Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΙΝΤΚΑ



















ΙΝΤΚΑ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η καθοδικη διασπαση της γραμμης λαιμου S στα 0,60 εγινε με παταγο και αυξητικη καθοδικη ορμη ,η οποια συνετελεσε στην καθοδικη διασπαση και της L1  του μεγαλου πλαγιοανοδικου καναλιου  L-L1.
Η παραμονη της μετοχης πανω απο την S1 των 0,4790 ευρω ,ειναι η πρωτη προυποθεση για την αντιδραση της μετοχης ,που φαινεται οτι ευκολα θα προσεγγισει κατ αρχην τον εκθ κμο 12ημ  στα 0,5250 ευρω.
Ενδεχομενη υπερβαση και του βραχυπροθεσμου κινητου του γραφηματος μας ,θα προσδωσει περαιτερω ορμη στην αντιδραση του τιτλου προς επαναπροσεγγιση της S και το ελαχιστο ποσοστο διορθωσης ( 38,2%) της τελευταιας πτωτικης κινησης απο τα υψηλα των 0,90 ευρω.
Αδυναμια προσεγγισης η υπερβασης της πολυ σημαντικης S θα "ταλαιπωρησει " τους επενδυτες καθως η μετοχη μπορει να κινηθει πλαγια μεταξυ της S και S1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: