Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με μουσική


"ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ" ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ( μόνο! )
του
Γιώργου Καρελιά


Την πρώτη φορά ήταν η βουλευτίνα (του Καμμένου) Ξουλίδου. Την οποία πήγε να εξαγοράσει ένας τύπος μέσω facebook!

Τώρα είναι ο ηθοποιός και βουλευτής (του Καμμένου) Χαϊκάλης. Τον οποίο πήγε να εξαγοράσει ένας μέχρι πρότινος συνεργάτης του Καμμένου και βασικός μάρτυρας υπεράσπισης (του Καμένου) σε δίκη με αντίδικο τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου!

Αμέσως μετά πετιέται στον αέρα το όνομα της βουλευτίνας (του Καμμένου) Κουντουρά. Το πέταξε η άλλη βουλευτίνα (του Καμμένου) Κόλλια-Τσαρουχά!

Θα περιμένουμε τους εισαγγελείς να μας πουν τι έγινε, αν έγινε, από την ποινική πλευρά. Όμως, μέχρι να γίνει αυτό, μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα, οφθαλμοφανή άλλωστε, πολιτικά συμπεράσματα.

Η Βουλή έχει 300 βουλευτές. Αριστερούς, σοσιαλδημοκράτες, κεντρώους, δεξιούς, ακροδεξιούς, φασίστες. Εχει και μια ιδιαίτερη κατηγορία: τους βουλευτές του Καμμένου. Ο ίδιος και ένιοι εξ αυτών διεκδικούν επαξίως τον τίτλο του «ψεκασμένου». Πίσω από κάθε γεγονός βλέπουν και μια συνωμοσία: πότε των Γερμανών και των Αμερικανών, πότε των Εβραίων και των Τούρκων, πότε των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών.

Το ερώτημα είναι εύλογο: πώς γίνεται και ουδείς βουλευτής από άλλον πολιτικό χώρο έχει δεχθεί πρόταση για χρηματισμό; Γιατί τα «ύποπτα κέντρα» επιλέγουν βουλευτές μόνο του Καμμένου;

Μια απάντηση είναι ότι όλοι οι άλλοι είναι αμέμπτου ηθικής και δεν δέχονται. Μια άλλη είναι ότι τα παίρνουν, το βουλώνουν, αλλά και δεν ψηφίζουν για Πρόεδρο. Δηλαδή, πιάνουν κορόιδα τους όσους τους εξαγοράζουν!

Και απομένουν οι βουλευτές του Καμμένου, που δέχονται βροχηδόν προτάσεις εξαγοράς. Η τελευταία, μάλιστα (στον Χαϊκάλη) είναι από πρώην (;) δεξί χέρι του ίδιου του Καμμένου!

Ο τίτλος του «ψεκασμένου» δεν αρκεί για να ερμηνεύσει το φαινόμενο. Υπάρχει και κάτι άλλο. Το κόμμα αυτό φυλλορροεί. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είτε το αφήνουν εκτός Βουλής είτε το φέρνουν στο όριο του 3%. Και η πόλωση δεν έχει ακόμα κορυφωθεί. Αν πάει έτσι στις εκλογές, όλοι αυτοί σε ενάμισι μήνα θα αποτελούν μια απεχθή ανάμνηση.

Κάτι, λοιπόν, πρέπει να γίνει. Κάτι άλλο. Κάποιος να τους «καταδιώξει». Κάποιος να τους «δωροδοκήσει». Να δημιουργηθεί ντόρος, να πάμε στις εκλογές με τη συνωμοσιολογία να κυριαρχεί. Μπας και διασωθούν.

Αυτό είναι το σκηνικό που προσπαθεί να στήσει ο Καμμένος, για να μην περιπέσει στην πολιτική αφάνεια. Το χειρότερο είναι άλλο. Ότι η «αριστερά της εξουσίας» υιοθετεί, αμέσως και ασμένως, κάθε καταγγελία των ψεκασμένων. Υπάρχει και χειρότερο: τους θέλει συμμάχους και συγκυβερνήτες!

Αντε με το καλό. Μόνο που ο Τσίπρας, ο Παπάς και ο Σκουρλέτης, που αμέσως και ασμένως υιοθετούν τις καταγγελίες, πρέπει να προσέχουν. Οι ψεκασμένοι σύμμαχοί τους δεν το έχουν σε τίποτα κάποια στιγμή να παγιδεύσουν και να καταγγείλουν και τους ίδιους…


ένα άρθρο των πρωταγωνιστών   www.protagon.gr

42 σχόλια:

karasantes είπε...

