1900?

http://data.cnbc.com/quotes/GRCD5

Ilias D είπε...

Ναι Πανο ...
Απορια για το τι μπορει να σημαινει αυτο.
Ξερει κατι ο τυπος που τα ξεφορτωνοταν η τα σορταρε για λογους που μονο αυτος ξερει;

Ilias D είπε...


Greece CDS 5-Yr (GRCD5 :)
* Data is delayed
1,914.11
Last | 6:05:14 PM
-5236.4199 (-73.23%)

Ilias D είπε...

Μπορεί ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κ. Νίκος Παππάς να διέψευσε από το βήμα της Βουλής ότι υπάρχουν σκέψεις για ακύρωση δημοψηφίσματος και μεταστροφή Τσίπρα, όμως λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Κομισιόν και του πρότεινε να βρεθεί μια συμφωνία που θα επιλύει το χργηματοδοτικό πρόβλημα της χώρας σήμερας. Μάλιστα, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης διακινήθηκαν πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξετάζει το ενδεχόμενο και διαβουλεύεται με τους Ευρωπαίους προκειμέου να επισκεφθεί το Βερολίνο ή τις Βρυξέλλες ακόμη και σήμερα.

Panos είπε...

Αυτο σκεφτηκα και εγω Ηλια..αν καποιος γνωριζει κατι αλλο ας μας το πει..

Ilias D είπε...

Τι να εννοει ο Αλεξης με το [ Δεν ειμαι Πρωθυπουργος παντος καιρου ];
Οτι δεν ειναι Πρωθυπουργος κ με καλο κ με κακο καιρο;
Οτι δεν ειναι Πρωθυπουργος κ με ηλιο κ με συνεφια κ με ομιχλη κ με βροχη κ με χιονι;
Χαλαζι παντως σιγουρα εφερε στην Οικονομια της Χωρας.
Η ειχε στον καιρο του τπτ αεροπλανα οταν το ειπε;

Ilias D είπε...

Πανο αυτος που γνωριζει αποκλειεται να μας το πει ...θα παρει θεση κ θα μας αφησει να το καταλαβουμε σε μερικες μερες.

Panos είπε...

οτι ειναι πρωθυπουργος super puma... χωρις καυσιμα ομως για διαφυγη....

Panos είπε...

χαχαχα Ηλια , ωραιος...

Ilias D είπε...

* 2.36
καιρο = νου
πιθανον ομως ο νους του ειναι ευμεταβλητος οπως ο καιρος τελευταια.

Ilias D είπε...

κ το δικο σου καλο Πανο
χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπορει απλα να μήν υπήρχε αγοραστής πουθενά και να εκανε βουτιά εντυπωσιασμού.
Μην λησμονούμε τα παιχνίδια με το ευρω σε κατι τέτοια...

Μακάρι να ειχε βρεθεί ηδη λύση.

Panos είπε...

Σε ευχαριστω Ηλια και εσενα Γιαννη για τις απαντησεις σας για τα cds...
Ας ελπισουμε να κανει πισω ο μικρος και να παει σε μια συμφωνια εστω και τις επομενες ωρες...ακουγονται πως γινονται διεργασιες παρασκηνιακα να εχουμε σημερα eurogroup με μεταβαση του Τσιπρα τις επομενες ωρες στις Βρυξελες...

Unknown είπε...

Στο. Αεροπλάνο για ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Απο την μια θελουμε να συμφωνήσει για να αποφύγουν τα χειροτερα,
Απο την αλλη, πολλοί λένε ηδη κακίες για πιθανές εξελίξεις αν έβγαινε ΝΑΙ.

Εμενα προσωπικά μου αρκει το πρωτο παρότι θεωρώ οτι απέτυχε.

michele είπε...

Ωραια κανονιζουμε για Τεταρτη καφε .. 8 ωρες εμειναν παντως

Αντε δωστε του ενα τυρακι να το παιξει ηρωας ,ερχομαι και γω μετα για πολιτικη αναλυση .Ηδη την εχω πει βεβαια .

Μαθαινω απο δημοσιογραφικους κυκλους οτι τωρα πιεζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ Δραγασακη -Σταθακη Πανουση
να υπογραψει ενω βεβαια μας εκανες δημοψηφισμα λογω των δραχμολαγνων.

Μονο τη χωρα εγραψε στα παπαρια του με τις ανυπολογιστες ζημιες που εχουμε

profit είπε...

+11% ADR

Ilias D είπε...

Μιχαλη διαφωνω με την τελευταια φραση.
Αποκλειεται να εγραψε την χωρα στα παπαρια του.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ.
Ενα αβουλο τσογλανακι ειναι.
Στα παλια του τα παπουτσια ναι.
Ασε που μολις βγηκε κ ανακοινωση οτι το ταμειο μου δεν θα δωσει συνταξεις αυριο.
Περιμενω να δω.

Unknown είπε...

Καλε μου φιλε να τα φοβασε λιγο...μας τα εχουν απαγορευση!! Φιλικα....
Υπαρχουν πολυ καλα προιοντα εκτος ελλαδας....μπορω ν σου στειλω μερικα αν εχεις κ το αναλογο χρηματικο ποσο

Ilias D είπε...

Προγραμματισμένη συνέντευξη στην ολλανδική τηλεόραση «RTL» ακύρωσε αιφνιδίως ο πρόεδρος του Eurogroup,Γερούν Νταισελμπλουμ, σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο Bloomberg.

michele είπε...

Εχουν μια καλη αντιδραση το GREK και η NBG ,αλλα εχουμε δρομο ακομα.

Ilias D είπε...

Telika πιστωθηκαν κ οι λογαριασμοι της συνταξης μας.

mixalis mixalios είπε...

Δεν ζητήσαμε παράταση!ζητάμε χρηματοδότηση 2 ετών χωρίς το ΔΝΤ! Προφανώς δεν θέλουμε συμφωνία! Α ζητάμε και αναδιάρθρωση χρέους τώρα! Και ζητάμε να μας φέρουν τα λεφτά σπίτι! Αν δεν βγει το Ναι την Κυριακή τα πράγματα θα πάρουν ένα δρομο χωρίς επιστροφή...

mixalis mixalios είπε...

Ηλία την έβγαλες και αυτό το μήνα...

Ilias D είπε...

Ναι Μ.Μ.
Να περιμενουμε να παρουμε καμια 10ρια 60Ε πρωτα μην κλεισουν οι τραπεζες,γιατι αυτους δεν του θεωρω ικανους ουτε σανο σε βοδια να μοιρασουν.

ΥΓ.Αυτα τα Καρναβαλια ειναι ικανα να ζητησουν τα λεφτα σε 500ρικα κ να μην ξερουν πως θα πληρωσουν αυτους που παιρνουν 480 κ 300Ε

Ilias D είπε...

Σημερα με το μαγαζι κ τις τραπεζες κλειστες νομιζα οτι ηταν Κυριακη.συνεφιασμενη κ βροχερη ...
Χαλαζι δεν εριξε ...
Το ριχνει καθε μερα στην οικονομια ΜΑΣ.

Ilias D είπε...

Εκτακτη τηλεδιασκεψη του Γιουρογκρουπ αποψε.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το Twitter παίζει τα… ρέστα του

http://www.koolnews.gr/extras/640693-to-twitter-paizei-ta-resta-tou-deite-tis-kalyteres-anartiseis-gia-to-dimopsifisma-tis-kyriakis/#640673/640678

Ilias D είπε...

Σε απαγόρευση του short selling για το ADR της Εθνικής αλλά και του Global X FTSE Greece 20 ETF που διαπραγματεύονται στη Wall Street προχώρησε σήμερα η αμερικανική εποπτική αρχή, με στόχο να «περιφρουρήσει» μερικώς τις αναταράξεις.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η πιο γλυκιά κινηματογραφική οικογένεια, «Η Οικογένεια Μπελιέ» δίνει μαθήματα ζωής στις αίθουσες! Τους είδατε;

https://www.facebook.com/video.php?v=835200189921440

michele είπε...

Η προταση εδω :http://www.scribd.com/doc/270088439/Tsipras-letter-to-Dijsselbloem-30-6-2015

Ζηταει λεφτα ,που σημαινει ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΔΝΤ

Ilias D είπε...

