Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΤΡ by ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ


Disclaimer: Το παρακάτω είναι προϊόν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ με την Τ.Α.   
μη πιστοποιημένου στελέχους της αγοράς και ως τέτοιο πρέπει να αξιολογηθεί.  
Δεν συνίσταται η λήψη αποφάσεων πάνω σε αυτό το διάγραμμα



Δείκτης Τραπεζών (ΔΤΡ)

Ιστορικά: Ο δείκτης έκανε κίνηση εντός του ροζ καναλιού το οποίο έσπασε και ανοδικά και πτωτικά πρόσφατα κλείνοντας και τα δυο γκαπ του Οκτωβρίου 2013. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε αντίδραση ακολουθώντας τη μικρή μαύρη γραμμή βραχυπρόθεσμης τάσης πιστά.

Κατά τη πτώση της όμως  από τις 213 μον προς τα πρόσφατα χαμηλά  ο δείκτης έχει κινηθεί εντός πράσινου βραχυπρόθεσμου καναλιού το οποίο και διέσπασε ανοδικά μπαίνοντας ταυτόχρονα ξανά εντός του ροζ καναλιού συνεχίζοντας τη κίνηση σε αυτό.

Η αντίδρασή ήταν αρκετά δυνατή κι έτσι στο διάγραμμα  έχουν σχεδιαστεί  ένα μπλε κανάλι ή ένας σχηματισμός Descending Broadening Wedge με όρια  τη κάτω γραμμή του πράσινου καναλιού  και  τη άνω του μπλε καναλιού. Σήμερα το κλείσιμό  ήταν πάνω από τον 30 Εκ ΜΟ.

Άρά  πρώτα θα δούμε τη συμπεριφορά στη επαφή με τη πάνω μπλε  γραμμή αν πάει εκεί. Αν γίνει διάσπαση  θα είναι καλή εξέλιξη αρκεί να έχει και διάρκεια. Αν όχι θα  μπορούσε να γυρίσει σε κάποια από  τις στηρίξεις 166 μον ή στην κάτω  γραμμή του ροζ καναλιού. 

 by ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