Παραμονή πρωτοχρονιάς και ο Αη Βασίλης πετάει με αεροπλάνο του πάνω από την Ευρώπη και μοιράζει παντού Λαμόγια για το 2014.

Περνάει πάνω από την Γερμανία...
- Πόσους ρίχνουμε εδώ; τον ρωτάει ο πιλότος.
- Ρίξε 500, του απαντάει ο ''Άγιος''.

Περνάει πάνω από την Γαλλία...
- Πόσους ρίχνουμε εδώ;
- Ρίξε 1000, του λέει.

Περνάει πάνω από την Ιταλία...
- Πόσους ρίχνουμε εδώ;
- Ρίξε 2000.

Περνάει πάνω από την Ελλάδα...
- Πόσους ρίχνουμε εδώ;
- Πλάκα μου κάνεις ρε;
Απ' εδώ φορτώνουμε, το ξέχασες; !!!

ΣΟΛΩΝ είπε...

Καλημέρα Μιχάλη! Καλημέρα και στους αναγνώστες σου.
Κι εγώ τον έχω ικανό τον Καμμένο να το έκανε στην προσπάθειά του να επιβιώσει όπως τα λέει κι ο Καρελιάς. Αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι πως δέχτηκε αυτό το λαμόγιο ο Αποστολόπουλος να πάει φυλακή. Τόσο πολλά είναι τα λεφτά που διαθέτουν; Κι από την άλλη αν θέλουν 2 μύρια για το νούμερο τον Χαϊκάλη, σημαίνει ότι θέλουν 40 και για τους 20 που τους λείπουν. Πολλά δεν είναι τα λεφτά πάλι;

μπαρμπαλιας είπε...

προεδρος απορων...
εσεις πως βρεθηκατε στο κοτερο;
ο μισοκακομοιρος...
εγω κυριε προεδρε κατα τις 3 τα ξημερωματα εκανα βολτα στο πασαλιμανι
και ειδα -ολως τυχαιως-ενα κοτερο που ετοιμαζοταν να φυγει...
παιδια για που σαλπαρετε;
για τη Μυκονο,ειπαν
και εγω -ολως τυχαιως-για την Μυκονο παω ,μπορω να επιβιβαστω;
και αυτοι -ολως τυχαιως-μου ειπαν ανεβα.......
αν ειναι δυνατον
η συνεχεια γνωστη
εκανε ντου το Λιμενικο και τους επιασε φορτωμενους τσιγαρλικια ,κοκες κλπ κππ καλουδια που καπνιζει ο καλος ...κοσμος

γιατι γαργαλευουνε;;ξεχναμε;; οχι και δα

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα σας! Ο αγωνιστής Χαϊκάλης δήλωσε στον φίλο του (όπως και οι δύο είπαν) Αυτιά ότι είχε δανείσει 5000 ευρώ στον "μεσάζοντα" στο παρελθόν! Το πρώτο μήνα του έδωσα μόνο τόκους λέει δηλ 500 ευρώ και τον δεύτερο αλλά 500 άλλα τον τρίτο του έδωσε 800 (πού περιείχε και κεφαλαιο)
Ερώτηση: Πιο ειναι το επιτόκιο? Μήπως αυτό ονομάζεται τοκογλυφία για την οποία κατηγορούν τις Τράπεζες και τους δανειστές? Με το επιτόκιο δανείζουν οι τράπεζες για 5000? Αν αυτός ήταν μεγάλος και τρανός σύμβουλος χρειαζόταν 5000 ευρώ?
Άλλη ερώτηση:Γιατί δεν έλεγε το όνομα του στους εισαγγελείς?Απάντηση Χαϊκάλη: Για να μην διαρρεύσει το όνομα του...Βρε φιλαράκο αν δεν τους εμπιστεύεσαι γιατί τους επικαλείσαι και τους συμβουλεύεσαι?
ΚΑΛΉ ΜΑΣ ΤΥΧΗ

mixalis mixalios είπε...

sorry...το πρώτο μήνα του έδωσε ο Αποστολοπουλος

Ilias D είπε...

