Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΓΔ

X.A.A. LIVE 


                                                                  
                                                                            σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ:ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ...

Σε οριακο- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σημειο βρισκεται ο δεικτης ,ο οποιος εκλεισε χθες ακριβως πανω στην ανω γραμμη του καναλιου L ,εχοντας τεσταρει την Κ στις 794 μον και πηγαινοντας εως και τις 780 μον.
Διαφαινεται οτι ο δεικτης βρισκεται προ των πυλων ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ απο το καναλι ,γεγονος  που αν επικυρωθει θα φερει αυξηση ογκου και ιδιαιτερη ορμη . Τα σημεια 837 ( απλος κμο 30 εβδ) και η Μ στις 843 μον ειναι οι πρωτοι εφικτοι στοχοι,ενω προαπαιτουμενο ειναι η υπερβαση της ζωνης 822-827 ,οπου και τα μεχρι τωρα εβδομαδιαια υψηλα.
Ανοδικη διασπαση και αυτου του επιπεδου ειναι πολυ πιθανο να ενεργοποιησει κινησεις short sqeeze με αποτελεσμα την αυτοτροφοδοτουμενη κινηση,με απωτερο στοχο τις 886 μον της Ζ.
Σε οποιαδηποτε υποχωρηση, οι 794 μον της Κ παραμενουν μια ισχυρη στηριξη ,αλλα ενδεχομενη καθοδικη διασπαση της θα σημανει επανεισοδο στο καναλι και ασχημες εξελιξεις για την ..συμφωνια γενικοτερα.
Συμπερασματικα ,οποιοδηποτε εβδομαδιαιο κλεισιμο στις 843 μον και ανω θα ειναι μια πολυ καλη παρακαταθηκη για τη συνεχεια οσον αφορα τις long τοποθετησεις.

123 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σας

giannhs kon είπε...

Τράπεζα Πειραιώς

ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων 1ου Τριμήνου 2015
Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Γιάννη.

Ilias D είπε...

Καλμερα Γιαννη.
Καλημερα Αντρεα.
Καλημερα παιδες.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΑΝΔΡΕΑ και ΗΛΙΑ

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Αλέφαντος δύναμη.

Ilias D είπε...

Απ οτι βλεπω γκαπια δεν εχουμε(εδω κοντα),ο ΓιΔης ειναι ακριβως σε κατερχομενη,η γριουλα κ η Αλφα εχουν εναν αερα μερικων ποντων ...το 15μελες πηρε τη σταση που περιμεναμε(στα 4 ...αλλα μην παει το μυαλο μερικων-μερικων σε ασχημες σκεψεις ...τοσο καιρο παντως εμας τους μαριδαιους μας εχουν στα 4)...
ο κυριος Μαρδας τελικα εκτος απο μαλακας ειναι κ Μαριδαιος;40.000-40.000 τα εβγαζε εξω;(καλα το γελιο θα πεσει αν η κορη του τελικα σπουδασε Ελλαδα)...
κ να σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι ουτε καν μελους του 15μελους.

ArTaXiA είπε...

Γράφει επιφανής καραγκιόζης σε πληρωμένο status:

"Ο ΦΡΛΚ στις 22/4/2015 βρέθηκε να έχει ημερήσια δύναμη 0. Τότε έγραψα στη SophoGems … Αλλά και με δύναμη 0 στο ημερήσιο που έχει ο ΦΡΛΚ, λίγα κομμάτια λόγω του μικρού τζίρου που κάνει, δεν πιστεύω να φύγουν με ζημιά εάν αγορασθούν όπως προσπαθώ πάντα κάτω από το VWAP…

Ερμηνεύω εγώ:

Εντάξει, έχω πει πολλές μαλακίες όπως όλοι μας. Βασικά αυτή είναι η δουλειά μου να λέω καμιά πενηνταριά μαλακίες καθημερινώς. Στις τόσες που λέω, θα βγουν και κάποιες, στατιστικό είναι το θέμα. Θα απομονώσω λοιπόν αυτές και εύχομαι να μη θυμάστε τις υπόλοιπες, ώστε να γίνετε μέλος στο μαγαζάκι μου -δωρεάν πάντα- και μετά ευελπιστώ να σας πιάσω πελατάκια να σας αρμέγω γιατί ο καλός ο γκουρού δεν παίζει τα λεφτά του, παίζει με τα λεφτά των άλλων.

Άντε καλημέρα. Σωθήκαμε και φέτος πατριώτες.

Ilias D είπε...

