Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

55 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Θυμήθηκα το δωσμου δυο κατοστάρικα των tsopana rave...δωσμου τελοσπαντων ότι έχεις...

mixalis mixalios είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xh2uk1_tsopana-rave-%CE%B4%CF%89%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82_music

michele είπε...

ΥΠΟΙΚ: Οριστικό τέλος στο αυτόφωρο για χρέη έως 50.000 ευρώ

http://bankingnews.gr/%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/196838-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%86%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CE%AD%CF%89%CF%82-50-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E.html

mixalis mixalios είπε...

Όταν χρωστάει το κράτος?

mixalis mixalios είπε...

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1335811/ti-eipan-merkel-tsipras-piso-apo-tis-kleistes.html

michele είπε...

Ειναι σκληρο το κειμενο ,απο τον φιλο μου Πετρο Λαζο του capital

αλλα το κοινοποιω γιατι εμπεριεχει σκληρες αληθειες.Καποιες διαφοροποιησεις και αντιρρησουλες θα του τις πω κατ ιδιαν

michele είπε...

Κοιτωντας γυρω, μιλωντας με φιλες και φιλους, διαπιστωνω ότι η συντριπτικη πλειοψηφία ζει με την αίσθηση οτι θα γινει "μια καποια συμφωνια" και απο εκει και κατω όλα θα πανε πριμα.
Ειμαι αποσβολωμενος. Ή εμβροντητος που θα ελεγε και ο Γιανης!
Σας εχω νεα. Δεν λειτουργουν τα πραγματα με αυτον τον τροπο.
Ακομη και αν γινει συντομα συμφωνια (πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω σφόδρα), ακομη και αν περασει απο την Βουλη χωρις διαφορων ειδων παρατραγουδα (γεγονος που θεωρω οτι ανηκει στην σφαιρα του απιθανου), η ζημια που εχει ηδη γινει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Η Ελληνικη οικονομια μεχρι τον Οκτωβριο ηταν σαν ενα λουλουδι που αρχιζε να βγαζει βλασταρια. Πριν προλαβει να βγαλει μπουμπουκια τσαλαπατηθηκε ΑΓΡΙΑ απο βαριες αρβυλες.
Επειδη ομως, ως γνωστον ειμαι λάτρης των αριθμων (αριθμοφασιστας κατα ορισμενους) θα σας δωσω νουμερα Απο τον Μαρτιο εχω δωσει προβλεψη για αναπτυξη -0.8% Περιμενω να υπαρξει καταληξη στην "σκληρη διαπραγματευση" για να αναθεωρησω προς το -2% Ισως και χαμηλοτερα. Οταν εχω καθαρα δεδομενα θα μπορεσω να πω με περισσοτερη ακριβεια......
Και επειδη ο αιωνια αισιοδοξος (τρομαρα μας) Ελληνας θα σκεφτει: "Ε, ενταξει μωρε. Ενας χρονος ειναι θα περασει", σας εχω κι αλλα νεα.
Τα επομενα 3 εως 5 χρονια η Ελλαδα θα βρεθει μεσα σε μια Κολαση. Αυτο είναι βεβαιο. Ανεξαρτητα απο το αν θα γινει συμφωνια, ποια κυβερνηση θα υπαρχει ή οποιαδηποτε άλλη παραμετρο σκεφτειτε. Το μονο που κρινεται πλεον, αυτη την περιοδο, ειναι ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ θα ειναι η φωτια κατω απο το καζανι.
Και οσο αυτη η παρωδια πολιτικης και" διαπραγματευσης" συνεχιζεται, τοσο θα δυναμωνει η φωτια.
Πολλοι θεωρουν πως τα χειροτερα τα ειδαμε το 2012 και 13. Δυστυχως εχουν απολυτως αδικο. Ακουστηκε οτι τα προηγουμενα χρονια ειχαμε ανθρωπιστικη κριση. Ακουστηκε οτι πεινασαμε. Αμ δε. Σε διαιτα ημασταν και νομιζαμε οτι πεινουσαμε. Ανθρωπιστικη κριση η Ελλαδα δεν εχει δει απο τα χρονια της Κατοχης. Τωρα ηρθε η ωρα αυτη η χωρα, που τοσο αρεσκεται στην υπερβολη, να ξανανακαλυψει την πραγματικη εννοια των παραπανω και πολλων αλλων λεξεων και καταστασεων. Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα.
Ελπιζω αυτο το post να μας αφυπνισει.Εστω και λιγους Διοτι σε λιγο δεν θα υπαρχει περιθωριο. Το καζανι θα αρχισει να βραζει και τοτε............
Υ.Γ. Πεστε να με φατε ελευθερα

michele είπε...

