Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη


ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ..


Φοιτητές, νοικοκυρές, τουρίστες. Θεέ μου, στην αρχή πήγα να το παρεξηγήσω. Όμως, εντάξει, κακώς πήγε το μυαλό μου στο πονηρό. Είναι σχέδιο κατά της φοροδιαφυγής. Και όπως εξήγησε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν είναι ρουφιανιά, είναι φορολογικός έλεγχος». Και γελοίο.

Ώρες πριν το Eurogroup, μερικά μίλια πριν τα βράχια. Ο άσος στο μανίκι του Γιάνη (το γνωστό σακάκι, κόκκινη ρίγα) είναι η χρήση ερασιτεχνών πρακτόρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Η Ελλάδα έβαλε τα γέλια. Δεν βλέπω λόγο να μην κάνουν το ίδιο και στις Βρυξέλλες. Και εξ όσων διαβάζω και μαθαίνω, το κάνουν. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ. Πιθανότατα είναι στην πράξη δύσκολο και ακριβό. Πόσους θα χρησιμοποιήσουν; Πώς θα προμηθευτούν εξοπλισμό; Θα υπάρχουν ειδικά κονδύλια από τα οποία θα χρηματοδοτούνται οι αγορές των πρακτόρων; Έχει και άλλα πρακτικά ζητήματα: θα δέχονται εθελοντές; Με ποια θεσμική ισχύ ένας πολίτης θα μπορεί να καταγράφει κρυφά τη δραστηριότητα άλλων πολιτών; Θα έχουν οι εφορίες τμήμα μοντάζ; Νομίζω ότι αν ερωτηθεί η Αρχή για τα προσωπικά δεδομένα θα υπάρξουν σοβαρές ενστάσεις. Φανταστείτε δε, τι θα συνέβαινε έτσι και έπεφτε αντίστοιχη ιδέα από το τραπέζι της προηγούμενης κυβέρνησης. Η Ζωή με τη Ραχήλ θα έβγαιναν στα κάγκελα (της ΕΡΤ) για την πρόσκληση προς τους πολίτες να γίνουν χαφιέδες.

Ο Βαρουφάκης λέει ότι μόνο και μόνο η θέσπιση του μέτρου θα προκαλέσει αλλαγή συμπεριφοράς από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εντάξει, αλλά δεν πηγαίνεις στο Eurogroup με μέτρα ψυχολογικού περιεχομένου. Δεν πηγαίνεις ούτε με δημιουργική ασάφεια και καταστροφική αφέλεια. Όμως με κάτι πρέπει να πας. Και όταν, όντως, δεν υπάρχει ουσιαστικό σχέδιο, θα πάρεις τη νοικοκυρά από την κουζίνα και θα τη βγάλεις στο δρόμο. Στις κρίσεις επιστρατεύονται και οι νοικοκυρές. Πλέκουν κάλτσες, γεμίζουν όλμους, πιάνουν φοροφυγάδες.


Ο Τσίπρας και ο Βούτσης κατήγγειλαν τους εκβιασμούς των δανειστών. Συγγνώμη, αλλά τι περίμεναν; Αξιοπρέπεια και διεθνιστική αλληλεγγύη; Με την Ισπανία να έχει εκλογές σε επτά μήνες; Και εξ όσων γνωρίζω κανένα λιοντάρι δεν έδωσε σημασία στις καλές προθέσεις των χριστιανών που συνάντησε στην αρένα. Δεν ηθικολογείς στο χαράκωμα. Η χώρα βρίσκεται ενώπιον των δανειστών της πεσμένη στα γόνατα. Η απουσία πειστικού σχεδίου διαπραγμάτευσης επιδεινώνει συνέχεια τη θέση της, υποχρεώνοντας την κυβέρνηση σε σπασμωδικές κινήσεις. Ναι, ρε γαμώτο, θέλουμε την αξιοπρέπειά μας. Αλλά τα λεφτά είναι των άλλων. 

www.protagon.gr --- Kώστας Γιαννακίδης 

88 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Υπέροχη η μουσική επιλογή, λίβελος και λάσπη το άρθρο του Γιαννακίδη. Τα περισσότερα ερωτήματα απ' όσα θίγει, θα μπορούσε να τα απαντήσει κι ο ίδιος αν ήθελε να σκεφτεί λογικά.

Οι ελεγκτές που προτίνει ο Υπουργός της Καρδιάς Μας, είναι στα μέτρα του "Shadow Customer", πρακτική που εφαρμόζεται επί δεκαετίας από τις πολυεθνικές λιανικής, προκειμένου να ελεγχθούν οι καταστηματάρχες δικαιόχρησης ως προς τον βαθμό συμμόρφωσής τους με τους κανονισμούς ποιότητας και ορθής πρακτικής.

Είναι μια δουλειά που την έχω κάνει...

Θα την ξαναέκανα ευχαρίστως για τον Γιάνη. Και όλοι οι φίλοι μου επίσης. ΤΖΑΜΠΑ! Δεν θέλουμε χρήματα από την κυβέρνηση του Γιάνη.

Και μόνο η σκέψη πως υπάρχουν εκεί έξω δυνητικοί ελεγκτές, θα έκανε τους περισσότερους φοροφυγάδες επαγγελματίες να κόβουν αποδείξεις.

Όσο για το κονδύλι για τις αγορές, θα σας πω πως λειτουργεί. Πας και αγοράζεις πράγματα που ούτως ή άλλως θα αγόραζες, ή πράγματα που δεν θα αγόραζες αλλά κοστίζουν ώς π.χ. 10Ε.

Στέλνεις την απόδειξη και σου επιστρέφουν το ποσό που πλήρωσες κι αυτό είναι η αμοιβή σου.

Όπως Αμερική!

Θα έγραφα κι άλλα, αλλά είπα στον εαυτό μου να γράψω, μέχρι να τελειώσει το κομμάτι....

Την καλημέρα μου.

