Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΕΙΡ




















ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Αλλη μια περιπτωση πτωτικης πορειας σε σχηματισμο falling wedge ( πτωτικης σφηνας).Προκειται για ενα bullish σχηματισμο που ειθισται περιπου στο 75% της πορειας του να κανει την αναμενομενη ανοδικη διαφυγη.
Ηδη εχουμε προχωρησει βεβαια προς το apex του σχηματισμου,με την μετοχη να κανει νεοτερα ιστορικα χαμηλα. 
Ανοδικη αντιδραση μεχρι την S οπου ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ και ο εκμο12 ημ ( 0,30 ευρω) ειναι πιθανη,οπως ομως και ενα consolidation στα επιπεδα αυτα που ειναι ιδιατερα χαμηλα.
Σε περιπτωση ομως καθοδικης διασπασης ,η μετοχη θα μπει σε πραγματικα αχαρτογραφητα νερα με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τον τραπεζικο κλαδο γενικοτερα.

27 σχόλια:

michele είπε...

Παρα το ξυλο που τρωει η NBG η ισοτιμια παιζει στο 1,08 βασει της τιμης του ευρω/δολλαριου

Ilias D είπε...

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Κέρι εξέφρασε τη ενόχληση και την οργή του για το θέμα του Ξηρού αφού σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχος, ο Έλληνας πρωθυπουργός του είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρούσε στη διευθέτηση του ζητήματος.

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/469362/ekt-ti-tha-simanei-gia-tis-ellinikes-trapezes-ena-pistotiko-gegonos/

michele είπε...

Ειναι αυτο που λεμε Ηλια.Τους στρεψαμε ολους εναντιον

και βεβαια ,εδω εχουμε και το εξης θεμα.
Οτι η ποσοτικη χαλαρωση ΔΕΝ βοηθαει την υποτιθεμενη σκληρη διαπραγματευση ,καθως βοηθαει την Ευρωπη ΑΚΟΜΑ και στην περιπτωση ενος grexit.

Kατι που δεν ειχαν υπολογισει οι φωστηρες της θεωριας παιγνιων

michele είπε...

Καλυτερευει και η NBG στο 1,18% ( -0,84%)

Ilias D είπε...

9 σεντσακια πανω απο την ΕΤΕ.
Μα ουτε το οτι ειμαστε εκτος ποσοτικης χαλαρωσης προβληματιζει τα καρναβαλια;
Αλλα τι θα διαλεγαν για υπουργο(αν τον διαλεξαν κ δεν τους τον φυτεψανε)τα καρναβαλια;ΜΟΝΟ εναν ανεκδιηγητο καραγκιοζη ...μα βρηκε χρονο να βγαλει βιβλιο τωρα που γαμιεται η οικονομια;

Ilias D είπε...

Αυτο παλι με την συναντηση Αλεξη Γιωργο δεν την καταλαβα ...εν μεσω εξεταστικης επιτροπης για το μνημονιο.
Οπως ΔΕΝ καταλαβα γιατι λιγο μετα την συναντηση μιλαν ολοι πια(ακομα κ ο Δραγασακης κ ο Παπας) για δημοψηφισμα ...μπα συμπτωση θα ειναι.

Ilias D είπε...

Αν γυρισουμε στη δραχμη ο Μητροπουλος θα πληρωσει(αν πληρωσει) το χρεος του με δραχμη απλως η θα λυφθει υποψιν κ η υποτιμηση;

michele είπε...

Το 45,5 (από 72 τον Φεβρουάριο) θεωρεί σωστή τη διαπραγματευτική στρατηγική, το 56,6 (από 35,5 τον Φεβρουάριο) φοβάται Grexit.


Ναι,στελνεις καποιον στην εξεταστικη ως πιθανο ΥΠΑΙΤΙΟ
και εν τω μεταξυ τα λες μαζι του 2 ωριτσες χαλαρα στο γραφειο του.

Ilias D είπε...

Αν δεν ειχε βαλει τον Πακη Προεδρο θαλεγα οτι μπορει να συζηταγανε για την προεδρια.

Ilias D είπε...

Μπορει να συζηταγαν ομως για τα σεμηναρια του Γιωργου στο εξωτερικο ...
μπορει κ για το κουρεμα του γκαζον,οπως συζηταγε ο Γιωργος με τον Κηπουρο του(βλεπε Πετσαλ----)

austin είπε...

Σήμερα στη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο μία τύπισσα και μου λέει: "Γειά σας, μπορώ να μιλήσω με λογιστήριο?"

Το μαγαζί στην αθήνα είναι υποκατάστημα, οπότε το λογιστήριο είναι αλλού, εγώ όμως κάνω κάποια οικονομικά στοιχεία εκεί, έχω σπουδάσει χρηματοικονομικά και λογιστική, αλλά σιχαίνομαι την λογιστική. Οπότε σκέφτομαι αμέσως ότι αν πω ναι πείτε μου εμένα, θα έμπλεκα.

Παρόλα αυτά της το λέω, και συνεχίζει:
"Τηλεφωνώ από την Χαχόλου ΕΕ..."(Μιλάω πολύ σοβαρά και νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, ενώ με το ζόρι κρατήθηκα να μην σκάσω στα γέλια)
"...βλέπω ότι έχετε ένα ανοιχρό υπόλοιπο σε εμάς και μπήκα στο taxinet και το είδα..."
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι, α καλά μπλέξαμε με χαχόλους και εδώ!!

Τελικά μετά από πολύ ταλαιπωρία, γιατί δεν ήξερε καν τον αριθμό που πήρε και έψαχνε να τον βρει στο taxis, καταλήξαμε ότι είχε πληκτρολογήσει λάθος αριθμό!

