Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ-ΜΥΤΙΛ-ΕΛΠΕ-ΔΕΗ

ΕΥΔΑΠ-ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ

ΟΤΕ-ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ 


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ : ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ-ΜΥΤΙΛ-ΕΛΠΕ-ΔΕΗ..(Πυθμένες)

ΕΥΔΑΠ: Στις 13 Νοεμβριου στο γραφημα μας εδω :


αναφεραμε " Επικυρωμενη ανοδικη διασπαση της S1 δινει ως στοχο τα 7,70 .Στην πορεια αυτη η S των 7,10 θα μπορουσε να αποτελεσει μια αντισταση ,καθως στα επιπεδα εκεινα κινειται και ο εκμο 50 ημ ( 6,94 αυτη τη στιγμη) 

Πραγματι η μετοχη διεσπασε ανοδικα τη γραμμη λαιμου του αναποδου ωκω (στο τωρινο γραφημα μας C1) και κατευθυνεται  προς τον στοχο του τα 7,70.
Η διασπαση της κατερχομενης R  καθως και του εκθετικου 30 αρη στα 6,49 ,εδωσε ανοδικη δυναμικη στον τιτλο.

ΟΤΕ : Στις 20 Νοεμβριου ,στο γραφημα μας εδω:

αναφεραμε οτι :  " ...εχοντας να αντιμετωπισει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και την γραμμη λαιμου Α  στα 9,35 ευρω  και τον ακμο 30 ημ στα 9,41.

  Λογω της σημαντικοτητας του "τριπλου " αυτου σημειου ,ενδεχομενη ανοδικη υπερβαση του θα γινει με αυξημενο ογκο και νεα δυνατη κινηση με στοχο τα 10 ευρω της S...

Πραγματι ο τιτλος ,δημιουργωντας ενα διπλο πυθμενα ,που λειτουργησε ως bear trap στα 8,47-8,50 ,γυρισε δυνατα διεσπασε ΚΑΙ ΤΗΝ γραμμη λαιμου ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΜΟ 30 ημ και πλησιαζει ηδη τα 10 ευρω ,εχοντας και ΑΥΞΗΜΕΝΟ ογκο στην προηγουμενη συνεδριαση.Ανοδικη διασπαση και της Β στα 10 ευρω
θα ΑΝΟΙΞΕΙ το δρομο προς την ανω πλευρα του καναλιου D1-D2 ,πριν ομως θα αναμετρηθει με τον ακμο 200 ημ που σημερα βρισκεται στα 10,92 ευρω.


ΜΥΤΙΛ:
Μια ακομα περιπτωση διπλου πυθμενα ,απο τις δεικτοβαρεις μετοχες.
 Η ανοδικη διασπαση της Z2 στα 5,95  και η μετεπειτα υπερβαση του ακμο 100 ημ εδωσε την ορμη που απαιτειται αν και οχι με ιδιαιτερο ογκο ,της προσεγγισης της Z3 στα 6,15 και ενεργοποιησε και τον σχηματισμο double bottom με στοχο τα 7 ευρω.Ομως υπαρχουν αρκετες αντιστασεις μεχρι εκει και ιδιως η κινηση του ακμο 200 ημ στα 6,31 ευρω.
Η  κατερχομενη V θα περιορισει την κινηση του τιτλου και πιθανα θα σημανει υποχωρηση και αποκομιση κερδων . Η ζωνη Z3-Z2 θα λειτουργησει σε τετοια περιπτωση ,ως περιοχη στηριξης.


















ΕΛΠΕ: Ακομα ενας σχηματισμος πυθμενα τυπου double bottom ,o oποιος ενεργοποιηθηκε με την διασπαση της γραμμης λαιμου Μ1 της ζωνης M1-M2.
Στοχος  τα 5,06 ευρω ,αντισταση και η Ν στα 5,12 ,οπου κινειται  και ο ακμο 100 ημ .Προστιθεται στις αντιστασεις σε αυτα τα επιπεδα η κατερχομενη Κ ,επομενως η περιοχη αυτη πολυ πιθανον να αποτελεσει περιοχη αποκομισης κερδων.
Η Μ1 σε περιπτωση υποχωρησης θα αποτελεσει στηριξη και ενδεχομενο retest εκει θα προσδωσει καινουργια δυναμικη στον τιτλο .
Καθοδικη διασπαση της Μ1 θα επαναφερει τη μετοχη εντος της ζωνης "ταλαιπωριας" Μ1-Μ2.


ΔΕΗ: 
Πυθμενας τυπου W και στη ΔΕΗ .Διασπωντας ενδεχομενως ανοδικα τα 6,90 ( ενεργοποιηση σχηματισμου) και του εκθ.κμο 30 ημ ,απομενει η διασπαση της G στα 7,20 προκειμενου ο τιτλος να κατευθυνθει  προς την γραμμη λαιμου του σχηματισμου κορυφης F στα 9,38 οπου συμπιπτει εκει και ο ακμο 100ημ.
Πιθανα σε περιπτωση υποχωρησης η G να αποτελεσει σημειο στηριξης καθως θα λειτουργησει και ως retest για την κινηση της μετοχης.
Αδυναμια υπερβασης της G θα επιφερει καινουργια ταλαιπωρια για τους κατοχους εντος της ζωνης G-G1.

44 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους για να δούμε διαγραμματάκια..

Ilias D είπε...

Καλως τον Γιαννη,πως τα πας απο διαβασμα;
Ωραιος ο Μιχαλης
αν ειχαμε κ καμια αποψι γνωμη για ΓιΔη κ ΔΤΡ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

διάλειμμα κάνω να ισιώσω λίγο.. καλά τα πάω το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο χαχαχα τελείωσε ο γαιδαρος αλλά η ουρά είναι φουντωτή και μου χει κάτσει...εδώ να... τι να κάνουμε θα τη παλέψω χεχε

Ilias D είπε...

... «Δεν βλέπω οι διαδικασίες με την τρόικα να έχουν για την κυβέρνηση μία κατάληξη η οποία μπορεί να της δώσει έστω στοιχειωδώς μία ανάσα. Βλέπω ότι όσο η κυβέρνηση υποχωρεί τόσο τα πράγματα θα γίνονται σκληρότερα . Οι εκβιασμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλον».
...ειπε μετα ξυ των αλλων ο Λαφαζανης
...τοσο αγωνα καναν τα παλληκαρια
...νυχθημερον προσευχονται να αποτυχει η κυβερνηση
...μα ειναι μαμακες;δεν θα τους βολευε να τα βρουν ετοιμα οταν ερθουν στην εξουσια;
...η μηπως φοβουνται οτι αν βρεθει λυση δεν προκειται να δουνε κυβερνηση;

Ilias D είπε...

Δεν σε φοβαμαι Γιαννη.
Ανθρωπος που εκανε 4-5 ωρες προπονηση με το ποδηλατο δεν εχει αναγκη.
ΚΑΛΗ επιτυχια.
Τι ειδηκοτητα κανεις;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ηλεκτρονικά..

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας.Είδα ότι μιλάει ο Μιχάλης για πάτους και προσέτρεξα στο τραπέζι με τα μαχαιροπήρουνά μου και τη σαλιάρα μου.
Θα φάμε καλά δηλαδή,να καθήσω...?

michele είπε...

Καθησε και ..μελετησε Μπαμπη ,το αφιερωματακι στους πυθμενες ολοκληρωθηκε αισιως.

Αυριο θα δουμε τους μεγαλους δεικτες.
Οπως βλεπουμε ομωςη ενεργοποιηση των πυθμενων σε δεικτοβαρεις μη τραπεζικους εχει ηδη αρχισει.Πως θα συνεχισουμε θα δειξει ..

michele είπε...

Ενδιαφεροντα και ευλογα τα ..ερωτηματα σου Ηλια στο 6.47

Γιαννακη ,αντε οπως ειπες η ουρα εμεινε ,καλο κουραγιο ,καλη δυναμη!

Unknown είπε...

Είδα το 9+ στη Δεούλα και κόντεψα να λιποθυμήσω από χαρά και προσμονή.Αμάν αμάν,εδώ μας μιλάς για όργια Μιχάλη στο μαγαζί.Πάμε για δείκτες στα ύψη δηλαδή.

Ilias D είπε...

Παντα ενδιαφεροντα και ευλογα τα ερωτηματα μου Μιχαλη...αλλα δεν τυχαινουν της προσοχης που πρεπει ... απο Μερικους Μερικους...

Ilias D είπε...

...αφου να φανταστεις στο τσακ ειμαι να αφησω μερικους μετεξεταστεους...αλλα δεν μου κανει καρδια...
...αν κ βεβαια αυτο ειναι δικια σου δουλεια...
χαχαχα

Unknown είπε...

Είδα ότι η Ντορίτα πάλι προτείνει ουτοπικά πράγματα,συνεννοήσεις με τα ντουβάρια.
Ήρθε πάλι από το πουθενά και βγαίνει στο ξέφωτο η ύαινα,μυρίστηκε ψητό...

Ilias D είπε...

...εδω που τα λεμε ομως καλα κανεις ...γιατι αυτο θα πυροδοτησει αλυσιδωτες αντιδρασεις...αποτελεσμα αυτων θα ειναι να μην μπαινει ο Mixalis k ο Αλεξανδρατος(μεταξυ των αλλων βεβαιως βεβαιως)...
για τον Μπαμπη δεν ανησυχω,αυτος ηδη καθεται με τα μαχαιροπηρουνα ανα χειρας κ τη σαλιαρα στο λαιμο...
ουτε για τον Γιαννη τον μικρο(αυτος κοιμαται ξυπναει την ουραν του ονου ονειρευεται)...
ουτε για τον Ηλια(ε ΣΚ θαα χαζευε τον Χαμιλτον)...
ο Γιανναρος ταιζει τον ταυρο ακομα;(ναναι καλα το παλληκαρι μου)
...

Ilias D είπε...

...αυτα.

Unknown είπε...

Θα φάμε καλά Ηλία,έρχονται και γιορτές,καταλαβαίνεις...

michele είπε...

Κοιταξε Μπαμπη, αυτα δειχνουν αυτες εδω.
Υπαρχει μια ανοδικη δυναμικη ,που συνεχιτηκε και μετα την ληξη των παραγωγων,η αγορα "εκαψε" καποιες κακες ειδησεις ( προβληματα με τροικα-προεδρολογια κλπ)

Επομενως,πρεπει να εστιασουμε την εβδομαδα που ερχεται στις ροες ,στις κινησεις,στο αν θα γινει αναβαθμιση απο MOODYS κλπ
ωστε να καταλαβουμε ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατι που ερχεται θετικο ..

mixalis mixalios είπε...

Άκουσα το όνομα μου και μπήκα...

Καλησπέρες σε όλους...

Μπάμπη θα μου επιτρέψεις να πω πως η Ντορίτσα είναι πολύ πιο σοβαρή από κάτι Ντινοπουλους και Γιακουμάτους και προφανώς πιο έξυπνη. Γιατί λέει στη συνέντευξή της ότι πρέπει να συζητήσουμε με τα ντουβάρια αλλά αν ο Συριζα δεν προσέλθει ή δεν συμφωνήσει πουθενά θα επωμιστεί και το κόστος...
Σκέψου να δέχεται κριτική ο Σαμαράς ότι ποτέ δεν συνδιαλέγεται με την αξιωματική αντιπολίτευση και αυτή στη μοναδική κρίσιμη ώρα να δείχνει αδιάλλακτη...

mixalis mixalios είπε...

Εγώ πάντως κάτι λίγα ΕΥΡΩΒ έδωσα στο κλείσιμό της Παρασκευής. Τα έιχα δώσει λίγο πιο κάτω για να φύγουν με τις δημοπρασίες των 2 αλλά ευτυχώς δεν έφυγαν τότε και δεν ακύρωσα την εντολή...έχω να δίνω και πιο ψηλά αν συνεχίσει η άνοδος ενώ αν πάει πιο χαμηλά εδώ είμαστε να ξαναγοράζουμε με πρώτη επιλογή την μέχρι πρότινος περιοχή αντίστασης 0,266-0,268 που είχε αναφέρει ο "δάσκαλος".

Μικρή λεπτομέρεια έφυγα με μια σχετική χασούρα εδώ που τα λέμε...