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα και καλή Κυριακή... Αν ισχύει αυτό για το Δημοψήφισμα από τον Μπαρουφακη τότε βλέπω να ισχύει αυτό με τα βράχια...

Ilias D είπε...

Καλημερα παιδες(θα μπορουσα να πω εν καμινω ... αλλα ας το αφησω Κυριακη πρωι).

ΔΕΝ ειναι κυβερνηση του Γιανη ....
Με τιποτα.
Ειναι κυβερνηση του Αλεξη ,ο ΓιαΝΝης ειναι απλως ενας υπουργος(για ποσο καιρο δεν ξερω).
Για τα αλλα βαριεμαι να απαντησω.
Καλα να περασετε.
ΥΓ.Μακαρι να τα καταφερει η κυβερνηση(για να μην πληρωσουμε μερικοι την νυφη)....
κ για να δω την εξελιξη του ΓιαΝΝη.

austin είπε...

Καλημέρα σε ολους.

Artaxia θα συμφωνησω ως ενα βαθμο με τα λεγόμενα σου. Η μονη διαφωνία είναι ότι άλλο πολυεθνική και άλλο ελληνικό κράτος!

Ilias D είπε...

http://www.skai.gr/news/greece/article/276874/exida-erga-kinduneuoun-na-meinoun-ektos-espa-logo-kathusteriseon/?

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Τον ρουφιανο δεν μπορεις να τον βαπτισεις.Θα τον λεμε ρουφιανο.

Αν υπήρχε μετάλλιο κατα της φοροδιαφυγης,θα μου έδιναν ενα.
Σπασικλας με της αποδείξεις χρονια τωρα,δεκαετίες..
Ομως η σύλληψη της παραβατικοτητας ειναι δουλειά της Πολιτείας.


Γυναίκα ασε την σκουπα ,παμε στον γειτονα ....δεν κόβει απόδειξη και εχει...mercentes..

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/457500/varoufakis-ekloges-i-dimopsifisma-an-den-apodehthoun-to-shedio-mas/

Αυτος δεν σταματιεται με τπτ.

Άχθος είπε...

@ Michele...
Εξαιρετική επιλογή!!!!

@ Artaxia...
Μήπως είσαι sherpa του ΓιάΝη???

Καλημέρα σας!!!

ArTaXiA είπε...

ΘουΒου, το κράτος είματε εμείς οι ίδιοι. Το έχω ξαναγράψει, αλλά χάριν σε πολλές παρεμβάσεις που έχω κάνει σε θεσμούς, αδικίες κατά πολιτών αποκαταστάθηκαν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυθαιρεσίες της διοίκησης έπαυσαν. Αυτό σημαίνει ενεργός πολιτής. Κι αυτό κάνει την κοινωνία καλύτερη.

Αν τώρα εσύ του βάζεις ετικέτα "ρουφιάνος", με γεια σου με χαρά σου.

@Harry...

Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να ταυτίζεται με όσα ο Γιάνης λέει. Πιστεύω πως δίνουν λύσεις. Δυστυχώς, όπως έγραψε κι ο Ilias -κι έχει δίκιο-, η κυβέρνηση δεν είναι του Γιάνη, αν και πολύ θα το ήθελα.

Αν ήταν, οι μισοί βουλευτές δεν θα επιτρεπόταν καν να δίνουν συνεντεύξεις.

Αλλά, δεν πειράζει, είμαι ρομαντικός εγώ και εξακολουθώ να οραματίζομαι τα καλύτερα....

Άχθος είπε...

Γι αυτό αγαπάμε Artaxia!!!
Να συμφωνούμε - διαφωνούμε - ιντριγκάρουμε.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιλάμε,γράφουμε για κατι πού δεν θα εφαρμοστει!
Εχει γέλιο να βλεπεις βαπτισματα.
Το κράτος είμαστε εμεις,ζητά την αποδειξη σου και τα αλλα στους αρμοδιους φορείς.


Ειδα εμπόριο ναρκωτικών να παω να τους καταγραψω.
Ειδα λαθρεμποριο τσιγαρων,ποτων,ρουχων...ειδα κλεφτες...
Που σταματαει ο καλος πολίτης;
Στην υδρα εφοριακους πηραν στο κυνηγι.

Lorac είπε...

Καλημέρα και απο μένα . Σημαντικό να αλλάξουμε νοοτροπία σε φορολογικά αλλά και γενικά θέματα που αφορούν την σχέση πολίτη-κράτος.Οι αλλαγές πρέπει να είναι και απο τις δύο πλευρές. Δηλαδή και ο πολίτης να μην ανέχεται παραβατική συμπεριφορά και να κατανοεί οτι μακροπρόθεσμα είναι ενάντια στο συμφέρον του .Αλλά και το κράτος να επιβραβεύει το σωστό και να τιμωρεί το λάθος δίνοντας του όμως πρώτα ευκαιρία να αλλάξει. Το κείμενο απο πάνω όπως και αρκετές απόψεις που διαβάζω μου θυμίζουν εποχές αλλοτινές που πήγαινες στο χωριό για εκλογές και έβλεπες το "μπλε" καφενείο δίπλα στο "πράσινο" και οι συγχωριανοί δεν μιλιόντουσαν μεταξύ τους Λες και το κόμμα τους ήταν η ίδια τους η ύπαρξη! Κύριοι γίνετε "όντα πολιτικά" και βγάλτε την φανέλα του κομματό-σκυλου που γαβγίζει όλη μέρα.
Κ. Artaxia χαίρομαι πάντα όταν σε διαβάζω αλλά δεν νομίζω να βγάλεις άκρη , μερικοί απλά δεν μπορούν να αλλάξουν.Φυσικά αυτό δεν αφορά κάποιον απο εδώ μέσα και πάντα ευχαριστιέμαι τις οικονομικές και χρηματιστηριακές κουβέντες που διαβάζω στο ελεύθερο φορουμ.

ChristosC είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και μη του blog!
Υπάρχει και ο κλασσικός τρόπος, που εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, για να πιάσεις την φοροδιαφυγή σε μεγάλο ποσοστό.
Δώσε σοβαρά κίνητρα στους καταναλωτές/φορολογούμενους να ζητάνε αποδείξεις......απλά.
Ο Βαρουφάκης, εκτιμώ, ότι το είπε σαν μέτρο/επιχείρημα, στους δανειστές, επειδή δεν είχε κάτι καλλίτερο να προτείνει, είτε λόγω των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ ή επειδή απλά έχουν στερέψει οι σκέψεις τους.

Λευτερης είπε...

Πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω τους play boy και γιάπηδες της καρπαζιάς, της σημερινής κυβέρνησης, όταν παρότρυναν τον λαό με πολλούς και ποικίλους τρόπους να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του, από την ΔΕΗ, τα δάνεια τους φόρους, τα διόδια κ.α
Και σήμερα που έγιναν κυβέρνηση θέλουν να εισπράξουν τα πάντα γρήγορα και με κοινωνικά παράνομους τρόπους, βάση αστικού δικαίου. Φανταστείτε να έλεγε ο Στουρνάρας η ο Χαρδούβελης να κάνουμε τους μισούς Έλληνες ρουφιάνους εις βάρος των άλλων μισών, γιατί ουδέποτε σοβαρευτήκαμε να οργανώσουμε το αχούρι μας.
Η μαυρίλα που έρχεται μας αξίζει και είναι όλη δική μας.

Λευτερης είπε...

Α ξέχασα, και μετά την μαυρίλα έρχεται ο Εθνικός Διχασμός για να μας αποτελειώσει. Ίδει έχει ψιλό αρχίσει.

Λευτερης είπε...

Δεν βλέπω κανέναν Συριζέο στην ΓΑΔΑ γα υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των τρομοκρατών?
Η πολύ ρηχή είναι η ιδεολογία τους, Η πολύ γρήγορα την αλλάζουν. Σοβαροί άνθρωποι.
Καλή σας ημέρα και συγνώμη για το επιθετικό ύφος.

Ilias D είπε...

Ποτε να παν στη ΓΑΔΑ;
Ολη μερα ειναι απασχολημενοι με δηλωσεις ...το δε ανηλικο τεκνο με τα σεντονια περι κανονισμου της βουλης,την ψηφο των Χρυσαυγιτων ...ε...κ τις συνεντευξεις ...
Εν πασει περιπτωση ενα μπραβο στα μελη της ΕΛΑΣ που καναν καλα τη δουλεια τους το περιμενα απο τον υπουργο Προστασιας του Πολιτη(παρα λιγο να γραψω Μεταναστων).

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους ,εχει μια υπεροχη ημερα εδω στην πρωτευουσα

Χρονια πολλα ,πολυχρωμα και χαμογελαστα στον φιλο artaxia

michele είπε...

Πραγματι ειχα ακουσει την ιδεα του Γιανη οτι γινεται στην Αμερικη κλπ
εννοειται ,επειδη παρακολουθω πολλους και πολλα
οτι στην Ευρωπη ,γελασαν με την ιδεα αυτη και οντως δεν πατασσεται με τετοιους τροπους η φοροδιαφυγη
καθως απαιτει και αλλα πολλα πραγματα διαδικαστικου και νομικου χαρακτηρα .

Και φυσικα δεν αναφερεις αυτο το πραγμα στις 7 μεταρρυθμισεις που στελνεις για ενα eurogroup υψιστης σημασιας.

Ωραιος και κοσμοπολιτης ο Γιανης,δεν εχει σχεση με ...Συριζαιο ,αλλα και οι αλλοι ΥΠΟΙΚ ειναι μορφωμενοι ,κοσμοπολιτες και διοικουν οικονομιες πολυ μεγαλυτερες.Να σοβαρευτει γρηγορα και να αφησει τα περι δημοψηφισματος που διαβαζω στην Corriere della Sera

michele είπε...

Kαι παρα το γεγονος οτι δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι γιορτες που εφηυρε ο καπιταλισμος για να ..θυμομαστε τη μαμα,τον μπαμπα ,την αποταμιευση,τους κακοποιημενους ,τους ερωτευμενους κλπ

σημερα ειναι η ημερα της γυναικας,οποτε ας ευχηθουμε τα καλυτερα σε ..ολες .
Οnly love

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Ευτυχως καποιοι καταλαβαινουν το πνευμα μου.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ να λεει ο Βενιζέλος,Σαμαρας κατι τετοιο..


Ενεργος πολιτης ΝΑΙ,αλλα άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
ΑΛΛΟ να παω και εως στα δικαστηρια για μια παρανομη χρεωση...πχ τηλεφωνια,καρτες...(προσωπικη μαχη κατά αυθαιρετων χρεωσεων)
και ΑΛΛΟ να γινω πρακτωρ....θου βου...000!!!

Απορω εάν οποιος υποστηριζει με σθενος αυτό το μετρο ,πηρε ποτε αποδειξη,δηλωσε ότι βγαζει,δεν παρκαρε παρανομα,δεν πεταξε σκουπίδια στον δρομο.. κτλ

Δεν γνωριζόμαστε και μιλατε για καφενεία,προσπερνω μονο λεγοντας ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΕΥΤΥΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ.

ΓΥΝΑΙΚΑ ..ακυρο .η δουλεια αναβληθηκε!

michele είπε...

Παρα το γεγονος αγαπητε πρακτορα οτι εχω πολυ καλο αρχειο
ειναι δυσκολο να συνοψισω τα οσα ..τρεχουν με αυτη την καινουργια κυβερνηση
Τα βαζουμε με Draghi,o οποιος ελεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και πριν και μετα τις εκλογες,ο Βουτσης μιλαει εντος βουλης για ..εχθρους Ευρωπαιους και οτι ειμαστε σε ..πολεμο

ο Δραγασακης ελεγε προχτες οτι εκβιαζομαστε κλπ.