...σπουδασει(το να χασει τη χρονια κ να αργησει τις ΑΝΩΤΕΡΕΣ σπουδες δεν το βλεπω).....
ειναι πολοι κ ειναι μαζεμενοι ρε.
ΥΓ. Με τον Κατρουγκαλο κ με τα χρωστουμενα του Μητροπουλου τι εγινε;
ΥΓ.2. Καιρο εχουμε να ακουσουμε για τα Ζαππεια.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή το άγχος (προσώρας φυσικά) σα να μειώθηκε (φτου μην το ματιάσω) και με αφορμή τις χθεσινές πολιτικές κουβέντες στο blog, θα συνεισφέρω με την μικρή (ακόμα λόγω ηλικίας) εμπειρία μου.

Αν βγεις έξω από όλα αυτά και απλά παρατηρήσεις το τι συμβαίνει στην χώρα από το 1821 και μετά, βγαίνει ένα κοινό συμπέρασμα: Όλοι οι πολιτικοί, όταν πιάσουν την εξουσία είναι σαν να είναι βαλτοί να "φθείρουν" την χώρα (δεν θέλω να πω την υπερβολική λέξη καταστρέψουν).

Όσοι δεν το έκαναν ή προσπάθησαν να μην το κάνουν τους σκότωσαν ή κινδύνεψαν από θάνατο κτλ. Μπορώ να καταλάβω το συμφέροντα πίσω από αυτές τις καταστάσεις και να αναγνωρίσω την προαιώνια σημαντική γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και ότι σε πολλά που συμβαίνουν οφείλονται σε αυτή...Καλά και κακά.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί - ενώ το βλέπω εγώ αυτό και κάποιοι άλλοι απλοί άνθρωποι- κάνουν πως δεν το βλέπουν οι πολιτικοί. Η προδοτική διάθεση πολλών κυβερνήσεων δεν είναι στα μέτρα που θα πάρουν ή αν θα ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ κτλ. Είναι στην λογική και την νοοτροπία του σκιτζή.

Εξηγούμαι. Θες να πάρεις την εξουσία και την παίρνεις μόνο με την παραπλάνηση του λαού ή την εθελοτυφλία του. Λες πράγματα τα οποία είναι άτοπα. Υπόσχεσαι, ξαναυπόσχεσαι μη ρεαλιστικά πράγματα, τα οποία δεν μπορούν -προφανώς- να υλοποιηθούν από το εκάστοτε κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία.

Σκέφτείτε τώρα σε αυτή την υποκρισία, να υπάρχουν και δύο παίχτες μόνο που να εναλλάσονται στην εξουσία. Απόλυτη φαρσοκωμωδία. Ανά τετραετία και κάτι το λιγότερο ο λαός ήταν σα να ξέχναγε. Μνήμη χρυσόψαρου, αλλά αν πεις στην ελληνική κοινωνία την λέξη "Μαυρογιαλούρος" όλοι θα την ξέρουν και θα καταλάβουν τι εννοείς. Θέατρο στο θέατρο, αν καταλαβαίνετε πως το λέω.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον διαπλοκής, που όπου και αν κοιτάξεις θα βρεις κάποιον να έχει κάνει με τον τρόπο του την λαμογιά που οι "κοτζαμπάσηδες" επέτρεπαν, τώρα αναζητούνε κάθαρση. Μήπως το 80%+ του πλυθησμού θέλει κάθαρση? Απλό παράδειγμα, πόσο βρίζει ο ένας τον άλλον και πόσοι οδηγοί σε έξοδο Αθηναίων πατάνε την ΛΕΑ για να πάνε πιο γρήγορα. Αλλά αυτά τα αγνοούμε... Σημασία έχει να έχουμε "κοινωνικό κράτος" ή κάτι να κάνει το κράτος τέλοσπάντων.

Αυτό που σιχάθηκα, και που για αυτό κυρίως κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί πάλι με πλάνη, ρίχνοντας το επίπεδο (μορφωτικό, κριτικό, κοινωνικής συνοχής) υπό του μηδέν (και αυτός), προσπάθησε να πάρει την εξουσία και να τροφοδοτήσει τον κόσμο πάλι με "αεριτζήδικες αντιλήψεις", κρυμμένος πίσω από ένα συνονθύλευμα υποτιθέμενων αριστερών αντιλήψεων. Η ειλικρίνεια της αριστερής φιλοσοφίας που είναι?