Χαχόλου "Ελπίδα" και Σ(ΥΡ)Ι(Ζ)Α ΕΕ!

michele είπε...

χαχαχα καλο ΧΑΧΟΛΟΥ ΕΕ ..

Ilias D είπε...

χαχαχα
στειλε μας αδιαβαστους.

Ilias D είπε...

κ μηδενισε.

austin είπε...

Δλδ να κάνω μία ερωτηση για τα περί χρεωκοπίας...

Αν πάνε σε στάση πληρωμών, η πειραιώς που θα φτάσει? 0,10. Και εκεί θα πουλήσουν και άλλοι μεγάλοι? Και που θα πάει? Δεν το λέω για το αν έκανα καλά που πήρα σήμερα...αλλά τι θα γίνει, θα εκτοξευθεί έξω από το ταμπλό?

michele είπε...

Αν πανε σε σταση πληρωμων θα εχουμε αλλα προβληματα οποτε αστο

austin είπε...

Εκεί τι λές να κάνουμε? Περιμένουμε να γυρίσει και πάμε με την "ταυτότητα στο στόμα" ή πουλάμε και δαγκώνουμε διαβατήριο?

michele είπε...

Κατσε γιατι βλεπω εκπομπες τωρα ,θα βλεπουμε step by step την αγορα

οταν εχει πεσει ολη η τρομοκρατια μαζεμενη ,πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας ολα τα ενδεχομενα

Nek είπε...

Σπανια γραφω αλλα τωρα δεν αντεχω! Δεν μπορω να καταλάβω πως ειναι δυνατον να τα χαλάς με όλους για να φτιαξεις εσενα χωρίς να εχεις ούτε ένα συμμαχο για δειγμα! ειναι μερος της δημιουργικής ασάφειας ή του τέλους της δημιουργίας μας ως εθνους και ως ανθρώπων που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα? Που ειναι το καρμα? Προσφέραμε τη δημοκρατία και λαβαμε ως απάντηση Χ.Αυγή? μήπως κατι δεν παει καλα? Μήπως να θαψουμε τη περηφάνεια μας, αυτη των ενδοξων Ελλήνων και να εισχωρήσουμε ως μια τρίχα στο μουστάκι του Αδόλφου μήπως και βρούμε ακρη? Μήπως αντιθετα να εισχωρησουμε στη λογική της δημιουργικής ασάφειας μήπως βρούμε εναν σύντροφο που μπορει να εγγυηθεί το μέλλον μας.... και χεστο αυτο... αυτο των παιδιών μας ίσως??? Εμεις ζουμε-πεθαινουμε... αυτα? που θα ζήσουν?

Nek είπε...

ελεος πια! Οταν τα ονειρα γινονται εφιαλτες καλύτερα να μην κοιμάσαι! Οταν οι ελπίδες γίνονται διπλωματικα επεισόδια καλύτερα να μην ελπίζεις... Κι οταν το φως φαινεται καπου μπροστα καλύτερα να μην βλέπεις γιατι θα ειναι το τρενο που ερχεται καταπάνω σου...
Καληνυχτα παιδια!

mixalis mixalios είπε...

Ο δικός μου γιος ειναι τεσσάρων Nek! Νομίζω αυτός θα βρει κάτι γιατί μετά την καταστροφή και την καταιγίδα έρχεται η λιακάδα!Παρ ότι ανησυχώ μόνο για αυτόν και το μέλλον του νομίζω ότι δεν θα καταλάβει τίποτα γιατί εμείς οι χαζογονεις θα του προσφέρουμε ότι χρειάζεται! Εμείς τι θα κάνουμε...απο την κακή ψυχολογία που είναι το λιγότερο ως την απώλεια χρημάτων, θέσεων εργασίας φοβάμαι ότι μπορούμε να δούμε πολλά! Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί γιατί μόνο η τύχη και η επιείκεια των ξένων μπορεί να μας γλιτώσουν...

Nek είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Nek είπε...

Επιεικια των ξενων mixalios δεν το δεχομαι γιατι αλλοι τα φαγανε. Αν τα τρωγαμε εμεις δεν θα ειμασταν εδω. Και πολλοι απο τους ξενους που περιμενεις επιεικια ήταν στο κολπο. Οσο για τη λιακαδα, το ποτε θα ρθει ειναι ενα θεμα διοτι όπως έχει γίνει το ολο σκηνικο, τα εγγονια μας και ..... αν την δουν. Στο κατω κατω αν καθε παιδι που γεννιεται χρωστάει καποιες 100αδες χιλιαδες ευρω γιατι να γεννηθει? Υπάρχει καποιος λόγος?

Nek είπε...

δεν νομιζω ο,τι σφαλλω σε σχεση με τον συλλογισμό. Κι οταν καποιος φτανει να συλλογιεται ετσι... αστα να πανε! Αντε να δουμε τη λιακαδα!

mixalis mixalios είπε...

Είμαι εξίσου απαισιόδοξος και δεν το λέω τώρα αλλά προ εκλογων....παρόλα αυτά φοβάμαι ότι θα έχουμε την περίφημη αριστερή παρένθεση ( θα προτιμούσα να μην ήταν και να ήταν χρήσιμη στη χώρα) και παρόλη τη μεγάλη ζημιά που έχει ήδη γίνει και μάλλον θα γίνει κι άλλη σταδιακά η κατάσταση θα αναστραφεί! Απλά αυτό δεν ξέρω αν θα αφορά όλους...

Nek είπε...

εχεις καποιο δίκιο. Καπου εκει ειμαι κι εγω. Απλα η αριστερη παρενθεση αν χασουμε κι αλλα ακομα θα εχει θεμα!