Κωστα το 5.40 ολα τα λεφτα ...για σημερα ...60Ε δλδ.
Μαρεσαν ιδιαιτερα το 1,5,8 κ 10.

dubaiprojectmanager είπε...

καλησπερα στην παρεα.

Ilias D είπε...

Καλως το ξενητεμενο νιατο.
Παντως αυτα τα ψηφοδελτια με τα εγγλεζικα,σιγουρα σε γιαγιαδες θα απευθυνονται.
Θα χετε υποψιν σας το ανεκδοτο με την γιαγια που πηγαινε στον φραχτη του μπαχτσε με την Γουολ Στρητ Ζουρναλ στη μασχαλη.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

All Summer Long

Kid Rock

https://www.youtube.com/watch?v=aSkFygPCTwE

ChristosC είπε...

Καλησπέρα στους φίλους.
Έχει ακούσει κανείς κάτι για την ALPHA?

Ilias D είπε...

Καλησπερα ChristosC.
Απ οτι βλεπω στο υποκαταστημα της γειτονιας μου εχουν λεφτα τα ΑΤΜ ...χαχαχα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός αντικαγκελάριος, επισημαίνει πως οι συνομιλίες με την ελληνική πλευρά για την νέα πρόταση που κατατέθηκε, θα ξεκινήσουν μόνο αν ακυρωθεί το δημοψήφισμα που αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

ΥΓ.ΤΟ -31% ειναι απο τη χτεσινη διαπραγματευση παντως.

Panos είπε...

Καλησπερα Χρήστο, τι ακριβώς εννοείς για την ΑΛΦΑ ?

Ilias D είπε...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:Και η Ζωή στον... κόσμο της: Παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να ενημερώσει ότι δύο προφίλ στο facebook και στο Twitter με το όνομά της είναι ψεύτικα!

ChristosC είπε...

Σχετικά με την ερώτηση του ΑΡΤ παραπάνω που μόλις διάβασα.
Να συμβάλω με όσα γνωρίζω.
Τα περισσότερα καταστήματα αύριο και μέχρι την Παρασκευή θα κάνουν ΜΟΝΟ την συναλλαγή της ανάληψης μετρητών και μέχρι το ποσό των €120 και ΜΟΝΟ από τους λογαριασμούς των συντάξεων (τους έχουν βάλει σχετικό flag).
Όμως ορισμένα καταστήματα (δεν γνωρίζω πόσα και που) θα μπορούν να προχωρούν στην έκδοση μίας χρεωστικής κάρτας και ΜΟΝΟ επί των φλαγκαρισμένων λογαριασμών συντάξεων.
Για διαδικασία εκκίνησης διαδικασιών για web banking, δεν γνωρίζω, ίσως να μην προβλέπεται αυτές τις ημέρες, δεν γνωρίζω στα σίγουρα.
Εάν κάποιος υπάλληλος υπερβεί τα προβλεπόμενα, θα αντιμετωπίζει την ποινή καταγγελίας της συμβάσεώς του, στο δε κατάστημα θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο.
Οι πελάτες θα μπαίνουν στο κατάστημα ανά δέκα, θα υπάρχουν σεκιουριτάδες στα καταστήματα ενώ ανά συγκεκριμένη περιοχή θα υπάρχει αστυνομία και από ένα ασθενοφόρο!!!! (έλεος!!! που φτάσαμε!!!!).
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Για την ALPHA που ρώτησα προηγούμενα, αφήστε το, θετικό ότι δεν έχετε ακούσει κάτι.

Ilias D είπε...

Για την ALPHA που ρώτησα προηγούμενα, αφήστε το, θετικό ότι δεν έχετε ακούσει κάτι.

xaxaxa
Θετικο σε βρισκω.

Οπου ναναι θα βγει η Ζωη να τα χωσει στον επικεφαλης αστυνομικο γιατι δεν αφηνει τους διαδηλωτες να ανεβουν στο περιστυλιο τ Β.
Μπορει να καλεσει κ τους διαδηλωτες μεσα.

Ilias D είπε...

Γιαννα Αγγελοπουλου:Προεχει να μην διαταραξουμε την σχεση μας με την Ευρωπη.

