Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΩΛΚ



















ΣΩΛΚ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχη κινειται σε ενα broadening descending ( ντουντουκα) S-S1 .Συσσωρευσε στην W στα 0,75-0,76 ευρω βασει της οποιας δημιουργει ενα πυθμενα τυπου W με τον δεξι βραχιονα να κινειται πανω στην πλαγιοανοδικη γραμμη τασης W1 .
Η κινηση εφτασε μεχρι τον ακμο 200 ημ και προσπαθει να κρατηθει στην μπλε γραμμη των 1,08 ευρω  ,προκειμενου να επιχειρησει πιθανη ανοδικη διασπαση του με πρωτο στοχο την R στα 1,30 επιπεδο πολυ σημαντικο που επισημαινεται με τις μπλε ελλειπτικες γραμμες ,πριν προσπαθησει και την ανοδικη διαφυγη απο την ντουντουκα και την διασπαση της S.
Oι ενδεχομενες αυτες διασπασεις σημαντικων γραμμων η και κινητων μεσων,πραγματοποιουνται συχνα με αυξηση ογκου συναλλαγων και ιδιαιτερη ορμη.
Πιθανη  υποχωρηση ,θα βρει στηριξη κατ αρχην στον ακμο30 ημ ( 1€) και σε δευτερο επιπεδο στην ανερχομενη W1.

16 σχόλια:

VIL είπε...

Καλησπερα. Δικη μου αισθηση συντροφοι οτι ολο αυτο το θεατρο του τελευταιου 3μηνου ειναι καθαρα για εσωτερικη καταναλωση των συμπατριωτων ιθαγενων... Να δειξουμε οτι κανουμε μαχη οτι διαπραγματευομαστε. Ειναι πολιτικο το θεμα. Να εχουν οσο το δυνατο λιγοτερη χασουρα και να κερδισουν και αλλους οπαδους απο τη μεγαλη δεξαμενη των χαχολων.

michele είπε...

Φορκαστ για αυριο,θελει ο Μπαρμπας .

Σημερα τεσταρισε τη ζωνη 808 ( χαμηλο 804,78)
κλεισιμο πανω απο τον sma 100 ( 811μον)

Μπροστα μας η ζωνη 822-27 και το 843.

Δεν βλεπω το λογο υποχωρησης,μετα τα νεα απο το Eurogroup

δεικτες και μετοχες εκλεισαν τα gaps τους

Αν συμβει υποχωρηση παμε εκ νεου να δοκιμασουμε τη ζωνη 794-797 ,δεν θα ειναι κατι ανησυχητικο

Ilias D είπε...

Τα σπρεντακια παντως καλα στεκονται,παρα την πτωση.

Ilias D είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=40969

Τι χρειαζεται το σχολιο;

austin είπε...

Ισχυει για ομόλογα. Θα θελα να βλεπα το μάζεμα σήμερα εξω και ας ακολουθούν αυτά εμας. Επίσης θα θελα να μην γεμίσει ο τόπος χάσματα αύριο.

Αν δεν περάσει 843 παλι, θα χειροτέρευση η κατασταση πολύ με πιο πιθανό και το σπάσιμο του 808?

michele είπε...

Ναι ειναι πιθανο αυτο Austin,αλλα ειναι ενα βημα μπροστα,πρωτα πρεπει να παει εκει
και μετα..βλεπουμε

michele είπε...

VIL συμφωνω με το πρωτο σκελος της τοποθετησης σου.Βεβαια δεν ξερω
ποσο μεγαλη ειναι η χαχολοδεξαμενη ,καθως ο Ελληνας οτι ..κερατωνεται
τα παιρνει.

Ας μην βασιζονται τοσο σε τετοιες επιλογες

michele είπε...

"Με ένα «τέχνασμα» εξασφάλισε τελικά η ελληνική κυβέρνηση τα 700 εκατομμύρια ευρώ της δόσης για το ΔΝΤ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με αποτέλεσμα να μην αγγιχθούν τα ταμειακά διαθέσιμα.
Ουσιαστικά αυτό που συνέβη είναι ότι το ΔΝΤ δέχθηκε να γίνει συμψηφισμός της χρεωστούμενης δόσης με την συνδρομή της Ελλάδας που καταβάλλει ετησίως προς το Ταμείο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iefimerida.gr εκείνος που υπέδειξε αυτή την λύση προς το Μαξίμου, ήταν ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας."

michele είπε...

Και του τη λενε κιολας του Στουρναρα τα ζωα

Unknown είπε...

Δηλαδή Μιχάλη θετικά τα πράγματα απ'το Eurogroup.

michele είπε...

Θα ελεγα καλυτερα,οχι αρνητικα Μπαμπη

θετικα για να ειναι ,πρεπει να δω αξιολογηση συγκεκριμενων προτασεων και πραγματικα βηματα απο αποψη αριθμων που να γινονται δεκτα και να μην ειναι
αρλουμπες.

michele είπε...

Μια και κανει διαφημισεις και κατι ειχε αναφερει ο artaxia
με μια πλατφορμα την De GIRO
ιδου επιστολη που εστειλε σε επενδυτη:

Αγαπητέ επενδυτή,
Αναφορικά με τις συναλλαγές και την κατοχή Ελληνικών μετοχών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι όλοι οι κίνδυνοι που απορρέουν από τις επενδύσεις σε Ελληνικές μετοχές επωμίζονται από τους ίδιους. Η έκβαση του αποτελέσματος της παρούσας πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα είναι απρόβλεπτη. Συνεπώς, η DEGIRO δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μόχλευση για τις Ελληνικές μετοχές. Επίσης, σταματάει και τον δανεισμό Ελληνικών μετοχών. Επομένως, όλες οι Ελληνικές μετοχές θα ανήκουν πλέον στην κατηγορία D.
H DEGIRO κατανοεί ότι τα μέτρα αυτά περιορίζουν τις υπηρεσίες της αναφορικά με τις Ελληνικές μετοχές. Όμως, καθίστανται απαραίτητα για να περιορίσουν τον κίνδυνο και την έκθεση της DEGIRO, των συνεργαζόμενων μερών και όλων των πελατών της από την παρούσα πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Η DEGIRO παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα ενημερώνει τους πελάτες της όποτε είναι απαραίτητο.
Οι υπηρεσίες θεματοφυλακής, π.χ. η διατήρηση μη Ελληνικών μετοχών, δεν επηρεάζονται αρνητικά από την κατάσταση στην Ελλάδα.

mixalis mixalios είπε...

Ο Λεω τα χώνει στο ΣΥΡΙΖΑ...Ε ρε πως αλλάζουν οι εποχές...πριν 4 μηνες έλεγε ότι η μόνη λύση ηταν οι εκλογές...

Ilias D είπε...

Ο Βενιζελος διαψευδει τον Κουβελη για την Προεδρια τ Δ.

michele είπε...

Απλα επιβεβαιωνει αυτο που ειχε πει ο Σαμαρας αλλα και ο παλιος εκπροσωπος τυπου ΔΗΜΑΡ ο Παπαδοπουλος

ο γελοιος πολιτικος Φωτης Κουβελης ειναι βασικος υπευθυνος για τη σημερινη καταντια

Ilias D είπε...

Κυρ Fotis.
Τον επιασε ΜΑΛΑΚΑ ο Αλεκθης (η ομαδαρχης των διαπραγματευτων της φακης) ...κ εβαλε μετα ΠτΔ τον Πακη(αυτον με τις 645,000 η μηπως 845.000 προσληψεις;).
KAΝΑΒΑΛΙΑ.