Και εν τέλει ξέρετε κάτι, όποιος πιστεύει ότι ζει σε ένα κόσμο ιδεαλιστικό _και όχι ιδεοληψιών- τότε είναι βαθιά νυχτωμένος. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας να είμαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και από κάτω της να έχουμε την οθόνη του iphone...και ο δεύτερος να πάμε στα βουνά και να γίνουμε ακτιβιστές σε χωριά χωρίς ανταλλακτικό νόμισμα...

Δεν υπάρχει μέση λύση. Η μέση λύση θα έρθει μόνο αν το θέλει το κεφάλαιο ή σκάσει το κεφάλαιο. Σε συνέδριο της ΕΕ για κοινωνική επιχειρηματικότητα που είχα πάει πριν ένα 8 μηνο, όλοι έλεγαν ότι θέλει πάρα πολλά χρόνια για να εδραιωθεί η "κοινωνική επιχείρηση" (όποιος δεν ξέρει να γκουγκλάρει τι είναι) και να μπορέσει να αλλάξει η φιλοσοφία σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα που δεν κοιτάει το κέρδος...

Σκεφτείτε αλλαγή στα γρανάζια του μυαλού που πρέπει να γίνει στην μάζα, για να χωνέψει ότι μπορεί να έχει επιχείρηση, να δουλεύει 10-12 ώρες και να πληρώνεται 800-900 μαξ, για να είναι βιώσιμη και ισότιμη ανάμεσα στους υπαλλήλους της.

austin είπε...

Αυτά για όσους υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύει σε αυτή την κοσμογονική αλλαγή στην κοινωνία, όταν το ψέμα πήγε σύννεφο...Ας αφήσουμε τα οικονομικά, θέλετε να είστε σε μία ομάδα, σε μία σχέση που να σας τσαμπουνάνε ψέματα και μετά να λένε ότι λένε για να τα μπαλώσουν ή να το παίζουν επικοινωνιακά? Δλδ κοροιδία και μετά δικαιολογία για την κοροιδία... Γιατί πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση και είναι μόλις 100 μέρες, μπλα μπλα μπλα. Δεν φτάνει δλδ η πλάνη?

Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα γιατί νιώθω ότι με υποτιμάνε εξ αρχής..Ότι και αν κάνουν μετά δεν με αφορά. Δεν ήταν ειλικρινείς. Σε απόψεις, σε ιδέες, σε τρόπους υλοποίησης, σε οικονομικό και πολιτικό πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του.

Αυτά και σόρρυ για το μεγάλο κείμενο σε ανάρτηση που αφορά πρωινή ενημέρωση για την αγορά..

profit είπε...

Καλημέρα σε όλους

Υπόκλιση σε Μέσι!!!!

ΑΡΤ είπε...

http://mignatiou.com/2015/05/i-teliki-lisi-plisiazi-simpsifismos-chreous-me-polemikes-apozimiosis/

austin είπε...

256 το παράγωγο του FTSE!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΤΗΕΟ μην γράφεις ασυναρτησίες.
Αν θες να πεις κατι για την αγορα, για την συμφωνία η οχι, για πολιτικά γράψε ελεύθερα.

Προσωπικές επιθέσεις και ασυναρτησίες θα σβήνονται. Θελω να το σεβαστείς αλλιώς θα σε πάρω τηλ στο 0909...

Καλημερα σε ολους,
Φοβερό ´ανοιγμα στα παραγωγα....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ Ο GEM έχει πλακα. Προσωπικά βεβαια δεν εκτίμησα ποτε το σύστημα του, ασε που μου φάνηκαν ακριβές οι υπηρεσίες του.

Ελπιζω το σύστημα να του έβγαζε περισσότερα απο τις συνδρομές. Καμία αντιπαράθεση μαζι του, οπου τον πετύχαινα ηταν ευγενέστατος.


Τι λες θα ανοίξουμε καμία θεση στο VXX ?

giannhs kon είπε...


καλημερες

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2299202

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα δυνατη θα ειναι η μερα
θα γεμισουμε gaps
το break out στο καναλι θα γινει παταγωδως

michele είπε...

Kαμμια 10 αρια μεχτος του FTSE
ΔΕΝ ανοιξαν στο πρωτο call auction

μπηκαν και καινουργιοι στο συστημα
παμε για το δευτερο

michele είπε...

843 κοιταμε

austin είπε...

AMEM η ΕΕΕ στην πτώση! πωωω

Ilias D είπε...

Ωραιο τιναγμα πουρνο πουρνο ..
τωρα αν πω οτι μου θυμιζει το τιναγμα του συντροφου της περιφεριαρχου στον θωκο της ΕΥΔΑΠ;...
Παραπεμπω σε χτεσινο σχολιο μου για το παιχνιδι της γριας στις δημοπρασιες ...

michele είπε...

