Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

FTSE

















FTSE: 30 ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ..

Η αντιδραση απο τα χαμηλα των 214,1 εξελιχθηκε εντος ανοδικου σφηνοειδους σχηματισμου που λυθηκε ανοδικα και ο δεικτης κινειται προς την D στις 232,6 μον σημειο απο οπου διερχεται και ο εκμο 200 .
Ανοδικη υπερβαση αυτου του επιπεδου θα προσδωσει περαιτερω ορμη προς την Χ στις 248 μον και σε "δυνατη" κινηση στις 256 μον .
 Ο τοπικος πυθμενας με γραμμη λαιμου την D εαν λυθει ανοδικα,θα αποτελεσει ενδιαφερουσα διαγραμματικη εξελιξη για τον δεικτη,σε αντιθετη περιπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ υπερβασης της D θα επιστρεψουμε προς τις  222 μον ,αν και η ανοδικη F1 ειναι αρκετα σημαντικη για να χαθει ευκολα ,βασει των σημερινων δεδομενων.

6 σχόλια:

austin είπε...

Πραγματικά χαχόλοι (και λίγο θα είναι τότε) θα γίνουν όλοι τους αν δεν καταφέρουν να κάνουν τίποτα και με τα εσωτερικά ζητήματα. Γιατί μέχρι τώρα το μόνο που κατάφεραν να πάρουν είναι τα 2 δις της ανθρωπιστικής κρίσης, λεφτά που είναι ελάχιστα στο πάγωμα που έχει γίνει σε όλη την οικονομία τον τελευταίο καιρό.

Όσο για το πλεόνασμα που μπορεί κάποιοι να λένε, με το σταμάτημα της δυναμικής...λογικό είναι να μην μπορεί να πιαστεί το πρότερο πρωτογενές πλεόνασμα.

Μέχρι τώρα οι μόνοι που έχουν πραγματικά επωφεληθεί είναι οι κερδοσκόποι!

michele είπε...

https://pbs.twimg.com/media/CAz1XRCUMAAChyK.jpg

χαχχχαχα

https://pbs.twimg.com/media/CAz1Xy1U8AEje3w.jpg

παλι χαχχαα

michele είπε...

Αustin και τα 2 δισ που λες ,δεν τα παιρνουν με τη μια και οχι τωρα μεχρι να παμε με μεταρρυθμισεις.
Αυτα ειναι εγκεκριμενα για συγκεκριμενη δουλεια και οχι για ταμειακη διευκολυνση.

Επομενως θα δινονται για κοινωνικη συνοχη,καταπολεμηση της ανεργιας κλπ.Λιγα-λιγα

austin είπε...

Απλά λέω αυτά που έχει "πάρει" μέχρι τώρα η κυβέρνηση του ΕΝΟΣ νόμου κτλ κτλ...

austin είπε...

Που είναι και αυτός ο Βαρουφάκης...Νομίζω σε όλους έλειψε. Για σουτάρισμα πάει

michele είπε...

Οχι ,αστον εδω να κανει καμμια ιδιωτικοποιηση ,αρκει να μην πηγαινει εξω και τους εκνευριζει