Καλημερα σας...
Βρε το κοτερο...
Κ επειδη δεν ειχαν καμπινα τον βαλανε να κοιμηθει με 2 μποντιμπιλντεραδες,ε καλα τωρα...δεν ειχε κ αλλο κρεβατι η καμπινα...εκανε ομως κ ασφαλιστικα μετρα στα καναλια να μην γινει αναφορα στο γεγονος....αυτος που εκανε ολη την Ελλαδα ρομπα...να μην ξεχναμε τι ελεγε κ για την Γιαννα(κατι για τα γονατα της κ πλαστικη(που το σκεφτηκε...ακου πλαστικη στα γονατα).

.......................
Στην συνέντευξή του, ο κ. Χαϊκάλης επανέλαβε πως δεν είναι πρόθεσή του να τα βάλει με κανέναν: «Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», είπε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο».
.........
Σε τι κατασταση ειναι ο Παυλος για να δηλωσει κατι τετοιο.

Ilias D είπε...

...............
είπε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο».

Γιατι ρε Παυλαρα να τον κανεις μηνυση;
ΔΕΝ σε παγιδευσε αυτος,ΕΣΥ τον παγιδευσες.

μπαρμπαλιας είπε...

ολιγον "φιασιδομενος";;;αχαχααααα

μπαρμπαλιας είπε...

επιεικως φαιδροι...
αλλα ατυχως διαφεντευουν τη ζωη μας

μπαρμπαλιας είπε...

και λιγα τους ειπε ο αλλος...
για πολιτικα σκουλικια

τα οποια σκουλικια σημερα τρεχουν να τα μαζεψουν...

Ilias D είπε...

χαχαχα
το φτιασιδι σε πειραξε...
εδω γινεται της /γυναιξι εκδιδομενης επι χρημασι σιδηρουν κιγκλιδωμα/.
Αμ το αλλο με βουδουρη-Παραστατιδη...
Που τα βρηκαμε ολα αυτα τα νουμερα;κ καλα,ας πουμε οτι δεν ειναι δυσκολο να τους βρουμε(ντιγκα ειναι η Ελλαδιτσα μας),επρεπε να τους βαλουμε κ στη Βουλη των Ελληνων;

Ilias D είπε...

...κ καλα ολα τα αλλα,ας υποθεσουμε οτι απευθυνεται σε μαλακες...
ΤΟ οτι τα λεφτα μπορει να ειναι απο την απαγωγη Παναγοπουλου;
Εχουν αναγκη οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κ οι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ απο απαγωγες για να βρουνε ρευστο για δωροδοκιες;(αυτοι τους κατηγορου).
Σε ποσο μεγαλους ΜΑΛΑΚΕΣ πρεπει να απευθυνονται;η ποσο ΜΕΓΑΛΟΙ μαλακες πρεπει ναναι για να πουν τετοιο πραγμα...

Ilias D είπε...

κ επειδη για δικους μου λογους παρακολουθω το γκαλοπ του site,παρατηρησα οτι μετα το γεγονος της δωροδοκιας τα ποσοστα του ΟΧΙ ανεβηκαν ελΑφρως...

ο dwk είπε...

…………….
…και ζήσαν αυτοί καλά και μεις …χειρότερα
…το «παραμύθι» έχει ημερομηνία λήξης, που πλησιάζει …το άδωνι, το σβούλτεψη, το ντινόπλο, το γιακουμπάτο, θα μείνουν ως παραδείγματα προς αποφυγή συντόμως …ας ελπίσουμε ότι η όποια νέα κυβέρνηση που θα προκύψει δεν θα έχει στις τάξεις της τραγικές λαϊκίστικες φιγούρες …και θα κριθεί στην ώρα της
……………..
…και, για να …φρεσκάρουμε την μνήμη του κ. Γ. Καρελιά:
……………..
«…σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ωρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες, έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής…»
………………
http://www.parapolitiki.com/2013/01/otan-o-boridis-rotouse-an-mas-psekazoun.html
…………………
…όπως λέει και ο λαός μας, άλλοι έχουν το όνομα και άλλος την …χάρη !
……………….

michele είπε...

Καλημερα,καλο μεσημερι σε ολους

Που τους βρηκαμε λεει.Ο σοφος λαος τους εστειλε βρε ,αυτος που δεν φταιει σε τιποτα,δεν συμμετεχει πουθενα

Καλα το εφταξαν το σχεδιακι του "κουμπαρα" οι Συριζαιαι με τον συμμαχο τους τον Καμμενο ,ποιος μιλησε πρωτος για "κουμπαραδες"

Που ειναι ο σοβαρος κ.Δραγασακης που ΞΕΚΙΝΗΣΕ το γαιτανακι της λασπης ,μεχρι που ο εισαγγελεας τους ειπε χωρις στοιχεια να μην ερχεστε ?

michele είπε...