Χμμμ προσπαθει να κρατηθει απο πανω ,θα μπει και η μαριδουλα και βλεπουμε

Ctsam είπε...

Καλημερα !!! μεγαλα διλημματα πρωι πρωι πουλαμε ή κρατάμε ?? πφφφφ

Ilias D είπε...

χαχαχα Μ.
νομιζω οτι την μαριδουλα θα την κρατησουν για το τελος ...σειρα εχουν οι αρχιμαριδαιοι ... αυτοι που εχουν καλο πολιτικο αισθητηριο ...κ οι εχοντες προσβαση σε πληροφοριες βεβαια.

Ilias D είπε...

Ctsam αν μπορουσα να σε απαντησω δεν θα επινα καφε στο Bo αλλα στις Μπαχαμες
χεχεχε

Ctsam είπε...

χαχαχαχα και εγω αμα ηξερα μαζι θα πιναμε καφε στις Μπαχαμες Ηλία λολ

Ilias D είπε...

Μεγαλος τζιρος ...
πανω απο 2 μυρια το λεπτο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μην έρχεστε άλλοι στις Μπαχάμες, ο καφές είναι χάλια.

Άσε δε την υγρασία, φανέλα δεν στεγνώνει...

Ilias D είπε...

....
χαχαχα
παληκαρι μου...
κατι θα γινει.

Ilias D είπε...

Αλεξ δεν φανταζομαι να ειναι κ τα ποτα παγωμενα ...ναχουν κ οι ξαπλωστρες αμμο.

Ilias D είπε...

Η γραια με το σεξυ φουστανι ειναι πανω στην κατερχομενη (κ σε μια αλλη αντισταση) ...
θα το κανει αργοτερα η θα το αφησει για αυριο;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ηλία χάλια ειναι, ασε που και οι ντόπιες απέκτησαν περιφέρεια σαν της Αλέκας μετα το KFC που άνοιξε εδω....

Τόσο χοντρές και άσχημες δεν τις θυμού ορμούν ποτε...

Κάρπαθος, Σύμη, Αστυπάλαια, Ικάρια δεν συγκρίνονται με τα χαζονήσια που υπάρχουν εδω με τις καρυδες...

austin είπε...

Ποια κατερχόμενη?? Δεν την βλέπω εκεί...Κενή τη βλέπω μέχρι το 1,35-1,40.

Όσο περίεργο και να είναι αυτό που λέω, χρειάζεται και άλλη δύναμη για την συνέχεια. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει πάνω άνοιγμα και έχουν ψιλογυρίσει οι τράπεζες...

Ξέρω ότι ακούγεται σα να ζητάω πολλά αλλά για καλή συνέχεια πέρα του σήμερα αύριο χρειάζεται για να τα διαγράμματα και να μην έχουμε αμφιβολίες...

giannhs kon είπε...

Και στον αστέρα μια χαρά παραλία έχει

…που να τρέχουμε τωρα χαχα

Ilias D είπε...

Ικαρια;να κατεβαινεις να ανοιγεις πορτες κ αφου περασεις να τις κλεινεις;
μπα τυρανια ειναι ...
Κουναει κ το καραβι,χαλανε κ τα αμορτισερ απο το αμαξι(ειδικα αν τοχεις φορτωμενο ...
ΜΙα χαρα ειναι κ η Λευκαδα,να δουμε κ τον σκυλο του Ηλια χαχαχαχα

michele είπε...

Αφου εβαλες Αστυπαλαια μεσα ολα καλα ,επιστρεφω φετος ( καλα να ειμαι) μετα δυο χρονια απουσιας

Ilias D είπε...

Εχει μια γερη Ωστιν απο παλια.

austin είπε...

Αν δεν σπάσει καν το 0,149 η ΕΥΡΩΒ, πολύ καλά...Σωστά τα λέω Μιχάλη?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΚΟΝ τον Αστέρα τον θεωρώ οικόπεδο μου με τοςες μετοχες του που μου ξέμειναν. Ελπ´ιζω να προχωρήσει η πώληση, αλλιώς θα πάω να ζητήσω πάσο για το καλοκαίρι...

13 Μαΐου 17:00 έχει συνέλευση, ευκαιρία να ξαναβάλω το μπλε κοστούμι (στιλ Νάπολης) πριν μαζευτεί για καλοκαίρι...