Unknown είπε...

Μιχάλη η Ντορίτα ήταν,είναι και θα είναι ΜΕΓΑΣ καιροσκόπος και πονήρω.Γνωρίζει ότι προτείνει ανέφικτα πράγματα για να εκμεταλευθεί τυχόν καραμπόλες αργότερα.Αυτά τα μαθαίνει κανείς στις αμερικάνικες σχολές.

Όμως η πονήρω έχει διακρίνει και κάτι άλλο,ότι ο Σύριζα αισθανόμενος τον χρόνο να δουλεύει εις βάρος του προσπαθεί να ρίξει γέφυρες προς Σαμαρά μεριά.

Ε όπως καταλαβαίνεις,αρχηγός δύσκολα θα γίνει τότε.Να δουλεύει δεν έμαθε ποτέ,οπότε θα μείνει στο ράφι...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κ εγώ άκουσα το όνομα μου και μπήκα.

Μην βαράτε, σήμερα ολοκληρώθηκε το στήσιμο των Η/Υ στο νέο σπίτι. Άλλωστε τώρα είδα και πολύ υλικό επάνω, ενώ το πρωί είχαμε φόρμουλα. Μεγάλη κουβέντα πάντως οι "πυθμένες". Το εύχομαι πραγματικά.


Ηλία, με τα πολιτικά σπάνια θα με δεις να ασχολούμαι πλέον στη σελίδα. Ούτε καν διαβάζω εφημερίδες κλπ. Λίγο ξένες σελίδες και αυτές με φίλτρο.

Οι θέσεις μου είναι γνωστές, 1 ψήφο δικαιούμαι ακόμα σε αυτή την χώρα, άρα η δημοκρατία συνεχίζει να ισχύει όπως τη θυμόμουν. Ο λαός είναι σοφός και θα βγάλει αυτό που πιστεύει. (Δεν δέχομαι με τίποτα χαρακτηρισμό περί προβάτων κλπ υποτιμητικά ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι αντίθετο της ψήφου μου).

Η όποια επιχειρηματολογία υπέρ Α ή Β, μόνο τσακωμούς και παρεξηγήσεις έφερε. Άλλωστε δεν κρύβω ότι πάντα ψήφιζα αυτό που συνέφερε την τσέπη μου. Απλός υπάλληλος γραφείου είμαι, συνταξιούχος ο πατέρας μου και η αδελφή μου στο εξωτερικό.

Τώρα αν οι μισοί αγοράζουν και κανένα κουπόνι του ΚΚΕ για συγχωροχάρτι που λένε και οι Καθολικοί καλά κάνουν. Εγώ δυσκολεύομαι.

Μπενάκης στην τσέπη και βγενάκης στις ιδέες δεν μου ταίριαζε ποτέ. Όπως ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ήμουν αλάνθαστος. Δεν μετάνιωσα ποτέ για κάτι που ψήφισα αν και η χώρα προδόθηκε από αρκετό πολιτικό κόσμο.

Όλοι τα ίδια "φρούτα" είναι. Και βεζίρηδες στη θέση βεζίρη θα γίνουν.

Το μόνο που μπορώ να περηφανευτώ είναι ότι δεν χρωστάω χάρη σε κανέναν. Και ελπίζω να μην υπάρχει κανείς να πει ότι τον έβλαψα ηθελημένα. Αυτό μου αρκεί.

Περισσότερο με στεναχωρεί ότι με άτομα που γνωρίστηκα και συμπάθησα σε αυτό το χώρο, έχουμε ψυχρανθεί πλέον. Δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, απογοητεύτηκα λίγο, αλλά κύκλοι είναι και κλείνουν. Και καμιά φορά και η αποτοξίνωση σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα. Άσε που και στην δουλειά πλέον τα 5λεπτα χαλάρωσης στο ιντερνετ περιορίζονται.

Εδώ πάντως είμαστε. Και να ξέρεις ότι χαίρομαι ότι διαβάζω ότι βγήκε σε κάποιον μια κίνηση ή έτυχε κάτι καλό.

