Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΔΕΗ


















ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχη εχει σχηματισει το τελευταιο τριμηνο,ενα πυθμενα τυπου κουπα με χερουλο ( handle-cup) .Σε αυτο τον σχηματισμο ,η ανοδικη διασπαση της γραμμης λαιμου R ,δινει ενα στοχο 3 ευρω περιπου ,στα 10,5ο ευρω.
Απαραιτητη προυποθεση φυσικα,η ανοδικη διαφυγη απ το "χερουλι" Α-Α1 και η υπερβαση του εκμο 50 ημ των 5,85 ευρω .Σεπεριπτωση αδυναμιας και αρνησης εξοδου απο το Α-Α1 η πορεια θα συνεχιστει εντος του πτωτικου καναλιου ,φεροντας περαιτερω ταλαιπωρια στους κατοχους.

19 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε παιδιά μακάρι να βρισκόταν μια λύση,έχουμε κουρασθεί τόσα χρόνια με παλινωδίες και ύφεση.

Όμως οι τύποι που μας κυβερνούνε είναι απίστευτοι και πέραν κάθε φαντασίας και κάνουν ότι μπορούν για να μας καταστρέψουν.

Η σκέψη του Μιχάλη για το "πάρτο ή άστο" με βρίσκει σύμφωνο γιατί η Μέρκελ βλέπει ότι ο θίασος παίζει τα μήλα και αδιαφορεί ενώ ο χρόνος τελειώνει.

Unknown είπε...

Αχ βρε ΔΕούλα πώς σε κατάντησαν έτσι χεχε

michele είπε...

Ε ναι τωρα με τους ..λαφαζανηδες τι να κανει η κακομοιρα ,παραμενει παντως το φθηνοτερο blue chip 1 δισ και κατι
δεν ειναι αποτιμηση για ΔΕΗ

michele είπε...

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ΠΟΤΕ τοσα μαζεμενα σουργελα.
Αν αλλαξει κατι,δεν θα διστασω να το παραδεχτω

προς το παρον κανουν μια πολιτικη ΖΗΤΟΥΛΑ προς τα εξω
και χαιδευουν τους μεσα,με παπαριες τυπου επονειδιστου χρεους κλπ

austin είπε...

Ε ρε κουβά που θα έχει αύριο παλι...θα ψάχνουμε πατους πάλι

Unknown είπε...

Δηλαδή εάν ο Τσίπρας τη Δευτέρα συνεχίσει στον δικό του μοτίβο,υπάρχει περίπτωση να'χουμε κλειστές τράπεζες μετά την παρέλαση.
Ρε τι τραβάμε εν έτει 2015 και δεν το μαρτυράμε...

Λευτερης είπε...

Αύριο θα επεκταθούν τα επεισόδια γύρω από την Νομική, στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου, «αγανακτήσεως και ξεσηκωμού του λαού».
Καλό σας βράδυ.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Κάθε φορα που είχαμε επεισοδεια,επετειακου χαρακτήρα ηταν σχεδιο;
Αν ΝΑΙ,δεχομαι ότι και αυτά είναι "μα από τα ιδια"

Αλλιως βλεπουν καποιοι φαντάσματα.

ΥΓ
ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΡΟΥΦΑΝΙΩΝ.

michele είπε...

Θα αποδειχθει Λευτερη,ποσο "αχρηστος" μπορει να ειναι ενας καθηγητης κατα τα αλλα εξαιρετος στην προηγουμενη δουλεια του
ως πολιτικος που πρεπει να παρει αποφασεις.

Αustin ,οσον αφορα την αγορα,δεν εξαρταται συχνα απο τις ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ειδησεις .Δεν λεω οτι θα παει καλα η αγορα,αλλα λεω οτι υπαρχουν πολλοι παραγοντες που συνθετουν την ..προσδοκια μιας κινησης ειτε την αρνητικη ,ειτε την θετικη.

Θα μπορουσα να σου πω,οτι το γεγονος οτι συμφωνησαν να ακουσουν τον Τσιπρα και οι 5 και η Μερκελ ,τον καλεσε την Δευτερα ,η αγορα να προεξοφλουσε καποια θετικη εξελιξη. Φυσικα,θα μπορουσε να δει και το ποσο εχουν "κολλησει" οι διαδικασιες

VIL είπε...

Ολα τα λεφτά η συνάντηση της Παρασκευής το ΣΚ κ η Δευτέρα. Οι ευρωπαίοι θέλουν να τελειώνουν. Η κανει κολοτουμπα με τις οποίες συνέπειες για κόμμα κ κυβέρνηση η πάμε γο'αλλα. Πολυ φοβάμαι αυτό το πατριωτικό επαναστατικό συναίσθημα της 25ης. Σύντομα θα τελειώσει το πανηγύρι με τον έναν η τον άλλο τροπο. Ο θεός να βάλλει το χέρι του.

Λευτερης είπε...