Και μόλις πουληθεί θα πάω σου παπαδόγαμβρο να ραφτω καταλλήλως....

giannhs kon είπε...

Η Κατσελη εργάζεται πυρετωδώς για χατιρι σου

Panos είπε...

Καλημερα σε ολους...καλα κερδη παιδια οσοι προλαβαμε...

ArTaXiA είπε...

Sartoriale διαβάζω...

michele είπε...

Dal cuore Artaxia

http://www.sartoriadalcuore.com/wp-content/uploads/2012/11/cover.jpg

michele είπε...

Δεν ξεχναμε τη ζωνη 822-827 που περασαμε με τη μια το πρωι

αποτελει ενα καλο επιπεδο επανατοποθετησης για οσους πουλησαν ψηλα

austin είπε...

Το investing δεν μου ανοίγει...Κανείς που να έχει δει πόσο είναι το ομόλογο?

austin είπε...

Και βγαίνει το @@ ο Λαπαβίτσας, το λαμόγιο συγκεκριμένης "μη τα γράφω εδώ μέσα" και λέει πάλι ότι δεν βλέπει συμφωνία και είναι επιλογή η ρήξη.

Γιατί αυτός δεν έχει προδοτικές διαθέσεις? Γιατί είναι εκείκ που είναι? Γιατί λέει αυτά που λέει? Γιατί ενώ σπάνια βγάινει στα ελληνικά μέσα, όταν βγαίνει είναι μετά από βήματα προόδου ή βγαίνει στην Bild (!!!!!!) και είπε αυτά που είπε? Να είστε αντικειμενικοί...όποιον και αν υποστηρίζετε

giannhs kon είπε...

10,986 -0,161 (-1,44%) 12:16:23

austin είπε...

ΟΤΕ το έκλεισε το γκαπ

Ilias D είπε...

Τελικα δεν ειναι να σας αφηνω μονους σας ...
Ειμαι σιγουροτατος οτι καθε φορα που θελουν να ψωνισουν οι μεγαλοι βαζουν κανα δυο δικα μας τσουτεσκια κ λενε μαλακιες ...
κ αν θελουν να παρουν παρα πολλα,τοτε ζηταν βοηθεια απο παλιους η μελλοντικους τους υπαλληλους απο τους ΘΕΣΜΟΥΣ κ κλεινει το καρε.

austin είπε...

Σε ευχαριστώ Γιάννη

michele είπε...

Δεκτές συμπληρωματικές προσφορές 262,5 εκατ. στα έντοκα

Kαποια μερα,καποιος πρεπει να μετρησει ποσα λεφτα ΠΕΤΑΞΑΜΕ στο βροντο

απο τα εντοκα του 2,97%
και απο τα τοσα δισ του ΕLA στο 1,55% απο το 0,05% της ΕΚΤ

Ilias D είπε...

Τα σπρεντακια συνεχιζουν την κατιουσα.

Ilias D είπε...

*12.35
Τι περιμενες Μ. απο καρναβαλια;

austin είπε...

Σε 60λεπτο, 30, 15, πάει να κάνει κάτι σαν κούπα χερούλι... Για να δούμε..

austin είπε...

Κοιτάχτε όγκο στην ΣΩΛΚ!!! Παίζει να μην έχει κάνει τόσο σε 2 ώρες συνεδρίαση ποτέ!

Ρε μπας και κάνει τίποτα ίδιο και σε δαύτη? Βέβαια δεν είναι στα χαμηλά της, όπως ήταν η ΣΙΔΕΝΟΡ και πιάνει και αντίσταση εδώ γύρω, αλλά ο όγκος της δεν είναι φυσιολογικός...

austin είπε...

Τι βρωμιάρικο πακέτο ήταν αυτό στην ΕΥΡΩΒ? 6000 τμχ στο 0,154... Δεν μου αρέσουν αυτά..

austin είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=mE8YOyxJ3x4

Κατάλληλο για σήμερα..

Andreas D. είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/205257/i-syntrofos-toy-dimitri-vitsa-peti-perka-analamvanei-gg-toy-ypoyrgeioy-ypodomon

mixalis mixalios είπε...

Αυτός ο Σακελλαριδης έχει πολύ μεγάλη ευφράδεια και δικαίως είναι εκπρόσωπος Τύπου! Νομίζω ότι μετά τη Βουλτεψη όλοι είναι αστέρες...Πρέπει να πω ότι έχω μεγάλη πίστη στη γενιά των αριστερών σαρανταρηδων...

mixalis mixalios είπε...

Μπράβο στη σύντροφο του Βίτσα! Αξια και αυτή...

Andreas D. είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/205266/ayta-einai-ta-14-metra-poy-kleidonoyn-ton-symvivasmo

Unknown είπε...

Καλημέρα στη παρέα.ΜΜ τι έχει ο Σακελαρίδης,ευφράδεια λόγου...?Ελπίζω να ήταν σαρκαστικό το σχόλιό σου...

Andreas D. είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/205266/ayta-einai-ta-14-metra-poy-kleidonoyn-ton-symvivasmo

mixalis mixalios είπε...

Εσύ τι λες Μπάμπη μου? Να έμεινα έκθαμβος από το λεκτικό του πλούτο και τις γνώσεις του? Το παιδάκι αυτό έγινε υπουργός εκπροσωπεί ολόκληρη κυβέρνηση και χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό ξύλινο πολιτικό λόγο...

Andreas D. είπε...

http://lobbystas.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%B5-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD/

Unknown είπε...

ΜΜ(άχαρη αυτή η συντόμευση,συγχώρα με)είναι σαν να ακούς αριστερό φοιτητή αξύριστο που δεν μπορεί να αρθρώσει μια σύγχρονη λέξη

mixalis mixalios είπε...

Και βέβαια συγχωρεμένος...ασε που αρχίζει και μου αρεσει σιγά-σιγά!
Εκτίμηση...ούτε η τελική συμφωνία πιστεύω πως είναι πολύ κοντά ούτε και η διαχείριση της θα είναι εύκολη και για αυτό κρατάω και μικρό καλάθι και για το ΧΑΑ

TheHawk είπε...

την καλησπερα μου παιδες...

mixalis mixalios είπε...

Επιτέλους, όλα πήγαν καλά...τα μηνύματα της συνάντησης του πρωθυπουργού με τις καθαρίστριες ήταν εξαιρετικά...

Ilias D είπε...

M.M. εμενα πολυ μαρεσει ...
Μαρκετ Μεικερ ας πουμε ...
Μ.Μ.Μ. Μ.Μ.Ε. κ τοσα αλλα.
Καλως τον Ιερακα.

Υ.Γ. Τωρα αν πω Ιεροκυρηκα των Αγορων, μη με παρεις με τις πετρες.

michele είπε...

MM ειμαι και εγω ,ελπιζω να μην μπερδευτουμε χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

η νεαρα Ξουλιδου ειπεν
αν ελθουν νεα μετρα που θα ευνοησουν το ντοπιο και ξενο κατεστημενο
θα παραιτηθει

ασε δε την κυρατσα τη Ραχηλ με το πρασινο στενο φορεμα ,που ξεχωριζε το βρακι της...
πολυ καρακιτσαριο και στην προκειμενη περιπτωση αν δεν ηταν κορσες...
επρεπε να φοραει στριγκέ για να μην ξεχωριζει.
σε παθε περιπτωση πρεπει να κανει λιγους κοιλιακους γιατι εχει και κοιλαρα στρουμπουλι

austin είπε...

Ακόμα και ο φλαμπουράρης είπε για συμφωνία! Εντάξει, τώρα ησύχασα..χαχα

Τελικά δεν φεύγω από το pc

austin είπε...

Μην μας το κάνει διπλή κορυφή...

giannhs kon είπε...

xαχαχαχα

Γεια σου ρε ΜΠΑΡΜΠΑ

giannhs kon είπε...

Που θες να πας austin???
σήμερα και αύριο δεν κουνιέσαι από την καρέκλα ..χαχα

austin είπε...

Ωραίος όντως ο Μπάρμπας!

Η ΑΤΤ πάει για κλείδωμα...Άντε να δούμε και ένα κλείδωμα πάνω σε τράπεζα...

ο dwk είπε...

…καλημέρα
…καλό θα είναι να ρίξουμε μια ματιά στις δημοσκοπήσεις, για να έχουμε μια σφαιρικότερη πληροφόρηση …καλές οι κριτικές της όποιας λίγο - πολύ ομοφρονούσας συντροφιάς, διασκεδαστικές οι παραφωνίες των απελθόντων και των «μέσων» τους, αλλά υπάρχει η πραγματικότητα που πρέπει λαμβάνουμε υπ όψη
…και όπως λέμε συνεχώς, είναι απαραίτητη μια σοβαρή αντιπολίτευση …δυστυχώς μέχρι στιγμής μόνο έξαλλες κραυγές, άθλια μικροπολιτική και θλιβερή μιζέρια αποπνέει
…κατά τα άλλα, χαρείτε τις στιγμές !

