Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΟΠΑΠ



















ΟΠΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Πολυ καλα ορισμενο το πτωτικο καναλι μεσα στο οποιο εξελισσεται η κινηση της μετοχης απο τα υψηλα της 13/2 στα 9,90€.
Ο τιτλος συσσωρευσε περι της S (7,90-7,94) πριν αντιδρασει σημερα με ενα δυνατο φινις ,με κλεισιμο πανω απo την W των 8,20 ,προαπαιτουμενο για συνεχεια της κινησης προς την ανω πλευρα του καναλιου Α οπου ταυτιζεται και ο ακμο 100 ημ στα 8,64 ευρω.
Στα 8,60€ το 50% της fibo διορθωσης ,επομενως προκειται για ισχυρη αντισταση. Ενδεχομενη ανοδικη διαφυγη θα προσδωσει ιδιαιτερη ορμη και ογκο με στοχο την V στα 8,98 ευρω.
Πανω απο κει αργα η γρηγορα θα επιτευχθει ο στοχος των 9,90 των υψηλων του Φεβρουαριου.
Αντιθετα αρνηση της μετοχης να υπερβει το προαναφερθεν επιπεδο,θα σημανει υποχωρηση και retest και στην W και στην S. 
MONO σε περιπτωση καθοδικης διασπασης  των 7,90 ευρω ,η εξελιξη θα ειναι διαγραμματικα ασχημη, με πορεια νοτια προς την κατω πλευρα του καναλιου .

47 σχόλια:

michele είπε...

Και...συνεχιζω dwk .

Ποσο καιρο χρειαζεσαι ακομα για να δεις ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ
σ αυτα τα λαμογια;;;
Να κανω λιστα σε 3 μηνες ;;;

Unknown είπε...

Ποιες συντάξεις εκμεταλεύθηκε το κράτος άτοκα,που μια ζωή πληρώναμε τα ελλείμματα των ταμείων(δηλαδή από τη μία τσέπη βγαίνανε και στην ίδια μπαίνανε,βέβαια πιο πολλά βγαίνανε απ'τις δικές μας).Άφησε το παραμύθι dwk,μαθε πρώτα την αλήθεια κι αάσε τα παραμύθια και τις συνομωσίες.

Τα έχουμε χρυσπληρώσει 10 φορές τα ελλείμματα,τους διορισμούς,τα εφ'άπαξ,τις πρόωρες όλων των καραγκιόζηδων,των αγροτών και πάει λέγοντας.

Να γίνει αυτό που έγραψε ο Μπαρμπαλιάς,μία προς μία ψάξιμο και να δοάυμε εάν δικαιούνται όλοι αυτά που παίρνουν.

Ότι και να λέτε εσείς των Συριζοάπλυτων,δεν βγαίνουν συντάξεις με 1 προς 1 συνταξιούχο-δημόσιο υπάλληλο με εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα που πληρώνεται εάν πληρώνεται 500 και 600 ευρώ.

Αυτά τα απλά και λογικά εάν δεν κατανοηθούν,σε λίγο καιρό θα μιλήσουν τα ΑΤΜ...

michele είπε...

Ο αδελφος της γυναικας μου 50 ετων σημερα,εξαιρετικο παιδι

βγηκε στην συνταξη πριν 5 χρονια.

Συνταγματαρχης της Νομικης.Δουλεψε 26 χρονια ( συμπεριλαμβανεται λεει και η σχολη 4 χρονια) .

Και φυσικα τον "πληρωνει" η αδελφη του,που δουλευει 20 χρονια σε σκληρο ανταγωνιστικο ιδιωτικο τομεα.

Αυτα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δε κανονίζουμε να πάμε σε καμιά ταβέρνα να δώσουμε πόνο σε κανά κοψίδι.. τώρα που άνοιξε ο καιρός. Γιατί θα φωνάξω αμπελαλέ..πηγα στο γιατρο και μου βρηκε 0% λιπαρά τι να κάνω βλέπω και τα "γεύματα" για τη εισαγωγή σχολίου και..

ο dwk είπε...

…για ένα φεγγάρι ανάμεσα σε άλλα, δούλεψα σε ασφαλιστική …είχα φτιάξει ένα μικροπρόγραμμα για τον εαυτό μου …τα τελευταία χρόνια πλήρωνα 27 ευρώ το μήνα (στην αρχή σε δραχμές με ρήτρα ECU ήταν λιγότερα και κατά την διάρκεια …αυξήθηκε το ποσό (!) για να φτάσει τα 27)
…τον προηγούμενο μήνα έληξε (ήταν για 22 χρόνια) και με σιχτίριζα, που αντί να δίνω πολλαπλάσια και για 35 χρόνια στο κράτος, που μου έταξε το Α ποσό και μου δίνει το Α/2 δεν τα τοποθέτησα στο συμβόλαιο που λέγαμε…
…σύντομα η μήνη μου στράφηκε στο κράτος και τις κυβερνήσεις που το «υπηρετήσαν» γιατί – ως γνωστόν – μου τα έπαιρνε υποχρεωτικά!
…για να τα «δίνει» στα λαμόγια τους κολλητούς, τους φοροφυγάδες και λαθρέμπορους που λέγαμε πριν
…και τώρα μου βγάζει την γλώσσα, με κοροϊδεύει και με θεωρεί …προνομιούχο !

michele είπε...

Το θεμα ειναι dwk ,δεν το βαζεις στο χρηματιστηριο μια και δεν σου φανηκε ( 27 ευρω το μηνα)
και εμπιστευεσαι και την κυβερνηση
η οποια ειρησθω εν παροδω :

Η κ. Πετη Πέρκα, η γυναίκα του βουλευτή και πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Βίτσα, διορίστηκε γενική γραμματέας Μεταφορων, Υποδομών και Δικτύων

ΧΑΧΧΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ..

michele είπε...

Καλη ιδεα Γιαννη,τωρα που ανοιξε ο καιρος.
θα το κανονισουμε :)

ο dwk είπε...

…όσο για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς από δω και στο εξής, επιστρέφονται στους ανάγωγους αποστολείς !

Unknown είπε...

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω dwk και δεν είναι μόνο αναρχοάπλυτοι αυτοί που δεν κατέχουν τα βασικά χρηματοοικονομικά.Πλήρωναν οι υποψήφιοι συνταξιούχοι της 10ετίας του '70 για χ συνταξιούχος και τη 10ετία του ΄10 υπήρχαν 3Χ συνταξιούχοι,την 10ετία 4Χ,την 10ετία του ΄00 5 Χ και σήμερα 10Χ.

Ποιος νομίζετε ότι πλήρωσε σωστά χρήματα για να βγει στη σύνταξη όλο το συνοθύλευμα,ποιος νομίζει ότι δικαιούται να παίρνει ότι παίρνει σε μια χώρα που χρεοκώπησε...?Βρε καταλαβαίνετε ότι δεν πρέπει να παίρνετε ούτε σεντς,το αντιλαμβάνεσθε...?

Τα λεφτά τα έφαγαν οι προηγούμενες γενιές και η γενιά που σήμερα είναι στα 60-65 έτη.Μας υποθηκεύσατε το μέλλον μας και τολμάτε να σηκώνετε και ανάστημα...?Παύση πληρωμών λοιπόν και ας έρθει ο Σύριζα να πάρει φόρους και ΕΝΦΙΑ,θα πάρει τα 3 μου...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

ρε μπαμπη ας παντρευμασταν μικροι να κανουμε απο 3 παιδια ο καθ ενας να υπαρχει γενια να υπαρχει δουλεια να υπαρχουν όλα..τωρα είμαστε 10800000 μαζι μ όλα τα βαλκανια μεσα, όλο το μπαγκλαντεζ και το μισο πακισταν..ψαξε να βρεις..παντως ο συνταξιουχος δε φταιει πληρωσε του παν κανει να παιρνεις αυτα και τελειωσε..εγω κι εσυ φταιμε να ξερεις για το πρωτο κοματι..και αυτοι που τα διαχειριζονταν για το δευτερο..-

Unknown είπε...

Γιάννη ΚΑΝΕΙΣ δεν πλήρωσε για τόσους συνταξιούχους που έχουμε,ΚΑΝΕΙΣ δεν πλήρωσε για να παίρνουν 1000άρες και 2000άρες,ΚΑΝΕΙΣ δεν πλήρωσε για τους(τις)40άρηδες και 50άρηδες.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν έλεγε κουβέντα τόσα χρόνια που σχεδόν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ελλειμματικά.Ποιος ψήφιζε όλους αυτούς τους αλήτες,ποιος έκανε τον Ανδρέα λαοπρόβλητο,τον Σημίτη διαπλεκόμενο και τον μπούλη της Ραφήνας μουγγό...?Κάποιοι φταίνε και δεν είμαστε εμείς αυτοί,εγώ τουλάχιστον δεν τους ψήφισα όλους αυτούς ΠΟΤΕ!

mixalis mixalios είπε...