Ναι, ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ του κερναγαν γλυκο του κουταλιου ..

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλησπέρα Μιχαλη.

Τωρα κενανε υποβρυχιο; (λ.ο.λ)

Effrosyni Pavlakoudi είπε...

Καλημέρα όλη μέρα! Ωραία μουσικουλα τόσο χτες όσο και σήμερα :) Όσο για το κείμενο το βρίσκω up to the point και με την εύλογη δόση σαρκασμού. Για 'μενα είναι αυτονόητοι οι προβληματισμοί του Γιαννακίδη. Θα έλεγα μάλιστα, τόσο αυτονόητοι σε σημείο που ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πως φτασαμε να συζηταμε τοσο ασοβαρα για τοσο σοβαρα. Δηλαδη μιλαμε για το γενικοτερο πλαισιο και αναθεμα να καποιος μιλαει εξειδικευμενα και με επιχειρηματα για το πως θα τσουλισει το πραγμα. Αλλο ενα κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Να μιλαμε γενικα και ποτε ειδικα. Η αντιληψη του αχταρμα και λιγο απο ολα, σωτε ποτε να μην συζητιέται η ουσια. Οπως και να 'χει, πάμε για άλλη μια κρισιμη διαπραγματευση/συναντηση. Με το ενδεχομενο των εκλογων ή δημοψηφισματος ανοιχτο. Που σημαινει οτι πολιτικα θα χορτάσουμε. Οικονομικα πάλι, χλωμό εως χλωμοτατο πια.
Οποτε, δεν ξερω τι θα κανετε εσεις, εγω παντως μετα τη δουλεια -ναι για καποιους οι Κυριακες ειναι κατ' επιλογην δουλεια κι οχι εξαναγκασμος- θα παω για ουζακια. Προς το παρον δεν θα σκασω. Απο αυριο πάλι.

austin είπε...

Και η ερώτηση της αγχωμενης πραγματικότητας, παρόλο την γιορτή και παρόλο την λιακάδα...

Με όλα αυτά τι θα κανει το έρμαιο το ΧΑΑ αύριο; Η αλήθεια είναι οτι πλεον βαρέθηκα με όλα αυτά που γίνονται. Κουράστηκα βρε αδερφέ...πρεπει και λίγο να ζήσουμε και όχι να ασχολούμαστε με το αλητηριο πολιτικο σύστημα. ΚΑΝΕΙΣ τους δεν σέβεται ουτε τον λαο, ουτε την χώρα. Η δικιά μου παει για κλείσιμο (μετα απο μετακόμιση σε μικροτερο) το μαγαζί της. Θειος μου παει για κλείσιμο το εργοστάσιο. Οποίος πιστεύει οτι το πρόβλημα θα λυθεί δίνοντας ψιχουλα για ρεύμα σε άπορους και όχι δίνοντας δουλεια σε αυτους, τοτε λυπάμαι. Το νόημα κάθε κουβέντας έχει χαθεί. Το σίγουρο αποτέλεσμα είναι ενα μέχρι τώρα: στον φτωχό απλα θα κολλήσουν τα χείλια τους, χωρίς να του δώσουν το φιλί της ζωής, τους εναπομειναντες μικροεπιχειρηματιες θα τους φτωχοποιησουν, του έχοντες κάποια λιγα να είναι τρομοκρατημένοι και οι συνδικαλισταροι και οι πλούσιοι να κανουν παλι ζωαρα.

Ωραία ιδεολογία!

michele είπε...

Καλωσοριζω την /κατ εξακολουθηση/σχολιαστρια της Ελευθερης Γνωμης

Αγαπητη, σε περιπτωση που ..συρουν τη χωρα σε δημοψηφισμα η εκλογες το εγκλημα θα ειναι..ειδεχθες .Επειδη δεν προτρεχω ,θα περιμενω
Καταβαθος δεν πιστευω οτι θα φτασουμε εκει .

Lorac είπε...

Τώρα το είδα οπότε να πώ οτι "το κείμενο απο πάνω¨ αναφερόταν στο κείμενο του θέματος που σχολιάζουμε και όχι στο απο πάνω μου σχόλιο.Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Στα υπόλοιπα νομίζω δεν έχει καμιά σημασία αν θα είναι σαφη ή ασαφή τα μέτρα που θα στέλνουμαι στας Ευρώπας. Σημασία έχει κατά πόσο θα τηρήσουν αυτά -έστω τα λίγα- που λένε. Έχω την εντύπωση που δυναμώνει όσο περνάει ο καιρός οτι οι δανειστές είναι οι πιό φιλο-συριζαίοι γιατί βαρέθηκαν το παραμύθιασμα που φάγαν απο τους τέως.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιχαλη ,αμα σηκωθουν από τα γκισε αλλα τρια δις,το συνολο 69,5,τι εχουμε μετα;

michele είπε...

https://pbs.twimg.com/media/B_lHc4wWAAAzWAO.png

Αυτο εδω /σε φωτο/ ειναι το αποσπασμα της συνεντευξης Βαρουφακη στην Corriere della Sera
επειδη φαινεται οτι ο Συριζα διαφευδει οτι ο ανθρωπος μιλησε για δημοψηφισμα
κανω την μεταφραση:

-Αν οι Βρυξελλες δεν δεχτουν το σχεδιο σας;;

-Βαρουφ: Θα μπορουσε να υπαρχουν προβληματα .Οπως μου ειπε ο πρωθυπουργος μου,δεν ειμαστε προσκολλημενοι στις καρεκλες.Μπορουμε να ..επιστρεψουμε σε εκλογες.Η να ανακηρυξουμε δημοψηφισμα.

mixalis mixalios είπε...

Οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης για διαστρέβλωση των δηλώσεων του"υπέροχου" VAROUFAKIS...έχουν δίκιο δεν αναφέρθηκε σε δημοψήφισμα για το ευρω αλλά σε δημοψήφισμα για δραχμή...

mixalis mixalios είπε...

Ή μήπως εννοούσε δημοψήφισμα για το ποιος θα φύγει από το the voice απόψε?

Effrosyni Pavlakoudi είπε...

Μα συμφωνω οτι το εγκλημα θα ειναι ειδεχθες και αντε τρεχα να το εξηγησεις μετα. Γιατι πριν απο λιγο αυτο ακριβως προσπαθουσα να εξηγησω σε γνωστο φωτογραφο, ο οποιος θεωρει εξαιρετικη την ιδεα δημοψηφισματος ή εκλογών. Εγω παλι ολεθρια, οχι απλα καταστροφικη. Για να δουμε.Δεν πιστευω οτι θα εχουμε ασχημη εξελιξη τη Δευτερα, αλλα ΝΑΙ θα ειμαστε με τη ψυχη στο στομα, ΝΑΙ θα μας βγαλουν τον αδοξαστο, ΝΑΙ θα απομονωθουμε ακομα περισσοτερο, δυστυχως...ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩς ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.

Και επι την ευκαιρια: οι αξιοπρεπείς που σιτίζονται από το ΕΣΠΑ τι θα ψηφίσουν στο δημοψηφισμα που θα έχει σκοπό να βγάλει από την ΕΕ;

Επίσης για διαβαστε κι αυτο--->http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=39890

ο dwk είπε...

…καλησπέρα
…ΑΛΛΟ διαψεύδει …είτε μας αρέσει είτε όχι, ΑΛΛΟ διαψεύδει
……………
“…Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα συμβεί αν η Ευρώπη δεν "ακούσει" τις ελληνικές θέσεις, ο υπουργός απάντησε πως η Ευρώπη ακούει και γνωρίζει πως να βρίσκει λύσεις και να επιτυχαίνει αμοιβαίως επωφελείς συμφωνίες. Κι όταν ο εν λόγω δημοσιογράφος επέμεινε στην υποθετική ερώτηση "ναι, αλλά τι θα κάνετε αν απορριφθούν όλες σας οι προτάσεις;" ο υπουργός απάντησε πως, όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός, "εμείς δεν έχουμε αγαπήσει τις καρέκλες - αν χρειαστεί, αν βρεθούμε μπροστά σε αδιαλλαξία, θα καταφύγουμε στον ελληνικό λαό είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα" - προφανώς όσον αφορά το περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής πολιτικής.
Σε αυτό όμως το σημείο της συνέντευξης η σύνταξη της εφημερίδας προσέθεσε "για το ευρώ" - κάτι που ο υπουργός ούτε είπε ούτε εννόησε. Πρόκειται για κιτρινισμό ολκής για τον οποίο η Corriere dela Serra πρέπει να επανορθώσει άμεσα…”
……………….
…και είναι ΤΟΣΟ ξεκάθαρο που αναρωτιέμαι πως …διέλαθε της προσοχής !

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη ολως τυχαιως εχω ζησει απο πρωτο χερι αυτο που λεμε "ελεγχο και βεβαιωση παραβασης"...
θα μου επιτρεψει ο συμπαθης μποεμ Yanis
να του πω οτι εχει πληρη αγνοια περι
του αντικειμενου που καταπιαστηκε.
δε θα αμφισβητησω την καλη προθεση και τη θεωρω δεδομενη .
η διοικηση του ΥΠΟΙΚ ειναι απογυμνομενη απο στελεχη φοροτεχνικα και τελωνειακα ,με αποτελεσμα ,
αν δεν εχεις επιτελειο πρωτης γραμμης να σου φερει προτασεις υλοποιησιμες,
καταφευγεις στις νοικοκυρατσες και στους φοιτήτο.(οχι γελια,απλα γελοιον).
δεν θα μακρυγορησω ,γιατι δεν εχει νοημα,θα του γραψω μονο απο εδω και οποιος τυχον εχει κονε ασ το μεταφερει .
νομολογια υπαρχει και εφαρμοζεται.
η βεβαιωση των παραβασεων γινεται,

αλλα παραδες δεν μπαινουν στο ταμειο.
γιατι; γιατι ο νομος δινει το δικαιωμα στον παραβατη να παει στο
φορολογικο δικαστηριο...και να καθεται να γελαει με τις ωρες τους μηνες και τα χρονια...μεχρι να εκδικαστει η παραβαση .(οποιος εχει μπλεξει σε δικαστηρια κλπ ισως καταλαβαινει).
υποθεσεις λπν απο αναβολη σε αναβολη
φτανουν μεχρι την παραγραφη .
τα γραφω απλα ,γιατι για να αναλυθουν θελει μπουκέ.
Θα του ελεγα λπν αλλαγη του νομου
του Κωδικα Φορολογιας και Τελωνειων ,
με κατηγοριοποιηση των παραβασεων
σε τρεις "η τεσσερες βαθμιδες.
να δινει μια πρωτη ευκαιρια
η δευτερη να ειναι γερο ταρακουνημα
και η τριτη κλεισιμο της επιχειρησης ,με δικαιωμα στα δικαστηρια αφου πληρωσει ολο το ποσο των προστιμων και προσαυξησεων και ασε αυτον να τρεχεινα αποδειξει.
τελικα πρεπει να θεσπιστουν δρακοντεια μετρα και πιστευω οτι κανεις δεν θα το ρισκαρει αμα δει και τα λογια γινουν πραξη .
πρεπει ο ΥΠΟΙΚ Yanis με την ευχερεια λογου που τον διακρινει ...
να δωσει πολλαπλες συνεντευξεις ,να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν κυνηγαει το υγιες εμποριο,αλλα το λαθρεμποριο .αλλα το λαθρεμποριο αν το πιασει θα σε σβηνει απο το χαρτη.οι λαθρεμποροι ειναι τζογαδοροι και θα το καταλαβουν .πολλα σας ειπα ετσι απλα και πιστευω κατανοητα .