Δημοσιευτηκε στο fb πριν λιγο

austin είπε...

Δεν έχει άδικο...Και σαν παρατηρητής να δεις όλο αυτό το πανηγύρι (από την επαναφορά του Grexit κτλ κτλ) αποδεικνύεται γιατί οι ξένοι ήθελαν να γίνουν εκλογές και να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το "κέρδος" για αυτούς είναι μεγάλο και φυσικά είναι στην πλάτη μας.

austin είπε...

Επίσης κάτι που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες είναι ότι η ρήξη ή η δραχμή ή το δημοψήφισμα ή οτιδήποτε λένε οι αστείοι, γίνεται και πολλαπλάσια καταστροφικό λόγω αυτής της κυβέρνησης. Είναι από μόνο του καταστροφικό, αλλά αντε να διαχειριστούν αυτοί κάτι τόσο σημαντικό. Πάει... μιλάμε για ανήκεστη βλάβη. Εδώ δεν μπορούν να μαζέψουν τα στελέχη τους, δήθεν στο όνομα της δημοκρατίας. Θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε κάτι τόσο ρηζοσπαστικό και πρωτόγνωρο?

michele είπε...

Ο αρθρογραφος ειναι πολυ μορφωμενος στο οικονομικο πεδιο,αλλα ειναι και αρκετα απαισιοδοξος

συχνα καποιες εξελιξεις ερχονται απροσκλητες ως αποτελεσμα του "απο μηχανης θεου" που δεν μπορω να το αναπτυξω τωρα ,με στοιχεια.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτη εδω η σουργελοποιημενη κυβερνηση
εθνολαικισμου-νεοσταλινισμου και μαρξιστικου περιτυλιγματος

ΔΕΝ μπορει να βαλει βασεις για καλυτερες μερες.

Εχει ΕΓΓΕΝΕΙΣ αδυναμιες σοβαρες για να μπορει να λειτουργησει στα πλαισια του δυτικου κοσμου ,σε ενα ευρωπαικο μοντελο .

μπαρμπαλιας είπε...

ωρε φραξιες που εχουν να φανουν αυριο και μεθαυριο...
κεντρικες επιτροπες...
πολιτικες γραμματειες
αναβιωση σταλινισμου σε ολο το μεγαλειο.

αλλα οι ελληνες ως ανιστοριτοι ντενεκεδες εφεραν τα πολιτ μπιρώ
το κωλαρακι μας και ο ακρατος επαναστατισμος μας ,σε λιγο θα παλευουν με τα αδειο στομαχι.

mixalis mixalios είπε...

Αν ο αρθρογράφος τα έλεγε πριν δύο μήνες θα τον έλεγα κι εγώ υπερβολικό γιατί πίστευα ότι θα έρθει η κωλοτούμπα! Δυστυχώς όσο αυτή καθυστερεί τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να μην έρθει...κι αν τελικά δεν έρθει θα ελπίζουμε να μας λυπηθούν οι Ευρωπαίοι αλλά και αυτό να γινει σίγουρα δεν θα γίνει και από το ΔΝΤΣ που υπερβολικά ίσως στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί ως οικονομικοί δολοφόνοι και την σκληρή στάση του την βλέπουμε και τώρα! Τα ψέμματα τελειώσανε...ακόμα και "όλα καλά να πάνε" τώρα δεν θα πάνε καλά στο μέλλον γιατί αυτό το πολιτικό προσωπικό με τη καθοδήγηση αυτής της κυβερνητικής ανωμαλίας δεν έχει καμία ελπίδα να μας βγάλει από το βάθος του πηγαδιού που κάθε μέρα χωνομαστε...

Ilias D είπε...