Σας χαιρετάω προς το παρόν, πάμε να φτιάξουμε κέικ με το νέο "διαστημόπλοιο" που πήραμε για την κουζίνα.... Παλιά το μίξερ, ήταν μόνο μίξερ, τώρα πρέπει να βρείς τα κομμάτια του παζλ για να φτιάξεις ένα κέικ...

Καλή συνέχεια σε όλους.

michele είπε...

Η ΕΥΡΩΒ Μιχαλιο εχει ενα ακομα ενα κερι με χρι τα 0,30+ ,ετσι βλεπω,ενδιαφερον το διαγραμμα της

Καλως τον Γιαννη ,καλο ξεκινημα,ειδα οτι ηρθε επιτελους το ιντερνετ ,οποτε θα βοηθησει την επικοινωνια γενικοτερα,αν και αυτη ειναι θεμα διαθεσης και συνθηκων.

Ευχομαι τα καλυτερα φιλε

visarionas είπε...

καλησπερα σε ολους.μιχαλη την ετε κ πειρ.πως τις βλεπεις?

mixalis mixalios είπε...

Μπάμπη δεν θα διαφωνήσω με την ουσία των γραφομενων σου. Οτι είναι πονηρή και καιροσκόπος δεν τη διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους πολιτικούς γιατί πολύ απλά έτσι είναι όλοι, δεν τα καταφέρνουν όμως όλοι με την ίδια επιτυχία...

Τώρα για το ποιος έχει δουλέψει σε αυτή τη χώρα από τους πολιτικούς θα πρέπει να δυσκολευτούμε πολύ για να βρούμε κάποιους...(δεν εννοώ τίποτα συνδικαλιστοπατέρες που και καλά δουλεύανε αλλά δεν πατάγανε ποτέ στη δουλειά τους...)

Αυτό όμως το βιντεάκι δύσκολα το ξεχνάω...

https://www.youtube.com/watch?v=8lkW0elQUCg

ο dwk είπε...

…καλησπέρα φίλε Γιάννη …καλορίζικο το νέο σας σπιτικό !
…από την πλευρά μου η μόνη «ψύχρα» που αισθάνομαι
…είναι όταν βγαίνω στο μπαλκόνι να καπνίσω κα’να τσιγάρο
…μια και η κυρία μου, το έκοψε τελευταία…
…καλό σου βράδυ και καλά …ξεμπερδέματα με το «διαστημόπλοιο» !

michele είπε...

Ελα υπομονη Δωρε,ο πραγματικος χειμωνας στην Ελλαδα ,κανα δυο μηνες ειναι ..παντως αμα καθομαστε διπλα μπορεις να καπνιζεις ανετα ,να παιρνω κι εγω καμμια ...μυρωδια που μου εχει λειψει

michele είπε...

Βησ αυριο θα εχουμε ΔΤΡ ,που εχει ολες τις τραπεζες μεσα

mixalis mixalios είπε...

Ανέκαθεν ο γραπτός λόγος ήταν δύσκολος! Ακόμα και με συνομιλητή που θεωρητικά "ταιριάζεις" θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μην παρεξηγηθείς κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Είναι αλήθεια ότι επειδή οι γνώσεις μου στην τεχνική ανάλυση είναι κάτω του μηδενός ασχολούμαι και γράφω για πράγματα που καταλαβαίνω περισσότερο όπως η οικονομία και η πολιτική. Δεν το κάνω όμως για να αποδείξω ότι οι απόψεις μου είναι πιο σωστές αλλά γιατί μέσα από το διάλογο μαθαίνεις πράγματα αλλά κυρίως είναι κι ένα ωραίο παιχνίδι. Στην πολιτική το τελευταίο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να φανατιστώ γιατί αν το έκανα αυτό δεδομένου ότι αυτό που ψηφίζω εγώ δεν το ψηφίζει κανένας γύρω μου θα έπρεπε να ήμουν με όλους τσακωμένος.

Φίλε Alexandrate θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα με αυτά που έγραψες αλλά θεωρώ ότι σε μια εποχή που η πολιτική επηρεάζει τόσο πολύ το μέλλον της οικογένειας μου και του τόπου μου όσο ποτέ άλλοτε αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι περισσότερο τον τελευταίο καιρό με τις πολιτικές εξελίξεις και προσπαθώ να έχω μια άποψη γιατί με τα lamoya που έχουμε μπλέξει και αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις παίζει να μην είναι καθόλου αρκετά.