ο dwk είπε...

…έχεις δίκιο Μπάρμπα, σωστές επισημάνσεις όπως και η λύση που προτείνεις …την καλησπέρα μου!

michele είπε...

Kατ αρχην ,οντως η λεξη ( για το ευρω) ειναι προσθεση του συντακτη.
Αλλα ακριβως γιατι ενας μεσος /ανωτερος συντακτης μια τοσο μεγαλης εφημεριδας
δεν αντιλαμβανεται
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ,θα μπορουσε να φερει ο συνεντευξιαζομενος

γι αυτο εχω μιλησει για γελοιοτητες( αντιλαμβανομενος πληρως τον ΣΚΟΠΟ αυτων των δηλωσεων )

Γιατι ειναι παλιος και ξερω τις ..πολιτικες πουστιες. Να το πω ωμα.
Αυτα στις ΚΟΒΕΣ που μεγαλωσαν .


Στα λεγομενα του Μπαρμπα ,ως μη εχων τις γνωσεις του στα θεματα αυτα ,δεν εχω να πω κατι.Πολλα πραγματα οταν καποιος τα εχει ζησει ειναι διαφορετικα
απο ενα ..νομοθετη πισω απο ενα γραφειο

μπαρμπαλιας είπε...

στο παρελθον εχουν γινει μερικες αντιγραφες φορολογικων-τελωνειακων προτυπων απο το αμερκή ..
καλα και αγια ολα ,μεχρι που εφτανες στο σημειο μηδεν και πεφτανε τα τλφ "η αν δεν χαμπαριαζες σου περναν την υποθεση και την εδιναν αλλου...
οι ελληνικες παθογενειες που λεμε.
εδω θελει νομο τζιχαντέ

μεγαλη η συμμετοχη των φιλων στα δρωμενα.χαιρετω ολους
σσ λαθρεμπορια οινοπνευματος εκανε δεκα χρονια να δικαστει αχαχαχαχααα
αποτελεσμα δεν γνωριζω αχαχαχααααα

ο dwk είπε...

…απλώς διόρθωσα την φράση:
«…επειδη φαινεται οτι ο Συριζα διαψευδει οτι ο ανθρωπος μιλησε για δημοψηφισμα…»
…και όπως απεδείχθη είχα δίκιο

μπαρμπαλιας είπε...

dwki ευχ να εισαι καλα

Ilias D είπε...

ΚΟΒΕΣ;
Εσυ που ξερεις απ αυτα Μ.;

michele είπε...

χαχαχ Αγαπητε Ηλια. Εγω ημουν στο Πανεπιστημιο της Ρωμης τη δεκαετια του 80. Στο ελληνικο φοιτητικο συλλογο
που ο ΠΑΣΠ ιτης ηταν ΔΕΞΙΟΣ
αν καταλαβαινεις τι λεω

εγω και 5 αλλοι ημασταν δαχτυλοδειχτουμενοι ως αναρχοφιλελευθεροι


το εχω ξαναπει εδω: ο πιο συμπαθης αριστερος φιλος μου τοτε,ηταν ο σημερινος βουλευτης Αχαιας του ΚΚΕ
Νικος Καραθανασοπουλος .

michele είπε...

Εχω διαβασει ( στα ιταλικα) τη συνενετυξη Γιανη

http://www.corriere.it/economia/15_marzo_08/varoufakis-atene-non-chiedera-altri-prestiti-all-europa-e09010f6-c55e-11e4-a88d-7584e1199318.shtml


Ξεκινημα:
- Σοβαρα ταμειακα προβληματα;;
-Μπορω μονο να πω οτι τα χρηματα για να πληρωθουν συνταξεις και μισθοι του δημοσιου τα εχουμε. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Τα κεφαλαια δικα μου. ο ΥΠΟΙΚ ΑΥΤΑ

Ilias D είπε...

χαχαχα ...
Για τον Μιχαλη το παραπανω.
Για ολους μας το παρακατω.
Αντιεξουσιαστες κατελαβαν τα γραφεια του Συριζα ...
Τι θα δουμε ακομα.

ο dwk είπε...

…1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3
…πλούσιο το ματσάκι !

austin είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=IplNr_AoZUo

michele είπε...

Πραγματι ειναι κριμα τοσο πλουσιο ματσακι να το βλεπουν τα..τσιμεντα.Ουτε ειναι ..λυση το να μην υπαρχουν θεατες.
Αν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τη λυση,ας καθησουν να τη σκεφτουν ( ηλεκτρονικα εισιτηρια κλπ) και να το κανουν απ του χρονου ,εφ οσον οι προηγουμενοι δεν το εχουν κανει

Αλλα τη μια σταματαω το πρωταθλημα,την αλλη χωρις θεατες κλπ ειναι ερασιτεχνισμοι και λαικισμοι.

michele είπε...

Επισης να προσθεσω εδω ,σε σχεση με το πρωινο θεμα

οτι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ,βασει του αρθρου 44 ρου Συνταγματος.
ΘΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ 180 Ψηφους

οποτε ας συμμαζευτουν γιατι ειδα και την ανακοινωση του ΥΠΟΙΚ

michele είπε...

εδω: http://www.minfin.gr/?q=el%2Fnews%2Fnews%2F%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1

michele είπε...

Λεει σε καποιο σημειο ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΥ συνεταξε αυτη την απαντηση
¨"" ο υπουργός απάντησε πως, όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός, "εμείς δεν έχουμε αγαπήσει τις καρέκλες - αν χρειαστεί, αν βρεθούμε μπροστά σε αδιαλλαξία, θα καταφύγουμε στον ελληνικό λαό είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα" - προφανώς όσον αφορά το περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής πολιτικής....

michele είπε...

Αιντε με τους αγραμματους ..ας δω λιγο the voice

michele είπε...

Παρτε και το αρθρο 44 παραγρ 2

" Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο."

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

ο dwk είπε...

…για δες το καλύτερα…
..................
…άρθρο 44 παράγραφος 2:
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών (δηλαδή 151 - η περίπτωσή μας) , που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.
…………………

ο dwk είπε...

…άποψη μου, όπως έχω ξαναγράψει, είναι εκλογές υποστήριξης ή απόρριψης
…το ταχύτερο, το καλύτερο

Unknown είπε...

Dwk δεν μου άπαντησες τα λεφτά σου τα βγάλες;;; Αν δεν τα βγάλες αυριο πρωί πρωί πήγαινε .....
Ζητώ ο τσιπρας που θα μας κανει δισεκατομμύριουχους

Unknown είπε...

Και θα ξαναγορασουμε τζάμπα......

mixalis mixalios είπε...

Δημιουργική ασάφεια και στο Σύνταγμα....τι σημαίνει εθνικό ζήτημα? Τα Σκόπια και η Τουρκία ή το Ευρώ? Νομίζω οι υπέροχοι νονοί που έχουμε εκλέξει εδώ και 40 μέρες θα τα καταφέρουν και εδώ...

michele είπε...

Και ποιο ειναι το ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ θεμα;;;

οτι φεραμε κατσαπλιαδες ;;; οτι δεν μπορουν και δεν θελουν να κανουν μεταρρυθμισεις;; ουτε δεν παιρνουν τα 7,5 δισ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ τοκους παραπανω;;

δεν καταλαβαινεις οτι εκλογες σε 6 μηνες ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ;;

Απαραδεκτη, ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ και με επιχειρηματα.
Δεν ψηφιστηκαν γι αυτο ετουτοι εδω .

mixalis mixalios είπε...

Axillea εδώ δεν ειναι χώρος να απολογείται ο καθένας τι κάνει με τα λεφτά του... Αν έχεις κάνα καλό επιχείρημα ριξτο αλλιώς η σιωπή είναι χρυσός...και το λέω εγώ που διαφωνώ σχεδόν σε όλα με τον φίλτατο dwk

Unknown είπε...

Μιχάλη με τρελενεσαι .....δραχμούλα φιλε μου και στα τέσσερα !!!! Να δούμε τους μάγκες.......
Μετα θα δουν μερικοί την γλυκά της ζωής!!!!

michele είπε...

Σωστα λεει ο Μιχαλιος, αμα τα βγαλουμε και μεις απ την τραπεζα ,πουλησουμε και ολες τις μετοχες μας
εκλεισε το μαγαζι ,κραζουμε αλλα με επιχειρηματα ειπαμε.

Οπως βλεπετε εγω λεω και φωναζω ,αλλα πιστευω οτι τελικα θα τα βρουνε,γιατι αλλιως θα ειναι ΑΛΛΟ το αντικειμενο συζητησης

ασε που μιλαει και για ψηφισμενα νομοσχεδια dwk .

mixalis mixalios είπε...

Μπορούμε να κριτικαρουμε για χίλια δύο τους προηγούμενους αλλά νομίζω για αυτούς που προσπαθούν να δουν λίγο πιο ψυχρά και αντικειμενικά τα πράγματα η σημερινή κυβέρνηση είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει μέχρι τώρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην πρόσφατη ιστορία αναπτυγμένων χωρών (βέβαια δεν ξέρω αν ανήκουμε εμείς σε αυτές)...

mixalis mixalios είπε...

Και ειδικά όσο βλέπω την υπουργό μετανάστευσης στον ΣΚΑΙ σκέφτομαι (ξανά) να μεταναστατευσω

Unknown είπε...

Αν θελει απαντά..... Αλλα καλα θα κανει να τα βγάλει!!!
Εξάλλου Χρηματηστιριακο μπλογκ ειναι εδω λέμε τι αγοράζουμε τι πουλάμε που τα πουλάμε αυτο δηλαδή τι ειναι;;; Μυστικό ε;;;;; Ασε μας καλε μου φιλε......
Δραχμουλααααα εδω είμαστε!!!!!
Ψευτομαγκιες.....

Unknown είπε...

Εγω στους άχρηστους δεν αφήνω ούτε μια δραχμηηηηη ολα εκτός !!!!

ο dwk είπε...

«…οτι φεραμε κατσαπλιαδες ;;; οτι δεν μπορουν και δεν θελουν να κανουν μεταρρυθμισεις;; ουτε δεν παιρνουν τα 7,5 δισ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ τοκους παραπανω;»
…για όλους αυτούς τους λόγους και τους δεκάδες - εκατοντάδες που ακούω (…για μια κυβέρνηση λίγων ημερών !!!)
…από δεξιά και αριστερά! …για βράχια αλλά και για τούμπα! …τουρλού !!!
…ε, αφού είδε και άκουσε ο λαός, θα δικαιώσει ή θα αποδοκιμάσει …τι πιο δημοκρατικό;;;

michele είπε...

Τι σημαινει κυβερνηση λιγων ημερων ;;; ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
να μην εχουμε ΠΑΛΙ εκλογες και δημοψηφισματα και τετοια;; πως θα δουλεψει η οικονομια που ηδη εχει παει πισω;;

σε τρωει τωρα να σου πω κατι για το λαο..αλλα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ θα στο πω χεχε

Unknown είπε...

Ως παίκτης εξωτερικού σας λεω.... Αν αυριο δεν υπάρχει κατι θετικό θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ !!!!! Και μετα θα ζείτε με απόλυτη ..... Δημοκρατία!!!!! Βρε τι λενε .......

michele είπε...

Καλα μην βιαζεσαι Αχιλλεα,εχει πολλα επεισοδια η δουλεια ακομα

το ιδιο λεγαμε ακριβως και την 20/2

Παρτε και μια φωτο να γελασετε

https://pbs.twimg.com/media/B_mxB3iWcAAOjen.jpg

ο dwk είπε...