Τιποτα δεν θα κανουν.
Θα βγαλουν πατριωτικους αντικαπιταλιστικους αντιμνημονιακους λογους,ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ κ στο τελος,αφου κουνησουν το δαχτυλο στον Αλεξη κ αφου τον ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ...θα πανε για κανα κρασακι,ισυχοι γιατι καναν το πετριωτικο καθηκον τους.

mixalis mixalios είπε...

Πολιτική Γραμματεία, Κεντρική Επιτροπή, κοινοβουλευτική ομάδα και άλλες μαντολες...και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς Μιχελογιαννακη?

michele είπε...

Ο συγκεκριμενος παντως Μιχαλιό ,τα λεει απο νωρις

Στη στηλη του στο capital βρισκει κανεις και τα παλιοτερα.

Εγω του λεω,ειμαι πιο αισιοδοξος ,αλλα μου τη..λεει.

Ilias D είπε...

Ηδη ο Λαφαζανης αναγνωρισε τη ΡΑΕ ως ανεξαρτητη αρχη κ στον Κασιδιαρη απαντησε ως εκπροσωπος κ υπουργος της κυβερνησης κ οχι ως εκπροσωπος της αριστερης πτερυγας(προφανως προς ΘΛΙΨΗΝ της ΖΩΗΣ).

mixalis mixalios είπε...

Ηλία δεν είμαι σίγουρος...κάποιοι από αυτούς είναι μουτζαχεντίν...

Ilias D είπε...

Οι περισσοτεροι δεν ειναι Βουλευτες.

mixalis mixalios είπε...

http://www.capital.gr/oikonomia/3016356/ekklisi-lew-pros-tsipra-gia-amesi-sumfonia

Ilias D είπε...

...κ οσοι Μουτζαχεντιν ειναι Βουλευτες τους δωσαν θεσεις(π.χ. Διαμαντοπουλος πρ.επιτροπης στη Βουλη). ...(λιγο μακρυα απο τα γουναραδικα αλλα Προεδρος με εξτρα αμοιβη).

mixalis mixalios είπε...

Στον κόσμο του...

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1335885/tsipras-h-ellada-tha-epistrepsei-me-synohh-sthn.html

Unknown είπε...

Παιδιά και η κωλοτούμπα να γίνει,πώς θα προχωρήσουμε με δαύτους στην επόμενη μέρα...

Το κακό είναι ότι και η αντιπολίτευση δεν θέλει να πει την αλήθεια στον λαό,που έχει μάθει μόνο στο "δώσε" και στο "βόλεψε" και να μην δημιουργεί.

Βλέπω 25άρηδες και 40άρηδες να κινούνται πνευματικά προς το παρελθόν,αφού δεν έχουν ζήσει και μάθει κάτι διαφορετικό.

Θα χρειαστεί ένα τεράστιο σοκ για να αλλάξει ριζικά ο τόπος και δεν ξέρω ποιοι θα είναι αυτοί που θα το επιφέρουν στην κοινωνία.

Ilias D είπε...

................................... χωρίς τα λάθη του παρελθόντος», αναφέρεται στην ανάρτηση, ..........

Λες να αναφερεται στα δικα του;

mixalis mixalios είπε...

Σε δυο μήνες θα έχεις πάρει την απάντησή σου...

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=677382

ο dwk είπε...

…ο κάθε πικραμένος, εκφωνεί (ή συγγράφει) έναν δεκάρικο στην καλύτερη περίπτωση γεμάτο από ανεύθυνη υπερβολή, στη χειρότερη (το ευκολάκι) …τίγκα στο βρισίδι
…βέβαια κανένας από δαύτους δεν διανοείται να κάνει αυτό που θα ανέμενε ακόμα και πιο φανατικός υποστηρικτής της καταστροφικής πενταετίας: μια ΠΡΟΤΑΣΗ
…και αφού μπει στο κόπο να την παρουσιάσει, να αποκαλύψει και το ποιος θα την υλοποιήσει
…εκεί ακριβώς αρχίζουν τα δύσκολα …πρόταση ΔΕΝ υπάρχει και το χειρότερο: κοιτάζοντας γύρω η μόνη εναλλακτική, που εμφανίζεται μονίμως στα διαπλεκόμενα μέσα, είναι μια:
…ο …άδωνης !!!
…υστερόγραφο, στο υστερόγραφο: …-ησύχασε! …-ΔΕΝ τρώγεσαι με τίποτα !

michele είπε...