Δεν πρόκειται για φαντάσματα Η για τον Καθηγητή, όπως δεν έχουν να κάνουν και με την επέτειο.
Είναι εικόνες που θα βγουν έξω και τις χρειάζεται ο Τσίπρας ως μοχλός πίεσης για πολιτική λύση.

michele είπε...

Δεν μασανε Λευτερη,απο τετοιες εικονες οι ξενοι.Θελουν καποιες συγκεκριμενες δεσμευσεις και οχι κατσαπλιαδισμους
και θα..βοηθησουν

Ολη η ΕΥΡΩΠΗ τρεχει,με QE,ΕΣΠΑ,ΕΤΕΠ,πακετο Γιουνκερ,χαμηλο ευρω και πετρελαιο στα ταρταρα

και καθεται και ασχολειται με το μαλακα Ελληνα .

Λευτερης είπε...

Μιχάλη θα ήθελα αν σου είναι πρόχειρη «επειδή γνωρίζω πως κρατάς αρχείο» την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου Η κάποιος άλλος φίλος.
Ευχαριστώ.

austin είπε...

Μιχάλη πάντα ψύχραιμος...Εύχομαι να έχεις δίκιο, αλλά και το σημερινό ξεφούσκωμα δικαιολογείται από ειδησεογραφία.

Κάτι ωραίο που μου είπαν, στο οποίο δεν είχα δώσει σημασία λόγω και της δήθεν δικαιολογία της διαπραγμάτευσης, είναι το εξής: Έχεις ακούσει ΈΝΑΝ, πραγματικά ΈΝΑΝ κατσαπλοΣΥΡΙΖΑίο να μιλάει για το τι κάνει η πραγματική οικονομία εκεί έξω. Έχεις ακούσει έναν να ενδιαφέρεται που θα συνεχίζουν να βάζουν λουκέτο μαγαζιά?

Αντ' αυτού τους ενδιαφέρει η ΕΡΤ, η ΔΕΗ και γενικότερα ο δημόσιος τομέας. Σήμερα έμαθα για μία ακόμα βυσματική πρόσληψη δια χειρός Δραγασάκη σε μία Γενική Γραμματεία...

Μπορει κάποιος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ να με μεταπείσει ότι δεν μας πάνε για κατστροφή? Ειδικά χωρίς να χαλάνε ούτε σταγόνα από το σάλιο τους για το τι κάνει η πραγματική αγορά, γιατί να πιστέψω ότι θέλουν το καλό της πατρίδας αυτοί και οι προηγούμενοι είναι γερμανοτσολιάδες?

Ντροπή! Και όποιος έχει δουλέψει σε δημόσια υπηρεσία (το έκανα για 6 μήνες με σύμβαση σε πολιτιστικό κέντρο, στους 4 τους είπα ότι παραιτούμαι και δεν με άφησαν για να μην γίνει θέμα, ότι ο συμβασιούχος παραιτείται και αποδειχθεί πόσο απαράδεκτος ήταν ο φορέας) θα έβριζε όλη μέρα να θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσλάβει δημόσιους "συνδικαλιστο-ρουσφετολόγους" και αγνοεί το μέρος όπου παράγεται το χρήμα για τη χώρα.

Ντροπή! Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι η τελευταία πράξη της εξαθλίωσης μας. Εύχομαι να πέφτω έξω και να με βρίζουν και να με κατηγορούν μετά οι ΣΥΡΙΖΑίοι παρά να βγω σωστός.

austin είπε...

*όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προσλάβει

austin είπε...

Μιχάλη τότε με την Κύπρο, είχε ακουστεί κάτι για capital controls κτλ?

Γιατί αν είναι όντως μία λύση που μπορεί να γίνει και εδώ, δεν θα την διατυμπάνιζαν...Απλά θα την έκακαν.

michele είπε...

Εδω η συμφωνια της 20ης Φεβρουαριου και επεξηγησεις

http://www.euro2day.gr/specials/topics/article/1306507/h-apokryptografhsh-ths-symfonias-toy-eurogroup.html


εδω το mail Βαρουφακη με τις προτεινομενες "δεσμευσεις"

http://tvxs.gr/news/ellada/h-lista-baroyfaki-sto-eurogroup-i-episimi-metafrasi

michele είπε...

Δυστυχως Αustin,δεν εχω ακουσει καποιον να αναφερεται στα προβληματα της πραγματικης οικονομιας ,ειναι ακομα ..σε δινη λογω των προβληματων

Αλλα εχω υπομονη και περιμενω.Δεν εχω ιδιαιτερες ελπιδες ..

Οσον αφορα την Κυπρο εγινε τον Μαρτιο ,ημερα Σαββατο βεβαια το 2013 ,τη ΔΕΥΤΕΡΑ ηταν Καθαρα Δευτερα και ετσι πηγε καπως ...ομαλα.
Αυτα γινονται ΣΚ παντα. ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ νομισματων και τετοια,ποτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

Λευτερης είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη
Καλό βράδυ.