Νομίζω κακώς αναλωνεστε σε αναλύσεις μακροσκελείς! Όλοι έχουμε δίκιο εκτός του dwk που αξιωματικά έχει άδικο (πάντα ήμουν οπαδός της Δημοκρατίας...) Το θέμα δεν είναι τι έγινε ( όλοι λίγο πολύ ξέρουμε) αλλά ποιος έχει προτάσεις για το μέλλον σε ένα εξ ορισμού δυσεπίλυτο προβλημα! Σαφέστατα οι προηγούμενοι τα κάνανε μαντάρα...το θέμα είναι αυτοί τι προτείνουν! Είναι ένα σύνθετο θέμα που έχει δημογραφικές προεκτάσεις αλλά και άπτεται σωστών χειρισμών μακροπρόθεσμης στρατηγικής! Δε μπορώ να πιστέψω ότι ούτε σε αυτό συμφωνούν τα κόμματα! Dwk συμφωνώ με το 10:18 αν και όπως είπαμε πάντα ξεκινάμε με την υπόθεση ότι έχεις άδικο... Χιχι

michele είπε...

Bασικος παραγοντας το ασφαλιστικο ,αλλα και η φοροδιαφυγη για το προβλημα της χωρας .Καποτε θα ΕΣΚΑΓΕ.

Και αντι να προσπαθουμε,εστω μεσα απ την χρεοκοπια να φτιαξουμε κατι

γυρναμε πισω με τους φαυλοτερους των φαυλων.

Τελικα ,μονο στο χρηματιστηριο υπαρχει-πραγματικη -ελπιδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μπαμπη δεν εχει να κανει ποιον ψηφησες εσυ η εγω η οποιος αλλος..
θα σου πω ενα παραδειγμα

συνταξιουχος οδηγος με 10730 ενσυμα βαρεα που ξερεις οτι σ αυτη τη δουλεια οραριο δεν υπηρχε δε υπαρχει και δε θα υπαρξει..εκτος λιγων εξερεσεων χόρια τα βαρη και τη ευθύνη με 600 ευρω κρατησεις για το ικα καθε μηνα.. τι συνταξη πρεπει να παρει αυτος ο άνθρωπος τη στιγμη που πλήρωνε καθε μηνα πριν του μπει ο μισθος το ταμειό του οτι ακριβώς του ζητουσαν..ωστε να του δώσουν αυτα που ειπαν οι ιδιοι οτι κανει να παιρνει

ο dwk είπε...

…στο ότι ο Μέσι άνοιξε το σκορ (1-0) έχω δίκιο (…πιστεύω) ! χε χε

mixalis mixalios είπε...

Το αμφισβητώ....μάλλον το έφαγε ο Νοιερ

ο dwk είπε...

…όπως επίσης ότι ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ το δεύτερο !!!

mixalis mixalios είπε...

Πάντως έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης... Στον αμυντικό τομέα!

Ilias D είπε...

1ον Μεχρι το 1981 τα ασφαλιστικα ταμεια καταθετανε τα χρηματα τους ΑΤΟΚΑ στην ΕΤΕ για να γινει μεγαλη τραπεζα.

2ον Γιατι καποιοι επιμενουν να λενε το σουβλακι καλαμαλι;Το καλαμακι πως το λενε; σουβλακι;δλδ αν κατεβω Αθηνα ναπαραγγειλω φραπε μ 2 σουβλακια;

3ον Πηγαινω ενα πρωι σε καποιον γνωστο στο γραφειο για δουλια κ για να μην φαω την μπουγατσα μονος πηρα 3 για να τις φαμε με τον φιλο,2 με τυρι(η 1 για μενα)κ 1 με κρεμα(σε περιπτωση που προτιμουσε ο φιλος κρεμα).
Εκτος του οτι εβαλε στο συρταρι τη σακουλα με τις μπουγατσες ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ,με ειπε κ μετα οτι οι 2 ηταν τυροπιτες.
Ρε εισαι καλα του λεω;λες σε Σαλονικιο πιες ειναι μπουγατσες;
Μα ηταν με τυρι,μου λεει...
Τυρι εισαι ρε Μικα,του λεω,η καλυτερα ΤΥΡΟΓΑΛΟ ...ακου οσες εχουν τυρι αποκλειεται να ειναι μπουγατσες ...χαχαχα
Ασε που τη 1 ειθελα να την φαω εγω ...

mixalis mixalios είπε...