Ilias D είπε...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι το ελληνικό ζήτημα αποτελεί πρωταρχική ανησυχία για την Ευρώπη, αλλά ότι και οι ΗΠΑ το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Την ίδια ώρα, είπε ότι οι αγορές έχουν αντιδράσει καλά στους κινδύνους της ελληνικής οικονομικής κατάστασης

Νομιζω οτι αξιζει να ξαναδουμε το

..... Την ίδια ώρα, είπε ότι οι αγορές έχουν αντιδράσει καλά στους κινδύνους της ελληνικής οικονομικής κατάστασης

dubaiprojectmanager είπε...

JLO στα πολυ πανω της. Το βιντεο ειναι αφιερωμενο και στις φιλες που μας διαβαζουν (το σουπερ μοντελ που... κανονιζει την τζει λο λεγεται david gandy)
https://www.youtube.com/watch?v=BfgoiYu9EUE

Panos είπε...

Χρήστο πολυ σωστα τα περιγράψεις για τις τραπεζες πιο πάνω..*7:31 μ.μ

Αν θέλεις πες μας για την ΑΛΦΑ αν ξερεις....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μια ερώτηση, δημοσκόπηση με το ΝΑΙ - ΟΧΙ υπαρχει??...

Ilias D είπε...

Μονο απο τα στοιχηματα παιρνουμε καποια ιδεα.
Αποδοση 1.33 στο ναι κ 2.57-3 στο οχι.

Ilias D είπε...

*
2.97-3 στο οχι.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:Πληροφορίες για διεξαγωγή νέας συνεδρίασης του Eurogroup αύριο Τετάρτη

Ilias D είπε...

Τελειωσε το Γιουρογκρουπ.
Οχι σε παραταση κ κουρεμα του χρεους.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω λεω οτι ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΑΜΕ....

δεν θελουν ,αλλα δεν θελουμε και εμεις να το χωνεψουμε

Ilias D είπε...

Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ενηλικιωθουν τα δικα μας.

Ilias D είπε...

Λιγη υπομονη,ακομα κλαιρασιλ βαζουν.

austin είπε...

Δυστυχώς έχει πάρει κάτι το αυτί μου... Και έτσι είχα εξηγήσει το ότι σέρνοτανε πριν κάμποσο καιρό πριν ανακοινωθεί η έξοδος . Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα.... Μέχρι τότε νόμιζα ότι ήταν δυνατή...

Ilias D είπε...

Κλαιρασιλ μπορει να βαζουν στην ακμη,αλλα πουτανα μπορεσαν να τα κανουν.

Ilias D είπε...

Tι εγινε ρε παιδια;
Δεν πεσανε στα 4οι Ευρωπαιοι;
Ναι αλλα δεν εσπασε στα 4 ο Συριζα.
Λιγο τοχεις;

Ilias D είπε...

Ραχηλ αρχισε να τυπωνεις.
Ο Αλεκθης λεει οτι φτανουν 30 δις.

Ilias D είπε...

Δραγασακης:Εξεταζουμε τη δυνατοτητα να αποσυρουμε το δημοψηφισμα.

Ilias D είπε...

Μιχαλη πως λεγεται ενας ποντιος στο ΑΤΜ;

Άχθος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΡΤ είπε...

ChristosC...ευχαριστω κι εσενα...

Ilias D είπε...

Αρχισε να ψαχνει να πληρωσει κ το ΔΝΤ τωρα ο Αλεκθης κ ο ΓιαΝΝης ...

Ilias D είπε...

Eχουμε ομως ΕΡΤ κ ειδικα ΕΡΤ3
Δικαιωθηκαν οι πελατες του Κατρουγκαλου .
Γυρισαν στους Δημους απο την ΕΛΑΣ οι σεριφηδες.Μα να ταλαιπωρουντε τα παιδια;να παρουν κ οπλο;να κανουν κ περιπολιες;

Ilias D είπε...