Αυτά τα γράφω γιατί φοβάμαι ότι στη "ψυχρασία" που έλεγε και ο Ζήκος που μπορεί να έχεις με κάποιον έδώ μέσα μπορεί να συνετέλεσα κι εγώ με την "εμμονή" μου να τον προβοκάρω...

ο dwk είπε...

…mixali προβοκ… εεεε! …-καλέ μου φίλε θέλω να πω
…έχω μια απορία αν μου επιτρέπεις
…έχεις ακούσει, έχεις μάθει αν πραγματικά είχε πιτσαρία για δυο χρόνια μέχρι τα εικοσιέξη του ο αντώναρος, που έσκιζε
…κι αν θεωρείς ότι από εκεί του έμεινε και βροντοφώναζε στο σύνταγμα
( http://www.youtube.com/watch?v=IiyxW3waG_E )
«εγώ σας λέω ότι σκίζω τα μνημόνια»
(κατά διαβολική σύμπτωση δυο χρόνια κι αυτά (!), μέρα – μέρα)

michele είπε...

Παρα το γεγονος οτι για διαφορους λογους πολλοι "τσακωθηκαν και πικραθηκαν και ψυχρανθησαν" εδω για διαφορους λογους

και βεβαια επισης πολλοι δεν συμφωνουν με την "χαλαρη" συμπεριφορα μου,προτιμω παντα να εκφραζεται ο καθενας οπως θελει μεσα σε καποια πλαισια βεβαια

Οποτε συνεχιζουμε με "ελευθερη γνωμη".Και βεβαια

για οσους δεν το ξερουν,θα το αποκαλυψω,τις ωραιοτερες -δια ζωσης-πολιτικες συζητησεις τις εχω
κανει με τον προβοκ.. φιλο μου ηθελα να πω DWK ..

michele είπε...

Για τα μνημονια τωρα, καλο ειναι να "σκιζουμε" οικονομικες προτασεις ΕΠΙΒΟΛΗΣ που αποδειχτηκαν λαθος
αλλα να διατηρουμε προτασεις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ
που δυστυχως εκτος απο τους πολιτικους και πολλοι ελληνες ψηφοφοροι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

κεκτημενο δικαιωμα στη λουφα,στην φοροαποφυγη,στην μικρο-λαμογιά,στις συνδικαλιστικες "αδειες" ,στο "που ειναι το κρατος" ..

michele είπε...

Αλλα οπως εχουμε πει ,για διαφορους λογους το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Ουτε γιατι καποιοι ΘΕΛΟΥΝ να γυρισει
ουτε για καποιοι ΔΕΝ αντιλαμβανονται οτι δεν γυριζει.
ΚΑΚΟ του κεφαλιου τους.

mixalis mixalios είπε...

Είναι αλήθεια ότι μετά από ενδελεχή έρευνα που έκανα (όπως ξέρεις δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω) πράγματι διασταύρωσα την ύπαρξη πιτσαρίας η οποία σύμφωνα με τις λογιστικές της καταστάσεις "εσκισε". Οι πληροφορίες ότι άφησε μια τόσο κερδοφόρα και "σκίζουσα" επιχείρηση και έκανε την καρδιά του πέτρα και έφυγε από το Αμερικάνικο Όνειρο γιατί τον κάλεσε η πατρίδα για να τη βγάλει από το τέλμα κρίνονται ως απολύτως έγκυρες. Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα κυκλοφορήσει από την Καθημερινή στη σειρά για τους ηγέτες, τόμος για τον Αντώνη Σαμαρά όπου στο παράρτημα θα συμπεριλαμβάνονται συνταγές από την επιτυχημένη εκείνη διετία...

Νομίζω ότι δικαιούται άλλα δύο χρόνια ακόμη. Μπορεί να μας πάει το ΧΑΑ εκεί που το άφησε ο Κωστάκης ο Καραμανλής (στις 2.800 μον...)

mixalis mixalios είπε...