Unknown είπε...

Κυβερνήστε και λίγο που θα κάνετε και κριτική στην αντιπολίτευση.Άντε γιατί πολύ αέρα πήρατε και μην μας προκαλείτε,πάμε και σε εμφύλιο εάν θέλετε να τελειώνουμε με τα ορφανά του Βελουχιώτη και του Ανδρέα...

michele είπε...

Ωχ βγηκαν τα κουμπουρια...χαχα

michele είπε...

ελα μωρε ΕΕΕ ( προς τα κατω βεβαια)

Andreas D. είπε...

κι εγώ θα ήθελα να δω τις δημοσκοπήσεις... μετά τα νέα μέτρα όμως...

μπαρμπαλιας είπε...

dwki
ποιες στιγμες να χαρουμε;;;
ακομη απεχουμε πολυ να πλησιασουμε
το δευτερο κερι της πτωσης της 9/12
μετα τις δηλωσεις Παρουφακι....
εχει δωσει πολυ πονο
και μονο οι γνωριζοντες τας κινησεις κονομησαν ...και θα...

mixalis mixalios είπε...

Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως η χώρα είναι μια αξία κυβέρνηση...τώρα αν αντιπολίτευση σημαίνει να λες σε όλα ΟΧΙ όπως ο έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα με βρεις σύμφωνο!Αυτό το χαρείτε τις στιγμές κάτι μου λέει ότι σημαίνει ότι επειδή έρχονται τα χειρότερα ας απολαύσουμε αυτό που ζούμε τώρα...

michele είπε...

Νεο υψηλο ημερας ,για παμε

michele είπε...

Προς το gap 0,482 παει η ΠΕΙΡ

Ακολουθει η ΕΥΡΩΒ ,αλλα εχουν καλο ογκο και ΜΗ τραπεζικες

ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΜΠΕΛΑ-ΜΕΤΚ-ΦΡΙΓΟ

michele είπε...

Τις δημοσκοπησεις πρεπει κανεις να ξερει και να τις..αξιολογει

ουτε εχουν σημασια η προθεση ψηφου και τα ρεστα 3,5 μηνες μετα τις εκλογες

κανε ενα δημοψηφισματακι η εκλογες

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ

και θα δεις μετα τι παιζεται.

Αινταααα

Ctsam είπε...

το 860 το έχουμε ή μπα ???

austin είπε...

Άσχετο, αλλά νομίζω ότι το 0,98 η ΣΙΔΕΝΟΡ ο έχει για πλάκα.

2,24 η ελάχιστη τιμή της ΒΙΟ και σήμερα παίζει πάλι...

michele είπε...

Εαν κρατησουμε το 849 Ctsam που ειναι το 61,8% της διορθωσης της τελευταιας πτωτικης κινησης απο 25/2 εως 22/4

παμε και παραπανω 870-872

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Επειδή είσαι βάζελος, δεν λες τίποτα για την μετοχή που πάει να κλείσει το δικό της gap και σαν μια σύγχρονη Ιφιγένεια θα θυσιασεί στο βωμό των κερδοσκόπων....

austin είπε...

Δώστου ρειιι! Κάνει και τον ώμο της η ΕΕΕ...

Andreas D. είπε...

Τέλος, για τις 100 ημέρες του στο υπουργείο, είπε ότι έφυγαν από τη φύλάξη προσώπων 1.002 αστυνομικοί όμως, όπως ανέφερε, ελάχιστοι πήγαν στα αστυνομικά τμήματα, καθώς πολλοί επέστρεψαν σε βουλευτές, άλλοι έκαναν χρήση των αδειών που δεν είχαν πάρει χρόνια κι έτσι ελάχιστοι βγήκαν στο δρόμο.

austin είπε...

Κρατάει και την γραμούλα στο 5 λεπτο, όπου συμπίπτει και με το 849... Για να δούμε..

Unknown είπε...

Τεό κάνε μας πρόβλεψη για την αγορά και άσε τις βωμολοχίες στην παρέα.

Panos είπε...

ποσες μαπες πρεπει να σου ριξει ο Αλεξανδρατος?...

Panos είπε...

μαπα= μπαναρισμα για να μην παρεξηγουμαι...

michele είπε...

Σβησιμο γινεται ,αλλα πεσαμε σε μερα με πολυ φορτο

michele είπε...

οποτε μην απαντατε γιατι μετα κρεμεται η απαντηση στον αερα
και θα σβηνω και αυτα που εχουν σχεση με το μαγο

Unknown είπε...

Μιχάλη μην με σβήσεις,θέλω εκτίμηση αγοράς απ'τον μάστερ των αγορών χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ερχεται «πράσινος» φόρος στα πετρελαιοκίνητα ΙΧ, ταξί και φορτηγά

austin είπε...

Σήμερα δεν δείχνει να σπάει το 61,8%...Και αρκετές μετοχές ταβάνιασαν εκεί. ΟΤΕ, ΕΧΑΕ, Δείκτης

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπάμπη αν το συνεχίσει θα σου στειλω το κινητο του να επικοινωνήσεις απευθείας.

michele είπε...

Ε δεν κανει εκτιμησεις ομως Μπαμπη
εχασε τα κονε φαινεται χαχα

mixalis mixalios είπε...

Η αγορά Μπάμπη θα εκτοξευθεί όπως τα ΒΛΗΜΑΤΑ...

mixalis mixalios είπε...

Τώρα με τον αγωγό δεν θα έχουμε ανάγκη το πετρέλαιο...όλα θα λειτουργούν με φυσικό αέριο! Είναι μπροστά ο υφυπουργός...

Ilias D είπε...

Αλεξανδρατε,εμενα σε παρακαλω να δωσεις το κινητο του.

Ilias D είπε...

Μ.Μ. Μπροστα στον τενεκε με το μελι ειναι.

mixalis mixalios είπε...

Μου φαίνεται τους έχετε παρεξηγήσει τους Συριζαιους! Προφανώς γιατί δεν τους καταλαβαίνετε...αλλά έτσι είναι ότι δεν το καταλαβαίνουμε το λοιδορουμε...

Ilias D είπε...

Υποθετεις Μ.Μ.
Στα γονατα τους μεγαλωσα τους περισσοτερους.

mixalis mixalios είπε...

Ναι αλλά εδώ που τα λέμε κι εσύ μυαλό δεν τους έβαλες...

michele είπε...

Για να δουμε κλεισιματακι ,ολα φυσιολογικα τα βλεπω :)

mixalis mixalios είπε...

Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση η αγορά χωρίς πραγματικά νέα δεν μπορεί να ανέβει άλλο...το πισωγυρισματακι για να καλυφθεί το gap μετα από κάποια ανοδική ουρά αύριο το έχει...

Ilias D είπε...

Αδυνατον.
Εχουν μερικοι στο κεφαλι τους σανο κ παπαροσκονη,δεν εμενε χωρος για μυαλο...
κ για να μην παρεξηγουμαι δεν εννοω Λαφαζανηδες,αυτοι κ πατριωτες ειναι κ τι θελανε ξερουν ...
ΥΓ.Νομιζεις οτι μπορεις να βαλεις μυαλο στον ΓιαΝΝη κ στον ανηψιο;

michele είπε...

Τι σημαινει πραγματικα νεα,αυτα θα ερθουν ΜΕΤΑ την υπογραφη της συμφωνιας

τωρα ΑΕΡΑ παιζουμε,δηλωσεις μεσα-εξω,παλινωδιες και ασαφειες

ηρωες ειμαστε

austin είπε...

Από πάνω ή από κάτω λες από το 843?

michele είπε...

Οπως ειναι αυτη τη στιγμη πανω απο 843 Austin

mixalis mixalios είπε...

Ορθόν boss...αυτό που παίζει η αγορά τώρα είναι ότι (μάλλον) δεν πέφτουμε στα βράχια (Ε ντοκι?) και η αγορά χαίρεται τις στιγμές...έλα όμως που ο Βαρουφ είπε ότι θα έχουμε συμφωνία τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες...αν ισχύει αυτό τι θα γίνει? Θα ανεβαίνει η αγορά για εβδομάδες?...

mixalis mixalios είπε...

Άσε που έχουμε και ένα γκαπάκι στο 736 που δεν νομίζω ότι θα κλείσει μετά από πολλά χρόνια...

michele είπε...

Tελικα κατω απο 843 στο 841,54 μικρη σημασια

Unknown είπε...

Καλά άμα δείτε συμφωνία εγώ θα γίνω κοσμοναύτης χεχε

Οι μακροπρόθεσμοι αποχωρούν συνεχώς και παραμένουν τα κοράκια,που τσιμπολογούν το πτώμα.Μόλις οι αγορές καταλάβουν τι παραμύθα πέφτει,θα ξαναγυρίσουμε στα γνωστά και ωραία down...

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση

μεχρι τοτε Μπαμπη ,ας τους τα παρουμε παλληκαρι μου :)