Ηδονή όπως είπε και ο σπίκερ...Έτσι παίζει και ο Αλέξης στις διαπραγματεύσεις...

Ilias D είπε...

* 11.24
2ον http://www.olivemagazine.gr/11-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C/

michele είπε...

Τι κανει αυτος Lio ..

Αυτο που δενμπορουσε να κανει ο μεγιστος Μaradona,που παρακολουθησα αρκετες φορες και ζωντανα την εποχη της παντοδυναμιας του στην Ιταλια

ηταν το πλασε με το δεξι ,ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ του αριστεροποδαρου.

Ilias D είπε...

Μ.Μ.
χαχαχαχα

ουτε για να κουβαλαει τις μπαλες δεν κανει.

Unknown είπε...

Γιάννη σήμερα δεν μπορεί να πάρει κανείς πάνω από 1000 ευρώ,το χιλιάρικο για τον ΠτΔ.Δυστυχώς αυτά μπορεί η χώρα να πληρώσει σήμερα,πρέπει να γίνει σοβαρή περικοπή στις συνταξιοδοτικές δαπάνες.

Εάν δεν φέρουμε 2 μύρια λάθρο(το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ότι μας προετοιμάζουν γι'αυτόν τον λόγ με τους λάθρο όπως παλιότερα με τους Αλβανούς)ή δεν γεννήσουμε 2 μύρια παιδιά τα επόμενα 10-15 χρόνια,δεν υπάρχει άλλη λύση πλην των σοβαρών περικοπών.

Bloomberg: «Kλείνουν» οι αγορές συναλλάγματος για ελληνικές τράπεζες


Η χώρα είναι έτοιμη να σκάσει,καμία συμφωνία της πλάκας δεν μας σώζει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

η φοροδιαφυγη είναι σε συγκεκριμενους και γνωστους κλαδους.. γιατι δε χτυπανε αυτους..να πει μαστορα ..εισαι δικηγορος..τοσα..είσαι γιατρος ..τοσα εισαι μηχανικός..τοσα..δε θες γινε υπαληλος αλλα αν θες μαγαζι..τοσα..γιατι το μαγαζι ειναι το προβλημα

Ilias D είπε...

κ το Ε βεβαιως στο Θεο.

Unknown είπε...

Ηλία έχουμε πληρώσει 100 φορές τους τόκους των ΑΤΟΚΩΝ,όπως έχουμε χρυσοπληρώσει ΚΑΙ το PSI...

Ilias D είπε...

Γιατι ρε Μπαμπη να παρει ο ΠτΔ 1000 Ε;
με μια η δυο θητειες;450 κ πολλα ειναι.

Unknown είπε...

Γιάννη είναι μία καλή πρόταση,ανά επάγγελμα και ανά περιοχή ένα στάνταρ ποσό το χρόνο και να γλιτώσουμε με τις αποδείξεις.

Unknown είπε...

Ηλία no problem και αφιλοκερδώς,γιατί όχι.Τόσοι χιλιάδες δικαστές,τους χρυσοπληρώνουμε τα πάντα και ψηφίζουν οι αλήτες όλα για την πάρτη τους.Δεν υπάρχει σωτηρία σ'αυτή τη χώρα,θέλει restart.

mixalis mixalios είπε...

Είναι κρίμα που το match έχει μόνο 90 λεπτά

ο dwk είπε...

…τρίτο από Νειμάρ…

Ilias D είπε...