…μα είναι πολλές οι φωνές! …τόσες που …κουφάθηκα!!!
…θα έρθει δικαιωμένος και ο σαμ κι ο μπένυ και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι!
…ακόμα και ο ... ποταμίσιος! …θα χοροπηδάνε και στον Περισσό !
…ναι, ναι! …εκλογές για την σωτηρία της πατρίδας !

mixalis mixalios είπε...

Αν εχουμε εκ νέου εκλογές η εντολή θα γίνει ακόμα πιο νωπή....Σαν το γάλα του Χατζηδάκη ένα πράγμα... ΗΜΕΡΑΣ

Unknown είπε...

Τον αλλο μήνα δεν θα υπάρχει σάλιο ποια επεισόδια ;;;
Δουλειές τελειωμενες η ταν η δημοκρατία!!!
Ευτυχώς δεν ειμαι συνταξιούχος η δημόσιος υπάλληλος!!!!ερε κουραμανα που εχει να πεσει...

mixalis mixalios είπε...

Προτείνω να κάνουμε και ένα δημοψήφισμα πριν τις εκλογές που να ρωτάει:
Κάθε πότε θέλετε να κάνουμε εκλογές?Κάθε 4 χρονια, κάθε 4 μήνες? ή κάθε φορά αποφασίζουμε με δημοψήφισμα?
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ

mixalis mixalios είπε...

Θα δικαιωθεί και ο ΓΑΠ....Αυτό που το βάζεις?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και εκεί κάτω στη Βενεζουέλα ζήσαν αυτοί με αξιοπρέπεια και εμείς καλύτερα...

Ότι και να διαβάσεις δεν ξέρεις που είναι η διαπραγματευτική μπλόφα και που η άγνοια (?)κινδύνου.

Καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα.

mixalis mixalios είπε...

Φοβάμαι ότι δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι...και αυτό είναι το χειρότερο....

Unknown είπε...

Αυριο ετε στο 1,24 αγορα .... Αν παει!!!

ο dwk είπε...

…μα, αφού μας πάνε στα …βράχια! …τελικά δεν μπορώ να καταλάβω!
…βράχια θέλουν ή έτσι το λένε, εκεί στη Συγγρού, για να περνά η ώρα;;;

Unknown είπε...

Αλλιώς κ το 1,28 που αγόρασα παρασκευη καλό μας κανει .... Πούλημα στις δημοπρασίες !!!

mixalis mixalios είπε...

Ποιος ασχολείται με τη Συγγρού...Δεν ξέρω αν θα πάμε στα βράχια αλλά και Παράδεισο δεν το λες...

mixalis mixalios είπε...

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω axillea...

michele είπε...

Καλησπερα και..καληνυχτα Γιαννη ,μην λες για Βενεζουελα,εδω ηρθε ολοκληρη αν δεν κανω λαθος γυναικα ειναι υπ εξωτερικων και ουτε που το μαθαμε

Εγω πιστευω οτι θα τα αποφυγουμε τα βραχια

αλλα το θεμα ειναι οτι σε 40 μερες τοσο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ,ΑΓΝΟΙΑ,ΛΑΙΚΙΣΜΟ,ΠΑΡΑΜΥΘΙ

δεν το εχω ξαναδει απο το χειροτερο πασοκ και τη χειροτερη ΝΔ .

Θα την πληρωσει φυσικα ο αδαης που ψηφισε παροχες και λοιπα.
Μεχρι και τις καθαριστριες επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τις προσλαβουν τωρα
τις καλει στη βουλη η Ζωη για χαιδευμα
ΟΥΣΤ μωρε,παω να πιω ενα ουισκακι χαχα

mixalis mixalios είπε...

Πιες και για μας ένα (έστω μισό μην κάνουμε και υπερβολές) boss! Άντε καληνύχτα σε όλους...ες αύριον τα σπουδαία...

michele είπε...

Εδω στο σπιτι ,μην νομιζεις συνονοματε χαχαχα

ο dwk είπε...

…ας καταλήξουμε:
…ή πάνε καλά και τους στηρίζουμε ή είναι …χειρότεροι από πασοκονουδου (!!!) και πρέπει να απομακρυνθούν τάχιστα!
...εκεί έρχεται η δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα και δίνει την λύση
…με την ψήφο του Ελληνικού λαού
…απλά και τίμια!

mixalis mixalios είπε...

Α έλεγα μήπως πήγαινες για οφθαλμολουτρο... χεχε

mixalis mixalios είπε...

Μπορώ να πατήσω ένα κουμπί και να τους αλλαξω? Ψήφισα πριν 40 μέρες...

ο dwk είπε...

…δεν γίνεται να τους βρίζουμε αλλά και να μην θέλουμε να φύγουν!
…δλδ και την πίττα ολάκερη και το σκύλο τίγκα!
…ε, δεν γίνεται !

mixalis mixalios είπε...

Όχι να κάτσουν εκεί για να το πάνε μέχρι τέλους όπως λέγανε...αφού έριξαν τους προηγούμενους, κέρδισαν με μεγάλη διαφορά, ο κόσμος τους υποστηρίζει πρέπει απλά να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους με τις γνωστές ρηξικέλευθες προτάσεις όπως διαγραφή χρέους, κόκκινων δανείων κτλ κτλ! Να κάτσουν να τα εφαρμόσουν άμεσα παρακαλώ! Για αυτό ψηφίστηκαν...άλλωστε όπως οι ίδιοι λένε αν φύγουν αυτοί θα έρθει η ακροδεξιά...εδώ η υπουργός μετανάστευσης θέλει να νοικιάσει διαμερίσματα για τους παράνομους μετανάστες και να τους ταισει...Για τους Έλληνες δεν παίζει τίποτα?