Φανταζομαι οτι θα συμεπριλαμβανομαι κι εγω στον ...καθε πικραμενο

ε dwk ..?

Unknown είπε...

Ο Άδωνυς έχει δημιουργήσει και 5 πράγματα,γνωρίζει από επιχειρείν.Ο Τσίπρας τι έχει φτιάξει στη ζωή του και γνωρίζει πώς θα φτιάξει και τη χώρα...?
Θα το καταλάβετε όμως όταν θα έρθει η μεγάλη ώρα της καταστροφής.Μόνο ο τρόμος θα σας κάνει να συνέρθετε και να αντιληφθείτε τι κάνατε όλες τις προηγούμενες 10ετίες,των δανεικών...

ο dwk είπε...

…φίλε μου Michele, εσύ αποτελείς φωτεινή (…από τις ελάχιστες, πλέον) εξαίρεση !

michele είπε...

Μπραβο dwk ,εδωσες τη ΣΩΣΤΗ απαντηση !

ο dwk είπε...

…θα ήθελα, όμως, Μπάμπη να μου πεις αν υπάρχει ΑΥΤΗ τη στιγμή, άλλη πολιτική δύναμη ικανή να κυβερνήσει
(Υ.Γ. …όταν βάζεις δεύτερο πληθυντικό, θεωρώ βέβαιο, ότι δεν με συμπεριλαμβάνεις σ’ αυτόν…)

michele είπε...

Μπαμπη εχω "χρησιμοποιησει" τον Αδωνι
πολλες φορες.

Λεω λοιπον στους φιλους Συριζαιους,οτι παρ οτι δεν μου αρεσει το στυλ του,οι τσιριδες του κλπ

ειναι διαβασμενος,εχει δουλεψει και ξερει τι του γινεται.
Εκει να δεις ,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να εκνευριζει περισσοτερο ενα Συριζαιο απο το να του αναφερεις τον Αδωνι.

Καταλαβαινεις και το γιατι

michele είπε...

ο Συριζα ειναι πολιτικη δυναμη που πρεπει να αντιμετωπισει τις ραγδαιες εξελιξεις που ερχονται στο εσωτερικο του

Ενδεχομενως προσπαθησει να ..διασωθει μεσω εκλογων κλπ ,διασπασμενος βεβαια
αλλα θα κανει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερο κακο στη χωρα
και επιεδη καποιοι ΚΑΤΙ εχουν καταλαβει

δεν θα παρει ΠΑΛΙ αυτοδυναμια σε αυτην την περιπτωση.

Για τις αλλες δυναμεις τωρα: Ειναι φυσιολογικο 4 μηνες μετα απο εκλογες οι αλλες δυναμεις να μην εχουν βρει τα πατηματα τους ,πρεπει να αλλαξουν αρχηγους κλπ

οποτε τα περι δημοσκοπησεων,προθεσης ψηφου κλπ ,εμενα που ασχολουμαι κιολας με τις μετρησεις δεν λενε και πολλα.ΤΑ ποιοτικα στοιχεια μου λενε ομως

Unknown είπε...

dwk επειδή δεν υπάρχει όπως λες άλλη εναλλακτική,προτιμάμε την καταστροφή...?Τι σόι επιλογή είναι αυτή?
Ίσως για να βγούνε στην επιφάνεια αυτοί οι άξιοι που θα οδηγήσουν τη χώρα στον πραγματικό δρόμο του εκσυγχρονισμού,της ανάπτυξης και της σοβαρότητος,να πρέπει πρώτα να επέρθει η καταστροφή.

Αφού αυτιά που να θέλουν να ακούσουν δυσάρεστα πράγματα δεν υπάρχουν ούτε σήμερα,να εξαναγκασθούν για να ακούσουν...

ο dwk είπε...