Γεγονος αδιαμφισβητητο ειναι οτι τοτε που πεφταν κατι 20% κ 25% επιτοκια τα μεια δεν παιρναν τοκους ...
Για τα κομματοσκυλα ενθεν κακειθεν που βγαζαν αναπηρικες μαιμου να πεις οπως κ για τα λαμογια με τις μιζες απο τις προμηθειες στα δημοσια νοσοκομεια κ τις χρεωσεις μαιμου σε ιδιωτικες κλινικες που τις πληρωναν τα ταμεια ...
κ για τις επιτροπες που αθωοναν υπαλληλους που καναν μαιμουνιες στα ταμεια ...
καθως κ για τις μαιμου συνταξεις που δινουμε σε παρα πολλους Βουλγαρους κ μαλιστα κατοικους Βουλγαριας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γνώμη σου σεβαστή..άλλα μηδενιστική και το ξέρεις ακόμα κι έτσι να γίνει .. έχω υποσχεθεί να φτάσω μέχρι τα 167 για να τους τα πάρω πίσω. χαχα. οπότε και σας καληνυχτίζω

mixalis mixalios είπε...

Και τώρα έχει τον Μέσι της πολιτικής...Άδωνις... Ε dwk?

Ilias D είπε...

Κληνυχτα Γιαννη.
Εκτος του EYRO κ το NBG στο Θεο.

ο dwk είπε...

…και η κλάση του διαιτητή: …φάουλ πριν την σέντρα, διαμαρτυρίες, και αφήνει (σωστά) το πλεονέκτημα για την πάσα του Μέσι και το γκολ του Νειμάρ…

michele είπε...

Βρηκα και ενα ωραιο για το Νικο Καββαδια

που ξερω οτι αρεσει πολυ στον Μπαρμπα και του το αφιερωνω

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zT05uF2XS10w.kZmXrDCHkCB8&usp=sharing

Unknown είπε...

Μην τσακώνεστε ...... Σφαίρα τωρα σε φαρμακείο για να πάρετε ηρεμιστικά για αυριο!!!
Καληνύχτα .....γεια σου Τσίπρα μαγκα που μας έδωσες τσάμπα χαρτιά !!!!

Ilias D είπε...

Καλως το Επιλλαρχο.
Ποιο διανυκτερευει σημερα;
χεχεχε

austin είπε...

Φοβερά τα γκολ! Ειδικα του Μέσι που τον ξάπλωσε.

Ερώτηση για αύριο... Λέτε νασ ανοίξει με χάσμα; Θα προτιμούσα φυσιολογικά, μην αφήσουμε απο κατω και άλλο, έχουμε που έχουμε ενα μικρό στο 736.

Δεν ξεχναω τα λογια του γιανη, τον Ιούνιο τα δύσκολα...

austin είπε...

Φοβερά τα γκολ! Ειδικα του Μέσι που τον ξάπλωσε.

Ερώτηση για αύριο... Λέτε νασ ανοίξει με χάσμα; Θα προτιμούσα φυσιολογικά, μην αφήσουμε απο κατω και άλλο, έχουμε που έχουμε ενα μικρό στο 736.

Δεν ξεχναω τα λογια του γιανη, τον Ιούνιο τα δύσκολα...

mixalis mixalios είπε...

Ο Μαρδας έστειλε 40000 ευρώ τον Ιανουάριο για τις σπουδές της κόρης της η οποία ακόμα δεν είχε περάσει στη σχολή της! Και βέβαια να σας πω ότι για ποσά κάτω από 50000 ΔΕΝ ενημερώνεται η ΤτΕ ούτε το ΥΠΟΙΚ. Όποτε έστειλε κάτω από το πόσο αυτό για να είναι καλυμμένος...Αφήστε που το πρωί είπε πως στα έστειλε το Νοέμβριο! Πρώτη αφορά αριστερά!

michele είπε...

Αustin ,εβαλα την μαγικη μου σφαιρα
και λεει

πανω θα παμε.

Αμα κανει λαθος ,μην με κυνηγησετε χαχα

michele είπε...

Μιχαλιό δεν παιζονται αυτα τα λαμογια.

Το Σαββατο θα εχω ενα αρθρακι οχι δικο μου που παντως με εκφραζει απολυτα
θα περιμενω σχολια

ο dwk είπε...

…ωωωωχ ! …τι θα ακούσουμε (πάλι) το Σάββατο…
(…έκτος κι αν είναι της αγαπητής Ευφροσύνης, οπότε …συγχωρείσαι !)

mixalis mixalios είπε...

Ρητή διαβεβαίωση του Φίλη που λέει ότι ΣΗΜΕΡΑ δεν θα μειωθούν οι συντάξεις! Αλλά θα κάνουμε αναλογιστικές μελέτες και αν δείξουν κάτι διαφορετικό θα το δούμε...Ο Στρατουλης το ξέρει?