Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

FTSE




















FTSE: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο μεγαλος δεικτης ξεκινησε σημερα με το..δεξι την τεταρτη εβδομαδα σε πλαγια κινηση ,μετα απο ενα σπανιο σχηματισμο τυπου σαντουιτς και με εμφανη την προσπαθεια  να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στο επιπεδο του 50% της διορθωσης της μεγαλης ανοδικης κινησης  απο τα χαμηλα του Ιουνιου του 2012.
Εαν η τρεχουσα εβδομαδα  καταφερει να κλεισει πανω απο το επιπεδο των 305-307 μον ,θα ειναι ενα πρωτο βημα για την επιτυχη προσπαθεια αντιδρασης απο αυτη τη ζωνη. 
Οι  318 μον αποτελουν επισης πολυ σημαντικο σημειο ,ενδιαμεσο στοχο πριν τις 335 μον επιπεδο ΟΡΟΣΗΜΟ για την μεσοπροθεσμη πορεια του δεικτη.
 Οποιαδηποτε ΑΔΥΝΑΜΙΑ υπερβασης των προαναφερθεντων επιπεδων και μαλιστα με κλεισιμο κατω απο τις 305 μοναδες ,τοτε θα ειναι πολυ πιθανη η υποχωρηση σε χαμηλοτερα επιπεδα (270-273 μον) που θα ταλαιπωρησει ιδιαιτερα τα ελληνικα χαρτοφυλακια

5 σχόλια:

michele είπε...

Και..κατω απο τα 80$ το πετρελαιο
Πτώση -1,7% στα 79,13 δολ. το βαρέλι

michele είπε...

Το ξερω οτι ειναι πολυ ..φορτωμενο το γραφημα αλλα εγω μπορω και το διαβαζω ,ζητω συγνωμη .Οποιος θελει διευκρινηση εδω ειμαστε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά είναι το γράφημα για όποιον έχει ασχοληθεί λίγο και τραβάει μερικές γραμμές.
Ίσως μόνο η καθοδική λευκή L πάσχει σε ακρίβεια λόγω της "πυκνότητας" των γραμμών, δηλ. αυτή που ξεκινά από το ψηλό της 9 Ιουν. και διέρχεται από το ψηλό της 8 Σεπτ. αν βέβαια είναι αυτή που βλέπω η λογική της χάραξής της.
Αν είναι έτσι όπως το βλέπω, τότε η L κλωνοποιούμενη σχηματίζει και ένα ωραίο κανάλι με τα χαμηλά της εβδομάδας 19 Μαίου και το πρόσφατο χαμηλό που κάναμε στις 13 Οκτωβρίου.
Η πάνω γραμμή του καναλιού συμπίπτει και με την κόκκινη (S ?) πέριξ των 360 μονάδων, η οποία είχε 4 επαφές (οι τρεις σημειώνονται με λευκό κύκλο) πριν διασπαστεί, αλλά ας μην βιαζόμαστε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.
Δικές μου σκέψεις έχοντας παράλληλα ανοιχτό το ίδιο διάγραμμα στο ztrade σε κλίμακα αριθμητική.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και φυσικά από έναν μη ειδικό οπότε δίνετε και την ανάλογη σημασία στα γραφόμενα...όπως πρέπει να δίνουμε την ανάλογη βαρύτητα και στις όποιες γραμμές βέβαια...

michele είπε...

Οπως τα λες ειναι ΠΑΝΟ. Η λευκη "ξεφυγε" οντως αλλα επειδη ειμαστε μακρια απο κει ..δεν ασχοληθηκα .
Η αληθεια ειναι οτι μετακινω τις γραμμες και
μερικες φορες δεν τις "επιστρεφω" εκτος αν ειμαστε πολυ κοντα οπου και χρειαζεται ΑΚΡΙΒΕΙΑ .