Πως και απο τις 5 Ιουλιου 2014 ο καθηγητης Πανουσης της ΔΗΜΑΡ
σε συνεντευξη του στην ΕλΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΕΛΕΓΕ:

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει ότι θα μπλοκάρει την εκλογή πάση θυσία, ότι θέλει πραγματικά εκλογές δηλαδή, τότε μπορεί να αυξήσει την πίεση σ” αυτούς που σκέφτονται να στηρίξουν τον Σαμαρά και να καταστήσει τη συμφωνία πολιτικά δύσκολη».

- Με ποιο τρόπο;

«Εάν καταγγείλει για χρηματισμό, για συναλλαγή και αποστασία τους βουλευτές που θα το σκεφτούν, τότε θα δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα μέσα στο λαό που θα δυσκολέψει τις παρασκηνιακές κινήσεις. Εάν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υψώσει τους τόνους και αφήσει το πράγμα να κυλήσει, τότε θα διευκολύνει τον Σαμαρά».

michele είπε...

Δηλώση-«βόμβα» σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή
Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου»

http://www.protothema.gr/politics/article/436376/giatagana-o-apostolopoulos-einai-akoma-sunergatis-tou-kammenou/


Οχι,οχι δεν ηταν στημενο χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

με αρση τηλεφωνικου απορρητου
καθαριζει η υποθεση σε 24 ωρες.

michele είπε...

Ο δε Αποστολοπουλος οπως θα ξερατε αρθρογραφουσε ως "Δευκαλιων"

που;; στο περιοδικο του Συριζαιου Β(λ)αξεβανη ααααααα...

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Michele, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι ειναι στημένη υπόθεση.
Δυστυχώς οι αλήτες, θέλουν και δείχνουν αποφασισμένοι να μας πάρουν μαζί τους στο χάος που βρίσκονται αυτοί.
Αλλά δεν ´´τσιμπάμέ´´ όλοι...

Ilias D είπε...

Κ την υποθεση την αποκαλυψε ο ΛΑΚΗΣ.

ΥΓ.Ποσοι εδωμεσα υπηρετησαμε παραπανω μερες γιατι ο ΛΑΚΗΣ,ο ΜΑΚΗς κ ενα καρο αλλα παλληκαρια(ακου παλληκαρια τα τσουτσεκια του κερατα) δεν αντεχαν το χακι κ τα αρβυλα.

Ilias D είπε...

http://www.naftemporiki.gr/story/894464/anel-sti-dikaiosuni-gia-tis-diloseis-xr-giatagana

ο dwk είπε...

…όσο «σκοτεινιάζει» τόσο καθίσταται περισσότερο από αναγκαίο:
…-εκλογές τώρα!
…και μετά, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα έχει τη στήριξη του λαού, τη θέληση να βγάλει την πατρίδα μας από τον βούρκο και τη δύναμη να κτίσει από την αρχή…

profit είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/183675/vomva-apo-tin-asfaleia-yliko-sto-vinteo-haikali-einai-montarismeno

Ilias D είπε...

Κ η Ραχηλ υποστηριζει οτι ο Αποστολοπουλος ειναι στενος συνεργατης του ψεκασμενου.


http://www.iefimerida.gr/news/183680/voles-apo-ti-rahil-makri-o-apostolopoylos-einai-stenos-filos-toy-kammenoy

Ilias D είπε...

Μεταφερω κατι που με βρισκει συμφωνο

Effrosyni Pavlakoudi @froufrouni
όταν το πολ.σύστημα διασύρεται από1Χαϊκάλη&1Βουδούρη,τότε το μεγαλύτερο πρόβλημα τηςχώρας προφανώς δεν είναι το χρέος http://ln.is/blogspot.com/jC0Tg …

profit είπε...

Κατάντια Ηλία ξεπεσμός

Ilias D είπε...

Αστα Γιωργη...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=2186045

Ποιον να πιστεψεις τωρα;

Ilias D είπε...

http://www.newmoney.gr/article/78731/varoyfakis-sti-fylaki-osoi-anahrimatodotisan-tin-ellada

Ilias D είπε...

http://www.newmoney.gr/article/78899/k-lapavitsas-programma-toy-syriza-den-einai-efikto-entos-toy-eyro

ο dwk είπε...