…το κακό, Michele, είναι ότι εκνευρίζει και πολλούς κεντροδεξιούς και τους απομακρύνει από την παράταξη …πιστεύω ότι αποτελεί ένα (ίσως το μεγαλύτερο) βαρίδι
…το ίδιο λέω και για τους διαφόρους μιχελογιαννάκηδες, τόλιους κλπ κλπ, για την άλλη πλευρά…

michele είπε...

Αν συγκρινεις το Μιχελογιαννατση με τον Αδωνι υπαρχει προβλημα dwk

o δε Τολιος ειναι αλλη περιπτωση, με πτυχιο οικονομολογου,μαρξιστης και οχι ασχετος ,που αυτα που λεει ειναι πιο σοβαρα αλλα ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ απο πολλους αλλους αγραμματους Συριζαιους
και τα οποια ειναι ψηφισμενα απο ΚΕ και αποτελουν μερος του προγραμματος Συριζα.

Τον εκαναν ΓΓ Bιομηχανιας και Ενεργειας για να μην μιλαει.

Βεβαια αυτο το γεγονος ΑΠΟ ΜΟΝΟ του καταδεικνυει ,γιατι δεν μπορει αυτο το μορφωμα να παει πουθενα.

Ετσι συνηγορω στην τοποθετηση Μπαμπη,ο οποιος κανει ρητορικο ερωτημα ,ναι Μπαμπη τα ποδια μας πυροβολουμε

michele είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/478369/tilefoniki-epikoinonia-tsipra-liou/#.VV92PXeGyoY.twitter

Χτυπησε και αυτη την πορτα σημερα ,αλλα..

ο dwk είπε...

…η χώρα όμως πρέπει να κυβερνηθεί και με ευχές και αναζήτηση «σωτήρων» ματαιοπονείς…

michele είπε...

Με αυτους εδω dwk ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οταν καποιος ( και εννοειται δεν αναφερομαι σε σενα ) ψηφιζει σκατουλες στην καλπη ,να παει να την καθαρισει κιολας

Παρε κι αυτο

http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=278148&artTitle=i_komision_adeiazei_tin_kyvernisi_pote_den_zitisame_na_afxithei_o_fpa_stin_ellada

ο dwk είπε...

…δεν συγκρίνω …τυχαία τα ονόματα
…και να ξέρεις: …όσο παραμένει ο σαμ και η ομάδα του (αδωνης, βοριδης κλπ) κάνουν πάρτυ στο συριζα…

ο dwk είπε...

…το star αδειάζει το …star και τα αλλά …καλόπαιδα, ανάμεσα τους και τον εκπρόσωπο της ν.δ. που έβγαλε ανακοίνωση κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση !
Καραγκούνης: «…Οι άνθρωποι που επαγγέλονταν την ελπίδα και τη σωτηρία της χώρας καταλήγουν, όπως φαίνεται, να πλήξουν καίρια την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. 15%, 18%, 23% στο ΦΠΑ;»
…μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε…

michele είπε...

Ο εκπροσωπος καθε αντιπολιτευσης,βγαζει ανακοινωσεις επι των λεχθεντων απο την κυβερνηση
τωρα αν τα λεχθεντα ειναι παπαριες,αναλογες θα ειναι και οι ανακοινωσεις.
Απλως καταδεικνυεται οτι προσπαθουν τουλαχιστον να δουλεψουν ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ τον κοσμο που ΗΔΗ εχουν παραπλανησει.

Αμ δε

ο dwk είπε...

…κατάλαβε το: …ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι! …αν σοβαρευτούν, αν αλλάξουν, τότε έχουν (και έχουμε) ελπίδα

ο dwk είπε...

…έχουμε φτάσει στην κατάντια, η πιο μετριοπαθής φωνή, να ακούγεται από τον Θεοδωράκη!

Unknown είπε...

dwk διακρίνω ότι και εσύ κατά βάθος βλέπεις ότι σοβαρή κυβέρνηση δεν υπάρχει αλλά επειδή διάκεισαι ιδεολογικά κοντύτερα στο Σύριζα,τον υποστηρίζεις.
Θα προτιμούσα να μου έλεγες ότι απέχεις και δεν είναι του επιπέδου σου οι σημερινοί άχρηστοι,παρά να σε βλέπω να τους υποστηρίζεις με φανατισμό.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο Σαμαράς,ας έρθει και ο Μάνος αλλά να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν.Γιατί δηλαδή να γίνουν μόνο όταν καταστραφούμε,δεν μας κόβει καθόλου να στρίψουμε το πνευματικό μας τιμόνι?
Γιατί δεν παραδειγματιζόμασθε από τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζουμε τον ίδιο φαύλο κύκλο?

Είναι δυνατόν το 2015 να ακολουθούμε το μοντέλο Τσάβες,του Φιντέλ Κάστρο της 10ετίας του '60...?

Τι σκατά κάνουν σωστό οι άλλοι λαοί και προοδεύουν και εμείς έχουμε μείνει ουραγοί της Ευρώπης?

austin είπε...

Από τις δικές μου πάντως κουβέντες και εμπειρίες με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοιο "φανατισμό", παρωπιδισμό και εθελοτυφλία σε αυτά που γίνονται είχα δει στο παρελθόν μόνο από ανθρώπους που είχαν άμεσο όφελος από το κράτος.

1+1 κάνουν 2. Είπε αυτό και το πήρε πίσω. Δεν ήταν έτοιμοι για να γίνουν κυβέρνηση και έβαλαν την χώρα σε περιπέτειες (όχι ότι δεν θα είχαμε πριν "περιπέτειες"... αλλά σίγουρα μπαίνει η χώρα σε ακόμα μεγαλύτερες αν πρώτη φορά μπαίνεις στο παιχνίδι διακυβέρνησης και μάλιστα σε τέτοια περίοδο). Έλεγαν σε όλα όχι πριν, σε όλα και τώρα ζητάνε να υπάρχει σωστή αντιπολίτευση.

Φτάνει πια! Υποτίμηση νοημοσύνης σε αισχρό βαθμό.

Για να απαντήσω τι μπορεί να γίνει...Δυστυχώς αν δεν πάνε όλοι μαζί για να σώσουν την Ελλάδα και να μην υπάρχει αυτή η αστάθεια από εκλογές σε εκλογές, τότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα καλό στη χώρα. Είναι μεγάλο το βάρος για να το πάρει 1-2 κόμματα μόνο. Πρέπει όσα περισσότερα μαζί να συμπορευτούν.

Και τώρα, αν κάτι θα έδειχνε την ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ για κάτι καλό και όχι για να σπείρει διχόνοια, θα ήταν να αναγνωρίσει την κατάσταση και να ΜΗΝ πάει σε εκλογές, αλλά να εξηγήσει στον κόσμο και να συμπορευτεί με άλλους.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ

austin είπε...

*άμεσο όφελος από το κόμμα

ο dwk είπε...

…ο σαμ, μετά τον γαπ, αποδείχτηκε, για μένα Μπάμπη, καταστροφικός για την χώρα …ο κόσμος αποφάσισε να τον στείλει σπίτι του …αλλά στου κουφού την πόρτα…
…ήρθε μια νέα κυβέρνηση …όσο δεν βλέπω κάτι άλλο (υπαρκτό, σοβαρό) στον ορίζοντα, θα περιμένω για να κρίνω
…δεν θα βγάλω συμπεράσματα πριν δω την συμφωνία

michele είπε...

Προσυπογραφω την τοποθετηση και τα ερωτηματα Μπαμπη ..
οι απαντησεις ειναι ευλογες

Οσον για την τοποθετηση Austin εχω να σου πω το εξης.

Ενα μικρο κομματι λενινιστικου προτυπου ζει αυτη τη στιγμη η χωρα.
Το νομοσχεδιο για την παιδεια, η ΒΙΑΣΤΙΚΗ τοποθετηση συγγενων και δικων μας στον κρατικο μηχανισμο ,περιγραφεται στα βιβλια που διδασκουν και διδασκονται οι ..παλιοι κομμουνιστες.Ξερω σου φαινεται απιστευτο στην εποχη μας ,ειδικα στην ηλικια που εισαι ,σου φαινεται αδιανοητο.

Ο τροπος δε που "επικοινωνειται" στο εσωτερικο η ολη "διαπραγματευση" το αποδεικνυει.

Δεν ειδες εσυ τις φωτο με γελαστο τον Τσιπρα και τον Παππα να διαβαζει την ( χτεσινη) Αυγη μεσα στο C-130 ;;

michele είπε...

Οι Σαμαροβενιζελοι με ολες τις παπαριες τους ( που εγω μπορω διεξοδικα να αναλυσω) και για τον καθενα ξεχωριστα

εσωσαν το καραβι ,αναλαμβανοντας με συγκεκριμενο σχεδιο μια συγκεκριμενη ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Οι μακροοικονομικοι δεικτες αρχισαν να γυρνανε και παρα το γεγονος οτι σταματησε το συστημα να δουλευει μετα τις ευρωεκλογες ρολλαρισε κατα καποιο τροπο η οικονομια.

Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε .Τα χειροτερα ερχονται ΕΙΔΙΚΑ για τους φτωχοτερους

ο dwk είπε...

…όταν όμως τα έλεγα για τους λαϊκιστές που μόστραρε μετά τις ευρωεκλογές, και την αδράνεια των έξη μηνών, πάλι τα …άκουγα εδώ μέσα!

michele είπε...

Αν νομιζουν οι τσιπραιοι οτι οι αλλοι απ εξω θα τους δωσουν χρηματα για να μπουκωνουν την ΕΡΤ,τις καθαριστριες και το δημοσιο με κοσμο
ειναι πολυ γελασμενοι
με τα λεφτα των αλλων ( τωρα που σε εχουν ξεψαχνισει κιολας) αυτο δεν προκειται να συμβει.

Εχουν αρχισει και το καταλαβαινουν.

ο dwk είπε...

(…όπως είχε προβλεφθεί, μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου που είχαν αποτέλεσμα την δεινή ήττα των κομμάτων της συγκυβέρνησης και της ακολουθούμενης πολιτικής, οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν …κι ενώ το δίδυμο σαμαρά βενιζέλου όφειλε να αφουγκραστεί το μήνυμα της κάλπης, κώφευσε
…στον πανικό του, μάλιστα, αντί να επιδιώξει εθνική συνεννόηση, επέλεξε την «σκλήρυνση» της αντί συριζα ρητορικής …και το ένα λάθος έφερε το δεύτερο και χειρότερο:
…με ανασχηματισμό βγαλμένο από το αμαρτωλό παρελθόν που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού, ανέσυρε από τα πολιτικώς αζήτητα ότι πιο λαϊκίστικο στοιχείο διέθετε …προτίμησε τις ύβρεις αντί του διαλόγου… την αντιπολίτευση στην …αντιπολίτευση)
(14/10/2014)

Unknown είπε...

Και στο φινάλε ο Σαμαράς έμεινε μόνο 2μιση χρόνια,δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη θητεία του.Εάν δεν υπήρχε το συνοθύλευμα απέναντί του,είμαι βέβαιος ότι θα έκανε και άλλα πράγματα,σαφώς δεν είναι σαν τον μπούλη της Ραφήνας.Εάν ήταν αυτός στο τιμόνι θα είχε παραιτηθεί τον πρώτο μήνα,είναι ικανός να πνιγεί στο πρώτο χάμπουργκερ...

michele είπε...

O υπερηφανος και σοφος ΑΔΑΗΣ λαος εστειλε με ενα 10% δωρακι στον Σαμαρα τη χρ αυγη ( ναι αυτη που χαιδευει η Ζωη)

για να μαθει να βγαινει στις αγορες,να εχει το χρηματιστηριο στις 1300 ,να βγαζει για πρωτη φορα πρωτογενες πλεονασμα

και ΚΑΚΩΣ ο Σαμαρας δεν συνεχισε το δρομο του και εβαλε νερο ( και Ντινοπουλους) στο κρασι του

και τωρα ο σοφος λαος εφερε ψεκασμενους με μαρξιστες μαζι και θα δει προκοπη.

Οσον αφορα τον χοντρο της Ραφηνας.Να ευχεστε να μην επιστρεψει στην πολιτικη ΕΝΕΡΓΗ ζωη. Οχι γιατι οπως λεει ο Μπαμπης δεν μπορει η δεν ξερει .
Αλλα γιατι θα ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ για τα καλα.