Ο Λακης πηρε θεση για το δημοψηφισμα.Οχι.
Ποιος Λακης;Αυτος που ενω εχει κανει ρομπα ολους τους διασημους,οταν τον πιασαν στο κοτερο με την κοκα(του γιατρου ντε)παρεα στην καμπινα του με 2 μπολντι μπιλτεραδες,εκανε ασφαλιστικα μετρα μετρα στα καναλια να μην αναφερουν το ονομα του.
Αυτος που δεν αντεχε το χακι κ πηρε απολυτηριο τρελου(οπως κ ο Μακης).
Αυτος που επεξεργαστηκε την κασετα Χαικαλη κ την εβγαλε στην φορα.
Στα παπαρια μου τι θα ψηφισουν ανθρωποι που ενω ειναι υγιεις δεν υπηρετουν την θητεια τους.

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/489228/gianna-aggelopoulou-ena-diazugio-me-tin-europi-tha-ehei-odunires-sunepeies-gia-tin-ellada/

Ο ΓιαΝΝης...θα ...

Ilias D είπε...

Τα 18 κρατη απο τα 19 της Ευρωζωνης παιρνουν ζεστο φρεσκοτυπωμενο χρημα απο την ΕΚΤ κ η περηφανη ΕΛΛΑΣ καμαρωνει για το ανοιγμα της ΕΡΤ3,αφου νωριτερα γιορτασε το ανοιγμα της ΕΡΤ.
Νωριτερα βεβαια υπεγραψε δανειακη συμβαση δινοντας χρηματα.
Ηταν να δωσει 9 δις αλλα ο υπερκαθηγητης,συγγραφεας της θεωριας των παιγνιω,που παιζει του ΥπΟικ,εκανε λαθος κ εδωσε 11 δις.
2 παραπανω τον ΜΑΛΑΚΑ,αν ταχαμε δεν θα χρεωκοπουσαμε σημερα.

Ilias D είπε...

Καλα ρε συ ποση αποζημιωση πηραν αυτοι της ΕΡΤ;
Οι γνωστες παρουσιαστριες δεν βλεπονται απο τα κιλα που πηραν.

Ilias D είπε...

Καλα ρε πουστη μου,γιατι δεν διναμε τα λεφτα του δημοψηφισματος ως επιστροφη ΦΠΑ στα νησια να τελειωνει η ιστορια;
Τι τους εχουμε τοσους καθηγητες στην κυβερνηση;

austin είπε...

Μπουτάρης: Λέει ο κύριος Τσίπρας ότι μετά ν Δευτέρα θα είναι ανοιχτές οι τράπεζες. Πώς? Και εγώ μπορώ να πω ότι θέλω φιλενάδα την Μπριζίτ Μπαρτό. Πως? Πως θα την έχω? χαχαχα

Ilias D είπε...

Tι δεν καταλαβα καλα;
Αυτη η Αυλωνιτου του Συριζα λεει οτι ειχε δικιο ο Προεδρος,λεει οτι νικησαμε κ οι εταιροι ηρθαν στα λογια μας.
Νομιζει οτι μονο χαχολοι την βλεπουν;

austin είπε...

Συγγενής μου άνοιξε μαγαζί πέρισυ σε τουριστική περιοχή (που έχει όμως και ντόπιους πελάτες) και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό τον καιρό, υποστήριζε και έλεγε το απροχώρητο των προηγουμένων και ότι δεν τράβαγε η κατάσταση με δαύτους.

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο έντρομος να μάθει αν ακούω τίποτα καλο... Όταν του είπα του είδηση του Δραγασάκη, μου λέει μακάρι να τελειώνουμε γιατί μέσα σε μία μέρα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο τζίρος του έπεσε 50%-60%.

Είναι λυπηρή αυτή η απότομη μεταστροφή, η οποία θα γίνει και σε αρκετούς ακόμα...Γιατί μετά τι? Ποια μπορεί να είναι η αντίδραση?

Ilias D είπε...

Oπαδοι κ ψηφοφοροι του Αλεκθη.
Σε 1.5 ωρα απο τωρα ο Προεδρος ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει.
Να δωσει αυξησεις σε μισθους κ συνταξεις,να μειωσει τον ΦΠΑ,να δωσει δωρο Χριστουγενων κ Πασχα,να σας στειλει διακοπες στα νησια,οτι θελει ρε παιδι μου.
Για να δουμε τι θα κανει.

Ilias D είπε...

Αν υποπτευθω οτι δεν τον αφηνει η Περιστερα να τα κανει ...