…τίτλος (στο παραπάνω 6:20μ.μ.)
Βαρουφάκης: Στη φυλακή όσοι αναχρηματοδότησαν την Ελλάδα
……………..
…στο κείμενο:
…η χρηματοδότηση της χώρας για να ανταπεξέλθει στη χρεοκοπία του 2010 αποτελεί τόσο μεγάλο λάθος που αν το είχε κάνει τραπεζίτης σε χρεωμένη επιχείρηση θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή
…………….
…έλεγα και γω, γιατί αυτή η κριτική στον Βαρουφάκη ...τελικά είναι κριτική …τίτλων!
…ε, ρε πλάκες…

mixalis mixalios είπε...

"Ανέφερε μάλιστα ότι κακώς ανακεφαλοποιηθηκαν οι Ελληνικές Τράπεζες"...πάλι σωστός ο Μπαρουφ...έπρεπε να είχε καταρρεύσει το σύστημα...έτσι οι Δραχμοφιλοι (βλ. Λαφαζάνης και φίλοι επιχειρηματίες) θα έκαναν πάρτυ...

karasantes είπε...

Απορω πως ασχολείσθε ακομη με τα λεγομενα του βαρουφακη........

οσο για την πολιτικη

"ο λαος εχει κυβερνητη αυτόν που του αξίζει"........

Για όσους δεν με καταλαβαινουν ,μην ψάχνετε για ευθυνες στους πολιτικους
το πρόβλημα και η ευθύνη είναι του λαού.

Απέχω απο αυτό το πολιτικό σύστημα απο το 2004 μη πηγαίνοντας να ψηφίσω

Ilias D είπε...

Δεν καταλαβα γιατι σχολιαζεις τον τιτλο κ οχι το κειμενο...
Σε νοημονες απευθυνεσαι που εχουν κριση(ΘΥΜΙΖΩ οτι ειμαστε χρηματιστηριακο site,ε υποτοθεται οτι σκεφτομαστε κ λιγο).
Στο παρακατω(απο το ιδιο δημοσιευμα) θελεις να μου πεις τη γνωμη σου;
..................
Ανέφερε μάλιστα ότι κακώς ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι ελληνικές τράπεζες. Το ποια θα ήταν η λύση για τους καταθέτες δεν πρόλαβε να προτείνει.
..................

Ilias D είπε...

Τι εγινε ρε Μιχαλιο...με προλαβες...
Αυτα παθαινει αν καποιος γραφει βλεποντας Γαυρο...κ η κορη του δοκιμαζει τα ορια του....χαχαχα

mixalis mixalios είπε...

Δεν είναι μόνο αυτό Ηλία...Ε είναι και η διαφορα ηλικίας....

μπαρμπαλιας είπε...

ο γαυρος εκανε την γκελα -γκελες που κανει καθε ομαδα...
τωρα δεν θα πιανεται...
γιατι οι αλλοι δεν αντεχουν

αν ο βαζελος βρεθει σε φορμαρισμα στο β γυρο...ισως το παλεψει,
αλλως βλεπω το γαυρο μπροστα με μεγαλη διαφορα

Ilias D είπε...

Καπως ετσι ειναι Ηλια...καπως...να τον δουμε πρωτα στην κορυφη της βαθμολογιας(κ με διαφορα ασφαλειας)...
χαχαχαχαχαχα Μιχαλη....δεν υπαρχει καμια διαφορα ηλικιας...ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΤΙΩΝ υπαρχει...μιλαγα κ στο τηλ...
πολλα ευχαριστα...μια χαρα τα ειπε ο Αηδονης...
Καλος κ ο Λυκουδης...(dwki δεν θα σε διαβασω..χεχεχε...αν γραψεις κατι για μενα ξεκινα με το Ηλια).

Ilias D είπε...

*
.....ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ......

Ilias D είπε...

http://www.skai.gr/news/world/article/271749/gallia-andras-mahairose-treis-astunomikous-fonazodas-o-allah-einai-megalos/?

Μεσα σε αστυνομικο τμημα;
Καλα τον πρωτο...τους αλλους 2;

ο dwk είπε...

Ηλία
…για την αναντιστοιχία τίτλου – κειμένου έγραψα
…όσο για τους …λύκους και τα …αηδόνια, αύριο με το καλό!

Ilias D είπε...

Καληνυχτα dwki.