Να σου πω βρε mic για αυτό το ποτάμι έχω τις επιφυλάξεις μου. Η σύζυγος λέει την Τετάρτη (είναι εκπαιδευτικός) δεν θα πάει για δουλειά γιατί εχουν, λέει, συνέλευση. Τι είναι τούτο την ρωτάω? Θα μας πουν λέει οι συνδικαλιστές τι έχουν πράξει μέχρι τώρα και θα συζητήσουμε τα θέματα μας.

Τα παιδιά βέβαια που θα χάσουν τα μαθήματα θα είναι ευχαριστημένα, οι πιο πολλοί καθηγητές δεν θα πάνε στη συνέλευση κ.τ.λ. Εμείς πάντως θα πάμε στην αγορά γιατί θα έχω κι έγω άδεια τότε...

mixalis mixalios είπε...

Φίλε dwk να πούμε και 'κανα σοβαρό...Αυτόν τον Δρομέα που βολοδέρνει στα 0,15€ πως τον βλέπεις? Θα πάει όπως η πιτσαρία του Σαμ?

michele είπε...

2900 + το αφησε ο Κωστακης
τωρα Μιχαλιό το ανεφερα πιο πριν με τους συνδικαλιστες

και αυτο πρεπει να αλλαξει ,να πανε το Σαββατο να την κανουν..
τωρα βεβαια στην αγορα ολο και κατι θα καταναλωσεις
τοσα κερδη εβγαλες την εβδομαδα που περασε χεχε

mixalis mixalios είπε...

Ένα από τα θέματα της συνέλευσης θα είναι λέει και η αξιολόγηση. Αλλά φαντάζομαι αυτό το αρθράκι δεν θα συζητηθεί.

http://www.kathimerini.gr/786730/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ka8estws-a3iologhshs-idiwtikwn-ypallhlwn

michele είπε...

Δυσκολα βαζεις συνονοματε ..αλλα ειπαμε η καινουργια γενια,καλο ειναι να μαθει
οτι η "αξιολογηση" στον ιδιωτικο τομεα

ειναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .. προσωπικα την "αισθανομαι" 22 χρονια τωρα

mixalis mixalios είπε...

Εγώ μόνο 13 αλλά θα την αισθάνομαι για τουλάχιστον 22 χρόνια ακόμα... (να είμαστε καλά...)

Καληνύχτα σε όλους...Νομίζω ότι η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι πολύ σημαντική από όλες τις πλευρές...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

ασ μου εξηγήσει τοτε κάποιος απ αυτους θέλουν ν αξιολογήσουν το ιδιοτικό πως θα αξιολογήσουν εναν ανιδήκευτο εργατή...... ανιδίκευτο..ε!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

εκτός απ τη καθημερινή αξιολόγηση η οποία υπάρχει στα πλαίσια εργασίας και είναι λογικό να υπάρχει και σωστό και ηθικό αν θέλετε.

michele είπε...

Ενταξει Γιαννη,ο ανειδικευτος ξεκιναει ,δεν αξιολογειται,απλα λιγο αργοτερα μπορει να "αξιολογηθει" για την βελτιωση του η για την εργατικοτητα του απο τον εργοδοτη του.
Καποιοι ανθρωποι ξεκινανε απο πολυ χαμηλα και φτανουν ψηλα στο χωρο τους κι ας μην εχουν πολλα εφοδια

michele είπε...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει ένα αρχικό κεφάλαιο 21 δισ. ευρώ να το μετατρέψει σε 300 δισεκ. μέσω της στήριξης και ιδιωτικών κεφαλαίων ώστε να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΕ αναφέρει σε δημοσίευμα του το Bloomberg.

http://bankingnews.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/item/170215-to-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-21-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-300-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-juncker.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

τα εφόδια πτυχία πολλές φόρες τα έχουν άνθρωποι μη γνώστες του αντικειμένου στο οποίο σπουδάσανε και απασχολούνται ειδικά στα τεχνικά επαγγέλματα .. μετράει πολύ και ο τρόπος σκέψης σε μια δουλεία όποια κι αν είναι αυτή όπως και η διαφορετικότητα και πολλά άλλα που δε αποκτούνται με εφόδια υλικά..