Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

FTSE


















FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Το καναλι Α-Α1  που οδηγησε την πτωτικη πορεια του δεικτη απο τα ψηλα των 390 μον ,εχει ακυρωθει ,εφ οσον διασπαστηκαν και οι δυο πλευρες του.
 Η γραμμη λαιμου P στις 335 μον ,λειτουργησε ως αντισταση ,φρεναροντας την ανοδικη αντιδραση του δεικτη  απο τα χαμηλα των 277 μον .
Η ζωνη 299,5-302 αποτελει ,σε βραχυπροθεσμο επιπεδοενα πολυ σημαντικο σημειο,που αν διασπαστει καθοδικα επικυρωμενα  θα προσδωσει ορμη προς τα προηγουμενα χαμηλα και ενδεχομενως και σε νεωτερα τοπικα χαμηλα.
Αντιθετα ,ενα κλεισιμο πανω απο τον εκθετικο κμο12 ημ στις 317 μον ,αλλα κυριως πανω απο τις 326,5 μον ,θα επαναπροσδιορισει την πορεια του δεικτη προς την υπερβαση των 335 που απαιτουνται για την αλλαγη της βραχυπροθεσμης τασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: